Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Elysia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=205)
-   -   Nowa "lepsza" Elysia?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=147915)

Toral 24-06-2008 21:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hektor_Druidek (Post 2136057)
Dla twojej swiadomosci możesz niewiedziec bo wkoncu co dzieci neo wiedza ze w pliku " .*****. " tez można włozyc keya :) tylko trzeba umiec :o

hahahahahahhaahahahahahahahahhahahahahahahahhaahah ahahahahahahhahahahahahahahhaahahahahahahahahhahah ahahahahahhaahahahahahahahahhahahahahahahahhaahaha hahahahahahhahahahahahahahhaahahahahahahahahhahaha hahahahahhaahahahahahahahahhahahahahahaha

nie no kurwa zal mi ciebie.

NIE MASZ KURWA POJECIA O TYM, TO NIE PISZ BYLE CZEGO!!

Zetraksos 25-06-2008 01:31

@up Forum troll banek plez

Hektor_Druidek 25-06-2008 08:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toral (Post 2136978)
hahahahahahhaahahahahahahahahhahahahahahahahhaahah ahahahahahahhahahahahahahahhaahahahahahahahahhahah ahahahahahhaahahahahahahahahhahahahahahahahhaahaha hahahahahahhahahahahahahahhaahahahahahahahahhahaha hahahahahhaahahahahahahahahhahahahahahaha

nie no kurwa zal mi ciebie.

NIE MASZ KURWA POJECIA O TYM, TO NIE PISZ BYLE CZEGO!!

Kurwa głąbie pierdolony skończyłeś ledwie podstawówkę a w przedszkolu miałeś problemu i ty jesteś największy znawca? Komputer ci stara pomaga właczyc bo sie gubisz i ty jesteś wielki specjalista ? jak byś sie znal troche na tym to byś wiedział ze można bo jak można wsadzic do innych skrótów zwiazanych z obrazem itp to do tego tez mozna tylko ze jak ktos to wie to nie pokazuje i nie opisuje a ja ci tylko mowie ze można ale huj ci do tego jak.

Toral = PRO po Harvardzie :baby::baby::baby::baby:

LaresCotton 25-06-2008 11:44

to, co piszesz o toralu pasuje idealnie do ciebie

przynajmniej ja tak to widze wnioskujac z twojego postu

moglbys sie powstrzymac, bo sam siebie tylko upokorzyles i nie sadze zeby toral wnikal w te twoje "pojazdki"

Eneris 25-06-2008 13:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bavve (Post 2136128)
Pfff jesli ta odwaga ogranicza sie do wypowiedzenia wojny, padania, wyplacania sie, to ja dziekuje, to jest na pograniczu odwagi i glupoty

a ty co zrobiłeś odważnego na elysii? miałeś wykupione pro tylko u jednego typa z wri? podczas gdy wszyscy twoi koledzy mieli po 3 protektórów?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Konrad W. - Come back [Tech-House Radio edit].mp3

Bavve 25-06-2008 13:50

Ale PO CO mialem cos robic jesli zylo sie dobrze i problemow nie bylo, nie doswiadczylem zadnego pa w ciagu ostatniego roku (przed wojna), wiec po co mialem robic "cos odwaznego" jesli bylo dobrze?
edit:
Nigdy u nikogo nie kupowalem pro za $$$ skoro juz ruszyles ten temat ;)

LaresCotton 25-06-2008 17:02

ej no polacy, do boju kurde

pokazcie, ze wasze slowa maja w czyms poparcie i idzcie sie pizgac na ten ob

Toral 25-06-2008 17:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hektor_Druidek (Post 2137582)
Kurwa głąbie pierdolony skończyłeś ledwie podstawówkę a w przedszkolu miałeś problemu i ty jesteś największy znawca? Komputer ci stara pomaga właczyc bo sie gubisz i ty jesteś wielki specjalista ? jak byś sie znal troche na tym to byś wiedział ze można bo jak można wsadzic do innych skrótów zwiazanych z obrazem itp to do tego tez mozna tylko ze jak ktos to wie to nie pokazuje i nie opisuje a ja ci tylko mowie ze można ale huj ci do tego jak.

