![]() |
Poziom:30+(knight)
Skille/Mlv:62+/62+(jade do 75/75 mlvl 4 Posiadany Eq:k arm, k legs, fur boots, BS, Vampirka, crusader helmet Ilość dostępnej kasy:około 100k Mam G armor Blue Legs BOH Co dokupić na jakim lvl nosić etc... Jakbyście mogli podać jeszcze ceny na Kyrze |
50 ek
-AoL (ewentualnie p ammy) -Royal Helmet -DSM -dragon slayer -k legs -BOH-y (te czarne buciki xD) -sword ring BP: -15 plecaków zwykłych potów -5 plecaków zwykłych manasów i około 1k na podróże plus light shovel, ob knife, lina, maczeta Kasa: (nie licząc eq etc) 200k [domek-depo-bank] |
Cytuj:
2. Zostaw aol i kup mms Zalecam propozycje 1 |
Ewentualnie to znaczy w bp noszę : )
MMS? Niee, jeszcze nie teraz. Dopiero jak 60 może wbiję kiedyś z mystic blade^^ |
70 ek
Dsm,Giant sword,k legi,w helm,bohy, p ammy. Co kupić? Mam 300k+, na 75 zakupie ave.Zastanawiam się nad aol+g legs+demon helm. @down ave-45k demon helm - 150k g legs - 110k No i jeszcze mam banashe przed sobą czyli 55 k do przodu. Zastanawiam się tylko czy za te 300k+ nie kupić PACC, bo za 18 dni mi się kończy. |
@up zakup na zapas ave (możesz już na 73 z nim latać różnica powinna być niewielka),jak ave to i aol. Dalej na pewno zmień sobie w helmet na royal helmet i kup g legi. Za pozostałe pieniądze kup blessy.
Jeżeli znasz zaufaną osobę to kupuj... co prawda jest to nielegalne (tylko tak napominam :P cipsoftowi chyba i tak wszystko jedno kto płaci ważne aby płacił) |
@arwro
Po pierwsze double post naucz sie edytowac dziecko. Po drugie gram na non pvp wiec skile nie sa az tak potrzebne jak lvl. Po trzecie moje skile mi wystarczaja do expienia. Po czwarte jestes dzieckiem ktoremu rodzice za pozytywne oceny (czyli dwojki) kupili pacca i jestes rox. Po piate patrz na swoj extra zaje*isty mlvl Po szoste : wyjdz. |
Cytuj:
|
A ja bym kupil rh aol mms i js no i ave :)
|
Witam, Moje eq-
Crusader helmet, golden armor, demon shield, knight legs, boh, Saphire hammer Kasa: 90k Gram na Candii :D I tak sobie myślę właśnie, kupować rh i DSM czy może crown legi? A może zbierać na lepsze eq (czytaj demon helmet, mastermind shield) Co sądzicie ? ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
serio: sorc- blue robe, vampire shield(lub lepsza), plate legs i WOI:) |
Paladyn 16lvl, mam teraz 4k+, do tego sporo rzeczy do sprzedania także będzie może ~8k
Mam: Steel helmet Noble armor P-legs zwykle buty kusza lub łuk Do tego dragon shield w depo ale nie noszę bo ryzyko no i bardzo rzadko używam spearów. Pytanie co kupić i czy wymienić noble armor (który znalazłem na ziemi) na p-armor czy może kupić mammoth fur cape (po ile chodzą)? |
16 knight (skile 50/49)
Golden armor , crown legs , crusader helmet , medusa shield , spike sword , p ammy około 40k |
Cytuj:
lataj ze spearami, luk jest do dupy, a kusza opłaca się od 80 dista i 55 lvl z power bolcami (ale wtedy prawdopodobnie stać nas na arbalesta :P ) radziłbym dozbierać i na 25 lvl mieć już blue robe(11-15k?)/plegi/boots (zwykle)/crown helemt(możesz poczekać do 35 lvl i iść na DTD questa). Koło 40 lvl polecam zainwestować w boszki. I paladyn jest bardziej opłacalny ze spearami + tarczą. Mówi ci to 51 lvl paladyn(w stanie spoczynku :D ) Cytuj:
Koło 40 lvl zacznij kup rs, dsm no i poskilluj :P |
Che sobie kupic jakies eq na 80 lvl tylko jakie doradzi mi ktos
|
Cytuj:
Mam 15k co za to kupić, narazie mam p seta, kusze i bolty. 21 lvl skill 62/49 |
Nie biegaj z kuszą tylko speary w dłoń i jazda, najlepiej jakbyś właśnie vampkę kupił. Ale jak chcesz dalej biegać z kuszą to kup blue robe.
