![]() |
Z kolegą Zeboslawem znamy się z RL, chodzimy razem do szkoły, więc owych noobów również znam. Do posta kolegi up dodam, że:
1. Obaj mieli już po 3 hacki. 2. Ile razy dali wycyckać się z itemów to trudno mi powiedzieć. 3. Jeden z nich po letnim Update zobaczył pewien hełm na ziemi. Rzucił się na niego z okrzykiem: Cytuj:
|
Gralem keidys 2 lata w tibie i mialem cierpliwosc do noobow teraz robie nowa postac druida mam 8 lvl na asterze non-pvp przeslalem sobie eq c-seta, v-shield i inne takie, no i przekladam sobie to eq i polozylem c-armor i v-shielda na dp na chwile, podbiega do mnie 12 lvl knight i wydziera sie
Cytuj:
Cytuj:
|
Zeboslaw: To po prostu byli newbie a nie tam nooby odrazu
Pawcio: To są nooby, skoro sie nie chciały przyznac do błędu..... |
@Rocket Slayer
To właśnie były rasowe nOObki.W tibię grali kiloma postaciami i przez w miarę długi czas.Wiedzieli w miarę co chodzi w tibii.Wiedzieli ,że z 15 lvl nie można iść na warlocka bo jest to pewien pan ,który ma ich na hita.Ale po prostu nie mieli pojęcia jak się w nią gra.....i to był ten problem.....tak myśle :D :D :D POZDRO |
@UP:
Krytykujesz innych, a sam bym chciał ciebie zobaczyć jak grasz i expisz, to byli newbie, a co do fire devili na desert quescie to mowili prawde bo tam są f-devile wystarczy "poszukać" a to że mieli hacka to byli NEWBAMI, przeczytaj co znaczy noob a newbie i potem pisz. |
up
ciekawe gdzie jak idziesz dobra droga to mozesz najwyzej slima spotkac chyba ze wejdziesz w zla dziure zeby nie bylo offtopa: nioob:sell fire sword 10k |
@PUPISEM-jak sie zna droge to mozna tak przejsc ze FD nie spotkają.Ja na początku też przynOObiałem.Ale tylko wtedy jak robilem swoja pierwsza postac na jakims serwerze PvP. Dobrze expie w porównaniu do nich i nie chce brać bp SD na desert questa ani nie chodze z 9 lvl i skilami 39 solować beholdera.Temat jest po to aby opisywać czyny noobiarskie dokonane przez różnych graczy.Właśnie to zrobiłem .A jeżeli to są newbie to może (a raczej na pewno ) masz racje.I chyle czoła przed tobą.Pomyliłem sie widocznie.Ale nie porównuj mnie do nich bo to sie mija z celem...
POZDRO |
Najnowszy news od naszych drogich kolegów:
Jeden z nich kupił na allegro 30k za 18 zł. Przedtem kupował 51 lvl knighta na allegro, ale nie licytował w aukcji tylko przez GG. Wysłał 50 zł na konto i otrzymał lipne passy. Nie byłoby to śmieszne gdyby nie fakt, iż następnie poprosił mojego kolegę (który nie miał z tą akcją nic wspólnego) aby wystawił sprzedawcy postaci negatywa. |
Ja raz widziałem ziomka co na rooku chcial kupić magic plate arma i dragon scale legs 8o 8o 8o
|
Dobra weszłem se na noobchara na roku dla picu i tu widze takie coś8o
15:03 Boli mnie stopa [1]: masz hanta 15:03 Boli mnie stopa [1]: na majie 15:03 Boli mnie stopa [1]: padniesz 15:03 Boli mnie stopa [1]: na gluwnym swiecie 15:03 Wigget Familly [1]: haha mam goscia z 11 lvl |
@up
Cytuj:
@topic cóż, expiłam sobie dzisiaj dziarsko na soldach w Kazo i nikomu nie zawadzałam, ale też nie chciałam, żeby ktoś za mną łaził. więc kiedy zobaczyłam idącego za mną jegomościa to uprzejmie poprosiłam go, żeby odszedł. niestety, nie zrozumiał tego na swój n00bski umysł i, a to zabawne, zacząłm mnie atakować. dodajmy, że miał on, uwaga uwaga, 12 lvl i był ryckiem. odwróciłam się do niego i pytam: co ty gościu wyczyniasz?! na co on: obraziłaś mnie, nie pozwalaj sobie szmato!! i dalej mnie ciula. no to walnęłam go raz z hmm i zląkł się, biedaczek, ale tylko na moment, bo za chwilę wrócił i mówi: pogadałem z kim trzeba, mój kumpel 16 level cie dopadnie!!!!!!!! cóż. musiałam się naprawdę powstrzymywać, żeby nie paść trupem ze śmiechu. odgrodziłam się od n00bka magic wallami i odeszłam szczęśliwa. :) |
Perius Felris: hAHAH LOL
