Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Eiv vs Aliance (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129519)

Master Vilum 07-11-2007 23:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scroopy (Post 1735063)
Dimitri on Titania

Nov 07 2007, 21:54:26 CET Killed at Level 108 by Latuz

On nie wie ze w czasie wojny nie robi sie pz locka?

znoobił xDDD

Scroopy 07-11-2007 23:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Vilum (Post 1735090)
znoobił xDDD

Zawsze go uwazalem za nooba :P

Floov 08-11-2007 00:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez yongg (Post 1734789)
Grzebiąc w necie znalazłem coś ciekawego to pewnie Bochnia team z Chrisem na czele (żółta kurteczka) całkiem nice Open ;]

http://pl.youtube.com/watch?v=-JbhMvzeX7s

H.A.H.A
Czemu sie tak na mnie uwzieles?
Bo cie wyjebalem z tego serwa?
Sorki ale frajerów trzeba tępić.Nic tego nie zmieni.

Moc Floova z tobą.

yongg 08-11-2007 00:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Floov (Post 1735169)
H.A.H.A
Czemu sie tak na mnie uwzieles?
Bo cie wyjebalem z tego serwa?
Sorki ale frajerów trzeba tępić.Nic tego nie zmieni.

Moc Floova z tobą.

Nie czuję się wyjebany ;p ciągle jestem i czerpie przyjemność z pewnych aspektów tej gry.
Moc Jung jest większa ;p
A ty idź dalej sobie hakuj ;p to dopiero jest frajerstwo

Latim3rid 08-11-2007 00:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez yongg (Post 1735190)
Nie czuję się wyjebany ;p ciągle jestem i czerpie przyjemność z pewnych aspektów tej gry.
Moc Jung jest większa ;p
A ty idź dalej sobie hakuj ;p to dopiero jest frajerstwo

Dajcie spokoj nie wyzywajcie sie nie ma potrzeby xddd :baby::baby:

Grchw1916 08-11-2007 02:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Latim3rid (Post 1735195)
Dajcie spokoj nie wyzywajcie sie nie ma potrzeby xddd :baby::baby:

na tobie też Floov biegał :/

Scroopy 08-11-2007 05:43

No to jeszcze tak do kompletu

[CHAR]Vers Dra'ghothe[/CHAR]

Nov 08 2007, 04:05:40 CET Killed at Level 116 by [CHAR]Tsai'Juliana[/CHAR]

Dominatorrr 08-11-2007 08:04

Scroopy Masz szkołe a do niej niechodzisz czy tuy kurwa naprawde spać nie możesz? xD Wybijam do Budy nara :P

Tom_Brood 08-11-2007 08:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez yongg (Post 1734789)
Grzebiąc w necie znalazłem coś ciekawego to pewnie Bochnia team z Chrisem na czele (żółta kurteczka) całkiem nice Open ;]

http://pl.youtube.com/watch?v=-JbhMvzeX7s

Ale jajca... Naprawdę dawno tak sie nie uśmiałem...

Żal jak chuj...

Latim3rid 08-11-2007 10:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grchw1916 (Post 1735253)
na tobie też Floov biegał :/

Co z tego ze po mnie biegal, jak shackowal mi najmniej warta postac lol :| Po drugie, zabilem go za to z Crillem padl jak noob, zreszta co on moze potrafic oprocz hackowania :|

@Myslalem ze sie obejdzie bez bluznierstw i dogadywania, ale nie da rady tutaj

Dominatorrr 08-11-2007 15:19

Dedło Hennka :P

Z fista i Exori con booczywiscie znoobilem iniewzielem Spearssow bo domek ukladalem ssuhashashuasua

Scroopy 08-11-2007 15:32

Przeciez kiko wiesz ze czwartki i piatki mam wolne ;)

Torpedo 08-11-2007 16:48

Tez bym tak chcial a nie ze musze gnic w robocie :P:P

albert0 08-11-2007 18:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Latim3rid (Post 1735377)
Co z tego ze po mnie biegal, jak shackowal mi najmniej warta postac lol :| Po drugie, zabilem go za to z Crillem padl jak noob, zreszta co on moze potrafic oprocz hackowania :|

Oct 26 2007, 17:38:28 CEST Killed at Level 160 by Ancient Bolter and by Sir'Valor

Master Vilum 08-11-2007 18:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez albert0 (Post 1735733)
Oct 26 2007, 17:38:28 CEST Killed at Level 160 by Ancient Bolter and by Sir'Valor