Toral = PRO po Harvardzie :baby::baby::baby::baby:

dajesz, dajesz
mumumhehehahahahaha ahhahahuhehhehehe,mumumhehehehahahahhah
kazdy kto ma jakies pojecie o tej tematyce to kurwa wie jakim jestes pierdolonym dzieciakiem hahahahahahahahahaha zal mi ciebie poraz kolejny!!

@do ludzi co znaja sie na "programowaniu"

NIE ODPISUJCIE NA JEGO POSTA... hahaha

Hektor_Druidek 26-06-2008 11:24

Up^

Tym postem sam robisz z siebie debila :]

:D:D:D:D

Midarth 26-06-2008 13:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hektor_Druidek (Post 2140305)
Up^

Tym postem sam robisz z siebie debila :]

:D:D:D:D

Skoncz uzywac tych emotow, to jest dopiero w*****ajace, juz pomijajac pozostala zawartosc Twoich postow.

Weronisia 26-06-2008 13:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LaresCotton (Post 2138617)
ej no polacy, do boju kurde

pokazcie, ze wasze slowa maja w czyms poparcie i idzcie sie pizgac na ten ob

juz druga openke pod rzad nie raczyliscie wyjsc pod ab.

LaresCotton 26-06-2008 16:00

juz kilka razy pisalem czemu ab nie odpowiada wri

LovePA 26-06-2008 18:42

Czemu ?? Ja bardzo chciałbym zobaczyć openke w Thais np. Na zamku króla B)
To dopiero byłoby wyzwanie a nie iść na pustynie i uciekać na dragi jak źle idzie w czasie walki BEZ SENSU !!!

Shanloth92 26-06-2008 18:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LovePA (Post 2141432)
Czemu ?? Ja bardzo chciałbym zobaczyć openke w Thais np. Na zamku króla B)
To dopiero byłoby wyzwanie a nie iść na pustynie i uciekać na dragi jak źle idzie w czasie walki BEZ SENSU !!!

chyba nie wierzysz w co mowisz ;p
40 valentines vs 30 wri vs 190478290874 noobow

ervinius 26-06-2008 18:46

hm, Lares, mogłbyś napisać jeszcze raz, dlaczego ab nie odpowiada wri?

Zetraksos 26-06-2008 18:54

Tylko tam maja szanse nas pokonac [piasek duza przestrzen malo krzakow h lvle] poza tym mieli by gdzie s*******ac ;] np podziemia ankrahmun albo defence na dragach poza tym port hope ;d zreszta co to nas powinno obchodzic gdzie wri chce ob? skoro oni sa tacy wy***sci i oni "run it" to czemu nie przyjda nas rozwalic? przeciez to ich serwer...

LaresCotton 26-06-2008 20:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ervinius (Post 2141442)
hm, Lares, mogłbyś napisać jeszcze raz, dlaczego ab nie odpowiada wri?

milion noob charow, s*******anka na hg w razie porazki

ogolnie wri nie pasuje facc land, bo tam by wlasnie za duzo noobcharow latalo i przeszkadzalo

Zetraksos 26-06-2008 20:20

noobchary przeszkadzaja obu stronom... zreszta co to za tlumaczenie ze uciekanie na hg w razie porazki... tak jakby na ank nie bylo 5x wiecej miejsc do defenca a nawet noobskiej ucieczki po katach :D zreszta robcie co chcecie my nie musimy wygrac openki by expic...

Mercioleksy 26-06-2008 20:45

Ludzie nie pasują wam:
*facc land
*otwarte przestrzenie
*możliwość kampienia(wszędzie jest gdzie wiać)

Proponuje wam takie fajne miejsca:
*pustynia za skałami na zachodzie Darashi(tam gdzie DS, nad necro questem)
*Goroma Island(BB najlepiej, potwory łatwo wybić i nooby ciężko tam sprowadzić, bo quest nie jest prosty)
*Svar Big Camp Barbów(te najmniejsze nooby popadają od barbów)

OB w tych miejscach by fajnie wyglądały i byłoby to coś nowego ;]

Bavve 26-06-2008 21:04

Pustynia to jedno z najlepszych miejsc na openy glownie z racji otwartego terenu, dlatego tez nie wiem dlaczego valent~ nie chcieli wyjsc, glowna roznica polega na tym pewnie ze tam sobie sprowadza 3x tyle noobcharow ile ich jest, a na ankh nie beda w stanie, czy tylko o to chodzi?
Jesli uwazacie ze macie sile i wygraliscie to, to dlaczego nie wyszliscie tam?

