![]() |
A powiedzcie mi taką jedną rzecz: Jak zablokować exp na BG, bo podobno można, ale coś nie mogę tego rozkminić. I czy to działa również przy normalnych expie? Chodzi o to, że idę na moba na moim levelu, zabijam go ale nie dostaje expa. Powiedzcie plx ;(;(;(;(;(
|
Cytuj:
2. O ile mi wiadomo to wtedy nie dostaje się expa za nic. Oczywiście jesteś świadom, że z wyłączonym expem będziesz miał oddzielne bg? Tylko z innymi którzy wyłączyli. A takich za wiele się nie znajdzie. |
Jeśli to prawda, że nie dostaje się wtedy expa za nic, to jestem ciekaw czy powstały już jakieś gildie 60lvlowe raidujące vanilla content :)
|
Jaką rase polecielibyście mi zrobić na warlocka w hordzie? :)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ja mam undeada i tylko trza zdobyc t8 i wyglada sie zajebiscie, bo to tylko na UD wyglada super.
|
Najlepsza klasa dla warlocka to oczywiście Undead. Najbardziej "mroczna", w sam raz dla metali ; X
|
Czy w drzewku demo będzie się dobrze i przyjemnie lvl'owało?
|
O ile mi wiadomo (mogę się oczywiście mylić) demo jest najgorsze do levelowania, aczkolwiek nie tak nudne jak destro. Destro dobre, ale co chwila siadasz pić manę, a najlepsze jest podobno affli. Przynajmniej tak było kiedy ja swego czasu interesowałem się wrl i szukałem poradników.
|
demo, affi jezeli jestes juz bardziej doswiadczonym graczem. Ale tak do lvl 45 lec affi potem demo do konca, bedziesz solo robil questy dla 2-3 osob. Glownie chodzi o to ze od 45 masz felguarda z talentow + na tym lvl ma juz jakies przydatniejsze umiejetnosci(znaczy juz wtedy pelen zestaw czyli charge, taunt i cleave).
|
Dzięki
Orientuje się ktoś gdzie?/u kogo? zaczyna się chaina o historii Arthasa? |
W icecrownie? od tego questa http://www.wowhead.com/?quest=13386
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Witam, zaczynam grać w WoWa lecz nie wiem jeszcze kim...
Chce tylko powiedzieć że grałem na prywatnym serwerze kilka godzin, niewiele wiem. Mógłby mi ktoś doradzić kim mógłbym grać? Będę grał z kumplem on ma 70+ Death Knighta po stronie Hordy. (czyt. ja też w Hordzie) |
Cytuj:
Co będziesz chciał robić? (dps, heal, tank? może czasem to a czasem to?) Jeśli dps to wolisz w melee czy range? Jeśli Heal, wolisz być one target, czy raczej aoe? Zamierzasz grać pve czy pvp? A może to i to? |
Raczej PvE, lubię robić potworom kuku :P (czyt. DPS), raczej range. Jednak nie wiem czy dam sobie rade grać takim magie, słyszałem że jest dosyć skomplikowany :P
p.s. - nie chce grać warlockiem p.s. 2 :P- jest to serwer RP p.s. 3 xD-własnie instaluje The Burning Crusade :) |
Czemu, mage jest raczej klasyczny i na początek dobry. Sam magiem bardzo mało grałem, teraz właśnie wbiłem na PTRa, pierwszy raz high lev mage, fire spec i na kukły. Dps 3100, nie tak źle jak na osobę, która pierwszy raz ma styk z nim. Wszystko opiera się na pilnowaniu scorcha / Living bomb i hot streak proca. Więc polecam mage.
|
nie mógłyś mówić do mnie jak do nowicjusza?? nazwy czarów niewiele mi mówią :P
|
Cytuj:
Bierz mage, do levelowania frost ze względu na dużą przeżywalność. Jakiś mag chyba tu się znajdzie który może objaśnić to i owo :P |
jak sie znajdzie, to niech napisze :)
Instaluje patche, które dostałem na pendrivie, omfg ile tego :)) |
Jesteś początkujący to bierz Huntera, łatwo będzie Ci się lvl'ować, a teraz nie trzeba się aż tak męczyć, żeby zrobić dobry dps.
|
W hunterze nie podoba mi się pet xD
Chce być magiem, nie zmienię zdania, lecz dalej nie wiem jak do końca te talenty rozdawać. |
Cytuj:
|
OK, mam już WoWa zainstalowanego, przechodzimy do gry.
