Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Wojna DICU, FS vs FTP, FTPA! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=158649)

Dawergo 26-03-2008 17:46

Nic do nikogo (mam na mysli ciebie gorti :D) nie mam ale zrobie WSZYSTKO aby nettona wyszedl z tego calo.

Kacperka 26-03-2008 18:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 1973096)
1. Komu liżesz rowa? Każdemu, tak jak kiedyś barinasom i FTP. Tak samo jak podlizywałeś się po wojnie.

2. Ile wiem? Bardzo dużo. Napewno więcej od ciebie, a pozatym to nie mój "idol" tylko kumpel, no ale ty pewnie nie wiesz co to znaczy mieć kumpla. o.o

3. Nikt tu nie chce twoich komentarzy, powiem ci więcej, ja sram i leje na ciebie ;D

slowo "kazemu" nic nie znaczy.. Heh zabawne jest to jak wy to wszystko wiecie.. do kogo ja pisalem, komu dupe lizalem.. heh.. Problem w tym ze ja wiem ze nigdy w zyciu nie pisalem do zadnego ftp co slychac itp.. pisalem jedynie czy jestem hunted albo jak chcialem cos pisac, nic wiecej.. wiec widze ze wiecie o mnie wiecej niz ja.. gz:cup:
co do punktu 2 i 3 to piszesz identycznie jak gorti.. az zal odpisywac..

poreda 26-03-2008 18:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kacperka (Post 1973284)
slowo "kazemu" nic nie znaczy.. Heh zabawne jest to jak wy to wszystko wiecie.. do kogo ja pisalem, komu dupe lizalem.. heh.. Problem w tym ze ja wiem ze nigdy w zyciu nie pisalem do zadnego ftp co slychac itp.. pisalem jedynie czy jestem hunted albo jak chcialem cos pisac, nic wiecej.. wiec widze ze wiecie o mnie wiecej niz ja.. gz:cup:
co do punktu 2 i 3 to piszesz identycznie jak gorti.. az zal odpisywac..

Twoja kolejna wyczerpująca i powalająca odpowiedź.

Mendolina 26-03-2008 19:37

Ale żal -.-
Co do pa to też będę robił na polakach, ale nie wszystkich. Tylko do tych, którzy liżą dupę dla FTP i pomagają ubijac innych niewinnych pl lub innych ziomków też niewinnych.
Od Solara nawet paymenta nie będę chciał, po prostu nie pogra i tyle. Tymbardziej za ostatnie wrzuty i kłamstwa na mnie.

poreda 26-03-2008 19:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 1973418)
Ale żal -.-
Co do pa to też będę robił na polakach, ale nie wszystkich. Tylko do tych, którzy liżą dupę dla FTP i pomagają ubijac innych niewinnych pl lub innych ziomków też niewinnych.
Od Solara nawet paymenta nie będę chciał, po prostu nie pogra i tyle. Tymbardziej za ostatnie wrzuty i kłamstwa na mnie.

Bój się bo zaraz nasz Bóg kacperka na ciebie naskoczy ;D

Kacperka 26-03-2008 19:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 1973418)
Ale żal -.-
Od Solara nawet paymenta nie będę chciał

Sorry, nie moglem sie powstrzymac
HDUSHAUSDHUHSDFUAHSUFHAUSHFUAHSUFHAUSHFUASF

HellFrycek 26-03-2008 19:51

no to jest troche smieszne co piszecie xD

Kost123 26-03-2008 19:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kacperka (Post 1973433)
Sorry, nie moglem sie powstrzymac
HDUSHAUSDHUHSDFUAHSUFHAUSHFUAHSUFHAUSHFUASF

Te twoje posty z tym "sory ale nie moglem..." są tak wqurwiajace ze nie wiem i od tego sie tylko kłotnia zaczyna ; o wiec daj sobie z takim czymś spokój.
Ogólnie to kurwa jak na kłotnie na forum leci cos malo bluzgów =DD i nawet dlugie posty walicie =DD
A i zeby nie bylo ze napisałem tylko cos do Kacperki do teraz do all:
NIE KŁÓCIĆ SIE NA FORUM !!!!!!!!!!!!!!
albo wpierdool kurw.y :DD
bo pierdolicie glupoty : PP

Mendolina 26-03-2008 19:53

@Kacperka
Dziwne, że nie krytykowałeś kiedyś tak postów Hola, Neo jak ubijali pl :>, nie broniłeś np. mnie czy michalaka, ofc bez urazy do all :P.

