![]() |
Cytuj:
|
i almost rolled on the floored
|
a po polsku mówicie? (piszecie?) czy tylko p0k3m0n JeZyQQ MuFFiCiee : >
|
To pokaż nam swój swietny polski (przedwszystkim) i angielski o ile wogóle go znasz :p
|
Cytuj:
|
A tak wygl±da tfoja rozmowa z kims po angielsku
Ty: hey how much for it? Kto¶tam: 10k Ty:Ok Kto¶tam:Come to thais Ty:where ar u? Kto¶tam:... i.t.d Może spokrewniony z jakim¶ brazolem jestes Oo |
Zresztom,pomylilo mi sie jak z nim gadalem wienc co wytykasz wszystko? :>
Wiem ze si pisze told ale h*j Zanim zaczniesz sie kogos czepiac sam zacznij pisac poprawnie chociaz po polskiemu plx |
hehe szydera 8o
Sargo <3 xD |
pszegioles
|
@sargo
mUSKU pewnie tez wiesz ze pisze sie zreszta, ale specjalnie napisales zresztom ? WIENC ZRESZTOM KORFA CO JA YEBIE I TOLLED U ; \ |
@sargeres
chcesz zeby to co pisalem stalo sie przeszloscia? brakuje ci mp na plecach? not? THEN STFU |
Arc@
Specjalnie to napisałem,ale poco on o wszystko mi zwraca uwage??Przyznalem że sie pomyliłem więc moim zdaniem twój post był zbędny... |
Cytuj:
|
Cytuj:
To Ty mi spszedawales ostatnio smoczom tarcze za 10k? ;ooooo dzienx sprawuje siem znakomicie ;];]] |
skonczcie te glupie dżołki z na¶miewaniem sie z języka polskiego ;x
tolled rox o/ |
/\
Wyp.. Oddal sie stont. |
saphira to gowno!!!!!!!!!!!
|
@up
Nie tak wielkie jak guardia xD |
@szczur
wypie rdalaj zydku ; ]]]]]]]]]]]]]]]]]]] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ja tesz chcem,im jusz nie daż?
|
nieda rady ; o bo masz hunta u mnie ;))))))))))))))))
|
nie tylko u byqa ;x
|
Szuya
;( dzis ktos z wily~mowil mi ze ktos zaplacil mu 1200 zl w rlu zeby mnie uwalil to prawda?Jak tak to ten ktos jst powalony ;d Perogen Nie rozumiem :p |
Cytuj:
|
Uwaga Uwaga
Lizix Wizan szuka monk makera który lubi stac przed dp 24h/7 xD |
Cytuj:
|
Miałe¶ nikomu nie mówić ;(
|
Cytuj:
|
Serio? :/
Ulżyło mi xD |
Cytuj:
Dobrze rozumujesz ;) |
Cytuj:
Dzisiaj na meczu MOTOR-zydzew spłoneło około 20 żydoskich szaliczków, oraz jeden ruchu chorzów. żydzew dostał wpierdol od nas. Hamas hamas jude onde gas. Kto¶ chętny do pk teamu? |
Ruch Ruch Chorzowskie PSY!
pedałów jest dwóch Widzew&Ruch @edit GeloRKS Ty mnie 1 raz zabiles :P a drugi raz zostawiles mnie gdy mi zostal 1 health potion (strracilem na walce z Toba ponad 5 BP :|) Sir Adasii here . :) |
nie możecie sobie porozmawiac w grze albo na priv tylko walicie offtop...(?)
|
Cytuj:
Kropka za uchem to sztama widzewa z ruchem!!! Pamietam pekowali¶my na zamku miałe¶ co¶ koło 18lvl'a i ja Cie przez przypadek dobiłem. A druigi raz to akcja na hills. pozdro |
dawne dzieje... serogan lvl 30... perogen lvl 34
w domku moim (yenik 41 ms) http://img102.imageshack.us/img102/6706/owaawawacv9.jpg ten dsm dlugo nie posiedzial bo mnie raid avatar zabil ;x http://tibiaring.com/Char.php?Lang=PL&C=perogen |
ej może sie zaprzyjaĽnimy wszyscy ze sob± :)?
|
:):):):):):):):):):)
|
cze joszi jak tam zdrufko ? :p:p:pB)B)B););)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:23. |