![]() |
Oki to jestesmy ustawieni na co tygodeniowy sparing
|
Cytuj:
Dodano w treningu, "udzieł treningu kondycyjnego" minimalnie mozna dac 5%. |
hm, czy ja dobrze widze? W pl wprowadzono X lige? Lepiej by porozdawali te ghost-teamy, a nie kolejne kilkanascie tys. nowych tworzyli...
|
a, X liga a tam same boty, jak szeroko tak gleboko.
|
e, cos jest nie tak, miala byc podwyzka cen biletow, a tymczasem przy komplecie widzow w meczu pucharowym dostalem za wejsciowki ponad 20% $$$ mniej niz zwykle, wtf? :<
w ogole rotfl, 3-0 prowadzilem, w ostatnich minutach jak zwykle kondycha moich grajkow zdechla, zrobilo sie 3-3, dogrywka, i karne... i oczywiscie genialny manago humz0r nie ustawil sobie wykonawcow jedenastek i najwieksze lamuchy w skladzie je wykonywaly ;] Takze pierwszy raz odkad gram w HT odpadam z PP w I rundzie... |
Dzisiaj po bezproblemowej wygranej 4:0 wreszcie, za trzecim razem, udaje mi się awansować do 2 rundy PP.
@up Przecie w pucharze gospodarz dostaje 2/3 zysku a reszta idzie dla przyjezdnych. Ja grałem na wyjeździe i dostałem marne 70k. |
ta... deja vu chyba mam, bo znowu wygrywalem (3-1), zeby ostatecznie przegrac (3-4), oczywiscie wszystko dzieki totalnie lamerskiej drugiej polowie --" Pozostaje miec nadzieje ze moj "pogromca" zgubi gdzies po drodze pkty, bo nie usmiecha mi sie siedziec w VIII lidze 2 sezony pod rzad (a na to sie zapowiada jesli dzisiejszy rywal bedzie wygrywal do konca sezonu, bo reszta zespolow jest naprawde slaba) ;/
|
A ja dostałem 1-2. Gość mnie kontrą pojechał. Wogóle mam najsłabszy team w lidze i gdyby nie mocna pomoc (chyba trzecia lub czwarta) to bym dawno spadł :D.
|
2-1 do przodu, i jedziemyyyyyyyyyy. ;]
|
Hahah po 2 meczach ligowych jestem na 1 miejscu!!!
Capality Squad (1046307) Kraj: Polska Region: Mazowieckie Stadion: MKS Capality Język: Polski Liga: Miejsce 1. w IX.886 Ranking krajowy: 33366 Bilans bramek 8-0!! xD JESTEM DEBEŚCIAK!! xDE |
Po zeszłotygodniowym zwycięstwie 9-0, dziś nieco skromniej bo 3-1 i jak na razie 2 miejsce w lidze. Następne mecze będą jednak dużo trudniejsze i w kolejnych tygodniach raczej potracę trochę punktów.
|
7 miejsce w lidze....nic tylko czekac na koniec sezonu i spadek.
|
4-1 do przodu, 1 miejsce w lidze hattrick pomocnika ;]]]
|
Mój pierwszy sezon w VI lidze. Jestem totalnie zdezorientowany, gdyż odniosłem dziś drugie ligowe zwycięstwo z rzędu, co za tym idzie zajmuje drugie miejsce a przecież miałem bronić się przed spadkiem (mój główny atut to znakomita pomoc). Dziś wygrałem pomimo czerwonej kartki na koniec pierwszej połowy dla mojego skrzydłowego (wbiegającego do środka). Miałem wszystkie statsy gorsze od przeciwnika a wygrałem 5-3 i to na wyjeździe xD
No i awans do III rundy Pucharu Polski :- ) |
Sezon w pełni, a wy tak cicho, kiepsko...
Ja po 7 kolejkach zajmuje 6 miesjce w mojej VI lidze..., byłoby lepiej ale od 3 tygodni jestem trapiony nietęgimi kotnuzjami i 3 mecze przegrałem (a normalnie miałbymchoć 2 szanse wygrać)... |
2 miejsce w VIII, ze strata 3 pkt do lidera ;;; Mial byc komplet wygranych, a tymczasem bilans wynosi 5w - 2p ;/ Trzeba bedzie przed kluczowymi meczami dokonac jakichs wzmocnien, bo nie mam ochoty kiblowac w VIII lidze jeszcze jeden sezon... w ogole to zal, 1.5 roku gry, a jestem w tym samym miejscu w ktorym zaczalem - w VIII lidze ;/ Albo trzeba porzadnie wziac sie za ten team, albo zaczac grac nowym, bardziej perspektywicznym.
|
Wczoraj 7-1 do przodu, 1 miejsce w lidze, awans już pewny, btw, widzieliście ten nowy HT Live Flash? :)
|
hehe wreszcie jakis konkretny junior wylosowany:
http://img170.imageshack.us/img170/7499/juniorsq3.jpg |
@UP:
Wylosowałeś lepszego juniora niż ja mam napastników, wielkie GZ |
gratz hOOm :> ja narazie nie mam szczescia do juniorow xD a tym bardziej w meczu xD
|
A ja się zapytam: Co trenujecie?B) Pochwalę się, iż trenuje skuteczność, z czego właśnie mam trzech 19 latków FANTASTYCZNYCH, jednego ZNAKOMITEGO, jednego SOLIDNEGO. Planuje sprzedać jednak fantastycznego za niemałą kasę. Do tego mam +900 k, więc moją przyszłość widzę w różowych kolorach. No byle tylko trafić z transferami :/. W tym roku niestety nie awansuję do 7 ligi, bo z powodu mojej głupoty w 1 kolejce nie ustawiłem skład i później niefajna atmosfera w drużynie i pare dziwnych porażek.
|
trening rozgrywania, 3 olsniewajacych, 1 fantastyczny, 1 solidny, reszta od zadowalajacego w dol.