Solar271 26-03-2008 20:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 1973458)
@Kacperka
Dziwne, że nie krytykowałeś kiedyś tak postów Hola, Neo jak ubijali pl :>, nie broniłeś np. mnie czy michalaka, ofc bez urazy do all :P.

Ale Kacperka ma racje to jest zalosne, grozisz mi a kurwa w depo stoisz:D W ogole zobacz na swoj level jakos w gore nie rosnie . I ty masz jakas w ogole nadzieje ze bedziesz wolny? Nawet jak wygra SA to mam tam tylu znajomych ze bedziesz mi mogl obciagnac, albo znow hunta dostaniesz i w depo postoisz ^^ O wojnie wiem wiecej niz ty a w gildi ani w FTP ani w SA nie jestem. Kogo znasz z SA potusa ktory cwany w gebie tylko jest? zacznijcie dzialac i sie wychwalajcie bo ja czekam:]

Mendolina 26-03-2008 20:29

@up
OPKAOPKEOPAOPKEOAPKEOPAKPEOPAKOEPAKOPEKAOPEKAOPEKA OPEKA
!!!
Owned :D :D:D:D:D:D:D

Nie no ziomuś respect, nie bij mnie plz k? Bo mnie pół SA zhunci potem aff :/. A myślałem, że Potus mnie uratuje z tej opresji :(.

Nie no stary wymiatasz :D

Ja, Neo, Gorti, jesteśmy chyba jedynymi pl w SA, którzy wiedzą co będzie jutro, pojutrze i za miesiąc w tej wojnie.
A jak chcesz to możesz załatwic mi hunta u SA, chętnie się posmieję, jak ciebie wyśmieją :PPP.
Shaka'Frukt - zapomnij o tym charze ;x, on jest pusty, a jest w SA, bo jest, chciałem wyjśc bo i tak na free acc nic nie pomogę tym bardziej, że już na tym charze nic nie ma, ale Renato powiedział, żebym został.

Kost123 26-03-2008 20:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 1973554)

Ja, Neo, Gorti, jesteśmy chyba jedynymi pl w SA, którzy wiedzą co będzie jutro, pojutrze i za miesiąc w tej wojnie.

A ja ? a Ja? Zapomniałes? eee :( foch :( :baby: ;( :confused: :(
Tez wiem ale BEDZIE BEKA!!!!!!!WIEM ALE NIE POWIEM AAHHAHAHHA!

Solar271 26-03-2008 20:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 1973554)
@up
OPKAOPKEOPAOPKEOAPKEOPAKPEOPAKOEPAKOPEKAOPEKAOPEKA OPEKA
!!!
Owned :D :D:D:D:D:D:D

Nie no ziomuś respect, nie bij mnie plz k? Bo mnie pół SA zhunci potem aff :/. A myślałem, że Potus mnie uratuje z tej opresji :(.

Nie no stary wymiatasz :D

A jak chcesz to możesz załatwic mi hunta u SA, chętnie się posmieję, jak ciebie wyśmieją :PPP.
Shaka'Frukt - zapomnij o tym charze ;x, on jest pusty, a jest w SA, bo jest, chciałem wyjśc bo i tak na free acc nic nie pomogę tym bardziej, że już na tym charze nic nie ma, ale Renato powiedział, żebym został.

Ok zobaczymy jak SHAKA albo DESTROYER padnie ^^ czy napiszesz cos tutaj czy ci glupio bedzie ^^ poczekamy zobaczymy I skoro tyle wiesz co bedzie to czemu nic nie robisz tylko w dp stoisz? Bo taki z ciebie gracz Bot i jazda czasem zeby zaszpanowac powyzywasz kogos w dp ^^

Kost123 26-03-2008 20:56

Kurwa nie ten temat :O

@down
sorka :D to twoj stary, a ocokaman?:D

Solar271 26-03-2008 20:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kost123 (Post 1973613)
neostrada? ; o

twoja stara ^^?

Mendolina 26-03-2008 21:30

@Solar
Shaka nie padnie bo nie wyjdzie z pz, bo nic tam nie ma ^.-, a wogóle ja nie wyzywam nikogo w dp, a to co było wczoraj do Bloodmastera to był żart :baby:, ale dzieci nie rozumieją.

Co masz do Destro? On nie uczestniczy w wojnie, jest neutral, ale ok ubij go to zobaczymy kto zaraz po tym padnie ^.^

poreda 26-03-2008 21:30

@Kacperka
Robisz się coraz bardziej żałosny, ale chuja nie uda ci się nas skłócić ;D

@Kost
Wychujali cie haha XD

poreda 26-03-2008 21:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Solar271 (Post 1973623)
twoja stara ^^?

