Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Selena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=201)
-   -   Wydarzenia z Seleny. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=94254)

Master Destroyed 07-02-2007 15:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez grook (Post 1252170)
Mowi wam cos nick Masoyama de'stroyer?xD

Takk.I pewnie ty jesteś tym nobem co kupił go kiedys na allegro i padł pożniej od 2 25 sorców;]

grook 07-02-2007 15:15

nie prawdziwy owner o moj kolega nawet nie wiedzialem ze szprzedal hara omgf traz gra na innym harze ale nie iwme jakim ;p

sir Tifejo 07-02-2007 16:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vato (Post 1251777)
No nieźle nie myślalem ze po incydencie na deeper fibuli polacy sie podniosą
a tutaj prosze Dany pwned :D
OBY TAK DALEJ !!! NEXT Morteh plax ;)

Faktycznie Polacy podnieśli się ze hoho, 2 fragi od tamtej akcji!

Iomer Thunderblade 07-02-2007 16:19

MAUY KAJNIE ! BENCIE WJENCEJ ! :D
Sidarq, nie wazne czy wojna jest pierwsza dla kilku osób, ale 1 raz walczymy takim squadem, a teraz liczy sie sd power, zgranie, i taktyka.
Jak wszyscy beda przychodzic na umówione akcje to wygrana mamy prawie w kieszeni ;P Albo przynajmniej pokaramy ich ostro

zalfik 07-02-2007 18:34

A ciebie czemu Iomer nie bylo tam ostatnio? :>

crosscut 07-02-2007 18:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez grook (Post 1252170)
Mowi wam cos nick Masoyama de'stroyer?xD

ta ojebal mnie na 4 bp uh -.^

@zalfik

byl ;p

zalfik 07-02-2007 18:53

A to sry Iomer, ja jak zwykle ogladam filmiki polprzytomny ;)

A tak w ogole to zbieram ekipe noobcharow na jakies wieksze PK w weekend. Jesli zbierze sie min 10 osob to z mila checia ubilbym kogos mocniejszego (a noz z druzyny przeciwnej :D). 15 mlvl mile widziany (Osobiscie mam 26 sorka :P)

Wolan 07-02-2007 20:12

Zalfik ale ja mam cicha nadzieje że nie bedziecie polować na polaków a przynajmniej nie na takich co ci/wam nic nie zrobili :p

Aego 07-02-2007 23:37

OO Kto tu się pojawił :)

Master_Macavelli 07-02-2007 23:56

Sidar chyba zaplacil

DodoZ 08-02-2007 02:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zalfik (Post 1252755)

A tak w ogole to zbieram ekipe noobcharow na jakies wieksze PK w weekend. Jesli zbierze sie min 10 osob to z mila checia ubilbym kogos mocniejszego (a noz z druzyny przeciwnej :D). 15 mlvl mile widziany (Osobiscie mam 26 sorka :P)

Chetnie sie dolacze. 24 rp, niestety bez 15 mlvl, 60 + dist :) I jak chcesz i akcja bedzie na terenie dla facc, moge na mc przyjsc 8 sorcem :D

A tak btw. to wam opowiem historie. Niedawno, jakies 5 dni temu, z nudow zalogowalem sie na selenie. Nieuzytym dotychczas pk-charem, 25 rp, tym samym co wyzej wymienilem, wtedy jeszcze na wyzszym lvlu... Latam sobie pod depo na Darashi, dobra, Voyant sie klepie z exori vis na zarty z jakims kolegom, 95 EK. Poogladalem, nudzilo mi sie bardzo wiec troche jak pobiegli troche w strone pustyni, poszedlem za nimi... Za chwile ten 95 ek, (nicku nie podam, bo nie pamietam a przypomniec sobie nie przypomne -
Cytuj:

Section Disabled
Section currently not available.
, tyle ze byl to oczywiscie szwed wiem. Zabil mnie beszczelnie... Pytam sie go grzecznie o przyczyny- mowi ze go blokowalem jak sie bawil z Voyantem. Ok, po tym sie wylogowalem...

