![]() |
Cytuj:
nie no kurwa zal mi ciebie. NIE MASZ KURWA POJECIA O TYM, TO NIE PISZ BYLE CZEGO!! |
@up Forum troll banek plez
|
Cytuj:
Toral = PRO po Harvardzie :baby::baby::baby::baby: |
to, co piszesz o toralu pasuje idealnie do ciebie
przynajmniej ja tak to widze wnioskujac z twojego postu moglbys sie powstrzymac, bo sam siebie tylko upokorzyles i nie sadze zeby toral wnikal w te twoje "pojazdki" |
Cytuj:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Konrad W. - Come back [Tech-House Radio edit].mp3 |
Ale PO CO mialem cos robic jesli zylo sie dobrze i problemow nie bylo, nie doswiadczylem zadnego pa w ciagu ostatniego roku (przed wojna), wiec po co mialem robic "cos odwaznego" jesli bylo dobrze?
edit: Nigdy u nikogo nie kupowalem pro za $$$ skoro juz ruszyles ten temat ;) |
ej no polacy, do boju kurde
pokazcie, ze wasze slowa maja w czyms poparcie i idzcie sie pizgac na ten ob |
Cytuj:
mumumhehehahahahaha ahhahahuhehhehehe,mumumhehehehahahahhah kazdy kto ma jakies pojecie o tej tematyce to kurwa wie jakim jestes pierdolonym dzieciakiem hahahahahahahahahaha zal mi ciebie poraz kolejny!! @do ludzi co znaja sie na "programowaniu" NIE ODPISUJCIE NA JEGO POSTA... hahaha |
Up^
Tym postem sam robisz z siebie debila :] :D:D:D:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
juz druga openke pod rzad nie raczyliscie wyjsc pod ab. |
juz kilka razy pisalem czemu ab nie odpowiada wri
|
Czemu ?? Ja bardzo chciałbym zobaczyć openke w Thais np. Na zamku króla B)
To dopiero byłoby wyzwanie a nie iść na pustynie i uciekać na dragi jak źle idzie w czasie walki BEZ SENSU !!! |
Cytuj:
40 valentines vs 30 wri vs 190478290874 noobow |
hm, Lares, mogłbyś napisać jeszcze raz, dlaczego ab nie odpowiada wri?
|
Tylko tam maja szanse nas pokonac [piasek duza przestrzen malo krzakow h lvle] poza tym mieli by gdzie s*******ac ;] np podziemia ankrahmun albo defence na dragach poza tym port hope ;d zreszta co to nas powinno obchodzic gdzie wri chce ob? skoro oni sa tacy wy***sci i oni "run it" to czemu nie przyjda nas rozwalic? przeciez to ich serwer...
|
Cytuj:
ogolnie wri nie pasuje facc land, bo tam by wlasnie za duzo noobcharow latalo i przeszkadzalo |
noobchary przeszkadzaja obu stronom... zreszta co to za tlumaczenie ze uciekanie na hg w razie porazki... tak jakby na ank nie bylo 5x wiecej miejsc do defenca a nawet noobskiej ucieczki po katach :D zreszta robcie co chcecie my nie musimy wygrac openki by expic...
|
Ludzie nie pasują wam:
*facc land *otwarte przestrzenie *możliwość kampienia(wszędzie jest gdzie wiać) Proponuje wam takie fajne miejsca: *pustynia za skałami na zachodzie Darashi(tam gdzie DS, nad necro questem) *Goroma Island(BB najlepiej, potwory łatwo wybić i nooby ciężko tam sprowadzić, bo quest nie jest prosty) *Svar Big Camp Barbów(te najmniejsze nooby popadają od barbów) OB w tych miejscach by fajnie wyglądały i byłoby to coś nowego ;] |
Pustynia to jedno z najlepszych miejsc na openy glownie z racji otwartego terenu, dlatego tez nie wiem dlaczego valent~ nie chcieli wyjsc, glowna roznica polega na tym pewnie ze tam sobie sprowadza 3x tyle noobcharow ile ich jest, a na ankh nie beda w stanie, czy tylko o to chodzi?
Jesli uwazacie ze macie sile i wygraliscie to, to dlaczego nie wyszliscie tam? WRI w sumie moglo wyjsc na ab, ale wy tymbardziej powinniscie wyjsc na ankh |
Cytuj:
|
@up
Jeśli naszła cię chęć na żarty i drwiny to pisz mi na prv, innym sposobem zaśmiecasz forum. |
Ale wy jesteście tępi... jak będe chciał to mogę mieć 100 noobów na faccu i na paccu.
