![]() |
hehe Multimedia to najgorszy shit w Polsce nie ma co ukrywac jebac ich
|
Cytuj:
to nie byla irnia tylk prawda rozgryzles mnie ... bedzie z ciebie psycholog, szkoda ze nie mam takich kumpli jak ty, super ze ty umiesz dobrze interpretowac a np ja nie umiem tego samego zrobic wobec ciebie hehe <-- zinterpretuj to sobie na deser wskazywac mi sie nie chce i cytowac z innych postow bo mi sie nie chce szukac, nie bede cie nianczyl moj drogi... moze przeprwadzic za raczke przez uliczke? przepraszam za śmietnik, czasami brak gdzies litery "o" ale to juz wina mojej klawiatury, za to tez przepraszam |
Cytuj:
gdzies sie pogubili niestety, w tym momencie nie nadaja sie do niczego, oby tym ktorym minely lagi, minely one na zawsze bo juz tez tak bywalo ze mijaly ale tylko na jakis czas |
Dziś pierwszy raz od Września nie miałem lagów, więc już jakiś sukces jest? Oby tak dalej i niech to wyeliminują do końca.
|
chyba nie przejda lagi mi szybko ;) jutro formata jeszcze raz zrobie i kurwa jak nie bedzie to wam powiem ale mam wyjebane nawet jak lagi przestana to nie zmienie zdania o multimedi ;] nie bd pisal z duzych liter bo na to nie zasluguja
|
Cytuj:
Cytuj:
|
ja wczoraj caly dzien gralem na poczatku troszke lagow a pozniej exp do 24 i nic a dzis od rana lagi -.-
|
dziś koło 16 podczas expa dopadły mnie mega lagi ;/ nie bylo ich ze 2 miesiace :/ zamiast 1mb mam 10kb transfer... A i w nocy teraz od 23 do 11 multimedia daje transfer 2x szybszy... rzeczywiscie z 10kb/sec podskoczylo na 20kb/sec... Pewnie znów debile coś majstrują ;/
ktoś wyżej mówił że kładą swiatłowody, kształcę się w dziedzinie teleinformatyka i o tych rzeczach wiem sporo... światłowody są bardzo drogie lecz o niebo lepsze posiadają cechy... nośnikiem danych w nich nie jest prąd lecz fotony. Ich koncówki trudno jest zakończyć. Światłowody się kładzie powoli i ostroznie.. nie że sięwykopie rów wrzuci kabel i bum :) jak już wszedzie je wymienia bedzie się mozna pozegnac z lagami na najbliższe 25 lat tyle wynosi średni okres eksploatacji światłowodu :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
I naucz się poprawnie pisać, albo ściągnij FF3, bo jak cytuję twoje posty to połowa ekranu staje się czerwona. |
@Wy dwaj up
Możecie sobie założyć własny temat albo nie wiem na privie albo gadu sobie pogadać? Bo pewnie kilka osób wchodzi sobie bo myśli że zaraz poczyta jak tam się sprawy z lagami mają a tu tylko... no sami wiecie co. @Bristan Więc to, że lagi są tak długo to sprawa wyjaśniona (jeżeli naprawde kładą te światłowody). Więc wystarczy nam jeszcze troche czekać i czekać. Nie wiem jak u innych ale mój transfer działa tak jak działać powinien na 1mb, więc może coś u Ciebie się stało? A może masz neta z limitami? |
nici z formata teraz czekanie
na te szczescie ;||||||| zeby laggow nie bylo |
juz kurwa bylem happy wbilem patrze nie ma lagow... pogralem 30 minut ~~ i znowu lagi ;) wychodzi na to ze co 2 dni moge po 30 minut grac zal kurwa
|
mam tak samo jak dominator normalnie 1mb ale lagi sa ;/
|
Cytuj:
predkosc niby jest ,a sygnal jakby gdzies bladzil czy tracil moc......i stad mega pingi.....oby nie xd |
Nie działa MultiMedia kurwa.
