Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Capality 01-09-2007 00:54

Milan wygrał, kibicowałem Sevilli ale cóż... Brawo!

Dark Sven 01-09-2007 00:55

Tak więc... wątpił ktoś w Milan?

FORZA ROSSONERI!

http://img239.imageshack.us/img239/125/acmilanzi2.pngacmilan24.com

Podobało mi się zachowanie Seedorfa, który schodząc pokazał nazwisko Puerty, i Kaki, który albo wskazywał nazwisko Puerty, albo pokazywał, że ma to w dupie ; /.

@down
Nie, pisałem to, bo spodziewam się, że niektórzy już podnosili puchar z Sevillą.

Capality 01-09-2007 01:04

Ktoś pisał? Legia wygrała 2-0 i pozostaje pewnym Liderem

Yoh Asakura 01-09-2007 01:17

@Sven:
Zobaczymy za dwa lata jak cały skład Milanu odejdzie na emeryturę. Hehe.
Jednak żarty na bok - szkoda, że Sevilla przegrała, gra dzielnie, no ale cóż, przyznaje to niechętnie - Milan w tym meczu był lepszy. Co oczywiście nie zmienia faktu, że Arsenal jest najlepszy :P
@Down:
W 2007 zremisowali 2:2 :P

Brojek 01-09-2007 01:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1632184)
Co to za Liga Mistrzów bez Tottenhamu ? Tak miło by było ich rozjechać zarówno na Emirates jak na White Hart Lane...

Kiedy w ogole spurs ostatnio wygrali z arsenalem? 1999 rok? :>
btw
http://uk.youtube.com/watch?v=jNw0j-xEw-U
fuck spurs

Hellraiser 01-09-2007 02:34

Kurwa!, Lampard kontuzja.

Ten tego, no Gz Milanowi.

Doom Terror 01-09-2007 05:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1633734)
Mam tylko nadzieję, że w LM Arsenal spotka Milan i skopie im tyłki w imieniu Sevilli ;)

mam nadzieje ze Arsenal trafi na zespol pokroju milanu,dostanie w keko i przejrzysz na oczy...
topic* Milan byl lepszy,jednak dyscyplina taktyczna i znakomicie dobrani,uzupelniajcy sie nawzajem pilkarze w srodku pola potrafia zdzialac cuda,mam na mysli Pirlo,Seedorfa i Kake.

BlueMaster 01-09-2007 11:06

Luis Figo zdecydował się, że pozostanie jeszcze rok w Interze Mediolan, a potem kończy karierę piłkarską
Szlag!Kim ja będę grać w fife?!
Aha,to gratulacje dla Milanu,ale raczej ten mecz powinien się odbyć w tym dniu,raczej przełożyć.Ale Sevilla prowadziła,bo grała ze Antonio Puertą.

Kogutt 01-09-2007 12:45

Cytuj:

Grupa G:
Inter Mediolan
PSV Eindhoven
CSKA Moskwa
Fenerbahce Stambuł
Prośba do kibiców PSV, CSKA i Fenerbahce. Skopcie dupsko Srinterowi!!! :)
Bo Juve tylko w Serie A i ewentualnie Copa Italia może ich lać :P A za rok w LM (o ile ten srinter do LM się dostanie).

PS
Jutro 2 kolejka Serie A: Cagliari - JUVE! Będzie ciekawie ;>

Dark Sven 01-09-2007 12:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kogutt (Post 1634230)
Bo Juve tylko w Serie A i ewentualnie Copa Italia może ich lać :P A za rok w LM (o ile ten srinter do LM się dostanie).

PS

Juventus miałby pokonać którykolwiek z klubów mediolańskich? Proooszę ; >

Yoh Asakura 01-09-2007 13:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doom Terror (Post 1634073)
mam nadzieje ze Arsenal trafi na zespol pokroju milanu,dostanie w keko i przejrzysz na oczy...

Haha, tak, a Inzaghi walnie hattricka, muahah.
@Down:
Logicznie rozumując to będzie rewanż z Barcą i zwycięstwo Arsenalu.

Brojek 01-09-2007 13:01

I tak kazdy wie, ze Arsenal wygra LM :> W zeszlym roku nie wyszlo, ale w tym sie zrewanzuja.

