![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Czemu sie tak na mnie uwzieles? Bo cie wyjebalem z tego serwa? Sorki ale frajerów trzeba tępić.Nic tego nie zmieni. Moc Floova z tobą. |
Cytuj:
Moc Jung jest większa ;p A ty idź dalej sobie hakuj ;p to dopiero jest frajerstwo |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No to jeszcze tak do kompletu
[CHAR]Vers Dra'ghothe[/CHAR] Nov 08 2007, 04:05:40 CET Killed at Level 116 by [CHAR]Tsai'Juliana[/CHAR] |
Scroopy Masz szkołe a do niej niechodzisz czy tuy kurwa naprawde spać nie możesz? xD Wybijam do Budy nara :P
|
Cytuj:
Żal jak chuj... |
Cytuj:
@Myslalem ze sie obejdzie bez bluznierstw i dogadywania, ale nie da rady tutaj |
Dedło Hennka :P
Z fista i Exori con booczywiscie znoobilem iniewzielem Spearssow bo domek ukladalem ssuhashashuasua |
Przeciez kiko wiesz ze czwartki i piatki mam wolne ;)
|
Tez bym tak chcial a nie ze musze gnic w robocie :P:P
|
Cytuj:
Oct 26 2007, 17:38:28 CEST Killed at Level 160 by Ancient Bolter and by Sir'Valor |
Cytuj:
|
w/e chodzi o udzial w akcjach, i dziwie sie ze musze ci tlumaczyc
|
Cytuj:
|
Teoretycznie Lati poza strzelaniem Sd na Combo bocie tez zaduzo nie mozesz zrobic wiec Moim Zdaniem Valor (moze wiecej od ciebie i wystarczajaco okazal co potrafi w wojnach Oven vs. Titania XD (tzn w zabijaniu polowy Titani czego wy nigdy niezrobicie xD )(słowa Cf Mamy taka wojne przez to Ze Oven zabil prawie polowe titani SAUSHAUSASA) Ale nasza Metoda Dzialala
Alberto Joined Albert : Jest Ktos do Pieca? Kiko : Nie Albert : Angel Vorne "wysoki nawet lv " Skrzat : Nie nie bijemy go Vaxe : To po staremu Who is Online ? Albert : Skrzat Dawaj Angel Vorne Skrzat : No Okey kurwa PIEc I HUJ Kiko : to Lecim Reszta :SAUHSAUS JAZDAA I tak bylo prawie z Kazdym A Reason ogolny Wyzywali Vandoorna :D |
Omg, Bolter, jacy wy jesteście zajebiści. Zawsze o tym marzyłem.
Szkoda, ze to samo udawało się Partyzantom, których było o połowe mniej z dużo niższymi lvlami :p Na dodatek z huntem od Waszego uouououo Ovenu i CF-u. WY byliście bezkarni. A połowy Titanii nikt nie ma zamiaru wybijać, bo posiadają takie coś jak mózg :D Co do Latimerida, jest vice gildii, która Was obecnie miażdży, więc radziłbym się zastanowić. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ty znasz w ogole definicje slowa "miazdzy"?
|
Chodziło raczej o to, w jaki sposób wypracowali sobie te "nędzne" 10 fragow przewagi (patrz OF battle). Ależ proszę Was bardzo, mają lekko zauważalną przewagę, skoro aż tak Was zdenerwowalem, że musicie mnie wyzywać.
