![]() |
Nic do nikogo (mam na mysli ciebie gorti :D) nie mam ale zrobie WSZYSTKO aby nettona wyszedl z tego calo.
|
Cytuj:
co do punktu 2 i 3 to piszesz identycznie jak gorti.. az zal odpisywac.. |
Cytuj:
|
Ale żal -.-
Co do pa to też będę robił na polakach, ale nie wszystkich. Tylko do tych, którzy liżą dupę dla FTP i pomagają ubijac innych niewinnych pl lub innych ziomków też niewinnych. Od Solara nawet paymenta nie będę chciał, po prostu nie pogra i tyle. Tymbardziej za ostatnie wrzuty i kłamstwa na mnie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
HDUSHAUSDHUHSDFUAHSUFHAUSHFUAHSUFHAUSHFUASF |
no to jest troche smieszne co piszecie xD
|
Cytuj:
Ogólnie to kurwa jak na kłotnie na forum leci cos malo bluzgów =DD i nawet dlugie posty walicie =DD A i zeby nie bylo ze napisałem tylko cos do Kacperki do teraz do all: NIE KŁÓCIĆ SIE NA FORUM !!!!!!!!!!!!!! albo wpierdool kurw.y :DD bo pierdolicie glupoty : PP |
@Kacperka
Dziwne, że nie krytykowałeś kiedyś tak postów Hola, Neo jak ubijali pl :>, nie broniłeś np. mnie czy michalaka, ofc bez urazy do all :P. |
Cytuj:
|
@up
OPKAOPKEOPAOPKEOAPKEOPAKPEOPAKOEPAKOPEKAOPEKAOPEKA OPEKA !!! Owned :D :D:D:D:D:D:D Nie no ziomuś respect, nie bij mnie plz k? Bo mnie pół SA zhunci potem aff :/. A myślałem, że Potus mnie uratuje z tej opresji :(. Nie no stary wymiatasz :D Ja, Neo, Gorti, jesteśmy chyba jedynymi pl w SA, którzy wiedzą co będzie jutro, pojutrze i za miesiąc w tej wojnie. A jak chcesz to możesz załatwic mi hunta u SA, chętnie się posmieję, jak ciebie wyśmieją :PPP. Shaka'Frukt - zapomnij o tym charze ;x, on jest pusty, a jest w SA, bo jest, chciałem wyjśc bo i tak na free acc nic nie pomogę tym bardziej, że już na tym charze nic nie ma, ale Renato powiedział, żebym został. |
Cytuj:
Tez wiem ale BEDZIE BEKA!!!!!!!WIEM ALE NIE POWIEM AAHHAHAHHA! |
Cytuj:
|
Kurwa nie ten temat :O
@down sorka :D to twoj stary, a ocokaman?:D |
Cytuj:
|
@Solar
Shaka nie padnie bo nie wyjdzie z pz, bo nic tam nie ma ^.-, a wogóle ja nie wyzywam nikogo w dp, a to co było wczoraj do Bloodmastera to był żart :baby:, ale dzieci nie rozumieją. Co masz do Destro? On nie uczestniczy w wojnie, jest neutral, ale ok ubij go to zobaczymy kto zaraz po tym padnie ^.^ |
@Kacperka
Robisz się coraz bardziej żałosny, ale chuja nie uda ci się nas skłócić ;D @Kost Wychujali cie haha XD |
Cytuj:
|
Nie lubie was jestescie "bee.." chłopaki : D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Solar wez wyjdz bo to co soba reprezentujesz to wogole zal..."nie tylko znam barinasów" = "nie tylko barinasom lizalem dupe"? ;]
@down Wedlug mnie taka jest prawda, bo co on sobą reprezentuje bijąc neutrali? ;] @ Pan Idiota Zamknij morde... Nie pkuje tym charem debilu btw. pozatym zobacz na siebie lol... biliscie w teamie 65 ek 37 ms i jakichs 2 noobow 37 ek wiec to jest zalosne moim zdaniem... w dodatku padles wtedy lol |
Cytuj:
|
Powiem tak.
Ja do was nic nigdy nie mialem (po za gortim), ale jak widze te teksty o tych waszych znajomosciach i o tym kogo wy nie zhuncicie itp itd to mi sie poprostu plakac ze smiechu chce.. Ja widze ze wam juz sam fakt ze jestescie w s.a za bardzo w glowe pierdolnal i sie czujecie jakbyscie juz wielka wladze mieli pomimo tego ze tak naprawde w tej wojnie nic nie robicie i nic nikomu to nie daje ze wy w tej gildii jestescie (smutna prawda). Nie chce mi sie z wami klocic bo i tak widze ze to nie ma sensu.. wy zawsze bedziecie madrzejsi i nikt na to nic nie poradzi.. a jak cos nie pojdzie to sie na starych wjedzie i dalej jest git:cup: Pierdole juz to co tu piszecie.. Nie bede jak narazie juz wam tutaj odpisywal na temat wojny bo to bez sensu. I na temat waszych wielkich wyczynow juz tez nie bde sie odzywal bo tylko klotnie z tego wychodza.. za duze zroznicowanie zdan B) Pogadamy po wojnie :evul: @Edit: Cytuj:
|
Ja też lubię kakałko :confused:
Cały temat zaspamowany, więc ten post raczej nie zrobi większej różnicy. |
Dobrze powiedziane, pogadamy po wojnie.