A właśnie, Barinasy już niedługo za dużo nie zdziałają, wiec lepiej nie rób sobie wrogów.

Kost123 26-03-2008 21:37

Nie lubie was jestescie "bee.." chłopaki : D

Solar271 26-03-2008 21:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 1973717)
@Solar
Shaka nie padnie bo nie wyjdzie z pz, bo nic tam nie ma ^.-, a wogóle ja nie wyzywam nikogo w dp, a to co było wczoraj do Bloodmastera to był żart :baby:, ale dzieci nie rozumieją.

Co masz do Destro? On nie uczestniczy w wojnie, jest neutral, ale ok ubij go to zobaczymy kto zaraz po tym padnie ^.^

DESTRO to ty jestes i ja to wiem:p

Solar271 26-03-2008 21:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 1973724)
A właśnie, Barinasy już niedługo za dużo nie zdziałają, wiec lepiej nie rób sobie wrogów.

Mozesz pomarzyc :] ale nie martw sie poreda nie tylko znam barinasow :p i nie wiem co ty bys im mogl zrobic ^^ poza powyzywaniem w depo

poreda 26-03-2008 22:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Solar271 (Post 1973774)
Mozesz pomarzyc :] ale nie martw sie poreda nie tylko znam barinasow :p i nie wiem co ty bys im mogl zrobic ^^ poza powyzywaniem w depo

Widzisz chłopcze jak ty mało o ludziach wiesz xD

Taxo 26-03-2008 22:06

Solar wez wyjdz bo to co soba reprezentujesz to wogole zal..."nie tylko znam barinasów" = "nie tylko barinasom lizalem dupe"? ;]
@down
Wedlug mnie taka jest prawda, bo co on sobą reprezentuje bijąc neutrali? ;]
@ Pan Idiota
Zamknij morde... Nie pkuje tym charem debilu btw. pozatym zobacz na siebie lol... biliscie w teamie 65 ek 37 ms i jakichs 2 noobow 37 ek wiec to jest zalosne moim zdaniem... w dodatku padles wtedy lol

poreda 26-03-2008 22:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Taxo (Post 1973821)
Solar wez wyjdz bo to co soba reprezentujesz to wogole zal..."nie tylko znam barinasów" = "nie tylko barinasom lizalem dupe"? ;]

Pwned w biały dzień o.o

Kacperka 26-03-2008 22:18

Powiem tak.
Ja do was nic nigdy nie mialem (po za gortim), ale jak widze te teksty o tych waszych znajomosciach i o tym kogo wy nie zhuncicie itp itd to mi sie poprostu plakac ze smiechu chce..
Ja widze ze wam juz sam fakt ze jestescie w s.a za bardzo w glowe pierdolnal i sie czujecie jakbyscie juz wielka wladze mieli pomimo tego ze tak naprawde w tej wojnie nic nie robicie i nic nikomu to nie daje ze wy w tej gildii jestescie (smutna prawda).

Nie chce mi sie z wami klocic bo i tak widze ze to nie ma sensu.. wy zawsze bedziecie madrzejsi i nikt na to nic nie poradzi.. a jak cos nie pojdzie to sie na starych wjedzie i dalej jest git:cup:

Pierdole juz to co tu piszecie.. Nie bede jak narazie juz wam tutaj odpisywal na temat wojny bo to bez sensu. I na temat waszych wielkich wyczynow juz tez nie bde sie odzywal bo tylko klotnie z tego wychodza.. za duze zroznicowanie zdan B)

Pogadamy po wojnie :evul:

@Edit:
Cytuj:

@Edit3
A w ostatniej wojnie gdybyś troche czytał a nie lizał dupy to wiedziałbyś że to własnie Polacy fragowali i podtrzymywali całą "gospodarkę" gildii. Holu, Shortys, Circa, Ja, Gorti, i Bako. W tyle osób prowadziliśmy walkę.
Holu, Shortys, Circa.. tak oni robili bardzo duzo w wojnie, mieli dobrych sorcow + pvp. Ale ty? Gorti? Bako? w poprzedniej wojnie? nie kojarze:baby:

ErAgOg 26-03-2008 22:36

Ja też lubię kakałko :confused:

Cały temat zaspamowany, więc ten post raczej nie zrobi większej różnicy.

holuu 26-03-2008 22:37

Dobrze powiedziane, pogadamy po wojnie.