Maggic 01-09-2007 13:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kogutt (Post 1634230)

PS

Moim zdaniem Inter sobie spokojnie poradzi...a dlaczego??? Bo gra dobrą piłkę i nie musi kupować meczów jak Juventus i Milan żeby wygrywać.

BlueMaster 01-09-2007 13:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 1634340)
Moim zdaniem Inter sobie spokojnie poradzi...a dlaczego??? Bo gra dobrą piłkę i nie musi kupować meczów jak Juventus i Milan żeby wygrywać.

Gdyby kupiła super pchar europy to pewnie już od 5 minuty wy prowadzili 4:0
Najlepiej zwalić na Mediolaniończyków

Maggic 01-09-2007 14:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BlueMaster (Post 1634355)
Gdyby kupiła super pchar europy to pewnie już od 5 minuty wy prowadzili 4:0
Najlepiej zwalić na Mediolaniończyków

No tak Juventus "tak sobie" spadł do drugiej ligi...a Milan "tak sobie" miał -8pkt na start.

btw czy ja coś powiedziałem że Milan kupił Superpuchar Europy?? no chyba nie ;d

Thomisson 01-09-2007 14:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1634251)
Haha, tak, a Inzaghi walnie hattricka, muahah.

Szybciej on, niż którykolwiek z napastników Arsenalu.

Dark Sven 01-09-2007 14:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1633836)
@Sven:
Zobaczymy za dwa lata jak cały skład Milanu odejdzie na emeryturę. Hehe.

Z Pato i Goucuffem na czele ; l

Chce Ci tylko przypomnieć, że Milan potrafi dużo wykrzesać z doświadczonych zawodników. Poza tym, polecam Ci się zaznajomić z czymś takim jak 'taktyka'.
Cytuj:

*Graczy ; >.

Kogutt 01-09-2007 15:13

Cytuj:

nie musi kupować meczów jak Juventus i Milan żeby wygrywać.

Powiedz mi jak można kupić coś, czego nikt nie sprzedaje? :s

PS
4 listopada - Juve vs Inter
Pierwsze lanie Interu w tym sezonie.

Myślę, że Milan i Juve powinny się zjednoczyć przeciwko Srinterowi ;[

BlueMaster 01-09-2007 15:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 1634400)
No tak Juventus "tak sobie" spadł do drugiej ligi...a Milan "tak sobie" miał -8pkt na start.

btw czy ja coś powiedziałem że Milan kupił Superpuchar Europy?? no chyba nie ;d

Odrazu 8 pkt. czy z 3 meczów?
@up
Racja ;) I jak choćby Adriano mógł trafić do interu?A ty maggic jesteś zagożałym fanem chelsea a jakoś o tamtejże korupcji nic nie mówisz :>

Yoh Asakura 01-09-2007 16:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomisson

Tak. Zapomniałem przecież, że wszyscy napastnicy Arsenalu z Van Persiem na czele są jeszcze bardziej drewniani (a to w ogóle możliwe ?) od Inzgahiego. Pokazałeś szczerą prawdę, no cóż, od teraz kibicuje Milanowi :<
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sven
Z Pato i Goucuffem na czele ; l

Chce Ci tylko przypomnieć, że Milan potrafi dużo wykrzesać z doświadczonych zawodników. Poza tym, polecam Ci się zaznajomić z czymś takim jak 'taktyka'.

To ty chyba nie wiesz co Le Boss potrafi wykrzesać z młodych zawodników. Biada Milanowi jeśli na nas trafią ;)
I wiadomość z ostatniej chwili - Lassana Diarra w Arsenalu!
Szkoda, że nie Wright-Phillips, ale Diarra w Arsenalu pokaże co potrafi ;)
Cytuj:

A ty maggic jesteś zagożałym fanem chelsea a jakoś o tamtejże korupcji nic nie mówisz :>
Wytłumacz bo nie wszyscy kminią.

Articuno 01-09-2007 16:18

Cytuj:

"weź wyjdź", szkoda, że nie powiedziałeś jak to Inter kupił majstra sezonu 05/06!

Yoh Asakura 01-09-2007 16:25

Największa gwiazda FC Barcelony, Brazylijczyk Ronaldinho, uzgodnił warunki swoje transferu do Chelsea, ale kluby nie osiągnęły porozumienia w kwestiach finansowych. Transfer Brazylijczyka został odłożony do przyszłego roku.
Jeszcze w piątek wieczorem toczyły się rozmowy Ronaldinho i jego brata Roberto de Assis Moreiry z prezydentem "Barcy" Joanem Laportą w sprawie transferu na Stamford Bridge. Jednak na przeszkodzie stanęły pieniądze.