Nie jestem ślepy, tym bardziej głupi. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Inna sprawa jakbysmy mieli jakis 180+ EK, a tak to przynajmniej potrafia cisnac na dwa fronty a zapewne polowe ludzi z oven nie mowi zbyt biegle po angielsku wiec zapewne ich wykonywanie rozkazow po angielsku albo byc moze nie sa zbyt mile 2 gildie nastawione do siebie. Troche zal mi waszych tekstow podczas akcjii , bo jezeli naprawde tak jest to jestescie w chuj prymitywni ale Oven nie zasluguje na jakiekolwiek dobre slowa, budzili tylko respekt poprzez strach, random pk wiec nie ma o czym mowic;] A co do Partyzantow mielismy powody na za*******anie ludzi, moze i jakies lipne ale nikt nie mial prawa nas wyzywac, mowic cokolwiek zlego na nasz temat przed PZ ;) |
[CHAR]Elvelot Erte[/CHAR]
Nov 09 2007, 17:26:14 CET Killed at Level 65 by [CHAR]Kilerroo[/CHAR] Buuu |
Hehe, to było nawet zabawne. Nawet sobie pierdnąć nie zdąrzyłem :p
A tak przy okazji, pozdro dla Kilerraa, "jestesmy kumplami, ja po Ciebie nie wpadne " |
my też mieliśmy powody ... jak ludzie wyzywają vandoorna to kończą w piecu :/
|
Cytuj:
|
@Martinesz
Poprostu W Y P I E R D A L AJ. Kim ty jestes zeby mowic w naszym kierunku takie teksty? Masz tego swojego 60lv smiesznego knighcika ktorym nigdy nic nie zrobisz, i który (z tego co widac) nigdy nie liczyl sie dla gildii. Moglbys rownie dobrze pod*******ac looty na openach jakims noobcharem - na to samo by wyszlo jesli chodzi o twoja 'uzytecznosc'. Jestes nikim na Titanii, i zostaniesz zapamietany jak reszta noobow-lowlvli ktorzy wymadrzaja sie na forum,a w rzeczywistoci NIC nie znaczą. Pogodz sie z tym. ps. ZERO respektu dla tych ktorzy sie wyplacili ( chodzi mi o partyzantow), ktorzy pokazali ze sa zwyklymi pikejami i nie maja jaj zeby dalej walczyc (vide Lambasta). p o r a ż ka HA-HA-HA |
Cytuj:
Oven nie zdobyło respetku poprzez random pk -.-, ale poprzez zgranie. A co do rozumienia się po anglielsku to się mylisz. |
btw. widze maras ze jakis konflikt z martineszem?
kiedys jak bylem u was na vencie to sie zastanawialem, dlaczego marti~ tak dziwnie mowi i mi yapan powiedzial, ze cie to strasznie wkuriwa. To napewno powod, bo zajebiscie sepleni XDDDD _/ martinesz aka forum fighter <3 |
Fraten specjalnie zaczęłem dmuchać w piecyk żeby podjudzić ogień byś mógł wżucić tam Martinesza. A ja z wielkim uśmiechem (gdyby nie uszy bym się uśmiał do okoła głowy) będe patrzył jak Ci skwierczą kości :P.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
przciez Vitality w tej wojnie jeszcze NIC nie osiagnelo, trap przed rozpoczeciem wojny, padl co prawda Boa, ale tam nie bylo nawet 1/3 Cfu i cale vitality a i tak Cf nakasowalo fragow, akcja na of i tez brak wielu czlonkow Cf, z tego co wiem to oprocz Boa, nikt z Elity Cf jeszcze nie padl oprocz paru rekrutow i pechowych deadow kolegow z oven, Zabijcie joela, vazza, to mozecie powiedziec ze cos chociaz osiagneliscie =P
p.s. Cf ubilo juz Rosteina, Versa, Viluma i Xoo , Halskiego( pare naprawde waznych i dobrych graczy ) |
Oven wypracował respect 1-3 wojnami ktore zakończylismy w trybie Szybkim po przez zgranie wasze Aliance )prouds) gowno nam mogli mimo zakupionego Ng bota
Jak to Kuja powiedzial mamy teraz all Ng i niemacie szans na nastepnym openie a jak widac Popadali na Edron jak muchy. Pa i pk byly z nudów bo WY SWIETNI partyzanci jak i Kazadum gowno robiliscie niebylo z kim walczyc MY pod Naciskiem 3 Gildi + smieszna wtedy wojna z wami to liczylo okolo 5 gildi a jakos i tak w 20 zaledwie wybijalismy na pustynie i czekalismy Tak wypracowalismy respect jesli tego nie pojmujesz tego twoj problem. Moim zdaniem to Partyzanci byli uznani za wiekszych pa i Pk. Wesha twoi koledzy to 30 lv ? czy Jakies ass lickery ? (btw jak to kiedys uslyszalem ze jak Partyzancimieli by kolonaszych lv roznieli by nas Jako Oven, Chcialbym to zobaczyc) Tak samo jak usłyszałem ze czesc z Was nigdy nam nie zaplaci a tu jakos juz 8 osob :D (ReSPEKT CHLOPAKI BO TO PRZECIEZ JA NIE JESTEM HONOROWY NIE POMAGAJAC KOLEGOM W ICH GILDI ) pomoglem im wiecej niz nie ktorzy znich w samej gildi :P |
A ja mam narazie tibie w (_._) xDD Calymi dniami siedze i na*******am w Wiedźmina xD
|
haha, Wiedźmin roxxando XDDDD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:55. |