Ostatni hit zajebiste osiągnięcie!!:D

albert0 08-11-2007 19:09

w/e chodzi o udzial w akcjach, i dziwie sie ze musze ci tlumaczyc

Latim3rid 08-11-2007 20:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez albert0 (Post 1735851)
w/e chodzi o udzial w akcjach, i dziwie sie ze musze ci tlumaczyc

To akurat zadne osiagniecie ,chociaz pogratulowac fraga, ale sam wiesz o co mi chodzi w poprzednim poscie. Przynajmniej tak mysle

Dominatorrr 09-11-2007 02:35

Teoretycznie Lati poza strzelaniem Sd na Combo bocie tez zaduzo nie mozesz zrobic wiec Moim Zdaniem Valor (moze wiecej od ciebie i wystarczajaco okazal co potrafi w wojnach Oven vs. Titania XD (tzn w zabijaniu polowy Titani czego wy nigdy niezrobicie xD )(słowa Cf Mamy taka wojne przez to Ze Oven zabil prawie polowe titani SAUSHAUSASA) Ale nasza Metoda Dzialala

Alberto Joined
Albert : Jest Ktos do Pieca?
Kiko : Nie
Albert : Angel Vorne "wysoki nawet lv "
Skrzat : Nie nie bijemy go
Vaxe : To po staremu Who is Online ?
Albert : Skrzat Dawaj Angel Vorne
Skrzat : No Okey kurwa PIEc I HUJ
Kiko : to Lecim
Reszta :SAUHSAUS JAZDAA

I tak bylo prawie z Kazdym
A Reason ogolny Wyzywali Vandoorna :D

Crazy Misiek 09-11-2007 09:12

Omg, Bolter, jacy wy jesteście zajebiści. Zawsze o tym marzyłem.
Szkoda, ze to samo udawało się Partyzantom, których było o połowe mniej z dużo niższymi lvlami :p Na dodatek z huntem od Waszego uouououo Ovenu i CF-u. WY byliście bezkarni. A połowy Titanii nikt nie ma zamiaru wybijać, bo posiadają takie coś jak mózg :D

Co do Latimerida, jest vice gildii, która Was obecnie miażdży, więc radziłbym się zastanowić.

Torpedo 09-11-2007 11:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crazy Misiek (Post 1736567)
Omg, Bolter, jacy wy jesteście zajebiści. Zawsze o tym marzyłem.
Szkoda, ze to samo udawało się Partyzantom, których było o połowe mniej z dużo niższymi lvlami :p Na dodatek z huntem od Waszego uouououo Ovenu i CF-u. WY byliście bezkarni. A połowy Titanii nikt nie ma zamiaru wybijać, bo posiadają takie coś jak mózg :D

Co do Latimerida, jest vice gildii, która Was obecnie miażdży, więc radziłbym się zastanowić.

LOL synek czy ktos tu kogos miażdży? Slepy jestes czy glupi? Dla twojej informacji to w tej chwili wynik wojny jest wyrównany i w każdej chwili moze sie diametralnie zmienic. Roznica dziesieciu fragow jest tak naprawde roznica niemal niezauwazalna a ty tu o jakims zmiazdzeniu pierdolisz <rotfl>

Miku 09-11-2007 11:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crazy Misiek (Post 1736567)
Co do Latimerida, jest vice gildii, któraWas obecnie miażdży, więc radziłbym się zastanowić.

aha XD

Scroopy 09-11-2007 14:20

Ty znasz w ogole definicje slowa "miazdzy"?

Crazy Misiek 09-11-2007 16:23

Chodziło raczej o to, w jaki sposób wypracowali sobie te "nędzne" 10 fragow przewagi (patrz OF battle). Ależ proszę Was bardzo, mają lekko zauważalną przewagę, skoro aż tak Was zdenerwowalem, że musicie mnie wyzywać.
Nie jestem ślepy, tym bardziej głupi.

Martinesz 09-11-2007 16:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skrzatorr (Post 1731125)
BUCHAMY BUCHAMY TYCH KNAJTÓw... SEQU: DRAKNES PARALIŻA MA
SKRZAT: KULUJCIE ŻYDA/ M WALLE BO WAM DOJEBIE. :(((
SKRZAT: KULKI WICERA (3 sec later) SKRZAT : ŚPI ŻYD :P

haha mały dialog ... oby tak dalej ja chce openy codziennie ;D

LOL siedzicie na 2ch osobnych ventrilach/ts'ach? strasznie inteligentnie

Madreth 09-11-2007 18:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martinesz (Post 1736863)
LOL siedzicie na 2ch osobnych ventrilach/ts'ach? strasznie inteligentnie

