![]() |
Panie ja nie pamiętam. To musiało być jeszcze za starego ovnera Marka. Ja grałem Sziszą od czasu Fraternitasów!!:) Bosy Wieśniaku wypowiedz się!!!! na jakiś temat!
|
Cytuj:
@ostoja no, poki co nie mam neta i gram na kompie matki, na ktorym expic, ani nic sie nie da, z uwagi na czeste zaciecia. (chociaz gdyby nie ten komp to caly czas gralbym na iridii, ale to juz inna bajka) @lynx exactly. |
Teee, Sck zarzuc filmem z łaski swej.
podziekowal, pzdr |
Parę informacji dla niewtajemniczonych VO posiada około 60 członków jeżeli dodamy ich noob chary których jest drugie tyle daje ciekawą liczbę 120 jeżeli dodamy kolejnych przydupasów z 60-70 lvlami daje kolejne 140 osób. Nie gadajcie głupot że ich nie używacie bo na edron chyba całe Olecko na dźwięk wielkiego dzwonu w domu Maksyma zleciało się do komputerów i pomagało swoim dzielnym wieśniakom. A co do opena o którego tak płaczecie, po co VU ma wychodzić na opena jak wasze nooby w liczbie wynoszącej ilość mieszkańców w Olecku odrazu zaczną przeszkadzać VU i uniemożliwią prawdziwą walkę?
|
Cytuj:
Pie*****nie o Chopinie. Człowieku nie moja wina że cała Nebula się zleciała na Edron żeby popatrzeć. Zarzucanie nam że są to nasze noob chary jest po prostu żałosne... Jak się boicie pokazać "na co was naprawdę stać" to wasza sprawa , a zasłanianie się noob charami jest po prostu żalowe i śmieszne. To wasza wina że wybraliście Edron , gdzie nie ma gdzie biegać. PS. Zazdrościsz że mieszkam w Olecku , czy tylko mam takie wrażenie? |
Naszych noob charow bylo tyle co waszych, albo mniej (rle) i wiecej przeszkadzali niz pomagali, cieszscie sie bo dzieki nooba zabiliscie Kepsa i kilku innych. Jezeli przeszkadzalyby wam naprawde to byscie wyszli na darame, gorome pustynie, carlin-ab, thais-venore (chodz te 2 ostatnie odpadaja ze wzgledu na facc chyba no ale biegac jest gdzie).
A wymowka "was jest wiecej, macie wiecej noob charow, przydupasow" jest tym bardziej zalosna ze lh tez tego uzywalo. Powracajac do tematu "kto wiecej stracil" proste, ze Wy, policzcie sobie expa starconego przez nas i przez was + policzcie to za 3 dni, nam wyjdzie na +sie wam zostanie ta sama liczba, badz mniejsza. Zal wam dupy sciska bo straciliscie pixele, nie moja wina. elo PS. Exp 1Day/7Days sck +622,156 +3,648,960 Hozakob +597,408 +1,838,647 Aymoraxis +79,164 +3,295,484 Phoenix +394,075 +2,633,517 i duzo innych, ktorym sie nie chce expic albo nie maja czasu. |
Cudem z 2:11 wyciagnelismy na 22:20. Po dedzie otrzymałem kilka PM z gratulacjami. Dziwnym trafem wszyscy autorzy gorących życzeń typu: "HAHAHA stara ku*wa padła", w nieznaczym odstępie czasu otrzymali moje życzenia "HAHAHA akuku". Jednak niedosyt pozostał. Vygibusy dobrze radzą sobie w norach i dziurach, my baliśmy się tylko o to, że zdąża wylogować, stąd ten samobójczy atak. Gdyby było więcej czasu III armia wyzwolenia nebuli - Waffen NOOB SS, wyciągała by ich z nory niczym wisienki z tortu, kolejno jednego po drugim. Stało się jednak inaczej. Wodz stwierdził rzeczowo "na kur*ie w nich" i polecielim. Dodatkowym utrudnieniem był brak szpiega na ich TS. Vura jak wiemy przestał szpiegować, musieliśmy więc radzić sobie sami. Potem żmudne kupowanie bless, drogie podróże, i wreście zobaczyliśmy tego wieczoru Edron po raz drugi. Znowu padło ciepłe "na kur*ie w nich" potem troche gimnastyki na drabinkach i jakoś to poszło. Dziwi natomiast jedno - Wielki Strateg Chessmaster VURA 7000 - opity do nieprzytomności syropem odwagi, zamiast zgarnąć wygraną (11:2) w przypływie optymizmu rzucił się do walki. Musiał jednak przegrać, przecież nawet małe dzieci wiedzą, że samymi pionkami wojny się nie wygra...tym bardziej, że niektóre pionki stały na dywanie niczym przylepione muchy do świeżej kupy. Jak widać syropu nie starczyło dla wszystkich. Co do noobów które utrudniały walkę, skoro na Edron był Arthas to czemu inne nooby nie miały tam być???