Rufus Van-Daron Dark Dragon: jestes cipa Perius Felris: niegolisz swojej Perius Felris: kkkk Rufus Van-Daron Dark Dragon: hij ci w dupe wchodzi Perius Felris: dziewczymno Perius Felris: ta a tobie w pizde Perius Felris: i sie niechwale Rufus Van-Daron Dark Dragon: co matke zgwalcilas czy co suko pierdolona Rufus Van-Daron Dark Dragon: zobaczysz Perius Felris: hehe ja matke nie zato ty ojcu sie dalas Rufus Van-Daron Dark Dragon: w kazdym miescie cie znajde Perius Felris: a ja w kazdym domy publicznym Rufus Van-Daron Dark Dragon: napisze o tobie na stronce artykul ze noooobem jestes Perius Felris: korzystalem z twoich uslug niezlom masz pupcie Perius Felris: scigamy sie ja bede 1!!!!Perius Felris: hAHAH LOL Rufus Van-Daron Dark Dragon: jestes Perius Felris: niegolisz Perius Felris: kkkk Rufus Van-Daron Dark Dragon: hij ci w dupe wchodzi Perius Felris: dziewczymno Perius Felris: ta a tobie w pizde Perius Felris: i sie niechwale Rufus Van-Daron Dark Dragon: co matke zgwalcilas czy co suko pierdolona Rufus Van-Daron Dark Dragon: zobaczysz Perius Felris: hehe ja matke nie zato ty ojcu sie dalas Rufus Van-Daron Dark Dragon: w kazdym miescie cie znajde Perius Felris: a ja w kazdym domy publicznym Rufus Van-Daron Dark Dragon: napisze o tobie na stronce artykul ze noooobem jestes Perius Felris: korzystalem z twoich uslug niezlom masz pupcie Perius Felris: scigamy sie ja bede 1!!!! Perius Felris: hAHAH LOL Rufus Van-Daron Dark Dragon: jestes Perius Felris: niegolisz Perius Felris: kkkk Rufus Van-Daron Dark Dragon: hij ci w dupe wchodzi Perius Felris: dziewczymno Perius Felris: ta a tobie w pizde Perius Felris: i sie niechwale Rufus Van-Daron Dark Dragon: co matke zgwalcilas czy co suko pierdolona Rufus Van-Daron Dark Dragon: zobaczysz Perius Felris: hehe ja matke nie zato ty ojcu sie dalas Rufus Van-Daron Dark Dragon: w kazdym miescie cie znajde Perius Felris: a ja w kazdym domy publicznym Rufus Van-Daron Dark Dragon: napisze o tobie na stronce artykul ze noooobem jestes Perius Felris: korzystalem z twoich uslug niezlom masz pupcie Perius Felris: scigamy sie ja bede 1!!!!moje Perius Felris: hAHAH LOL Rufus Van-Daron Dark Dragon: noob jestes Perius Felris: niegolisz Perius Felris: kkkk Rufus Van-Daron Dark Dragon: hij ci w dupe wchodzi Perius Felris: dziewczyno Perius Felris: ta a tobie w cip** Perius Felris: i sie niechwale Rufus Van-Daron Dark Dragon: co matke zgwalcilas czy co suko pierdolona Rufus Van-Daron Dark Dragon: zobaczysz Perius Felris: hehe ja matke nie zato ty ojcu sie dalas Rufus Van-Daron Dark Dragon: w kazdym miescie cie znajde Perius Felris: a ja w kazdym domy publicznym Rufus Van-Daron Dark Dragon: napisze o tobie na stronce artykul ze noooobem jestes Perius Felris: korzystalem z twoich uslug niezlom masz pupcie Perius Felris: scigamy sie ja bede 1!!!! |
@UP
NApisales to z qmplem i sie podnieciles? Looz... @TopiC Bylem zamieniony w vampira, a taki kolo do mnie na rook: 21:33 You see Doda of Morgana (Level 1). She has no vocation. 21:34 Doda of Morgana [1]: ej potfor idz z tad bo chcesz mnie zabic i mam kolezanke na 8lvl i cje zajebie*y ! |
@ Dambibi
co to jest? jak dla mnie to dwoje hmmm.. "ludzi" o IQ rzędu temperatury pokojowej wyzywa się od najgorszych, z czego jeden z nich umieścił to na tibii pl. Naprawdę nie widzę w tym nic śmiesznego, chociaż rozumiem, iż ktoś z tak ciętym dowcipem jak ty, może się podniecić że wklei 10x ten sam mało śmieszny tekst, i zrobi z siebie debila. I co, gacie pełne? >.> |
Nanol of Honera: pl
Michos: tak Nanol of Honera: ktory lvl Michos: 19 Nanol of Honera: dasz co Michos: My god! Nanol of Honera: moze byc knife Michos: Czy ja mam w nicku "karitas polska" ?! Michos: wszystko co mialem w ab wylalem juz parcelem do veno :/ Nanol of Honera: pierdol sie ty brodaty obciagczu Michos: witaj na tibia.pl no comment |
13:00 Mistrz Michu [14]: sell za 100 gp scale armor
HuHu. A JEszcze Kiedys slyszalem: Cytuj:
|
Stoję sobie i czekam na resp draga, a tu wyskakuje mi takie coś...