Nie lol tylko tak twoj poziom inteligencji napewno to przerasta, po co maja byc w jednej grupie jezeli przy podzielonej ekipie maja i tak wystarczajaco duza sile razenia zeby zajebac najlepszych knightow ktorzy sa u nas w gildii ;)
Inna sprawa jakbysmy mieli jakis 180+ EK, a tak to przynajmniej potrafia cisnac na dwa fronty a zapewne polowe ludzi z oven nie mowi zbyt biegle po angielsku wiec zapewne ich wykonywanie rozkazow po angielsku albo byc moze nie sa zbyt mile 2 gildie nastawione do siebie.
Troche zal mi waszych tekstow podczas akcjii , bo jezeli naprawde tak jest to jestescie w chuj prymitywni ale Oven nie zasluguje na jakiekolwiek dobre slowa, budzili tylko respekt poprzez strach, random pk wiec nie ma o czym mowic;]

A co do Partyzantow mielismy powody na za*******anie ludzi, moze i jakies lipne ale nikt nie mial prawa nas wyzywac, mowic cokolwiek zlego na nasz temat przed PZ ;)

Scroopy 09-11-2007 18:51

[CHAR]Elvelot Erte[/CHAR]

Nov 09 2007, 17:26:14 CET Killed at Level 65 by [CHAR]Kilerroo[/CHAR]

Buuu

Crazy Misiek 09-11-2007 18:54

Hehe, to było nawet zabawne. Nawet sobie pierdnąć nie zdąrzyłem :p

A tak przy okazji, pozdro dla Kilerraa, "jestesmy kumplami, ja po Ciebie nie wpadne "

Grchw1916 09-11-2007 19:03

my też mieliśmy powody ... jak ludzie wyzywają vandoorna to kończą w piecu :/

albert0 09-11-2007 19:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scroopy (Post 1737086)
[CHAR]Elvelot Erte[/CHAR]

Nov 09 2007, 17:26:14 CET Killed at Level 65 by [CHAR]Kilerroo[/CHAR]

Buuu

http://s006.wyslijto.pl/?file_id=90946240282341216162

albert0 09-11-2007 22:24

@Martinesz

Poprostu W Y P I E R D A L AJ. Kim ty jestes zeby mowic w naszym kierunku takie teksty? Masz tego swojego 60lv smiesznego knighcika ktorym nigdy nic nie zrobisz, i który (z tego co widac) nigdy nie liczyl sie dla gildii. Moglbys rownie dobrze pod*******ac looty na openach jakims noobcharem - na to samo by wyszlo jesli chodzi o twoja 'uzytecznosc'. Jestes nikim na Titanii, i zostaniesz zapamietany jak reszta noobow-lowlvli ktorzy wymadrzaja sie na forum,a w rzeczywistoci NIC nie znaczą. Pogodz sie z tym.

ps. ZERO respektu dla tych ktorzy sie wyplacili ( chodzi mi o partyzantow), ktorzy pokazali ze sa zwyklymi pikejami i nie maja jaj zeby dalej walczyc (vide Lambasta). p o r a ż ka HA-HA-HA

Tom_Brood 09-11-2007 23:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Madreth (Post 1737030)
Nie lol tylko tak twoj poziom inteligencji napewno to przerasta, po co maja byc w jednej grupie jezeli przy podzielonej ekipie maja i tak wystarczajaco duza sile razenia zeby zajebac najlepszych knightow ktorzy sa u nas w gildii ;)
Inna sprawa jakbysmy mieli jakis 180+ EK, a tak to przynajmniej potrafia cisnac na dwa fronty a zapewne polowe ludzi z oven nie mowi zbyt biegle po angielsku wiec zapewne ich wykonywanie rozkazow po angielsku albo byc moze nie sa zbyt mile 2 gildie nastawione do siebie.
Troche zal mi waszych tekstow podczas akcjii , bo jezeli naprawde tak jest to jestescie w chuj prymitywni ale Oven nie zasluguje na jakiekolwiek dobre slowa, budzili tylko respekt poprzez strach, random pk wiec nie ma o czym mowic;]

A co do Partyzantow mielismy powody na za*******anie ludzi, moze i jakies lipne ale nikt nie mial prawa nas wyzywac, mowic cokolwiek zlego na nasz temat przed PZ ;)

Oven nie zdobyło respetku poprzez random pk -.-, ale poprzez zgranie. A co do rozumienia się po anglielsku to się mylisz.