Chcieliśmy się bić na faccu ponieważ ani My ani WRI nie miało by gdzie uciec. @Bavee Wyszliśmy potem na ank, ale wri poszło grać nagle w piłkę ;/ Śmieszne to było to że Elyris poszedł grac w piłkę do Dagota... w sumie dobry by był na bramce xD ! |
grubasowi się udzielił duch mistrzostw europy może :p
poszedł spalić 100 kg jeszcze mu zostało 900 |
No, a Elaro w swojej koszulce z napisem "Rebel is back" poszedl swietowac kolejny sukces z openki, ktorej nie bylo, ta slynna lubelska? perla trzymajac ja obiema rekami i do tego jeszcze lewa noga, starajac sie pijac nie pogryzc szyjki. Nie wiem jak ty ale ja to sie cholernie usmialem.
|
e tam dobrą asekuracje ma przynajmniej jak się rzuca :p
|
Cytuj:
Kolejna kwestia: Nie chodzi o zadne hellgate,bo defensa mozna ustawic wszedzie. Na ankrahmun dragi,ewentulanie mozna przebiec sie na ph na dworce. Przy malym teamie defens mozna ustawic nawet na larvach. Na Darashi niedaleko necro równiez da rade ustawic defens. Noobchary mozna miec wszedzie,NASZYCH noobcharow jest stosunkowo malo, a te moga bez problemu znajdowac sie na pacc land. Na facc land jest taka roznica ze pojawia ze duzo random noobkow,krecacych sie pod nogami.Przeszkadzaja zarówno Valentines jak i WRI. ps. na ankh tez nie chcecie wyjsc wiec o co kaman |
Dzisiaj był ostry pocisk, ile było?
|
Było na tyle źle że:
15:07 Eneris [132]: wt my elysia, selena your xerena Hm... co to chcecie zawojować kolejny świat z marnym skutkiem ?? :D |
Bavve się ucieszy:
11:0 dla WRI PWNED: Cervantas de'Arc Shika Raquil Tanaka Arkino Yoki Moodon Zetrax Daramentus Gustlik Drifter x2 Ram Zes Myxe Pro'mil |
Pewnie ze sie ciesze, a co ;)
Poczatek konca valentyn |
hahahah błagam powiedzcie że macie movie <3
down hahaaahaaha |
@up
To jest jakies przegiecie ;D @2up movie jest na WOT forum |
Eneris kliknij na ten jebany obrazek i daj mu się hacknąć to się ziomek odwali wreszcie bo i tak nie masz nic do stracenia 8o:D:p
|
wt robie tylko dlatego ze dostałem 120 paladyna na xerenie by pomoc tam w wojnie i muszę mieć pieniądzę by go obkupić.
Co do openki gratuluje zwycięstwa, lecz nie będę jej komentował bo nasze błędy przy błędach Wri są NICZYM. Każdy kto obejrzy filmik Trasa powinien wiedzieć o co mi chodzi. |
Cytuj:
|
Invectus ofc
|
[CHAR]Elaro[/CHAR] jaka glidie zajebista ma
[CHAR]Aranibal Aiver[/CHAR] - jego podpis mnie roz*******a (on jest z elaro glidii ofc) [GUILD]Paula Odjazdowy Budyn[/GUILD] Character Information Name: Aranibal Aiver Sex: male Profession: Knight Level: 36 World: Elysia Residence: Thais Guild membership: Najlepsi Kozacy of the Paula Odjazdowy Budyn Last login: Jun 30 2008, 16:41:03 CEST Comment: Protected by Gosuge Motor forever in my heart Wiara,honor,walka slask ,motor , Chelmianka PRO BY WRI NIE PODSKAKUJCIE BO WAS TRAS UJEBIE PRO BY MAJ OSTRZE AI em Noob Account Status: Premium Account |
Ta pseudo gildia to jedna wielka kpina, elarowi sie zachcialo zabrac kase od noobów a noob jak to noob myśli że bedzie mial pro i wogóle hahahha nie lepiej jest w sumie z Valentines, przykład ?? [CHAR]Krystian Paladyn[/CHAR] który polazł do Valentines sam nie wiem po co. Pewnie sie rozmysli jak zaliczy pierwszego deda by wri/wiseguys :D:D:D
|
@up a byl tam misiek ?
lovepa new jasnowidz krystian jest w gildi bo sa jego kumple z rl i chce im pomoc i jak chcesz wiedziec padl pare razy od wri i sieja wiec pozdro tam ziomek... nie wymyslaj bajek... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:03. |