17:10 Ston Luxus [13]: gogo 17:10 You see Ston Luxus (Level 13). He is a knight. 17:10 Lowca Gesi [28]: go 17:10 Ston Luxus [13]: gogo 17:11 Lowca Gesi [28]: Utamo vita 17:11 Ston Luxus [13]: gogo 17:11 Lowca Gesi [28]: you don't go? 17:11 Ston Luxus [13]: espers 17:11 Ston Luxus [13]: respam 17:12 Ston Luxus [13]: no 17:12 Ston Luxus [13]: :0 17:12 Ston Luxus [13]: :) 17:12 Lowca Gesi [28]: Utamo vita 17:13 Lowca Gesi [28]: how many dragons did you kill? 17:13 Ston Luxus [13]: gogo 17:13 Lowca Gesi [28]: -.- 17:13 Ston Luxus [13]: yes 17:13 Ston Luxus [13]: gogog 17:13 Lowca Gesi [28]: dragon respwan is far away 17:13 Ston Luxus [13]: folon 17:13 Ston Luxus [13]: yes 17:13 Ston Luxus [13]: ok 17:14 Lowca Gesi [28]: Utamo vita 17:14 Ston Luxus [13]: gogo 17:15 Ston Luxus [13]: food 17:16 Ston Luxus [13]: plz 17:16 Lowca Gesi [28]: gogo 17:16 Ston Luxus [13]: plz 17:16 Ston Luxus [13]: food 17:16 Ston Luxus [13]: kk 17:16 Ston Luxus [13]: food 17:16 Ston Luxus [13]: kk 17:16 Ston Luxus [13]: plz 17:16 Ston Luxus [13]: kk 17:16 Ston Luxus [13]: food 17:16 Ston Luxus [13]: food 17:16 Ston Luxus [13]: pl\ 17:16 Ston Luxus [13]: pl\z 17:16 Lowca Gesi [28]: jestes pl? 17:16 Lowca Gesi [28]: Utamo vita 17:16 Ston Luxus [13]: br 17:17 Ston Luxus [13]: ? 17:17 Ston Luxus [13]: gogogog 17:17 Lowca Gesi [28]: no 17:17 Ston Luxus [13]: gogog 17:17 Ston Luxus [13]: dragon 17:17 Ston Luxus [13]: gogog 17:18 Ston Luxus [13]: gogog 17:18 Ston Luxus [13]: gogog 17:18 Ston Luxus [13]: gogog 17:18 Lowca Gesi [28]: Utamo vita 17:18 Ston Luxus [13]: gogog 17:18 Ston Luxus [13]: gogog 17:20 Ston Luxus [13]: gogog 17:22 Ston Luxus [13]: ggogo 17:22 You lose 85 mana blocking an attack by a dragon. 17:22 You lose 97 mana blocking an attack by a dragon. 17:23 You lose 76 mana blocking an attack by a dragon. 17:23 You lose 71 mana blocking an attack by a dragon. 17:23 You lose 69 mana blocking an attack by a dragon. 17:24 You see Ston Luxus (Level 13). He is a knight. 17:24 You see Ston Luxus (Level 13). He is a knight. <zostało mu hp na red dosłownie jeden piksel> 17:24 Lowca Gesi [28]: you were lucky 17:24 Lowca Gesi [28]: noob 17:24 Lowca Gesi [28]: go noob 17:24 Ston Luxus [13]: plz 17:24 Lowca Gesi [28]: bye noob 17:24 Ston Luxus [13]: uh olz |
Ale NOOB
ej ja miałem tesz chistorie z nobem
druid marlin;ej prosze pozzycz 1k odam Dart Mans;nie druid marlin:prosze bo jak nie to powiem kolegom żecz jasna gralem na n-pvp czyli dra niemodrych(nieda sie zabijac):D Dart Mans:no ale co mi zronieom?? noobie?? druid marlin;dednom cie !!!! Dart Mans;idz do baci druid marlin;zobaczysz Dart Mans; boje sie ;( |
