![]() |
Milan wygrał, kibicowałem Sevilli ale cóż... Brawo!
|
Tak więc... wątpił ktoś w Milan?
FORZA ROSSONERI! http://img239.imageshack.us/img239/125/acmilanzi2.pngacmilan24.com Podobało mi się zachowanie Seedorfa, który schodząc pokazał nazwisko Puerty, i Kaki, który albo wskazywał nazwisko Puerty, albo pokazywał, że ma to w dupie ; /. @down Nie, pisałem to, bo spodziewam się, że niektórzy już podnosili puchar z Sevillą. |
Ktoś pisał? Legia wygrała 2-0 i pozostaje pewnym Liderem
|
@Sven:
Zobaczymy za dwa lata jak cały skład Milanu odejdzie na emeryturę. Hehe. Jednak żarty na bok - szkoda, że Sevilla przegrała, gra dzielnie, no ale cóż, przyznaje to niechętnie - Milan w tym meczu był lepszy. Co oczywiście nie zmienia faktu, że Arsenal jest najlepszy :P @Down: W 2007 zremisowali 2:2 :P |
Cytuj:
btw http://uk.youtube.com/watch?v=jNw0j-xEw-U fuck spurs |
Kurwa!, Lampard kontuzja.
Ten tego, no Gz Milanowi. |
Cytuj:
topic* Milan byl lepszy,jednak dyscyplina taktyczna i znakomicie dobrani,uzupelniajcy sie nawzajem pilkarze w srodku pola potrafia zdzialac cuda,mam na mysli Pirlo,Seedorfa i Kake. |
Luis Figo zdecydował się, że pozostanie jeszcze rok w Interze Mediolan, a potem kończy karierę piłkarską
Szlag!Kim ja będę grać w fife?! Aha,to gratulacje dla Milanu,ale raczej ten mecz powinien się odbyć w tym dniu,raczej przełożyć.Ale Sevilla prowadziła,bo grała ze Antonio Puertą. |
Cytuj:
Bo Juve tylko w Serie A i ewentualnie Copa Italia może ich lać :P A za rok w LM (o ile ten srinter do LM się dostanie). PS Jutro 2 kolejka Serie A: Cagliari - JUVE! Będzie ciekawie ;> |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Down: Logicznie rozumując to będzie rewanż z Barcą i zwycięstwo Arsenalu. |
I tak kazdy wie, ze Arsenal wygra LM :> W zeszlym roku nie wyszlo, ale w tym sie zrewanzuja.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Najlepiej zwalić na Mediolaniończyków |
Cytuj:
btw czy ja coś powiedziałem że Milan kupił Superpuchar Europy?? no chyba nie ;d |
Cytuj:
|
Cytuj:
Chce Ci tylko przypomnieć, że Milan potrafi dużo wykrzesać z doświadczonych zawodników. Poza tym, polecam Ci się zaznajomić z czymś takim jak 'taktyka'. Cytuj:
|
Cytuj:
PS 4 listopada - Juve vs Inter Pierwsze lanie Interu w tym sezonie. Myślę, że Milan i Juve powinny się zjednoczyć przeciwko Srinterowi ;[ |
Cytuj:
@up Racja ;) I jak choćby Adriano mógł trafić do interu?A ty maggic jesteś zagożałym fanem chelsea a jakoś o tamtejże korupcji nic nie mówisz :> |
Cytuj:
Cytuj:
I wiadomość z ostatniej chwili - Lassana Diarra w Arsenalu! Szkoda, że nie Wright-Phillips, ale Diarra w Arsenalu pokaże co potrafi ;) Cytuj:
|
Cytuj:
|
Największa gwiazda FC Barcelony, Brazylijczyk Ronaldinho, uzgodnił warunki swoje transferu do Chelsea, ale kluby nie osiągnęły porozumienia w kwestiach finansowych. Transfer Brazylijczyka został odłożony do przyszłego roku.
Jeszcze w piątek wieczorem toczyły się rozmowy Ronaldinho i jego brata Roberto de Assis Moreiry z prezydentem "Barcy" Joanem Laportą w sprawie transferu na Stamford Bridge. Jednak na przeszkodzie stanęły pieniądze. Barcelona zażyczyła sobie za brazylijskiego gwiazdora okrągłe 100 milionów euro, natomiast Chelsea była gotowa wyłożyć "tylko" 70 milionów Transfer w styczniowym okienku transferowym raczej nie wchodzi w grę, bowiem Ronaldinho po występach w Barcelonie nie mógłby reprezentować londyńczyków w tegorocznej edycji Ligi Mistrzów. Według brytyjskich mediów, Brazylijczyk jest mocno sfrustrowany faktem, że nie udało się przeprowadzić transferu w tym sezonie, zgodnie z obietnicą, którą miał dostać od włodarzy katalońskiego klubu. Źródło: http://sport.onet.pl/0,1248702,1598312,wiadomosc.html Jak myślicie, czy to prawda ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Yoh
Pewnie i tak w końcu wyjdzie to, że Arsenal jest mocny... tylko w gębie. Żenaldinho w Czelsi? Czyli kolejny klub, który dołączy do mojej "listy klubów ssących i przeze mnie nie lubianych"(LKSiPZNL) |
Panowie, po treści nie wiem czy kłócicie się o to kto wygra LM, czy cuś lecz jesli chodzi o LM,..
http://www.willhill.com/iibs/EN/buil...oice=FB1682483 Daje wam jak wiecie, zestawienie Williama Hilla, tej osoby nie trzeba przedstawiać. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
jebb no popatrz skrzydłowy stał się napastnikiem huhehehe albo ten młody jak on się zwał...a może Emanuel duży Adebajor-czy to są nazwiska które wywołują u bramkarzy strach czy śmiech? Arsenal za sukces będzie mógł uważać miejsca 2-4 dające występy w lm a w lm liczy się przedewszystkim szczęście,może Arsenal 1 raz wygra lm?wątpliwe bardzo |
Agnieszka Radwańska - Maria Sharapova 6:4 1:6
Mecz w trakcie. |
Cytuj:
I jeszcze raz powtarzam - ten się śmieje kto się śmieje ostatni. Możecie wyśmiewać naszych napastników i w ogóle cały skład. Ale nie jeden zawodnik z rezerw albo u-18 zawstydziłby gwiazdeczkę z Wielkiego Klubu. |
Radwańska : Szarapova 6:4 1:6 6:2
MUHAHAHA |
to jest SENSACJA!!! Radwańską pokonała Szarapową do tego na Arthur Ash Stadium !
|
Najs od dzisiam ogladam tenisa
|
Cytuj:
ciekawi mnie co bys mowil o Inzagim, jak byś byl zagorzałym kibicem Milanu, nie Arsenalu... tenis- lol radwanska to jednak niezla jest XD |
Cytuj:
@Edit: A ManYoo ciągle remisuje z Sunderlandem. Coś mi się wydaje, że Czerwone Diabełki nie zwojują zbyt wiele w tym sezonie :P Cholera. Podczas gdy ja pisałem to Saha strzelił bramkę :< |
Fajnie Dolha grał ;)
|
Dobrze mu tak, chociaż mogli go bardziej wygwizdać.
|
Oho, Radwańska rlz :o
|
Manyoo małymi kroczkami zbliża się do czołówki PremierLeague xP
|
@up
Powolnymi Manchester city lepszy :)Radwańska wygrała z Marią szarapovą,która jest rosjanką ! |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:54. |