WRI w sumie moglo wyjsc na ab, ale wy tymbardziej powinniscie wyjsc na ankh

Shanloth92 26-06-2008 21:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mercioleksy (Post 2141779)
Ludzie nie pasują wam:
*facc land
*otwarte przestrzenie
*możliwość kampienia(wszędzie jest gdzie wiać)

Proponuje wam takie fajne miejsca:
*pustynia za skałami na zachodzie Darashi(tam gdzie DS, nad necro questem)
*Goroma Island(BB najlepiej, potwory łatwo wybić i nooby ciężko tam sprowadzić, bo quest nie jest prosty)
*Svar Big Camp Barbów(te najmniejsze nooby popadają od barbów)

OB w tych miejscach by fajnie wyglądały i byłoby to coś nowego ;]

dodaj jeszcze Eremo island ,przynajmniej nikt nie ucieknie z pola walki

Mercioleksy 26-06-2008 22:28

@up
Jeśli naszła cię chęć na żarty i drwiny to pisz mi na prv, innym sposobem zaśmiecasz forum.

Eneris 26-06-2008 22:42

Ale wy jesteście tępi... jak będe chciał to mogę mieć 100 noobów na faccu i na paccu.

Chcieliśmy się bić na faccu ponieważ ani My ani WRI nie miało by gdzie uciec.

@Bavee
Wyszliśmy potem na ank, ale wri poszło grać nagle w piłkę ;/

Śmieszne to było to że Elyris poszedł grac w piłkę do Dagota... w sumie dobry by był na bramce xD !

LovePA 26-06-2008 23:00

grubasowi się udzielił duch mistrzostw europy może :p
poszedł spalić 100 kg jeszcze mu zostało 900

Midarth 26-06-2008 23:10

No, a Elaro w swojej koszulce z napisem "Rebel is back" poszedl swietowac kolejny sukces z openki, ktorej nie bylo, ta slynna lubelska? perla trzymajac ja obiema rekami i do tego jeszcze lewa noga, starajac sie pijac nie pogryzc szyjki. Nie wiem jak ty ale ja to sie cholernie usmialem.

Misiuuu 27-06-2008 08:57

e tam dobrą asekuracje ma przynajmniej jak się rzuca :p

Weronisia 27-06-2008 10:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bavve (Post 2141833)
Pustynia to jedno z najlepszych miejsc na openy glownie z racji otwartego terenu, dlatego tez nie wiem dlaczego valent~ nie chcieli wyjsc, glowna roznica polega na tym pewnie ze tam sobie sprowadza 3x tyle noobcharow ile ich jest, a na ankh nie beda w stanie, czy tylko o to chodzi?
Jesli uwazacie ze macie sile i wygraliscie to, to dlaczego nie wyszliscie tam?

WRI w sumie moglo wyjsc na ab, ale wy tymbardziej powinniscie wyjsc na ankh

Nie chodzi o noobchary. Speedboost na pustynie jest na 151 lvlu, potem na 191. Wiekszosc graczy z WRI lapie sie na takowego boosta na 151 lvl. W Valentines nieliczne osoby posiadaja ten poziom. Mysle ze latwy do ogarniecia jest fakt, ze walka na pustyni dla Valentines jest duzo trudniejsza,poniewaz sa znacznie wolniejsi. Aby chociaz w minimalny sposob to wyrownac,preferujemy ob na trawie, gdzie WRI nie moze az tak bardzo wykorzystywac swojej predkosci ze wzgledu na krzaki.

Kolejna kwestia:
Nie chodzi o zadne hellgate,bo defensa mozna ustawic wszedzie. Na ankrahmun dragi,ewentulanie mozna przebiec sie na ph na dworce. Przy malym teamie defens mozna ustawic nawet na larvach. Na Darashi niedaleko necro równiez da rade ustawic defens.