Też mam zamiar zhuncic tych którzy tak bardzo narzekają na FTP a nie pomogli w wojnie ale póki co moge tylko o tym pomarzyć bo JESZCZE war nie wygralismy.:evul: Jak dla mnie takie narzekanie na PA ze strony ftp jest żałosne skoro kiedy przychodzi co do czego nooby s*******aja do neutralnych gildii, albo co gorsze liżą dupy czlonkom tej gildii która wygrywa war. :evul: I jestem pewny ze kiedy SA wygra, od razu znajda sie wielcy sojusznicy, ktorzy PODCZAS war czaili dupska, bo bali sie o swoje chary:evul: |
Cytuj:
@Kacperka Już wiem o co chodzi. Ciebie boli to że ty na Silverze żadnych znajomości nie masz poza sobą samym! @Edit My nic nie robimy? Hmm, może nie załważyłeś ale w każdej wojnie przeciwko FTP AKTYWNIE uczestniczymy. W tej byłem na 2 OPEN BATTLE, uczestniczyłem w jednym masslogu, i w około 15 pojedyńczych (udanych) akcjach. Ponadto negocjujemy, zbieramy pieniądze, planujemy i bierzemy czynny udział w życiu gildii. W ciągu jednego miesiąca robimy więcej niż ty przez swoje 10 letnie życie. @Edit2 A tak pozatym to przecież nie grasz w Tibie, więc na chuj się tu wypowiadasz? Masz podobno "lepsze zajęcia" w RL. Prawda boli? @Edit3 A w ostatniej wojnie gdybyś troche czytał a nie lizał dupy to wiedziałbyś że to własnie Polacy fragowali i podtrzymywali całą "gospodarkę" gildii. Holu, Shortys, Circa, Ja, Gorti, i Bako. W tyle osób prowadziliśmy walkę. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Holu
Zgadzam sie w 100% o ile cie dobrze zrozumialem. @Poreda Cytuj:
Co do tego ze nie mam znajomosci na tym servie to nie gram tu juz od ponad roku wiec raczej trudno tu mowic o znajomosciach na servie. Ale pomimo tego ze bylem facc knightem i nie gralem tu od roku invita do s.a jednak mialem.. wiec nie jestescie tacy wyjatkowi jak wam sie wydaje :baby: Tylko poprostu ja nie jestem taki ze pojde do guildii siedziec w niej zeby tylko sobie pokozaczyc tytulem albo podlizac sie kilku hlvla.. Wiem ze nic nie zdzialam w wojnie 77 knightem to sie w nia nie wtracam na chama... X( To byl ostatni post na ten temat... |
taxo ty sie nie udzielaj xd bo jestes jedynym polakiem ktory zadnego br nie ubil chyba hehe.
dosc ze wiekszosc polakow ma hunta to jeszcze wymiatacie sie miedzy soba o jakies gowna, zamiast bys razem;p bo ten to powiedzial a ten tamto.... |
@Poreda
Jeszcze Frycek, Lukan, Kion |
Cytuj:
A gdybyśmy dochodzili do tych gildii po to aby się "podlizać" to jaki mielibyśmy w tym cel? Jeżeli KIEDYŚ co wojnę skazani byliśmy na porażkę? My chcemy walczyć, i to tyle. @Edit No tak Frycka i Lukana nie pamiętam, ale Kiona tak. |
la señorita es como un bombom..ohoho claro que si
el aire mas caliente el ritmo permanente ooohh claro que si haa hah aha <edited> |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wiesz jaki kolor butów mam w rl :* <Ej przyjeźdzaj do grójca bo trzeba kostiego najebać> AOKSKOKA @Sry że 3 posty ale nie chcialo mi sie kopiować all xD " @Edit No tak Frycka i Lukana nie pamiętam, ale Kiona tak. " Lukan na początku wojny coś tam walczył... Teraz to już chyba nie. Fryc i Kion dużo zrobili , tymbardziej w naszym gay party z Poredą :D (wiecie ocb) |
co do tego ze taki 70ek czy 56 rp nic nie zdziala na ob to siee mylisz kacperka,zawsze sie przydadza do trapowania a nawet te ich "marne" hity moga cos zdzialac.
|
Cytuj:
@Solar Myślisz że ktoś od nas poza Bakiem cię jeszcze szanuje? Po twoich akcjach z Barinasami? |
@Solar
Miałem tu 53 ms, ale go sprzedałem za gp, bo dla Destro byłem winien kase i nie pier*ol, że on to ja. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:49. |