Troll Mage Level 5. :) |
Co do Palladyna Taurena to jest kilka wątków w ich questach jak nie którzy mówią że chcą przejśc z kultu księżyca na kult słońca z tego co wiem to Tauren nie będzie w pełni palladynem i nie będzie się opierac na sprawiedliwości.Ma byc czymś w rodzaju wojownika światłości ma nawet dostac nowego mounta słyszałem że może to byc kodo światłości
Co do Night Elfów to mag do nich całkowicie nie pasuje ponieważ wyrzekły się magi Przed wieloma tysiącami lat Szlachetnie Urodzone elfy (Highborne) zostały wygnane ze swojego dawnego świata i stały się wysokimi elfami. Co do Undeada Palladyna to mógł by byc lepszy pomysł niż z taurenami ponieważ większośc Forsaken pochodzi z Lorderonu i Silvermoon City a po obu stronach są Palladyni czyli niektórzy Forsaken byli Palladynami jeszcze za życia zresztą Palladyn nie musi byc Sprawiedliwy itd tak jest w przypadku elfów że one przywłaszczyły moce światłą od naaru i nie idą za sprawiedliwością tak samo mogą zrobic Forsaken w końcu ich największymi sprzymierzeńcami są Krwawe Elfy. |
@up
w 100% sie zgadzam jesli chodzi o to ze NE ma byc magiem..przeciez to bedzie absurd jak to wprowadza |
jednak faktem jest ze byly ne elfy magowie, ale sie wyrzekli magii na rzecz bezpieczenstwa, jednak widzac ze inne rasy dalej sie nia posluguja moga wrocic widzac ze to niewiele zmieni.
|
no tak, ale to jest teraz mieszanie w calej fabule Warcrafta
|
nie mieszanie tylko kufa jego mac, fabula ide do przodu! czytajcie debile wypowiedzi blizza! fakt niektore zmiany klasowo-rasowe sa pojebane ale cholera akurat nie NE mage! wasza fabula zatrzymala sie na przejsciu W3 na kodach! a wow to nie tylko w3!
|
Cytuj:
A tauren druid będzie rzucał... ZNAK DZIKOŚCI! Co do tych informacji - ale bzdety walisz, uszy odpadają. W niektórych questach były informacje o tym, że światłość nie jest daleko od natury, a sama idea nie jest nowa. http://static.mmo-champion.com/mmoc/...colleagues.jpg Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ogólnie śmieszą mnie ludzie, którzy twierdzą, że lore musi dla nich stać w miejscu. Kpina @Sorbet: Jaki kombinacje są niby głupie? :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wytłumaczy mi ktoś jak lore usprawiedliwia Holy Priestów u Forsakenów? Święta magia według mnie powinna raczej ranić stworzenia ożywione przy pomocy nekromancji (Plagi xD), która jest przecież nienaturalna i plugawa :P
|
Cytuj:
|
@CytrynowySorbet
Grasz jeszcze w WoWa? xD Serwer rasa i klasa plax a najlepiej link do armory ;p |
Nie gram, nie mam kasy na pp :(
http://armory.wow-europe.com/charact...egion&n=Pethon Burning Legion, Tauren Druid (: |
co tu mam wprowadzic?? kod z pre paida czy cos innego?? bo moj kod z pre paida nie wchodzi.
http://img338.imageshack.us/img338/3245/beztytuubfj.jpg |
Musisz podać cd key od zwykłego konta najpierw. Są prepaidy, TBC, WOTLK i zwykłe konto (które daje ci dodatkowe 30 dni).
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:46. |