21:12 Dadaleon Rogan [19]: Zrobilem fotke kolezance je*ana ma super cipke taka gladziutka wpuscilem w download popatrzcie sobie poprosuzaje*ista > http://jakihost.com/files/2983708/foto*****
|
ja mialem podobna historie co Kania kul rpg otoz jakis n00bek podszedl do mnie i zaczal mnie wkurzac i tak gadal i galdal az powiedzial "masz deda w carlin" i poszedl. normalnie to nic w tym smiesznego tylko ze to byl serwer no-pvp i mogl mi jedynie pogrozic:D. jeszcze jedna historia: na rooku jakis typ z 1 lvl stal przy drzwiach i mnie zaczepil zebym za nim szedl. gdy szedlem za nim po jakis tunelach doszlismy do pokoju z ogniem i blyskawicami. goscio zaczal wbiegac na blyskawice i ogien az zdechl a dookola lezalo ze 20 cial tego typa. normalnie az sie zal robi takich n00bow:/
|
hehe
fajna mialem rozmowe z takim lolkiem xD
Szprotaa : Hello Xydijo : hiho Szprotaa : poland ? Xydijo : nom Szprotaa : :) Xydijo : =] Szprotaa : mam problem Xydijo : jaki ?? Szprotaa : nie mam eq ;( Xydijo : trudno sie mowi Szprotaa : daj mi troche albo hunted Xydijo : lol ? non-pvp Szprotaa : shackuje cie Szprotaa : shackowalem domelusa Xydijo : to czemu nie masz eq ? Szprotaa : bo on zdazyl przeniesc na inna postac Xydijo : spadaj lolku .. probuje trenic mlvl Szprotaa : HUNTED Xydijo : ciesze sie Szprotaa : poczekaj 5 minut i masz po koncie Szprotaa : no chyba ze dasz eq Xydijo : lol !! Szprotaa : zobaczymy Szprotaa : MUAHAUAHUAMAMAAMAHHAUHAUHAU Czekalem tak z 1 godzine i nawet sie nie pojawil na tbi xD |
14:01 Merox Sureirokal [8]: Kogo NAUCZYC KOPIOWAC RZECZY (NIE WSZYSTKIE SIE DA)
|
tez sie udziele =P skopiuje wam jedna z rozmow mojego kumpla (isaac)
15:29 Isaac Prox: How long You'll stay here? 15:30 Nuga Aran: ? 15:30 Isaac Prox: How long You'll stay here? 15:30 Nuga Aran: yes 15:30 Isaac Prox: .. 15:30 Isaac Prox: HOW LONG? 15:31 Isaac Prox: for how long? 15:31 Nuga Aran: yes 15:31 Isaac Prox: are you noob? 15:31 Nuga Aran: no 15:31 Isaac Prox: SO ANSwer me 15:31 Nuga Aran: skill 70/70 i jedna moja ze znajomymi =P 15:22 Shrek The Brood: kurde ... 15:22 Shrek The Brood: chyba se groara napisze na monitorze !! 15:23 Shrek The Brood: duzymi literami pisze : GROOOOAAAR =| 15:25 Sir Masmix: to zostaw te dragi kurwa 15:25 Sir Masmix: ;> 15:25 Sir Masmix: tez maja swoje potzreby 15:25 Sir Masmix: i tez maja plany na przyszlosc 15:25 Qishia: lol 15:25 Qishia: xD 15:25 Sir Masmix: pomysl ze zabiles komus tate 15:25 Qishia: <hahaha> 15:25 Sir Masmix: i kto teraz bedzie karmil swoje dzieci? 15:25 Qishia: boze 15:25 Sir Masmix: tzn 15:25 Sir Masmix: jego dzieci 15:25 Qishia: xD 15:25 Sir Masmix: ;> pozdrawiam xD |
No coz dodac niektóre nooby to sa porpostu przehooye.7lvl na wojnie :D
|
Noobów cała masa to trza przyznać...