Miku 10-11-2007 00:13

btw. widze maras ze jakis konflikt z martineszem?
kiedys jak bylem u was na vencie to sie zastanawialem, dlaczego marti~ tak dziwnie mowi i mi yapan powiedzial, ze cie to strasznie wkuriwa. To napewno powod, bo zajebiscie sepleni XDDDD

_/ martinesz aka forum fighter <3

Skrzatorr 10-11-2007 00:19

Fraten specjalnie zaczęłem dmuchać w piecyk żeby podjudzić ogień byś mógł wżucić tam Martinesza. A ja z wielkim uśmiechem (gdyby nie uszy bym się uśmiał do okoła głowy) będe patrzył jak Ci skwierczą kości :P.

Wesha 10-11-2007 00:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tom_Brood (Post 1737692)
Oven nie zdobyło respetku poprzez random pk -.-, ale poprzez zgranie. A co do rozumienia się po anglielsku to się mylisz.

Nie chce nikogo urazac a urazic a w szczegolnosci Oven ale o jakim ty respekcie mowisz? obojetnie z kim rozmawiam czy z kumplami czy bylymi czlonkami moich poprzednich gildi to jestescie najbardziej znienawidzona gilidia na titani(z powodu PA i Pk). moze to dla was respect i cos dobrego ale dla mnie nie. Pozdro

Tom_Brood 10-11-2007 00:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wesha (Post 1737771)
Nie chce nikogo urazac a urazic a w szczegolnosci Oven ale o jakim ty respekcie mowisz? obojetnie z kim rozmawiam czy z kumplami czy bylymi czlonkami moich poprzednich gildi to jestescie najbardziej znienawidzona gilidia na titani(z powodu PA i Pk). moze to dla was respect i cos dobrego ale dla mnie nie. Pozdro

Jakbyś czytał dokładnie forum to teraz nie spamowałbyś niepotrzebnymi postami.

Emok 10-11-2007 01:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wesha (Post 1737771)

Nie ich wina, że takich masz kumpli i gildię :)

Morii 10-11-2007 01:48

przciez Vitality w tej wojnie jeszcze NIC nie osiagnelo, trap przed rozpoczeciem wojny, padl co prawda Boa, ale tam nie bylo nawet 1/3 Cfu i cale vitality a i tak Cf nakasowalo fragow, akcja na of i tez brak wielu czlonkow Cf, z tego co wiem to oprocz Boa, nikt z Elity Cf jeszcze nie padl oprocz paru rekrutow i pechowych deadow kolegow z oven, Zabijcie joela, vazza, to mozecie powiedziec ze cos chociaz osiagneliscie =P

p.s. Cf ubilo juz Rosteina, Versa, Viluma i Xoo , Halskiego( pare naprawde waznych i dobrych graczy )

Dominatorrr 10-11-2007 07:35

Oven wypracował respect 1-3 wojnami ktore zakończylismy w trybie Szybkim po przez zgranie wasze Aliance )prouds) gowno nam mogli mimo zakupionego Ng bota

Jak to Kuja powiedzial mamy teraz all Ng i niemacie szans na nastepnym openie a jak widac Popadali na Edron jak muchy.

Pa i pk byly z nudów bo WY SWIETNI partyzanci jak i Kazadum gowno robiliscie niebylo z kim walczyc MY pod Naciskiem 3 Gildi
+ smieszna wtedy wojna z wami to liczylo okolo 5 gildi a jakos i tak w 20 zaledwie wybijalismy na pustynie i czekalismy

Tak wypracowalismy respect jesli tego nie pojmujesz tego twoj problem. Moim zdaniem to Partyzanci byli uznani za wiekszych pa i Pk.

Wesha twoi koledzy to 30 lv ? czy Jakies ass lickery ?

(btw jak to kiedys uslyszalem ze jak Partyzancimieli by kolonaszych lv roznieli by nas Jako Oven, Chcialbym to zobaczyc)
Tak samo jak usłyszałem ze czesc z Was nigdy nam nie zaplaci
a tu jakos juz 8 osob :D (ReSPEKT CHLOPAKI BO TO PRZECIEZ JA NIE JESTEM HONOROWY NIE POMAGAJAC KOLEGOM W ICH GILDI )
pomoglem im wiecej niz nie ktorzy znich w samej gildi :P

Scroopy 10-11-2007 09:29

A ja mam narazie tibie w (_._) xDD Calymi dniami siedze i na*******am w Wiedźmina xD

Bolek XXX 10-11-2007 10:16

haha, Wiedźmin roxxando XDDDD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:55.