Barcelona zażyczyła sobie za brazylijskiego gwiazdora okrągłe 100 milionów euro, natomiast Chelsea była gotowa wyłożyć "tylko" 70 milionów

Transfer w styczniowym okienku transferowym raczej nie wchodzi w grę, bowiem Ronaldinho po występach w Barcelonie nie mógłby reprezentować londyńczyków w tegorocznej edycji Ligi Mistrzów.

Według brytyjskich mediów, Brazylijczyk jest mocno sfrustrowany faktem, że nie udało się przeprowadzić transferu w tym sezonie, zgodnie z obietnicą, którą miał dostać od włodarzy katalońskiego klubu.

Źródło: http://sport.onet.pl/0,1248702,1598312,wiadomosc.html
Jak myślicie, czy to prawda ?

Thomisson 01-09-2007 17:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1634561)
Tak. Zapomniałem przecież, że wszyscy napastnicy Arsenalu z Van Persiem na czele są jeszcze bardziej drewniani (a to w ogóle możliwe ?) od Inzgahiego. Pokazałeś szczerą prawdę, no cóż, od teraz kibicuje Milanowi :<

Może i są mniej drewniani, ale 3 razy mniej skuteczni......

BlueMaster 01-09-2007 17:34

Cytuj:

To ty chyba nie wiesz co Le Boss potrafi wykrzesać z młodych zawodników. Biada Milanowi jeśli na nas trafią ;)
I wiadomość z ostatniej chwili - Lassana Diarra w Arsenalu!
Szkoda, że nie Wright-Phillips, ale Diarra w Arsenalu pokaże co potrafi ;)

Wytłumacz bo nie wszyscy kminią.

To,że mówi o innych zespołach że są zamieszane w korupcje a Chelsea anioły i nigdy nie byli zamieszani w korupcje ;)

Dark Sven 01-09-2007 17:38

@Yoh
Pewnie i tak w końcu wyjdzie to, że Arsenal jest mocny... tylko w gębie.

Żenaldinho w Czelsi? Czyli kolejny klub, który dołączy do mojej "listy klubów ssących i przeze mnie nie lubianych"(LKSiPZNL)

Hellraiser 01-09-2007 18:10

Panowie, po treści nie wiem czy kłócicie się o to kto wygra LM, czy cuś lecz jesli chodzi o LM,..

http://www.willhill.com/iibs/EN/buil...oice=FB1682483

Daje wam jak wiecie, zestawienie Williama Hilla, tej osoby nie trzeba przedstawiać.

Yoh Asakura 01-09-2007 18:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomisson (Post 1634668)
Może i są mniej drewniani, ale 3 razy mniej skuteczni......

Adebayor owszem, był w tamtym sezonie nieskuteczny. Lecz teraz to już zupełnie inny piłkarz. Gdy dojdzie do siebie po kontuzji to biada obrońcom. Ale zarzucanie nieskuteczności Eduardo - facet, on w jednym sezonie strzelał więcej bramek niż Inzaghi przez dwa... A on Robinie nie będę już pisał bo to klasa sama w sobie.
Cytuj:

@Yoh
Pewnie i tak w końcu wyjdzie to, że Arsenal jest mocny... tylko w gębie.
A kiedy tak było ? Wyniki z silnymi europejskimi drużynami zawsze mieliśmy świetne, tylko z tymi średniakami było gorzej bo strata jednej głupiej bramki i szaleńcza szarża - tyle, że to było w zeszłym sezonie. Teraz to co innego.
Cytuj:

Panowie, po treści nie wiem czy kłócicie się o to kto wygra LM, czy cuś lecz jesli chodzi o LM,..

http://www.willhill.com/iibs/EN/buil...oice=FB1682483 UWAGA

Daje wam jak wiecie, zestawienie Williama Hilla, tej osoby nie trzeba przedstawiać.
Tylko zestawienie i suche statystyki. Rzeczywistość to zweryfikuje.

gyagen 01-09-2007 20:41

Cytuj:

Tak. Zapomniałem przecież, że wszyscy napastnicy Arsenalu z Van Persiem na czele są jeszcze bardziej drewniani (a to w ogóle możliwe ?) od Inzgahiego. .

jebb no popatrz skrzydłowy stał się napastnikiem huhehehe
albo ten młody jak on się zwał...a może Emanuel duży Adebajor-czy to są nazwiska które wywołują u bramkarzy strach czy śmiech?
Arsenal za sukces będzie mógł uważać miejsca 2-4 dające występy w lm
a w lm liczy się przedewszystkim szczęście,może Arsenal 1 raz wygra lm?wątpliwe bardzo

Fremen 01-09-2007 20:44

Agnieszka Radwańska - Maria Sharapova 6:4 1:6
Mecz w trakcie.

