![]() |
ehh potrzebuje instalki do tibi 7.71\7.2 ten link co podaj cichy nie dziala
bede wdzieczny za pomoc |
Link do http://www.mtibia.pl/travel jest, ale bez opisu.
A to już kolejny raz jak się wybrałem z winem na wyprawe ;) @pawci013 Nie wiem jak ty to robisz, ale mi link działa. |
Cytuj:
:) EDIT @down sa instalki od tibi 6.0 w górę jeśli o to ci chodzi ;) |
@Cichy
Dzieki juz moge nie wiem czemu wczesniej nie moglem @Voniek na tej stronie nie ma instalki pod tibie 7.71/72 EDIT wiekszosc filmow jak wypakowuje pisze ze plik jet uszkodzony. Nieoczekiwany koniec archiwum :/ czemu i co zrobic ? |
Cichy zaczoł używać Exori vis/mort WOW!
btw.Starzejesz się Cichy? 18:30 Cichy mac [83]: manasy plix Czy Ci poprostu waleczne niusł manasy? :P Pzdro. |
Haha, po ostatnim filmiku wiem skąd ludzie biorą fish finy :P Gz powrotu do pracy nad odkrywaniem gry xD
|
wiekszosc filmow jak wypakowuje pisze ze plik jet uszkodzony. Nieoczekiwany koniec archiwum :/ czemu i co zrobic ?
|
A więc na tibi.pl jest błąd. Quary ~~scouty nie są tylko podczas najazdów na miasto, ale także na tym Talahu. Ogólnie nowy film fajny, gratz.
|
Ostatni film roox :) Upiłeś się biedaku :P Czekamy, czekamy...
|
@pawci013
W sprawie problemów dotyczących mtibia.pl/travel pisać do Dwimenora. On się tym zajmuje. @exeros Po prostu waleczne nosił moje mansy. Edit: W końcu znalazłem trochę czasu, i poprawiłem niedziałające linki. |
Cytuj:
www.winrar.pl - tu ściągniesz najnowszego winrara. Jeżeli błąd dalej się będzie pojawiał-coś nie tak w systemie masz. Możesz spróbować rozpakować to na dyskietce/pendrivie. |
Ale słaby ten serwer, transfer 4-14 KB/s -.-
|
Jupi nareszcie next filmik!!
|
No, no Cichy.
Juz myślałem że po stu filmach daż se spokój z nimi. Ale nie zawiodłeś mnie i nadal je kręcisz. Cichy, jesteś wielki :cup: |
Teraz "cichy mac -reaktywacja" dopiero działa ;] <oczywiście czysty>
P.S. Tapahu, wtf? potem zczaiłem że to hydry ;] |
Cichy. mam prosbe dot. nagrania nowego filmu. chcialbym zobaczyc cala gore kazo, wszystkie zakamarki, skarbiec imperatora itd. nigdy nie moge tam trafic. jesli znajdziesz chwile wolnego czasu-nakrec, prosze ten filmik.
|
cichy nie zle masz filmiki :P:P
|
Cytuj:
-do skarbca w Kazo nie da się wejść, -filmik z każdym zakamarkiem trwał by kilka godzin, -filmik taki mógłby się okazać całkiem ciekawy B) |
@up
czytanie ze zrozumieniem to 3 klasa podstawowki. ja chce tylko zobaczyc skarbiec, nie wchodzic do nego. wiem ze to niemozliwe. -.- |
Ależ konstruktywna wypowiedź, n/c X)
|
A ja bym chciał filmik, z wyjaśnieniem jak zrobić quest na forbidden islands tzn. nie na Gorome tylko te zaginione, te wyspy oprócz Bonebeast isle.
|
Proszę przeczytaj pierwszy post w temacie, drugą linijkę.
|
Cytuj:
@down no bo jakby cichy sie dowiedzial ze jakis bake samo <jakby go nie znal> to by mu dal bana i pewnie wyrzucil z gildi , a tutaj zobaczylem ze nic sie nie stalo wiec sie pytam cichego jak jest. Słownik nie muszę czytać bo znam go na 4+ ale wole pisal tak bez tych róznych dziadostw. |
Cytuj:
btw. idz poczytaj slownik :baby: |
Za przeproszeniem, a gówno was to obchodzi... wasza gildia??? NIE? To się nie udzielajcie...
Cichy dajesz koeljną wysepkę, już od pewnego czasu zauważyłem ssy jak ludzie expią na niej i tylko zachwalają to jak wiele z niej loota i podobne wazeliniarskie texty, aż nei mogę wytrzmać żęby całej nei zobaczyć! :) |
Cytuj:
|
87. Goroma - Kultyści <---- culty nie dzialaja :(
|
Re:
Cichy, nagraj filmik z Orc Cave na Edron w południowej części wyspy. Chciałbym tam expić, a nie zabardzo orientuję się co tam jest...
|
@Sante Mefisto
Dzięki za info @Nyksus Film numer 8. |
/me tłucze głową o podłogę mówiąc: "ja...chce....nowy...FILM....!!!"
|
Co sie stalo z "uraz'em" i "blantek'iem" byli na twoim wmv ale ich postacie sa niskolevelowe to raz dwa, ze sa na innych swiatach...
|
Pominąłeś jeszcze Sir Sanerisa który przestał grać w Tibię (chwała mu za to że potrafił to zrobić B) )
|
Wie ktoś jak się dostać do podziemi Treasure Island. Próbuje kopać łopatą czy kilofem i w tych miejsach gdzie powinna być dziura się nie da :/
Proszę o szybką odpowiedź! |
Spróbuj Light shovelem :P
|
Czemu 8 film Edron Orcs jest w *****?
Dla pewności nie ściągam |
Cytuj:
|
Cichy, przed update mógłbyś pokazać jeszcze wyspę z giant spiderami, bo potem to znowu będzie tak, że na nowe miejscówki będziesz miał czas a na starsze to już nie...
|
@Saviour
Z miejscówka z GS to jest śmieszna sprawa. Film został nagrany już z 3 tygodnie temu. Tylko, że z powodu kicków i związanym z tym brakiem nagrania końcówki nie został umieszczony. I od tego czasu jakoś nie mogłem się zebrać aby go poprawić :P @Mozo Połowa filmów jest spakowana w celu zmniejszenia zajmowanego miejsca. |
cichy to może byś wzucił ten film wreście bo nie ma co oglądać
|
Poczekajmy Jeszcze troche Wyjdzie update razem z nim nowe tereny to beda tez nowe filmiki :P
Pozdro |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:53. |