|  | 
| 
 Dzis mnie nie uleczyl, jutro poleczy mnie i wbije pare milionow szybko, gra jest gra a przyjazn przyjaznia , liczy sie Czlowiek a nie postac czy jej osiagniecia PANIE Vilumie. | 
| 
 Cytuj: 
 | 
| 
 dzieci do piaskownicy Kupuj Blessy od Teresy (C) by Kłosu. | 
| 
 Cytuj: 
 | 
| 
 dosc proste chyba , asgard ma wstapic do gildi boltera,  seq juz tam poszedl lol. | 
| 
 Cytuj: 
 niedługo może zrobimy wmv, bo .reców nie moge dac, ponieważ sa podane rl chary kumpli, numery gg itp. @skrzator nie no gz. for u. pierwszy raz widziałem, żeby tak, ktoś sie bronił... szkoda, że nie poszlismy z wiekszymi lv xDD ale poki co, kopalnie beda atakowane ^^ zostało ogolnie nam jakies 40 k lootu, runy, mf, i takie tam smieci. pozdro | 
| 
 Skrzat - moja szkola. Jak sie cieszyl wczoraj :O! | 
| 
 Koniec wojny na titaniB)  Dziwna to jest dla mnie wiadomość... i dla wielu pewnie tez zaskakujaca enjoy your freedom | 
| 
 Cytuj: 
 | 
| 
 huh...teraz tylko all expowiska pozajmowane beda xd Vilum dziekujcie unitom którzy skapitulowali ;> Stora padl od Latuza 8o | 
| 
 no to zaczynamy pg xDD | 
| 
 ojjj humm pomyslmy skoro juz nie jetem hunted to moze zrobie wielki come back i 100 lvl  poleci ;D FAJOWO nie musze 40 robic na sec harze :P | 
| 
 A co ty założycielu tematu masz do Unitu? Dzisiaj wojna się zakończyła, a Dano Rivi został zabity przez członków unitu za power abusing. Ja to bym bardziej miał pretensje do jakżę polskiej gildii o nazwie Duna - huntują niektórych zupełnie bez powodu, albo po prostu power abusują. | 
| 
 ktoś wie o co poszło miedzy unitami? ;P a na titani back okhrany już lv odrabiaja ;D:D i jest good. pg rox | 
| 
 Cytuj: 
 | 
| 
 Wiec widze ze nadszedl koniec tego postu. Nastal Pokoj wiec Closed plx Post:D | 
| 
 Cytuj: 
 | 
| 
 Jestem ciekawy kiedy sequ padnie xd | 
| 
 Cytuj: 
 wkurza mnie troche Seq ale wiem ze moze pasc jedynie od jakiegos potwora albo co. o od czlowieka to raczej nigdy nie padnie. za dlugo sie juz w to bawi :> pgpgpgpg niedlugo zaczynam expic ahh do feri 100 lvl :P skoro wszyscy sie godzą i obylo sie bez paymentow to moze mi tez odposcicie i tez sie pogodzimy cio ?;p | 
| 
 Cytuj: 
 | 
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:25. |