![]() |
Cytuj:
|
nie prawdziwy owner o moj kolega nawet nie wiedzialem ze szprzedal hara omgf traz gra na innym harze ale nie iwme jakim ;p
|
Cytuj:
|
MAUY KAJNIE ! BENCIE WJENCEJ ! :D
Sidarq, nie wazne czy wojna jest pierwsza dla kilku osób, ale 1 raz walczymy takim squadem, a teraz liczy sie sd power, zgranie, i taktyka. Jak wszyscy beda przychodzic na umówione akcje to wygrana mamy prawie w kieszeni ;P Albo przynajmniej pokaramy ich ostro |
A ciebie czemu Iomer nie bylo tam ostatnio? :>
|
Cytuj:
@zalfik byl ;p |
A to sry Iomer, ja jak zwykle ogladam filmiki polprzytomny ;)
A tak w ogole to zbieram ekipe noobcharow na jakies wieksze PK w weekend. Jesli zbierze sie min 10 osob to z mila checia ubilbym kogos mocniejszego (a noz z druzyny przeciwnej :D). 15 mlvl mile widziany (Osobiscie mam 26 sorka :P) |
Zalfik ale ja mam cicha nadzieje że nie bedziecie polować na polaków a przynajmniej nie na takich co ci/wam nic nie zrobili :p
|
OO Kto tu się pojawił :)
|
Sidar chyba zaplacil
|
Cytuj:
A tak btw. to wam opowiem historie. Niedawno, jakies 5 dni temu, z nudow zalogowalem sie na selenie. Nieuzytym dotychczas pk-charem, 25 rp, tym samym co wyzej wymienilem, wtedy jeszcze na wyzszym lvlu... Latam sobie pod depo na Darashi, dobra, Voyant sie klepie z exori vis na zarty z jakims kolegom, 95 EK. Poogladalem, nudzilo mi sie bardzo wiec troche jak pobiegli troche w strone pustyni, poszedlem za nimi... Za chwile ten 95 ek, (nicku nie podam, bo nie pamietam a przypomniec sobie nie przypomne - Cytuj:
|
Cytuj:
|
Potrafisz lizać dupe i myślisz ze to twoi koledzy??Ze co że niby jestes z nimi w gildi??BUAHAHA.Gz
|
Z tym ubiciem oponenta to byl zart. Nie mam zadnego planu na zabicie kogos konkretnego. Propozycja jest taka. W sobote o godzinie 12 spotykamy sie na dwarven bridge. Przychodzimi noobcharami, nikt nie musi mowic kto kim jest itd. Poprostu przychodzimy, ktos kto czuje sie na silach moze dowodzic i idziemy na random PK. Tyle mojego pomyslu. W celach rozpoznawczych obiwiazuje outfit citizen, czerwone wlosy i buty, zolte ubranko i spodnie. Do zobaczenia ;)
http://img396.imageshack.us/img396/5245/91653936qf2.jpg @Maca Moze wiecej info |
Maciavelliemu sie snia chyba jakies koszmary ostatnio nie zaplacilem nic robi wam z bani kalafior.Wlasnie zmienilem sobie poczte na Sidarze i czekam juz ponad 3h az mi passy nowe przyjda przesada znaczy zaakceptowalem nowa.
|
Cytuj:
Popieram twe zdanie, ale kurwa jak na jakieś temat nie masz pojęcia to zamknij kurwa dupe. K, thx, bye. |
Cytuj:
Cytuj:
Proponowałbym żebyście poszli na jaskinie z soldami i guardami, w zależności od ilości ludzi, tam się znajdzie zawsze jakiś 30-40 ms. |
Co chcialem napisac to napisalem. Podchodze do tego troszke z przymruzeniem oka - pk for fun. I nie robi mi roznicy kto przyjdzie. Im wiecej osob, tym lepiej :-)
|
Cytuj:
|
Przynajmniej sie przyznałeś ze potrafisz tylko lizać dupe;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:27. |