Ja miałem taką przygodę. Rook. Minohell quest chyba ze 15 osób w tym ja rookstayer 10 lvl. Idziemy ,był tam taki 2 lvl co twierdził, że umie grać. No oki wchodzimy a tu 3 mino na raz. Jeden tago kola zaczyna naparzać. Kolo zwiewa ,zwiewa ,ale go mino i dwóch gosci zbloczyło( chuj wie po co 2 lvl!!) i padł. A potem mi na priv. 'Ty kurwa szmato s*******aj sie lecz kurwo, kurwo ,kurwo...' IGNORED !! !! Nooby są everywhere i będą everywhere niestety ;)
|
Spokojnie stałem sobie w venore w dp. Nagle jakiś koleś ( w outficie ducha - halloween) podlazl do innego i zagadał:
16:37 xxxxxxx [38]: Boo! 16:37 xxxxxxx [11]: br? |
jak bylem na rooku to w miescie zauwazylem typa z czerwonym skullem i obok niego stal jakis n00bek i wrzeszczal "pls no pk pls" czy cus w tym stylu a obok nooba stal inny goscio i tlumaczyl mu ze ten goscio jest zrookowany i nic mu tu niemoze zrobic ale ten typ caly czas gadal "pls no pk".po jakims czasie pk wylogowal sie (najwyrazniej afk) a n00bek:
-uff -close one ja nie wiem... |
Nowy Elite [18]: dam gs'a jak ktos mi uwierzy
Rzeczywiscie kolo mial GS'a. Nabierał ludzi, że jeśli mu wierzą mają dać mu swoje eq, a on im je odda i da GS'a. Nabrał w sumie z Pięć osób. |
Nooby lol
:) :) :) :) :) :) :) :) :)
|
Wbilem sie na chwile na mojego depo chara na rooku - Dalia Deca:
Channel saved at Sat Nov 18 21:08:07 2006 Dziewczyna Blondyna [1]: jestes dziewczyna Dalia Deca [1]: a nie wiedac Dziewczyna Blondyna [1]: a ile masz lat Dalia Deca [1]: 16 Dziewczyna Blondyna [1]: aha Dziewczyna Blondyna [1]: ja tez Dalia Deca [1]: no i? Dziewczyna Blondyna [1]: ja jestem Dziewczyna Blondyna [1]: chlopkiem Dalia Deca [1]: fajnie Dziewczyna Blondyna [1]: czekaj wbije sie na inna postac Dziewczyna Blondyna [1]: na Dziewczyna Blondyna [1]: mainie Dalia Deca [1]: ok Dziewczyna Blondyna [1]: i bedziemy gadac chyba 10 min robil reloga Dalia Deca [1]: czesc Lirward [8]: z kond jestes Dalia Deca [1]: gz lvl Lirward [8]: 8 prawie 9 Dalia Deca [1]: ooo Lirward [8]: jestem na mainie Dalia Deca [1]: fajnie Lirward [8]: wychodzisz na main Dalia Deca [1]: nie Lirward [8]: czeg Lirward [8]: o Dalia Deca [1]: boje sie Lirward [8]: nie buj Lirward [8]: ok Dalia Deca [1]: powiesz mi cos? Lirward [8]: tak Lirward [8]: a co?? Dalia Deca [1]: dlaczego chlopak mowi dziewczynie ze ja kocha a potem wali konia?Lirward [8]: nieiwem Dalia Deca [1]: a ty tak robisz? Lirward [8]: nie Dalia Deca [1]: dlaczego? Lirward [8]: NEIWME Lirward [8]: NIEIWEM Lirward [8]: wyjc namain Lirward [8]: ok Dalia Deca [1]: to ja mam wiedziec? Dalia Deca [1]: chlopaki to swinie Lirward [8]: co Dalia Deca [1]: jestes homo czy hetero? Lirward [8]: co?????????? Lirward [8]: jakie homo czy heteroDalia Deca [1]: no wolisz chlopcow czy dziewczynki? Lirward [8]: ??? Lirward [8]: dziewczyny Dalia Deca [1]: ja tez Dalia Deca [1]: zart Lirward [8]: rub level Dalia Deca [1]: po co Lirward [8]: to polazimy Dalia Deca [1]: gdzie? Lirward [8]: zostaniemy przyjaciolmi Dalia Deca [1]: ehh te chlopaki Dalia Deca [1]: tylko o sexsie mysla Lirward [8]: guwno prawda Dalia Deca [1]: tak to o czym teraz myslisz? Lirward [8]: o ni czym Dalia Deca [1]: to powinienes lewitowac Dalia Deca [1]: hej jestes tam? Lirward [8]: tak Dalia Deca [1]: co robisz? Lirward [8]: trenie Dalia Deca [1]: co? Lirward [8]: trenie Dalia Deca [1]: co? Lirward [8]: robie skile Dalia Deca [1]: czego ? Lirward [8]: rzeby lepiej lac Dalia Deca [1]: z czego? Lirward [8]: club Dalia Deca [1]: aha Lirward [8]: musze zrobic niezle skile Dalia Deca [1]: a jakie masz teraz? Lirward [8]: 23/21 Dalia Deca [1]: ooo Dalia Deca [1]: gz Lirward [8]: slabe Dalia Deca [1]: a jakie masz uzbrojenie? Lirward [8]: ??? Lirward [8]: obrona czy attak Dalia Deca [1]: nie chce mi sie wiecej gadac tak na serio jestem chlopak Dalia Deca [1]: mamy cie!! Dalia Deca [1]: jestes w ukrytej kamerze Lirward [8]: ?? Lirward [8]: co Dalia Deca [1]: jestem chlopak a nie dziewczyna Lirward [8]: aha Lirward [8]: :) Lirward [8]: to co ale i tak Lirward [8]: morzemuy gadac |
Lolek
16:15 Vandono Raweo [12]: dasz cos
16:15 Vandono Raweo [12]: plz 16:15 Xoleruma Samas [39]: deda 16:15 Vandono Raweo [12]: co to Xoleruma Samas to ja ;] |
Middle Finger za 300 GP
Mój Koleś szedł sobie po Rook'u i wpadl na pomysl aby się ponabijać z noobków :D biegał i pisal
"You see a middle-finger. (atk:20 def:10) It is raised." hahahhhaha.... a idioci Biegli za nim i krzyczeli BUY BUY...hueheh... a najlepsze jest to że sprzedał go za 300 GP jakiemuś noobowi który potem mu napisał że ma Hunta... i gdzie sens a gdzie logika? xD buehehe.... DLA NIE UCZACYCH SIE JEZYKA ANGIELSKIEGO: You see a middle-finger. (atk:20 def:10) It is raised. widzisz środkowy palec. (atak:20 obrona:10) Jest wystawiony. buehehehehe..... :D |
i kto tu jest noobrm??
