![]() |
Nom, nareszczie ten satanista wbił lvl:evul:
|
Cytuj:
Ceny runek chyba troszke spadna :> |
@up
Uhy zostaly jednak bardziej normlane niz wszystko inne ale pallem moze kupic sobie 100 gwiazek za 50k ktore wala w ludzi po 400+ xDDDD (maja 90 dmg) http://img176.imageshack.us/my.php?i...5657770zk0.jpg Macie dowod xD |
to jest temat o wojnie na aurea
nie o update! chcecie pisac o test serverze / update to piszcie w tym temacie |
My tu piszemy o wszystkim.
W koncu ten update dotyczy tez naszego serva a to wydarzenia z aurey:p |
http://forum.tibia.pl/showthread.php...72#post1486472
jak dla mnie knight nareszcie bedzie troche lepszy, chociaz taki jak jest teraz mi pasowal :) |
Cytuj:
|
http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/26213
Filmik jak Vesz pada na Demonie na 157 lvlu. Film nie mój |
Cytuj:
|
Ja nie napisałem że dzisiaj. To jest jego stary dead, jak Gex, Nebulus itd zrobili na niego massloga na demonie.
|
Filmik ma okolo 2 miesiecy a Ty go dopiero widzisz !? Nie warto sciagac ..
|
W rec chyba nie był publikowany
|
Filmik byl na necie 5 min po zabiciu vesza, tylko nie wiem na jakiej stronce.
|
Filmik fajny.;)
Jak ma tu ktos tutora niech zrobi filmik z test servera. Z gory dziekuje ;* |
Nie wiedziałem że Vesz przy okazji ubil dwie osoby z tego teamu.
|
Piaty Jezdziec Apokalipsy- Jun 16 2007, 08:00:18 CEST Killed at Level 113 by Gamroth the Behemoth
and by Migs Milvex Linglifer - Jun 16 2007, 08:00:04 CEST Killed at Level 115 by Therrax and by Gamroth the Behemoth :) |
No cóż... peszek?:D Btw linglifer bez blessow ;<
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
fragi fragami..ale ROM bije na glowe FAG w jednym - w polityce...nie trzeba chyba udowadniac ze znowu ROM jest Blizej Piratow niz FAG...a jak Piraci znowu stana po ich stronie w tej wojnie to...bedzie koniec tej wony...i juz...:p
zastanawia mnie czy ktokolwiek z FAG-u potrafi uczyc sie na bledach..przyczyna porazki nie jest slabe pvp tylko brak sojuszy, nie umiejetnosc ich budowania, morale w gildii....w przypadku FAG-u znowu rysuje sie ta sama historia...szkoda |
Hity palkow i knightow oslabione o 15% na tescie:P
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@komarek
to widac slychac i czuc |
@2up
Bo tak napisal Robin boot znawca aurei. |
up
moze i ja znawca a moze i ja nie znawca...a wrobelki i tak o tym cwierkaja co napisalem... |
Gdzie Ci "cwierkaja" w tibi czy na rl ?
|
Piratów raczej szybko w tej wojnie nie uświadczymy, ale faktem jest, że RoM to jakby bardziej zgrana ekipa, każdy jest z każdym itp., a FAG... no cóż... może to przez to, że większość z nich ma całkiem inne rodowody, FAG powstał (tak mi się wydaje) z połączenia różnych sił w celu obalenia RoMu i nie jest i nie był gildią gdzie wszyscy dobrze sie znają i lubią, czy choćby szanują. To największy ból FAGu w tej chwili. Nie znam się to nie powiem co powinni zrobić, ale jasne jest, że w obecnym stanie nie mają szans z RoMem. W bitwach na pierwszej linii wciąż przewijają się Ci sami ludzie, a reszty, albo wogóle nie ma, albo się chowają gdzieś po kątach ;p
|
@Czesciowy offtop:P
Szukam Vice do gildi i ogulnie ludzi 30+:P Pewnie bedzie jakas wojenka:P PW albo w tibi na Atia Northy;] |
Wszyscy o tym dobrze wiedza ze RoM na dzien dzisiejszy jest lepsza ekipa od FaGu , ale to sie moze szybko zmienic.
Ty Robin Boot a masz jakies konkretne dowody na to ?:o |
Może mi ktos z FaGu odpowiedziec dlaczego Butibof i Dark Skejcik nie grają ??
|
Cytuj:
Gam grats fragow :P |
niech FAG przegra tą wojnę i będzie spokój!!
|
@ Wydarzenia
Dzisiaj okolo 25 osobowy team zrobil banshee questa ^^ Zajelo to duzo czasu 10:50 - 16.00 ^^ Usunalem film bo w 8 minucie debug |
Nie wiem czego ale pod koniec filmu dostalem debuga ;|
|
|
Ragafewee
Jun 17 2007, 00:53:38 CEST Killed at Level 78 by Penny Healing and by Ashen Suagar Cytuj:
Link do screena zrobionego przeze mnie(przed zredukowaniem obrażen o 15%) http://i90.photobucket.com/albums/k2...zsz/UO0011.jpg @Edit Zna ktos noob chara Slowbo Tootsa? @Down Niestety jest tylko 8 stron w tył i na żadnej o nim niema ;/ |
Popatrz na forum.tibia.com , tam ktos plakal ze go slowbo noobem z kolegami dojechal;]
|
Zauwazyliscie ze na tym zdjeciu demon fala nie zabil fe.
Normalnie chyba zawsze zabije co nie?? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:28. |