Też mam zamiar zhuncic tych którzy tak bardzo narzekają na FTP a nie pomogli w wojnie ale póki co moge tylko o tym pomarzyć bo JESZCZE war nie wygralismy.:evul:

Jak dla mnie takie narzekanie na PA ze strony ftp jest żałosne skoro kiedy przychodzi co do czego nooby s*******aja do neutralnych gildii, albo co gorsze liżą dupy czlonkom tej gildii która wygrywa war. :evul: I jestem pewny ze kiedy SA wygra, od razu znajda sie wielcy sojusznicy, ktorzy PODCZAS war czaili dupska, bo bali sie o swoje chary:evul:

poreda 26-03-2008 22:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez holuu (Post 1973878)
Dobrze powiedziane, pogadamy po wojnie.

Też mam zamiar zhuncic tych którzy tak bardzo narzekają na FTP a nie pomogli w wojnie ale póki co moge tylko o tym pomarzyć bo JESZCZE war nie wygralismy.:evul:

Jak dla mnie takie narzekanie na PA ze strony ftp jest żałosne skoro kiedy przychodzi co do czego nooby s*******aja do neutralnych gildii, albo co gorsze liżą dupy czlonkom tej gildii która wygrywa war. :evul: I jestem pewny ze kiedy SA wygra, od razu znajda sie wielcy sojusznicy, ktorzy PODCZAS war czaili dupska, bo bali sie o swoje chary:evul:

Dokładnie o tym mówie, i takich trzeba wytępić. Czy war wygramy czy niewygramy.

@Kacperka
Już wiem o co chodzi. Ciebie boli to że ty na Silverze żadnych znajomości nie masz poza sobą samym!

@Edit
My nic nie robimy? Hmm, może nie załważyłeś ale w każdej wojnie przeciwko FTP AKTYWNIE uczestniczymy. W tej byłem na 2 OPEN BATTLE, uczestniczyłem w jednym masslogu, i w około 15 pojedyńczych (udanych) akcjach. Ponadto negocjujemy, zbieramy pieniądze, planujemy i bierzemy czynny udział w życiu gildii. W ciągu jednego miesiąca robimy więcej niż ty przez swoje 10 letnie życie.

@Edit2
A tak pozatym to przecież nie grasz w Tibie, więc na chuj się tu wypowiadasz? Masz podobno "lepsze zajęcia" w RL. Prawda boli?

@Edit3
A w ostatniej wojnie gdybyś troche czytał a nie lizał dupy to wiedziałbyś że to własnie Polacy fragowali i podtrzymywali całą "gospodarkę" gildii. Holu, Shortys, Circa, Ja, Gorti, i Bako. W tyle osób prowadziliśmy walkę.

ErAgOg 26-03-2008 22:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 1973894)
@Kacperka
Już wiem o co chodzi. Ciebie boli to że ty na Silverze żadnych znajomości nie masz poza sobą samym!

O ja piedrole. Już się od niego odwalcie.. Będą się jechać aż w internecie miejsca zabraknie...

poreda 26-03-2008 22:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ErAgOg (Post 1973904)
O ja piedrole. Już się od niego odwalcie.. Będą się jechać aż w internecie miejsca zabraknie...

Powiedz mi jedno, na chuj zaczyna? Bo wie że przez neta mu nikt nie dopierdoli?

Kacperka 26-03-2008 22:56

@Holu
Zgadzam sie w 100% o ile cie dobrze zrozumialem.

@Poreda
Cytuj:

My nic nie robimy? Hmm, może nie załważyłeś ale w każdej wojnie przeciwko FTP AKTYWNIE uczestniczymy. W tej byłem na 2 OPEN BATTLE, uczestniczyłem w jednym masslogu, i w około 15 pojedyńczych (udanych) akcjach.
Hummm jeszcze ty jako Royal Palladyn moze i cos mozesz pomoc na takiej ob ale knighci typu shaka i na dodatek z faccem raczej tylko sie kreca pod nogami i blokuja przejscie tym co cos tam jednak walcza.
Co do tego ze nie mam znajomosci na tym servie to nie gram tu juz od ponad roku wiec raczej trudno tu mowic o znajomosciach na servie. Ale pomimo tego ze bylem facc knightem i nie gralem tu od roku invita do s.a jednak mialem.. wiec nie jestescie tacy wyjatkowi jak wam sie wydaje :baby: Tylko poprostu ja nie jestem taki ze pojde do guildii siedziec w niej zeby tylko sobie pokozaczyc tytulem albo podlizac sie kilku hlvla.. Wiem ze nic nie zdzialam w wojnie 77 knightem to sie w nia nie wtracam na chama... X(

To byl ostatni post na ten temat...

doskonaly11 26-03-2008 22:57

taxo ty sie nie udzielaj xd bo jestes jedynym polakiem ktory zadnego br nie ubil chyba hehe.

dosc ze wiekszosc polakow ma hunta to jeszcze wymiatacie sie miedzy soba o jakies gowna, zamiast bys razem;p bo ten to powiedzial a ten tamto....

holuu 26-03-2008 23:01

@Poreda

Jeszcze Frycek, Lukan, Kion

poreda 26-03-2008 23:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kacperka (Post 1973933)
@Holu
Zgadzam sie w 100% o ile cie dobrze zrozumialem.

