![]() |
juz reported nie napisales ze wojna trwa bedize ban hahahahahahahahahahahahahahahaha pozatym przynajmniej u nas sa normalne psy a w braniewie dupami szczekaja ;D X(X(X(X(X(X(X(
wojna trwa! |
Cytuj:
|
22:34 Podolski from braniewo [1]: Ap
22:24 Seikeron [102]: dziala bot 22:17 Seikeron [102]: jestem psem <<hackneli szefie :) Rookgard him plx 22:37 Picinhoxs aka pici [1]: In your's opinion Interregnum won this war? 22:38 Alunir [203]: who knows |
22:13 Sqar Wizion [7]: a wychodzisz czasem
22:13 Sqar Wizion [7]: pograc w pile z kayetanem 22:13 Sqar Wizion [7]: ? 22:13 Seikeron [102]: chuj ci do tego 22:13 Seikeron [102]: psie 22:13 Sqar Wizion [7]: zapomnialem 22:13 Sqar Wizion [7]: przeciez tam nie ma boisk |
Cytuj:
|
a lr grozilo mi po dedzie ze wiecej 200 juz nie zrobie ;(
|
Cytuj:
|
APowac sie wam chcialo?
|
Clapek część II
Channel saved at Sun Jun 22 08:57:16 2008
08:43 Your last visit in Tibia: 22. Jun 2008 08:28:32 CEST. --------------------------------------------------- 08:53 Fizia Mizia [44]: exiva "zersonixa 08:55 Arcanian Knight [51]: lol 08:56 Zersonixa [88]: Nup 08:56 Zersonixa [88]: XD 08:56 Zersonixa [88]: i tak zdechniesz 08:56 Zersonixa [88]: skurwysynu 08:56 Zersonixa [88]: :) ---------------------------------------------------- 09:11 Zersonixa [88]: ty to masz najebane 09:11 Zersonixa [88]: kto sie chowa pojebancu? 09:11 Zersonixa [88]: haha 09:11 Zersonixa [88]: u nas ludzi 09:11 Zersonixa [88]: wszystkie levele poodrabiali 09:11 Zersonixa [88]: a u was nikt nie loguje 09:11 Zersonixa [88]: :D ---------------------------------------------------- 09:13 Zersonixa [88]: ty kurwa debilu jeden i hipokryto wez zacznij normalnie grac a nie lurujesz gsy na pohu usahsau nubens i jeszczesheriff woody sie tam wyjebal LAWL:D ---------------------------------------------------- na sam koniec maly bonus od Boil 08:56 Wrozka [44]: na dol jewsie 08:57 Wrozka [44]: w szeregu do gazu ;d |
Cytuj:
|
Cytuj:
u polo kayetan i belka domek stracili ; ( , nastepnym razem jak dajecie pasy komus z hiberny i zabieracie cala kase i eq to nie zapominajcie zostawiac kasy w banku na domek :> |
Cytuj:
dopiero wstalem,a juz mi humor poprawiles,thanks:D |
Cytuj:
|
notop zbanowany
ahahahah <orgazm> @topic cos wojna podupada, zero akcji, inter~expi, czyzby eler sie poddalo? |
Cytuj:
TILL ROOK ! lub az sie kasa skonczy ale w to watpie ^^ dopiero mamy 2/4 tej wojny a gdzie tam jeszcze 3/4 i 4/4 :D |
[Kendi]LR sie nigdy nie podda teraz czakaja na pewna sprawe ktora bedzie rozwiazana lada dzien moze nawet dzis ;]
pewnie sie zastanawiaja komu dac passy xDDD :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
HAHAHA smieszne w chuj zobczymy kto nie dlugo bedzie na Inter charach ;] Hiberna nas nie olewa tylko czekam na pewien cynk ;] od pewnej osoby a wyy sobie expicie XD |
Cytuj:
Owned O_o ty nas straszysz hakami ... zal i smiech , pozatym my tak sie nie sramy o postacie i przegranie wojny jak wy O_o ( przyklad 2 szkieletory " polo enmo " kozacza z umper wyjebanymi kumplami ludzi z naszej gildi w krakowie bo baty zgarniacie ;/ ) W moim odczuciu hiberna traktuje wasze postacie jak worki treningowe o,o albo jak fajnego otsa :O |
szkieletory
haha wojna trwa edit Otrzymałeś ostrzeżenie na Forum Tibia.pl. Powód: Wulgarne słowa wam sie nudzi i tak nigdy bana nie dostane na tym forum wachajcie se pachy jak nie macie co robic nuby zakurzone .i.i.i.i.i |
Cytuj:
|
Jeszce nie przegrali
|
Cytuj:
Sprytne archiwum :P .. ale trick stary jak świat. Keylogger załosny, tylko ktoś popierdolony mógłby używać takiego szitu buahaha. |
:baby::baby::baby::baby: A ja ściągnełem i co teraz mam zrobic? do koszy czy jak
|
LOl hacked nonononoononononononoonnoono plx
Your's account was hacked Kind of Retards Cipsoft (odpukac w niemalowane) |
Cytuj:
co do krakowa to nie chawalili ci sie twoi "kumple" jak co chwile dzwonili do Xefu czy jest z nim sauron a jak juz sarun byl to s*******ali przed nim bali sie podejsc normalnie porozmawiac ...(pozdro Moru, Thed~~) dziwne bo przed kompem zgrywaja "twardzieli" zalosne ... Wojna trwa a obiecuje wam ze bedziesz jeszcze niejendo widowisko ^^ |
Cytuj:
|
Ahah. Lr Dostało Baty no i proste ... Tak Szybko sie niepodniosą ;) A Wojne Przegrają tak czy tak. :cup: Ich charami niech sobie gra kto chce O.o To bez Znaczenia ..
|
Cytuj:
Tak przegraja heheheh :P Inter ostro expi tylko nikt nie wie po co to komu waste czasu i kasy na blessy.. A wojna nie dlugo sie skonczy :] |
Cytuj:
Odrabiają Lvl'e xD! |
Cytuj:
|
cipsoft po next upie powinien sie podpisywac
Cytuj:
|
-->Kendi
Kolejne niespelnione dziecko;) |
Cytuj:
|
@Wachis
kurde fotka w s c r jak to otworzyc plz powiec w pejncie da sie?? bo chce zobaczyc ;] |
/\
Pojeb To ty /\ keylogger WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE |
2x up* hackneli cie przy odbieraniu porodu
up* uprzedziles mnie :( :( |
Cytuj:
|
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=47927
bardzo ciekawe rzeczy dla ludzi co nei grali w tym czasie Cytuj:
brawo dla medivha Cytuj:
wojna trwa |
super ciekawe
|