PS. W pewnym momencie na filmie widać jak pada Deerdek. Informuję wszystkich obrońców zwierząt, że nie został on zabity. Uśpiliśmy go tylko, wyszorowaliśmy, ostrzygliśmy, odwszawilismy i został odesłany do łóżka. Tej nocy akademik w Poznaniu pachniał po raz pierwszy od jego przybycia. |
x4 up
@ Tylko ze na edron mirazz binuśia itp blokowali wejscie .. wiec nikt by nie wszedl (oczywiscie mnie to sie nie tyczy) @up HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAH AHAH |
Posty tego kolesia mnie rozjebująxD
|
xaem, spisz jakąś kronikę nebuli, jak dobrze pójdzie, za kilka lat 'dzieje nebuli według xameusa serigimoxa' będą szkolną lekturą
|
Pany, zarzućcie filmikiem. Pochwalcie się no....
|
na tibia.de jest
|
Czy tak trudno kurwa jest zajrzec na tibia.de?
|
Oglądając ten film najbardziej mnie rozśmieszyło to, że Vu przybiegło pomóc Vurze, a ten wykorzystując sytuację po prostu dał loga zostawiając resztę na pastwę losu. I to ma być lider?B)
|
Szach mata zajebał B)
|
A ja powiem że Po dzisiejszym update to Knight to już wogule HÓI.
|
to zrób druida?
|
Mały suprajs et najt!
Arthas of nebula Apr 09 2008, 01:15:31 CEST Killed at Level 205 by Xenturion Avenger and by Rafool The Drunk Druid Morrderca Apr 09 2008, 01:16:04 CEST Killed at Level 164 by Finix Salan Sirwin Apr 09 2008, 01:16:24 CEST Killed at Level 99 by Finix and by Xaemus Serigimox |
01:07 Arthas of nebula [205]: pay armor
Arthas of Nebula Apr 09 2008, 01:15:31 CEST Killed at Level 205 by Xenturion Avenger and by Rafool The Drunk Druid Morrderca Apr 09 2008, 01:16:04 CEST Killed at Level 164 by Finix Salan Sirwin Apr 09 2008, 01:16:24 CEST Killed at Level 99 by Finix and by Xaemus Serigimox 01:16 You see blue robe (arm:11). It is a magic robe. SURPRISE :) |
ale z nas no lifery o chuj po nocach nie spimy tylko gramy pshejebane zycie takie
|
Polsko-Egipski oddział komandosów wybrał złą pore na armoring :D
|
Czepiacie sie vury ze dał loga a moze nie ma czasu zeby kupic blessy,
albo musiał lognac zeby obmyslac nowe "ataki" na wroga, albo poprostu miał sraczke i go cisneło do kibla. __________ :< |
|
Jaki tu spokoj lalalalaa nic sie nie dzieje lalalalaa
Szacunek, nawet z napinka na forum daliscie sobie spokoj |
Nic się nie dzieje??? :D Wywołałeś wilka z lasu :P
Mass Vu Ritter des Tempels Apr 13 2008, 14:28:26 CEST Killed at Level 120 by Heiks and by Aurenix Graty :) |
Xenturion Avenger tez :p
Apr 13 2008, 15:10:48 CEST Killed at Level 114 by Sfoqs and by Xanoxin |
Zaczęło się: Mebistofeles:
Apr 13 2008, 15:46:35 CEST Killed at Level 144 by Celandia and by Viraz |
Mebi~, Castor, Chudzierlok, Cybe niechcacy XD
|
Xanoxin <short>
|
Sfoqs... ;<
|
wszyscy i chuj xD
|
Lord Arcticus
Killed at Level 169 by Sunze and by Tana Max @up Co za spamer :o btw. Gz |
JOGGA HEA L!!!!11
from vo Ritter des Tempels 118 ek Xenturion Avenger 113 ms from VU Andrenos 93 ms Arthas of Nebula 204 ms Chudzierlok 192 rp Lord Arcticus 169 ms Morrderca 163 ms Mebistofeles 144 ms Heiks 155 ms Sfoqs 121 ed Xanoxin 140 ed Castor Greey 188 rp Sir Skrobek 128 rp Skin Arno 124 rp Moze ktos wiecej idk ;d Chyba wszystko jasne =] Vu znowu sie tlumaczy ze cos tam cos tam a WPIERDOL TRWA |
VU sie nic nietlumaczy. Walka to walka. Raz na wozie raz pod wozem, ale chociaz smiesznie jestes.
|
War is over...
|
ma ktos film?
|
Cytuj:
|
Victum Omnis 3:
Cybe Anth Xenturion Avenger Ritter des Tempels Viribus Unitis 16: Arthas of nebula Heiks Morrderca Lord Arcticus Sfoqs Xanoxin Aurenix Castor Greey Chudzierlok Lycha Sir Skrobek Sir'Bandar Skin Arno Andrenos Mebistofeles Asto Shio |
Cytuj:
Edit: Brave Maly by noobs Vu: Apr 13 2008, 19:07:15 CEST Killed at Level 118 by Caderedox Kalianox and by Dragontus Gratulations |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:37. |