Noobchary mozna miec wszedzie,NASZYCH noobcharow jest stosunkowo malo, a te moga bez problemu znajdowac sie na pacc land. Na facc land jest taka roznica ze pojawia ze duzo random noobkow,krecacych sie pod nogami.Przeszkadzaja zarówno Valentines jak i WRI.

ps. na ankh tez nie chcecie wyjsc wiec o co kaman

Mercioleksy 27-06-2008 14:57

Dzisiaj był ostry pocisk, ile było?

LovePA 27-06-2008 15:17

Było na tyle źle że:
15:07 Eneris [132]: wt my elysia, selena your xerena

Hm... co to chcecie zawojować kolejny świat z marnym skutkiem ?? :D

LovePA 27-06-2008 15:29

Bavve się ucieszy:
11:0 dla WRI

PWNED:

Cervantas de'Arc
Shika Raquil
Tanaka Arkino
Yoki Moodon
Zetrax
Daramentus
Gustlik Drifter
x2 Ram Zes
Myxe
Pro'mil

Bavve 27-06-2008 15:32

Pewnie ze sie ciesze, a co ;)
Poczatek konca valentyn

Misiuuu 27-06-2008 18:04

hahahah błagam powiedzcie że macie movie <3

down
hahaaahaaha

Bavve 27-06-2008 18:49

@up
To jest jakies przegiecie ;D

@2up
movie jest na WOT forum

LovePA 27-06-2008 19:04

Eneris kliknij na ten jebany obrazek i daj mu się hacknąć to się ziomek odwali wreszcie bo i tak nie masz nic do stracenia 8o:D:p

Eneris 27-06-2008 20:44

wt robie tylko dlatego ze dostałem 120 paladyna na xerenie by pomoc tam w wojnie i muszę mieć pieniądzę by go obkupić.

Co do openki gratuluje zwycięstwa, lecz nie będę jej komentował bo nasze błędy przy błędach Wri są NICZYM. Każdy kto obejrzy filmik Trasa powinien wiedzieć o co mi chodzi.

Shanloth92 28-06-2008 01:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eneris (Post 2144488)
wt robie tylko dlatego ze dostałem 120 paladyna na xerenie by pomoc tam w wojnie i muszę mieć pieniądzę by go obkupić.

Co do openki gratuluje zwycięstwa, lecz nie będę jej komentował bo nasze błędy przy błędach Wri są NICZYM. Każdy kto obejrzy filmik Trasa powinien wiedzieć o co mi chodzi.

na xerenie po ktorej stronie jestes ?

Eneris 28-06-2008 16:42

Invectus ofc

Decade 01-07-2008 17:08

[CHAR]Elaro[/CHAR] jaka glidie zajebista ma

[CHAR]Aranibal Aiver[/CHAR] - jego podpis mnie roz*******a
(on jest z elaro glidii ofc)

[GUILD]Paula Odjazdowy Budyn[/GUILD]

Character Information
Name: Aranibal Aiver
Sex: male
Profession: Knight
Level: 36
World: Elysia
Residence: Thais
Guild membership: Najlepsi Kozacy of the Paula Odjazdowy Budyn
Last login: Jun 30 2008, 16:41:03 CEST
Comment: Protected by Gosuge

Motor forever in my heart

Wiara,honor,walka

slask ,motor , Chelmianka

PRO BY WRI NIE PODSKAKUJCIE BO WAS TRAS UJEBIE PRO BY MAJ OSTRZE AI em Noob
Account Status: Premium Account

LovePA 01-07-2008 17:23

Ta pseudo gildia to jedna wielka kpina, elarowi sie zachcialo zabrac kase od noobów a noob jak to noob myśli że bedzie mial pro i wogóle hahahha nie lepiej jest w sumie z Valentines, przykład ?? [CHAR]Krystian Paladyn[/CHAR] który polazł do Valentines sam nie wiem po co. Pewnie sie rozmysli jak zaliczy pierwszego deda by wri/wiseguys :D:D:D

1929 01-07-2008 18:17

@up a byl tam misiek ?
lovepa new jasnowidz krystian jest w gildi bo sa jego kumple z rl i chce im pomoc i jak chcesz wiedziec padl pare razy od wri i sieja wiec pozdro tam ziomek... nie wymyslaj bajek...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:03.