Cytuj:
|
mam kolege.... ma 18level a expi na orcach kolo troll cave... dno...
|
niektorzy to sa nooby a niektorzy neewbie i im powinnismy pomagac a nikorzy sie z nich smieja to tyle ;)
|
Kiedys (juz dawno temu bo chyba 3 lata) moj kolega chwalil sie swiezo zakupionym vamp shieldem (30k) i polozyl go na depo.Ludzie zaczeli rzucac smieci na skrzynke az wkoncu zniknela.Kolega nie wiedzial co sie dzieje i odszedl od skrzynki ( naaab :>) a pozniej na dworzu mowil nam ze mu keyloggera na depo polozyli i go wypchneli z depo ahahahaha . Do dzis niszczymy go przypominajac mu to xD
|
Ja chciałem kupić parę blank runes, więc przychodzę do sklepu a tam gość rozmawia z sprzedawcą. Oto fragment tej rozmowy:
Xarkoo [22]: vortrex Xodet: Maybe another time. Xarkoo [22]: wand Xodet: Wands can be wielded by sorcerers only and have a certain level requirement. There are five different wands, would you like tohear about them? Xarkoo [22]: wnad og plauge Xodet: Maybe another time. Xarkoo [22]: wnad og plague Xarkoo [22]: wnad of plague Xarkoo [22]: wand of plague Xodet: This wand is only for sorcerers of level 19 and above. Would you like to buy a wand of plague for 5000 gold? You see Xarkoo (Level 22). He is a sorcerer. Xarkoo [22]: 700 ultimates helaing runes Xodet: I sell blank runes and spell runes. Xarkoo [22]: spell runes Xodet: I sell missile runes, explosive runes, field runes, wall runes, bomb runes, healing runes, convince creature runes and chameleon runes. Xarkoo [22]: healing rune Xodet: I can offer you antidote runes, intense healing runes and ultimate healing runes. Xarkoo [22]: 1000 ultimate healing runes Xodet: Do you want to buy 500 ultimate healing runes for 87500 gold? Xarkoo [22]: 1000 intenes healing rune Xodet: I can offer you antidote runes, intense healing runes and ultimate healing runes. Xarkoo [22]: 1000 intenes healing runes Xodet: I can offer you antidote runes, intense healing runes and ultimate healing runes. Xarkoo [22]: intenes healing runes Xodet: I can offer you antidote runes, intense healing runes and ultimate healing runes. Xarkoo [22]: intenes healing Xarkoo [22]: intenes healing Xarkoo [22]: intense healin Xarkoo [22]: intense healing |
noob - noob - jeszcze raz noob -
kurde .. do kąd zmierza ta tiba , ja to Kartofel Zagu'ady , a noob z ktorym gada , mowi ze ja mam fire sworda i k arma jakiegoś kolesia , k arma kupiłem a ten fs był tamtego kolesia , kupilem od qmpla bo mi selnal za 4k , a łazi po 5k a to wszystko dla tego , że moj qmpel zamiast bs dal carlin na sel za k arma i fire sword .. boshe ! tutaj macie opis nooba co mi grozi na privie :
