![]() |
Akurat chodziło mi o produkcję na cały świat...
|
Jako że zacytowane przeze mnie zdanie jest pozbawione wszelkiej logiki, uważam, że odpowiedziałem najlepiej, jak się dało.
|
Ktoś uczęszcza do Smile Shopów? :>
|
To jest gówno. Mam nawet na chacie z 20 paczek czegoś.
|
Cytuj:
|
A to się czymś różni od "Dopalaczy"?
|
Cytuj:
|
nah. IMHO dla mnie smile shopy są lepsze. kiedys gdy były w ofercie w dopalaczach "Spice Gold" to bylo ok. teraz ostatnio same shity sprzedają. Rasta IMO jest najlepsze z legali :)
|
Ostatnio mogłem wypróbować Rastę. Ale pech chciał, że nie byłem w stanie. :D
|
Trochę szkoda pieniędzy na takie ziółka, w których efekty raczej wątpię. Już lepiej zamówić coś nie w pełni legalnego, ale wypróbowanego, ze sklepów zagranicznych. A one potrafią oferować bardzo dużo. Starą, dobrą salvię, Ayahuaskę, a nawet kaktusy z meskaliną.
|
Cytuj:
|
Ja BeSmarta odwiedzam często, to jest jednak fajne wpaść do szkole, kupić sobie ćwiartke vanilii/rasty, pogadac sobie z nimi, usiasc i spokojnie skrecić jointa :) I no cóż, nie ma to porównania z normalnym ziolonym, ale nie neguję tego, potrafi też banie wkręcić :D Teraz chcę spróbować piguł z dopalaczy, hm, 30zł za 2 - pewnie opiszę wrażenia jak już wezmę ;p
|
|
Cytuj:
|
|
............
|
Cytuj:
Już pomijam, że o samych substancjach i skutkach ich zażywania niewiele wiadomo. Dosłownie kilka tygodni temu kilka osób umarło, bo jeden sklep RC pomylił substancje. Ach, no i warto by dodać, że wiele sklepów rzekomo oferujących RC to oszuści, chcący jedynie wyłudzić pieniądze. |
jadl ktos tabsy ??dokladniej Mickey Mouse ;] robione na kwasie polecam :D
|
Cytuj:
Pewnie do póki w TVP2 nie będą mówić, że Marijuana jest "cacy" dla Ciebie będzie "be". Nie palisz? mógłbyś zostać obojętny, ludzie mają wolną wolę po to by wybierać. |
Cytuj:
|
@Litawor
Chodziło mu o to, że są robione na podstawie 'kwasów' - LSD. |
No aż muszę się wyżalić. Jedzie ze mną ziomek, wracamy na dzielnicę. Osobiście znam go na "cześć", kojarzę z ksywki. No więc klient wyciąga w tramwaju temat, tytoń do fajki i jak gdyby nigdy nic skręca blanta. Kiwa mi głową i z uśmiechem wychodzi z pojazdu podpalając gibona.
I teraz odwieczne rozkminy, aż mi się smutno zrobiło. Czemu tak nie może być? Co on robi złego? Wątpie, żeby wyskoczył zaraz na kogoś z kosą bo nie ma na ćmage. Dziwny jest ten świat - zwłaszcza jeśli jako kontrast po wyjściu jaracza widzimy wchodzącego do tramwaju legalnie najebanego żura, robiącego burdy, bluzgającego każdego w zasięgu i na koniec puszczającego hafta na nasz publiczny środek transportu :( |
@Kulikos
W Czechach już się coś ruszyło. Może niedługo i u nas się coś zmieni. Oby... |
Cytuj:
|
Nie wiem czy już było, ale mimo wszystko wrzucę.
http://www.youtube.com/watch?v=mnYFB...x=0&playnext=1 Polecam ten film wszystkim przeciwnikom Marihuany. Pozdrawiam. |
Ze'To dobry film ale ludzie i tak uwierzą w rządowe zapewnienia, a nie film na "jutubie".
|
"No bo czy marihuana jest z konopii? Chyba nie."
jak to powiedział ktoś bardzo mądry, nie pamiętam kto... @down haha, racja xD |
Cytuj:
|
http://www.gadu-gadu.pl/542059136798...legalna1-gdzie
Dobra wiadomość, ciekawe tylko czy to pomoże przełamać prohibicję w Polsce. |
Hehe już widzę te pielgrzymki najaranych i naćpanych Polaków :)
|
Cytuj:
Jestem ciekawy, ile kasy wpłynie do budżetu Czech w związku z tymi zmianami. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Nie będę tworzył nowego tematu dla jednego pytania, a skoro temat o narkotykach to napisze w nim.
Chcę wyrobić pracowniczą książeczkę zdrowia. No i wiadomo oni robią tam różne badania. Sęk w tym, że podobno THC jest wykrywalne przez pół roku w organizmie. Czy oni robią też testy na obecność narkotyków? |
Cytuj:
Cytuj:
|
tibia to narkotyk ;]
|
po 90 dniach juz nie ma w Tobie THC;)
Cytuj:
Cytuj:
widze ze ktos sie nawrocil :D |
Cytuj:
Cytuj:
|
Niechcesz nie cpaj
|
nie ma legalizacji tych używek w/w z prostej przyczyny, rząd nie chce truć społeczeństwa. Jak myślicie dlaczego cena fajek skacze? Coraz większe akcyzy na nie zmuszają palaczy na odejście od nałogu. Co pewnie przekłada się na liczbę zgonów na nowotwory a co z tym się wiąże więcej jest podatników XD. Zreszta nie chce mi się rozpisywać ale i tak zostane wielokrotnie zjechany na tym forum ale to moja opinia. elo
|
@up
Skoro rząd nie chce truć społeczeństwa, to co na półkach sklepowych robi jeszcze alkohol ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:37. |