![]() |
votam długo na zaprzeczenie nie musiałeś czekać.
jest filmik. |
Pytam sie po raz drugi czy chcecie pomocy Berserkera Ostrzy? Jezeli tak to napiszcie na forum lub na priv. I nie postujcie tutaj zadnych waznych info bo duzo lizydupow sprzedajnych czyta to forum
|
@up wbijaj pawel/paulina czy kto tam :D chcemy pomocy zawsze sie ktos przyda
|
buy 3 bp explo msg me na gg 4220894
|
Gratz. Widze jednak, ze jakas odrobinke jaj macie:].
Ale nie bylo chyba zbyt trudno ujebac booter'a. |
|
Widzialem filmik ladnie to zrobiliscie. Jednak zamiast dempisha moglby tam stac gamio z shieldem albo jakis ek bo to i tak byl trap. Dowiedzialem sie dzis ze zerk sie nie przyda jakbyscie jednak zmienili zdanie msg priv.
|
HAHAHA okej zaczyna sie prawdziwa zabawa ja mysle ze swe tylko na to czekali bo exp im sie nudzi a wojna to najlepsza zabawa z tibi.Zabiliscie juz kogos :P ?;)
|
:-) Jeszcze tu nie skończyłem ;P Przynajmniej mogę się chwalić, że bloknąłem 151 elite 23 sorcem :O
|
Cytuj:
No wiesz lepiej by bylo jakbys go blokna tym lepszym sorcem !!!!;( |
On juz go nie ma. O ile to prawda to nowy Bonczek to jakas lama jest, babcia mu daje na wszystko hajs - teraz kupuje masowo hajs na allegro Oo
GZ za Zulina, btw moze ktos wogule powiedziec pare slow o tej wojnie ? Co, czemu i jak ? Macie na oku konkretniejszy sklad niz ten co jest teraz ? ;p |
Wszystko wyjdzie w praniu
|
O widze chyba nastepny do ekipy ;s
Elenros Cytuj:
|
Nareszcie cos sie zaczelo dziac tylko szkoda ze ja haka mialem i pomóc nie mogeX( X( X( GZ ubicia zulina :) i oby tak dalej :)
|
Bylo dobrze ale szkoda ze to nie byl Mitzum zreszta duzo nie braklo:)
Brakowalo tylko jednego dowodca i taki sie znalazl i jest dobrze;] Czekam na dalsze akcje;] |
nie, nic nie powiemy wiecej bo swe czytaja to forum.. pozdro
.//// Btw Elenros padl bo nie wiedzial o wojnie :( |
hola amigo good luck :)
|
Cytuj:
Spoko macie nic niemowic ! Ale gadajcie jak przebiegala akcja i jakie fragi zdobyliscie :cup: |
Cytuj:
|
Apr 19 2007, 17:04:46 CEST Killed Zulin theseius at Level 151 ok ;)
To nie tylko moja zasługa, więc mogę podziękować wszystkim, którzy byli na tej akcji.... To nie koniec Ciąg Dalszy Nastąpi |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:11. |