Channel saved at Sat Nov 25 13:42:49 2006 13:38 Lordi Sorcek [26]: patzre 13:39 Lordi Sorcek [26]: radzio mnie zna 13:39 Lordi Sorcek [26]: i tobi ludzi w c***a 13:39 Lordi Sorcek [26]: a ty z nim 13:39 Lordi Sorcek [26]: a mowilem 13:39 Lordi Sorcek [26]: ze swoich ludzi nierbimy w c***a 13:39 Lordi Sorcek [26]: a ty rudixiego zrobiles 13:39 Lordi Sorcek [26]: a to muj ziom 13:39 Lordi Sorcek [26]: ja mu dalem te eq 13:39 Lordi Sorcek [26]: wiec mu oddaj 13:39 Kartofel Zagu'ady [12]: e? 13:39 Kartofel Zagu'ady [12]: wiesz co 13:39 Kartofel Zagu'ady [12]: k arm 13:39 Lordi Sorcek [26]: fire sworda 13:39 Kartofel Zagu'ady [12]: jest moj 13:39 Lordi Sorcek [26]: i knights armor 13:39 Kartofel Zagu'ady [12]: lorix ma k arma 13:39 Kartofel Zagu'ady [12]: a fire sworda 13:39 Kartofel Zagu'ady [12]: kupilem 13:39 Kartofel Zagu'ady [12]: niech odkupi 13:39 Lordi Sorcek [26]: wez 13:39 Lordi Sorcek [26]: k***a 13:39 Lordi Sorcek [26]: bo 13:39 Lordi Sorcek [26]: zrobiles go w c***a 13:39 Lordi Sorcek [26]: dales calrin sworda 13:40 Lordi Sorcek [26]: zamiast brights 13:40 Lordi Sorcek [26]: a radzio mowi 13:40 Lordi Sorcek [26]: ze to ty masz 13:40 Kartofel Zagu'ady [12]: LORIX 13:40 Lordi Sorcek [26]: cale eq 13:40 Kartofel Zagu'ady [12]: LORIX ZROBIL TO 13:40 Kartofel Zagu'ady [12]: LORIX RADZIO 13:40 Lordi Sorcek [26]: on mowi ze ty masz 13:40 Lordi Sorcek [26]: wiec 13:40 Lordi Sorcek [26]: oddaj 13:40 Lordi Sorcek [26]: on mowi 13:40 Kartofel Zagu'ady [12]: JA MAM TYLKO FIRE SWORD 13:40 Lordi Sorcek [26]: ze to ty zrobiles 13:40 Kartofel Zagu'ady [12]: K ARM JEST MOJ 13:40 Kartofel Zagu'ady [12]: K LEGI 13:40 Lordi Sorcek [26]: oddaj fire sworda 13:40 Kartofel Zagu'ady [12]: K***A ( gosciu mnie niezle wkurzył ) 13:40 Kartofel Zagu'ady [12]: KUPILEM GO 13:40 Lordi Sorcek [26]: masz oddac i k***a tyle 13:40 Kartofel Zagu'ady [12]: TO NIECH LORIX MI ODDA KASE ZA MIECZ 13:40 Lordi Sorcek [26]: c***j mnie to 13:40 Lordi Sorcek [26]: zrobiliscie mojego ziomka 13:40 Kartofel Zagu'ady [12]: mnie tez c**j to obchodzi 13:40 Lordi Sorcek [26]: ja waszych nierobilem 13:40 Kartofel Zagu'ady [12]: ze lorix mi selnal to 13:40 Lordi Sorcek [26]: ile dales za fire? 13:40 Kartofel Zagu'ady [12]: 4k 13:41 Lordi Sorcek [26]: o lol 13:41 Lordi Sorcek [26]: ja wam mowie tak 13:41 Lordi Sorcek [26]: do godziny 19 te 2 rzeczy 13:41 Lordi Sorcek [26]: maja wruci do neigo 13:41 Kartofel Zagu'ady [12]: kurna 13:41 Lordi Sorcek [26]: inaczej 13:41 Lordi Sorcek [26]: czlowieku 13:41 Lordi Sorcek [26]: niepoepxisz 13:41 Lordi Sorcek [26]: sobie 13:41 Kartofel Zagu'ady [12]: lol 13:41 Lordi Sorcek [26]: napsize u kumpla w gildi 13:41 Kartofel Zagu'ady [12]: to niech lorix 13:41 Kartofel Zagu'ady [12]: mi odda kase 13:41 Lordi Sorcek [26]: za tkaie cos 13:41 Kartofel Zagu'ady [12]: inaczej nie oddam 13:41 Lordi Sorcek [26]: on mowi ze to ty 13:41 Lordi Sorcek [26]: zrobiles 13:41 Lordi Sorcek [26]: a z reszta]c 13:41 Kartofel Zagu'ady [12]: K***A 13:41 Lordi Sorcek [26]: h*j mnie to 13:41 Lordi Sorcek [26]: to am wrucic 13:41 Lordi Sorcek [26]: koneic 13:41 Kartofel Zagu'ady [12]: ON MU SPRZEDAL BRIGHT SWORD 13:41 Lordi Sorcek [26]: nara 13:41 Kartofel Zagu'ady [12]: ON MA KNIGHT ARMORA 13:41 Lordi Sorcek [26]: niesprzedal 13:41 Lordi Sorcek [26]: mu 13:41 Kartofel