Jak nie naprawią to dostane szału. Jak przyjdzie czas zapłaty to wyśle im 30% kasy ciekawe jak zareagują. |
Cytuj:
plum |
zrb przysluge i napisz jak masz problem na moje gadu, jest na innym poscie gdzies wczesniej i nie zasmiecajmy forum, chyba ze chcesz napisac o lagach czy czyms tam na temat, ja juz tu nie bede pisal bo szkoda mi innych ktorzy by sie chcieli cos nrmalnego dowiedziec
plum |
Cytuj:
Ogólnie to żal, ból i rozpacz. Jak coś ode mnie chcesz to na priv, choć możesz i tu, chętnie jeszcze bardziej cię ośmieszę. @up: "nie chce mi się zaglądać parę stron wcześniej". |
kurwa szaalu dostaje ja juz nie mowie o tej tibi ja mowie o KAZDEJ ONLINE GRZE KURWA MULTIMEDIA DLA MNIE TO PSY ( CI CO SIE ZAJMUJA LAGAMI ) jestem w*****ony masakrycznie z kazdym dniem coraz bardziej terraz jak widze kurwa kompa albo kurwa przechodze po olsztynie i widze jakis plakat multimedia wywieszony to zygac mi sie chce a jak jakies ulotki wysylaja do bloku to wy*******am te chujostwo do kosza zeby nikt inny nie bral uslugi MM jebac tych ****i i zamknij pizde CYTRYNOWY SORBET bo wiem ze zaraz to skomentujesz dziwko bedziesz zapewne pierdolil ze zale sie bo w Tibie grac nie moge a taka prawda ze NIC MI NIE CHODZI
PLACE ZA TEN JEBANY INTERNET I CO Z tEGO KURWA MAM? ze nie moge z niego korzystac? nie mow mi ze jak mam lagi to mam siedziec na youtube i inne bajery bo mi sie zle robi jak juz na to wchodze bo majac 3 miesiace lagi siedzialem ciagle na youtube... |
Cytuj:
|
multimedia - szybko pojebany zawodzacy internet
|
Cytuj:
Cytuj:
wiesz ... maja awarie stary, badz ejszcze 12 miesiecy wyrozumialy to nastapi taki dzien ze normalnie sobie pograsz:D oni nas sprawdzaja mowie wam... kto wytrzyma najdluzej ten wygra |
no no kto wytrwa najdluzej oni robia fillm pod stylem zagubieni :) przetrwaja najlepsi ;s a pozniej opubilkuja to w TVN albo TVN TRWAM i chuj ;d
|
To ja już wolę zostać wyrzucony z programu ale mieć normalny internet XD
|
krzemyk tez widze gorzow:D
|
Cytuj:
Cytuj:
PRIV >>> |
@Sorbet und Maro
Weźcie idźcie na pw albo na czat jakiś kurna. : \ Zaśmiecacie temat swoimi kłótniami. @top Dziś lagi przez cały dzień :confused: |
Ktos z was (nie pamiętam juz kto) ma jutro dostac nowy modem (poniedziałek)jesli po dostaniu go nie bedzie lagow niech napisze tutaj. Być może to wida modemów przestarzałe albo cos.
|
Ja mam dopiero pół roku modem, więc czy jest on przestarzały?
Kurna naczytałem się historii o excalibugach, winged helmetach itp. itd. i aż chce się pograć w Tibie. :) |
to nie moze byc kwestja modemu......mysle ze problem jest bardziej zlozony i zwiazany z liczba odbiorcow multimedi....
......nasprzedawali uslug a nie sa w stanie zapewnic przepustowosci........dlatego w nocy przyspiesza,bo jest duzo mniej aktywnych odbiorcow....a szeregowy odbiorca to przegladacz stron www a nie wsciekly player on line.... obym nie mial racji ;p i okazalo sie to usterka ,ktora zostanie usunieta... |
Dziwne jest to, że ostatnio miałem prawie dwa tygodnie bez lagów.
Może próbują z tym coś robić, ale to takie mameje, że coś wolno im idzie. Mi koleś nie umiał neta podłączyć. Powiedział, że mam za bardzo zawalonego kompa, a kiedy poszedł zauważyłem, że nie podłączył jednego kabla :p |
@Mario
Ta xd @topic Dzisiaj udało mi się trochę pograć(tak z pół dnia)ale teraz wieczorem znowu się zaczyna... |
Powiem tak: MM pod żadnym względem się nie wyróżnia. Nigdy nie widziałem reklamy MM w TV, gazecie, na zewnątrz, w ogóle nie pamiętam skąd się dowiedziałem o MM. Kilka lat temu miałem jakieś problemy i koleś przyszedł wymienić modem, okazało się to zbędne, po prostu główny odbiornik na moim osiedlu był lekko uszkodzony... A kasa za nowy modem poszła się...
To dla tych co myślą, że ubóstwiam (pracuję o.0?) MM. |
@up
Dzięki CI PANIE !!! Podał nam rozwiązanie problemu pod nos. Po prostu w tych kilku miastach i na tych kilkudziesięciu osiedlach są lekko uszkodzone głowne odbiorniki. No i wszystko jasne. ty tytyyt thx thx już zabieram się za naprawe głównego odbiornika ; *** <kiss> <kiss> <kiss> thx !!!!!11111oneoneoneelevenzeinelf |
pentagram czy to ma byc ironia z twojej strony ;d? bo nie kminie.
|
Ja, Rafał Jachimowicz, użytkownik MM z Gdyni, łączę się z wami wszystkimi w bólu [']
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ok dziecię, sorry ale nie czytalem calego |
Dzis rano niemialem lagow aż do 12 punktualnie o 12:00 zlagowalo mnie i lipa;/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:11. |