![]() |
Carrota, to solarium czy nacierasz twarz marchewką?
down: też go widziałam, gdyby te dwie głupie kozy nie wzięły szejków do tego pomieszczenia, mogłoby to się inaczej skończyć. ale i tak nigdy nie pójdę na solarium ;) |
@Dolor
lepiej nie, bo jescze bedziesz zalowal ... to bedzie dramatyczne przezycie z dziecinstwa jak bedziesz dorosly $___$ NA WLASNA ODPOWIEDZIALNOSC http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=37004&page=42 @ Pani K. jezeli to przez karotke tez zaczne wcierac, a do solarium nie pojde bo widzialam zuy film przez ktory mam uszczerbek na psychice. boje sie ze zjaram sie tam... ;/ (oszukac przeznaczenie chyba 3) |
Ładna jesteś :) nie przesadzaj że brzydka tylko zdjęcie technicznie tak słabo wyszło jak by było robione z tel. komórkowego
|
nieee robione cyfrowka tylko ja je powiekszylam bo na tym normalnym prawie nic nie bylo widac :P
|
Sexi rajstopki.
|
@murderer,
Zaraz zwymiotuję... A myślałem, że to ja mam odmienną seksualność... |
wymiotowc, bo ktos ma odmienna orientacje seksualna ? brak tolerancji czy ironia ?xd
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mmm... sa na to dwa wytlumaczenia :
1) jestem bi (tak moj chlopak mowi) 2) jestem poprostu INNA pozdro ;] |
Cytuj:
PS. sie odezwał, nie pasztet -.-. |
Cytuj:
|
@up,
Ja tam nie widzę żadnych epitetów. |
Cytuj:
@down Ależ ja jestem spokojny. :) |
Cytuj:
|
@up,
Stary, czujesz różnicę między "na żarty" i "na serio"? @topic, Taka jest prawda, że "lepsze" ma zawsze przesrane ze strony większości "gorszej". Nie będę tu animizował kto jest tym lepszym i kto gorszym, bo mnie potem zabijecie. PS. Nadawanie cech ludzkich/istot żywych słowu "lepsze" to personifikacja czy animizacja? Teoretycznie to zwierze też może mieć przesrane, tak jak człowiek, więc chyba to animizacja? |
Cytuj:
|
@Up
Jeśli przy przekleństwie będzie rzeczownik to używasz "epitet" w dobrym tego słowa znaczeniu (epitet to związek przymiotnika z rzeczownikiem). Cytuj:
Cytuj:
Z definicji wynika, że personifikacja to nadawanie przedmiotiom martwym cech ludzkich (czajnik zakochał się w joey'ju), a animizacja to nadawanie przedmiotom martwym cech zwierząt (czajnik poszedł wpizdu), które nie posiadają cech typowo ludzkich. Rozumiesz już różnicę? EDIT: Wybacz, kurwa, że chciałem pomóc. Ostatni raz Ci wytłumaczę i milknę: Zadałeś pytanie "Nadawanie cech ludzkich/istot żywych słowu "lepsze" to personifikacja czy animizacja?" Zatem, nadawanie słowu "lepsze" cech ludzkich to personifikacja, a nadawanie temu słowu cech istot żywych (nie typowo ludzkich) to animizacja. Podałem definicję tych dwóch słów i w definicji (tej co podałem) jest napisane "przedmiotom". Jak ze słówka "lepsze" zrobisz przedmiot chciałem się dowiedzieć pisząc "A spróbuj nadać słowu "lepsze" cechę ludzką.". Ktoś tu jest głupi czy to tylko moja pochopna opinia po przeczytaniu Twojego posta? |
@up,
Nie mów mi co to animizacja a co to personifikacja. Ja się tylko zastanawiam, czy w ogóle można spersonifikować słowo "lepsze" uznając je jako nazwę osoby/przedmiotu. Kit z tym, offtop się zrobi. @Mamba, Epitet to określenie rzeczownika (bodajże tylko) przymiotnikiem. Np. niebieskie niebo. Przekleństwa to zazwyczaj po prostu rzeczowniki :-P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Omg po jakiego grzyba sie tak klocic ? Radze zajrzec na 1 strone tego tematu...
|
Ireeth - wanna date?!?!?!?! ;)
|
Cytuj:
|
[quote=Thero;1299935EDIT:
Wybacz, kurwa, że chciałem pomóc. Spokojnie, nie miałem niczego złego na myśli ;) Napisałem, że "kit z tym" żeby nie zaśmiecać forum ewentualnymi przedłużeniami mało ważnego tematu.[/quote] @Raul, Możesz przestać? |
Echhh z dupy ;/ Wy chyba niemacie co robic, ze tak sie klocicie, wyzywacie, grozicie i jakies chamskie teksty tu walicie ;/
|
Cytuj:
Nie uważajcie mnie za niedorozwoja, wiem co to epitet <ya, rly!>, ale powtarzam, słowa "epitet" używam także wobec przekleństw. I wcale nie jest ważne, czy jest to niebieska dziwka, czy sama dziwka, ja i tak z przyzwyczajenia mówię na to epitet. ;> @down Dziękuję. |
W kwestii epitetu, za SJP:
epitet 1. «wyraz pełniący wobec rzeczownika funkcję określającą» 2. pot. «wyzwisko» Wypadaloby sprawdzic, Koruś, zanim palniesz cos glupiego. |
@Shin
HUHAuAHUAHUAhUAhUAhUAhUAhUA @Chesterka~ Welcome on our forum young lady :) |
@Pani K.
Masz jakieś kompleksy ? Odpindol się odemnie ,że tak powiem :p I NIE CHODZĘ DO SOLARIUM ! @Raul Zgadzam się z Tobą w 100 % ;) |
Cytuj:
|
Ahahaha a ja nigdy nie pojde do solarium bo sie spale tak jak te idiotki w oszukac przeznaczenie 3 xd
@pastersky ladne masz oczy ^_^ |
@UP
Dzieki. @Luthi Ja tez chce miec takie wlosy! Juz zapuszczam 5 miesiecy, ale takich nie mam. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Ale ja serio pytałam, nie dla żartu czy naśmiewania się z kogoś :p Sama jestem blada i pytam się z ciekawości, ale no dobrze, Carotta, jeśli poczułaś się obrażona, to przepraszam.
Chociaż teraz jak to czytam, może źle sformułowałam pytanie, fakt. |
Uspokojcie sie mamy piekne polskie dziewczyny a wy sie klucicie o dupe maryne
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:03. |