Orius 08-02-2007 09:17

Cytuj:

Zafik, nie pisz tego na forum, jak któryś z moich kolegów to Ci nogi z dupy powyrywam, a tak to ja też ide, napisz coś na PW kogo i kiedy :P

Master Destroyed 08-02-2007 10:37

Potrafisz lizać dupe i myślisz ze to twoi koledzy??Ze co że niby jestes z nimi w gildi??BUAHAHA.Gz

zalfik 08-02-2007 13:32

Z tym ubiciem oponenta to byl zart. Nie mam zadnego planu na zabicie kogos konkretnego. Propozycja jest taka. W sobote o godzinie 12 spotykamy sie na dwarven bridge. Przychodzimi noobcharami, nikt nie musi mowic kto kim jest itd. Poprostu przychodzimy, ktos kto czuje sie na silach moze dowodzic i idziemy na random PK. Tyle mojego pomyslu. W celach rozpoznawczych obiwiazuje outfit citizen, czerwone wlosy i buty, zolte ubranko i spodnie. Do zobaczenia ;)
http://img396.imageshack.us/img396/5245/91653936qf2.jpg

@Maca
Moze wiecej info

Sidar 08-02-2007 14:34

Maciavelliemu sie snia chyba jakies koszmary ostatnio nie zaplacilem nic robi wam z bani kalafior.Wlasnie zmienilem sobie poczte na Sidarze i czekam juz ponad 3h az mi passy nowe przyjda przesada znaczy zaakceptowalem nowa.

Orius 08-02-2007 15:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Destroyed (Post 1253984)
Potrafisz lizać dupe i myślisz ze to twoi koledzy??Ze co że niby jestes z nimi w gildi??BUAHAHA.Gz

A że się zapytam, kto ja?

Popieram twe zdanie, ale kurwa jak na jakieś temat nie masz pojęcia to zamknij kurwa dupe.
K, thx, bye.

sir Tifejo 08-02-2007 17:02

Cytuj:

Pisanie takich rzeczy na forum to nie jest najlepszy pomysł, przyjdzie masa noobów, jak to zazwyczaj bywa. Już lepiej napisać do znajomych, Ci z pewnością maja jakieś noob-chary.

Cytuj:

Poprostu przychodzimy, ktos kto czuje sie na silach moze dowodzic i idziemy na random PK
Ty to probujesz zorganizowac, to Ty jestes liderem, i ludzie powinni Ciebie sluchac. A tak to powstanie balagan, pelno msg typu "ja chcem byc!" itp.

Proponowałbym żebyście poszli na jaskinie z soldami i guardami, w zależności od ilości ludzi, tam się znajdzie zawsze jakiś 30-40 ms.

zalfik 08-02-2007 18:32

Co chcialem napisac to napisalem. Podchodze do tego troszke z przymruzeniem oka - pk for fun. I nie robi mi roznicy kto przyjdzie. Im wiecej osob, tym lepiej :-)

krytyk44 08-02-2007 19:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Orius (Post 1254426)
A że się zapytam, kto ja?

Popieram twe zdanie, ale kurwa jak na jakieś temat nie masz pojęcia to zamknij kurwa dupe.
K, thx, bye.

ciebie nikt nie zabil jeszcze? 5k za takiego nooba jak ty to i tak za duzo. no ale chyba bede musial podniesc stawke do 10k xD no chyba ze jestes taki cwany z pzta:) btw moglbym cie zabic moim noob charem ale zbytnio nie mam czasu bo mam druga wojne na arcani xD 37 lvlem z ownowalem 63 mastera wiec nie gadaj ze niedalbym sobie radyt z Toba

Master Destroyed 08-02-2007 20:09

Przynajmniej sie przyznałeś ze potrafisz tylko lizać dupe;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:27.