![]() |
Dzis mnie nie uleczyl, jutro poleczy mnie i wbije pare milionow szybko, gra jest gra a przyjazn przyjaznia , liczy sie Czlowiek a nie postac czy jej osiagniecia PANIE Vilumie.
|
Cytuj:
|
dzieci do piaskownicy
Kupuj Blessy od Teresy (C) by Kłosu. |
Cytuj:
|
dosc proste chyba , asgard ma wstapic do gildi boltera, seq juz tam poszedl lol.
|
Cytuj:
niedługo może zrobimy wmv, bo .reców nie moge dac, ponieważ sa podane rl chary kumpli, numery gg itp. @skrzator nie no gz. for u. pierwszy raz widziałem, żeby tak, ktoś sie bronił... szkoda, że nie poszlismy z wiekszymi lv xDD ale poki co, kopalnie beda atakowane ^^ zostało ogolnie nam jakies 40 k lootu, runy, mf, i takie tam smieci. pozdro |
Skrzat - moja szkola. Jak sie cieszyl wczoraj :O!
|
Koniec wojny na titaniB) Dziwna to jest dla mnie wiadomość... i dla wielu pewnie tez zaskakujaca
enjoy your freedom |
Cytuj:
|
huh...teraz tylko all expowiska pozajmowane beda xd
Vilum dziekujcie unitom którzy skapitulowali ;> Stora padl od Latuza 8o |
no to zaczynamy pg xDD
|
ojjj humm pomyslmy skoro juz nie jetem hunted to moze zrobie wielki come back i 100 lvl poleci ;D
FAJOWO nie musze 40 robic na sec harze :P |
A co ty założycielu tematu masz do Unitu? Dzisiaj wojna się zakończyła, a Dano Rivi został zabity przez członków unitu za power abusing. Ja to bym bardziej miał pretensje do jakżę polskiej gildii o nazwie Duna - huntują niektórych zupełnie bez powodu, albo po prostu power abusują.
|
ktoś wie o co poszło miedzy unitami? ;P
a na titani back okhrany już lv odrabiaja ;D:D i jest good. pg rox |
Cytuj:
|
Wiec widze ze nadszedl koniec tego postu. Nastal Pokoj wiec Closed plx Post:D
|
Cytuj:
|
Jestem ciekawy kiedy sequ padnie xd
|
Cytuj:
wkurza mnie troche Seq ale wiem ze moze pasc jedynie od jakiegos potwora albo co. o od czlowieka to raczej nigdy nie padnie. za dlugo sie juz w to bawi :> pgpgpgpg niedlugo zaczynam expic ahh do feri 100 lvl :P skoro wszyscy sie godzą i obylo sie bez paymentow to moze mi tez odposcicie i tez sie pogodzimy cio ?;p |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:03. |