Yoh Asakura 01-09-2007 20:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gyagen (Post 1635040)
jebb no popatrz skrzydłowy stał się napastnikiem huhehehe
albo ten młody jak on się zwał...a może Emanuel duży Adebajor-czy to są nazwiska które wywołują u bramkarzy strach czy śmiech?
Arsenal za sukces będzie mógł uważać miejsca 2-4 dające występy w lm
a w lm liczy się przedewszystkim szczęście,może Arsenal 1 raz wygra lm?wątpliwe bardzo

Facet, Arsenal nie raz pokazywał, że to piłkarze grają a nie nazwiska. I o jakiego skrzydłowego ci chodzi ? Robin to albo cofnięty napastnik albo typowy snajper, na pewno nie jest skrzydłowym. Tak samo Eduardo - ten to już co najwyżej bardzo ofensywny pomocnik.
I jeszcze raz powtarzam - ten się śmieje kto się śmieje ostatni. Możecie wyśmiewać naszych napastników i w ogóle cały skład. Ale nie jeden zawodnik z rezerw albo u-18 zawstydziłby gwiazdeczkę z Wielkiego Klubu.

Fremen 01-09-2007 21:14

Radwańska : Szarapova 6:4 1:6 6:2
MUHAHAHA

Articuno 01-09-2007 21:39

to jest SENSACJA!!! Radwańską pokonała Szarapową do tego na Arthur Ash Stadium !

rentoN 01-09-2007 21:53

Najs od dzisiam ogladam tenisa

IPchanger 01-09-2007 21:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1635045)
Facet, Arsenal nie raz pokazywał, że to piłkarze grają a nie nazwiska. I o jakiego skrzydłowego ci chodzi ? Robin to albo cofnięty napastnik albo typowy snajper, na pewno nie jest skrzydłowym. Tak samo Eduardo - ten to już co najwyżej bardzo ofensywny pomocnik.
I jeszcze raz powtarzam - ten się śmieje kto się śmieje ostatni. Możecie wyśmiewać naszych napastników i w ogóle cały skład. Ale nie jeden zawodnik z rezerw albo u-18 zawstydziłby gwiazdeczkę z Wielkiego Klubu.

widze, ze przeszliscie z Van Persim na Ty. Uuuuu <3

ciekawi mnie co bys mowil o Inzagim, jak byś byl zagorzałym kibicem Milanu, nie Arsenalu...

tenis-

lol radwanska to jednak niezla jest XD

Yoh Asakura 01-09-2007 21:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez IPchanger (Post 1635141)
widze, ze przeszliscie z Van Persim na Ty. Uuuuu <3

ciekawi mnie co bys mowil o Inzagim, jak byś byl zagorzałym kibicem Milanu, nie Arsenalu...

Na pewno bym nie mówił, że jest świetnym napastnikiem. Stać na spalonym i liczyć na to, że sędzia zapomniał okularów to żadna sztuka.
@Edit:
A ManYoo ciągle remisuje z Sunderlandem. Coś mi się wydaje, że Czerwone Diabełki nie zwojują zbyt wiele w tym sezonie :P
Cholera. Podczas gdy ja pisałem to Saha strzelił bramkę :<

Articuno 01-09-2007 22:19

Fajnie Dolha grał ;)

Monte 01-09-2007 22:33

Dobrze mu tak, chociaż mogli go bardziej wygwizdać.

Rybzor 01-09-2007 22:57

Oho, Radwańska rlz :o

Calen Futh 02-09-2007 00:08

Manyoo małymi kroczkami zbliża się do czołówki PremierLeague xP

BlueMaster 02-09-2007 00:16

@up
Powolnymi
Manchester city lepszy :)Radwańska wygrała z Marią szarapovą,która jest rosjanką !

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:54.