@Poreda

Hummm jeszcze ty jako Royal Palladyn moze i cos mozesz pomoc na takiej ob ale knighci typu shaka i na dodatek z faccem raczej tylko sie kreca pod nogami i blokuja przejscie tym co cos tam jednak walcza.
Co do tego ze nie mam znajomosci na tym servie to nie gram tu juz od ponad roku wiec raczej trudno tu mowic o znajomosciach na servie. Ale pomimo tego ze bylem facc knightem i nie gralem tu od roku invita do s.a jednak mialem.. wiec nie jestescie tacy wyjatkowi jak wam sie wydaje :baby: Tylko poprostu ja nie jestem taki ze pojde do guildii siedziec w niej zeby tylko sobie pokozaczyc tytulem albo podlizac sie kilku hlvla.. Wiem ze nic nie zdzialam w wojnie 77 knightem to sie w nia nie wtracam na chama... X(

To byl ostatni post na ten temat...

Shaka FACC ma od niedawna, i jako Knight może zrobić także bardzo wiele gdyż jest przydatny w combowaniu (exori gran) jak i trapowaniu, bo jakoś ciemno to widze gdy MS trapuje np 180 ek~~

A gdybyśmy dochodzili do tych gildii po to aby się "podlizać" to jaki mielibyśmy w tym cel? Jeżeli KIEDYŚ co wojnę skazani byliśmy na porażkę? My chcemy walczyć, i to tyle.

@Edit
No tak Frycka i Lukana nie pamiętam, ale Kiona tak.

oVvN3eR 27-03-2008 06:19

la señorita es como un bombom..ohoho claro que si
el aire mas caliente el ritmo permanente ooohh claro que si
haa hah aha

<edited>

oVvN3eR 27-03-2008 06:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 1973894)
@Edit2
A tak pozatym to przecież nie grasz w Tibie, więc na chuj się tu wypowiadasz? Masz podobno "lepsze zajęcia" w RL. Prawda boli?

Couldnt say better ;)

oVvN3eR 27-03-2008 06:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kost123 (Post 1973569)
A ja ? a Ja? Zapomniałes? eee :( foch :( :baby: ;( :confused: :(
Tez wiem ale BEDZIE BEKA!!!!!!!WIEM ALE NIE POWIEM AAHHAHAHHA!

Ty wiesz nawet więcej :D
Wiesz jaki kolor butów mam w rl :*

<Ej przyjeźdzaj do grójca bo trzeba kostiego najebać>
AOKSKOKA

@Sry że 3 posty ale nie chcialo mi sie kopiować all xD

"
@Edit
"
Lukan na początku wojny coś tam walczył... Teraz to już chyba nie.

Fryc i Kion dużo zrobili , tymbardziej w naszym gay party z Poredą :D (wiecie ocb)

HellFrycek 27-03-2008 07:26

co do tego ze taki 70ek czy 56 rp nic nie zdziala na ob to siee mylisz kacperka,zawsze sie przydadza do trapowania a nawet te ich "marne" hity moga cos zdzialac.

poreda 27-03-2008 07:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez oVvN3eR (Post 1974057)
Ty wiesz nawet więcej :D
Wiesz jaki kolor butów mam w rl :*

<Ej przyjeźdzaj do grójca bo trzeba kostiego najebać>
AOKSKOKA

@Sry że 3 posty ale nie chcialo mi sie kopiować all xD

"
@Edit
"
Lukan na początku wojny coś tam walczył... Teraz to już chyba nie.

Fryc i Kion dużo zrobili , tymbardziej w naszym gay party z Poredą :D (wiecie ocb)

Ale pisałem o starej wojnie naaabbbbbqqqqqqq.

@Solar
Myślisz że ktoś od nas poza Bakiem cię jeszcze szanuje? Po twoich akcjach z Barinasami?

Mendolina 27-03-2008 08:38

@Solar
Miałem tu 53 ms, ale go sprzedałem za gp, bo dla Destro byłem winien kase i nie pier*ol, że on to ja.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:49.