Zagu'ady [12]: A JA MAM FIRE SWORDA 13:42 Kartofel Zagu'ady [12]: K***A 13:42 Lordi Sorcek [26]: dal zamiast bs calrin sworda 13:42 Kartofel Zagu'ady [12]: lorix 13:42 Lordi Sorcek [26]: wiec k***a 13:42 Kartofel Zagu'ady [12]: podlozyl zamiast bs carlina 13:42 Lordi Sorcek [26]: do 19 ma to wrucic 13:42 Kartofel Zagu'ady [12]: nie oddam 13:42 Lordi Sorcek [26]: to zoabczysmy 13:42 Kartofel Zagu'ady [12]: jezeli lorix mi nie odda kasy 13:42 Lordi Sorcek [26]: czy nieoddasz 13:42 Kartofel Zagu'ady [12]: ehh 13:42 Kartofel Zagu'ady [12]: zobaczymy 13:42 Kartofel Zagu'ady [12]: jak to bnedzie wygladac na forum "tibia.pl " 13:42 Lordi Sorcek [26]: zoabczymy 13:42 Lordi Sorcek [26]: czy soie poexpisz 13:43 Kartofel Zagu'ady [12]: to bedzie ladnie wygladac na tibia.pl 13:43 Lordi Sorcek [26]: ja nic niepsize tam 13:43 Lordi Sorcek [26]: poprorstu 13:43 Lordi Sorcek [26]: ebdziesz blokowany na potworach i tyle 13:43 Kartofel Zagu'ady [12]: tia 13:44 Kartofel Zagu'ady [12]: grozisz 13:44 Kartofel Zagu'ady [12]: mi 13:44 Kartofel Zagu'ady [12]: za cos 13:44 Lordi Sorcek [26]: i przedej czy puzniej 13:44 Lordi Sorcek [26]: spadnie z ciebie 13:44 Lordi Sorcek [26]: fire swrod 13:44 Kartofel Zagu'ady [12]: czego ja nie zrobilem 13:44 Lordi Sorcek [26]: i armor 13:44 Kartofel Zagu'ady [12]: K***A 13:44 Kartofel Zagu'ady [12]: ARMOR 13:44 Kartofel Zagu'ady [12]: JEST MOJ 13:44 Kartofel Zagu'ady [12]: LORIX MA K ARMA 13:44 Kartofel Zagu'ady [12]: J MAM FIRE SWORD 13:44 Kartofel Zagu'ady [12]: A LORIX MA K ARMA 13:44 Kartofel Zagu'ady [12]: LORIX ODDA ( troche mnie poniosło ) 13:44 Lordi Sorcek [26]: co mnie to 13:44 Lordi Sorcek [26]: do 19 macie czas 13:44 Lordi Sorcek [26]: narks i o to , patrze - nie ma go w żadnej gildii , , i jak zwykle - polak sie wypiera inną osobą , po prostu brawa dla polaków !:cup: możecie sądzić że teżjestem noobem , ale wstałem dzisiaj lewą nogą, i nie zachowywałem sie normalnie , jak rano grałem w CS-a o mało klawiatury nie rozwaliłem ( noob noob jeszcze raz noob ... ehh do czego ten kraj zmierza ) |
@up: jaki server ??? to rzeczywiście był jakiś niedoj****y noob :D
Toppic: ostatnio miałem taką sytuację: stoję przed dp w Thais i wbijam mlvl knightem (6:) ) i jakiś 8lvl wrzeszczy "HELP !!!" i gada że szedł do carlin i wyskoczył mu hunter na drodze 8o i padł żebym mu poszedł po eq... pytam się co ci wypadło... "scale armor i dark shield..." 8o 8o 8o Edit: dałem mu dwarven shielda i dark helmet i scale arma... ale cieszył ryja...:D |
To ja podczas mojego krótkiego bycia tutorem natrafiłem na kolesia, który twierdził że ktoś użył programu do odsunięcia go od depo i zabrał mu 4k, i chciał ode mnie żebym mu oddał... udało mi się zapisać końcówkę rozmowy:
xxx [14]: masz koleguw ktuzy grajom w tibie Maryjan Kiepski [15]: mam xxx [14]: i nic ci nie muwili o takich programach Maryjan Kiepski [15]: dziekuje, u mnie wszyscy zdrowi... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:34. |