![]() |
Fajny news na tibia.com. Chyba troche namiesza w wojnie. :confused:
po angielsku: http://www.tibia.com/ po polsku: http://www.tibiaspy.com/ |
o loool :P szkoda tylko ze nie wykorzystam 2x expa :P
|
Wikteron Wiebie 50kk!
|
Nom, 1kkk...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A gratulacje są szczere, bo naprawdę niewiele osób/sytuacji potrafi wywołać we mnie, aż taki wybuch śmiechu. Co prawda mój monitor pewnie nie podziela mojego poglądu, ale chuj z nim. XD :mag: |
Victeron,Yzing Sokh,Arcy Volltio,Czookapik,Ciap Ciap,Vildingen,Elven,Keri,Akon,Toksong,Druid Carlos,Eter,Lavio Cold
Pogrom ;D |
mabe tak, mabe nie 8o
|
Grebol:
po twoim awatarze nie spodziewałem sie jakiegokolwiek w jakiejkolwiek swerze poziomu. Cóż swoimi wypowiedziami potwierdzasz moją opinie |
I'm forever blowing bubbles, pretty bubbles in the air...
|
Dark Dasol nawet juz do Avis poszedl muhaha
|
Flow ładnie ogarnęło, ale szczerze mówiąc to nie był czas na taplanie się w wodzie.
Mar 15 2009, 22:01:25 CET Killed Akon Yode at Level 151 unjustified A to taki offtopic. Biała twarz leżeć na białym piasku. |
wielki forum fighter! Arcano Vampire wraz z Thumedankiem xlog na OB hahahahahahahahahahah jakie pizdy
|
gz bana azylus
|
Spozniony prezent na dzień kobiet... :) Nie martwcie sie, jeszcze sie pona*******amy
|
Cytuj:
|
co ty pierdolisz, on tez nie ucieka widać było jego pewność na goromie kiedy stał bez utamki przy 2 knightach ;)
|
Cytuj:
@Arcano bije wszystkich na głowe ? Nee! Ale Thumedan tak xD |
padnięcie jak każdy padał, a padnięcie bo się jest kozakiem i myślał że przycfaniakuje bez utamki to lekka różnica, czyż nie?
|
Cytuj:
sprostowanie "jebany frajerze" , "wy*******aj leszczu" ostro :D propo AB, wczorajsza openka w nocy pokazała że jesteście jak psy latające za kiełbachą... |
Bitwe owszem przegralismy ale wy przegracie Wojne POZDRO 600 dla was
Btw : zauwaz pierdolony noobie ze oramy w takiej ekipie majac tyle osob aktualnie zbanowanych niech nam odbanuja magow to zaczniesz sie wtedy zastanawiac na jaki serw pojsc lub ile wylogowac noobow w hellgate zeby poexpic sobie na rotach |
bla bla bla macie 200+ lvl magów a dostajecie w pizde na OB bla bla bla ty juz sobie szukaj ładnego miejsca w pz'cie. pozdro 600
|
Cytuj:
A ty Gremb szukaj sobie newego chara do kupienia chyba, że umiesz dobrze po hiszpańsku rozmawiać :)? |
Cytuj:
Do Arcana na tej openie nic nie mozna miec poprostu dostawali w dupe to s*******al xD nic dziwnego Ale Thumedan ! . XDDD poszedl sie kąpac w trakcie jak jego koledzy dostawali od tylca ;] |
Cytuj:
http://www.youtube.com/watch?v=EnbrtZ32orM |
Cytuj:
Mar 16 2009, 13:33:52 CET Killed at Level 102 by Arcano Vampire |
Cytuj:
|
Wielki forum fajter Gremb wyjebał sie na plecy i udaje żuka
|
Cytuj:
|
Popieram :flaga_pl:
|
Cytuj:
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ogólnie to pozdro dla Thumedanka <3 Kocham go! największy fajter w gildi przed wojną, a teraz xlog xlog xlog nie odpalanie pz xlog xlog xlog nie odpalanie pz xlog xlog i tak dalej i tak dalej....
|
huahauhauaha WSSUP?
|
Laska Galanczyka spi
|
Haha, a pamiętam jak przed openką "cwiczyl" haha :D "no tu biegam skosy kule, ale bede ich na*******ał" hahaha :D
|
hahahahahahhahahahhahahahhahahahahh :cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:49. |