Gotówka: 1 179 294 zł (1 483 454) zł Szansa na awans nadal jest, ale trzeba wysoko wygrywac do konca sezonu, co niestety przy kontuzji najlepszego napastnika + kontuzji najlepszego srodkowego (+7 :S ) w dzisiejszym meczu bedzie mocno utrudnione. W gruncie rzeczy to nie wiem, czy nie lepiej bedzie mi pokiblowac jeszcze ten jeden sezon w VIII lidze, zeby troszke podreperowac finanse, nastepnie dokupic 2-3 zawodnikow do podstawowej jedenastki i wtedy powalczyc o cos wiecej niz awans i utrzymanie w VII lidze. |
Gotówka: 6 311 294 zł (6 827 007) zł
Sponsorzy: szaleją z radości Klub kibica: 1177 fanów Fani: szaleją z radości ;) Trening - rozgrywanie w tym 13% kondycji: 2 olsniewajacych - 20 lat 1 znakomity - 19 lat 3 solidnych - 18 lat Wszyscy z bokami ( podanie, kondycja i defensywa) 2 miejsce w lidze ze strata 2 pkt do lidera , licze na awans do VII ligi, wczorajszy mecz 4:0 do przodu, 140 HT points i 36 gwiazdek:) |
Jak tam wam ludzie idzie :X? Pochwalę się, że awans do 7 ligi, musze przełożyć na przyszły sezon.
|
A ja tam 2 wygrana ligowa na wyjeździe i u siebie
Jednak opłaca się mieć graczy z brazyli/peru @edit Młodzieżówka nie najgorsza 8-0 |
akurat narodowosc nie ma tu nic do rzeczy...
Dzis niespodziewana porazka 1-2, co jest rownoznaczne z kolejnym sezonem w 8 lidze ;/ |
Ja 2-1 z liderem wygrałem ^^
I na razie zostaję w 9 lidze chociaż staram się o jakieś fundusze czyli 3-4 miejsce w lidze, a jestem 5 @Down: Daj mi z milion bo mam zadłużenie xD |
Lol :). Od początku sezonu logowałem się 2 razy i to tylko by poczytać kawały. Dziś patrzę na tabelę i jestem 2 w VI lidze :). Kasy 4 mln.
|
Awans do VIII pewny, coraz lepszy skład sie kroi, nowy nabytek dzisiaj ustrzelil 2 gole. Tylko sie cieszyc.
|
Cytuj:
|
Nie dla mnie miejscie w VIII lidze, niestety, spadek do IX. Cóż ktos musi, mam nadzieje ze wyjde na prostą w IX, i jakos powoli do przodu, przykre troche ze starania caly sezon na marne, ale co tam x)
|
Ja z powodu nie zainteresowania się drużyną zostaję w IX lidze.
|
Ha,na kolana ;)
2.miejsce w lidze i 4.miejsce w lidze pokonane,tera z 8 się mierze Liczę na awans w następnym sezonie. |
BUMP
Odświeżam,bo nie wiem czy za 26 k dostałem dobrego zawodnika który jest zadowalający |
No i mamy koniec sezonu. Dopiero 3 miejsce w 8 lidze. A wam jak poszło?
PS. Mam jednak pociechę: 1 olśniewający, 2 fantastycznych i 2 znakomitych napastników. |
1-0 Marco Malavasi (23)
2-0 Feliks Greda (66) 3-0 Marco Malavasi (76) 3-1 Bolesław Cesarz (84) 4-1 Bogdan Latarski (86) 5-1 Karol Przypadek (87) Haha ;)1 miejsce w lidze pokonane a ja 6 lokata |
U mnie tylko 2 miejsce w VIII lidze :( najgorsze jest to ze nie przegralem meczu od 14 spotkan a zadecydowaly remisy:/ nom ale w nastepnym sezonie bedzie lepiej:D
|
- najlepszy sklad w historii humz0ra
- najslabsza pozycja na koniec sezonu w historii humz0ra... tymi dwoma punktami mozna podsumowac caly sezon... zal.pl, nastepny sezon w VIII lidze... katastrofa... trudno, wpedze sie w dlugi, ale wzmocnienia na 2-3 pozycjach musza byc koniecznie zrobione. |
Kupiłem napastnika i bramkarza i od razu z 8 pozycji wskoczyłem na szóstą... co za zonk oO
14.10.2007 (Liga): Fc Cartusia CF - pr0 evól playaHs 0 - 6 21.10.2007 (Liga): pr0 evól playaHs - FC Klapki 4 - 1 |
Awans do VIII ligi, zakup bramkarza solidnego, i postanowienie o dawaniu 80tys zł na stara szkółke juniorów, to wszystko w 1 dzien :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:32. |