|
no to tak chce eq tak aby dalo sie expic na EF
Poziom:25 Skille/Mlv:skills 65/65 mlvl 5 Posiadany Eq:dark shield,chain armor,plate legs,leather boots,dark helmet,wyvern fang Il. dostępnej kasy:120k Co chcemy kupić:np crown legs,golden armor,demon shield,bright sword ,crus helmet,bohy Cena przedmiotu który chcemy kupić:na celescie ejst tanio crown legs 15k,golden armor 20k,demon shield30k,bright sword 5k,crus helmet5k,bohy 30k Pisac na gg 2843567 propozycje bo tutaj zadko siedze |
Jak wyjdę z rooka na harmoni chcę od razu kupić jakieś dobre eq żeby często nie zmieniać będę szedł w clubie. Mam 90k. Proszę o szybkie propozycje.
|
Jestem Knightem 20lvl, Eq: Crown Helmet, Knight Armor, Plate Legs, Crown Shield, Crimson Sword, Boh, Szalik xD. Mam 25k przy sobie, Co polecacie kupić ??? A może zbierać dalej kase na coś lepszego ??? :)
|
@up mysle ze cie zadowoli bright sword wystarczy ci jego atk na tym lvl i bedziesz mial na potem jak bedziesz bloczyl
Moje eq: Crus helmet DSM Vamp Shield Bright sowrd :confused: k legs fur boots lvl 51 Ek 50k w dp czy moge kupic aola ? nie padam czesto (jedynie jak paru h lvl), nigdy nie padlem jescze od potworka i czy juz oplaca sie kupywac blessy? |
Na 21lvlu Bright Sworda kupować ??? Ja już mam kupiony Wyvern Fang, jak bede miał 25lvl.
|
wiesz co xD powiem ci ze ja od 20 lvl do 50 lvl jechalem z moim brightem ^^
|
Jak wyjdę z rooka na harmoni chcę od razu kupić jakieś dobre eq żeby często nie zmieniać będę szedł w clubie. Mam 90k. Proszę o szybkie propozycje.
|
Moje eq:
Crus helmet DSM Vamp Shield Bright sowrd k legs fur boots lvl 51 Ek 50k w dp czy moge kupic aola ? nie padam czesto (jedynie jak paru h lvl), nigdy nie padlem jescze od potworka i czy juz oplaca sie kupywac blessy? |
Cytuj:
Mam prośbe, dał by ktoś linka do takiej strony co sie liczy ile max hita zadasz z danej broni na danym levelu na danych skillach :) |
Cytuj:
A co do blessów nie sądze żeby ci były potrzebne, level jeszcze możesz bardzo szybko odrabiać, blessy tak od 60-70 lvl wg. mnie ;] Zależy jakie masz skille, jeśli bardzo dobre to przydają się blessy ;] |
Lvl:13
Skille:55/54 eq: noble armor plate legs leather boots orcish axe dwarven shield Mam 12k i nie wiem co się opłaca kupić na tym lvlu... |
Cytuj:
|
Yoyo co mam kupic?
Moj level : 20 Skille : 62/61 EQ : Crown helmet Knight armor Plate Legs (Zainwestować w knight legs?) Leather Boots Bright sword Dragon Shield Mam 8k i zastanawiam się czy kupić Knight Legs czy zbierać na Demon Shield ? |
Cytuj:
jak rycerz to eq styknie ;] |
mam 500k 32sorc :p
allegro rox \o/ i pytanie... softy, czy exp z waste pacca jeszcze nie mam ale niedlugo kupie |
Radziłbym exp, na softy przyjdzie czas... A do softów trzaba jeszcze doliczyć AOLa i naprawę a jeżeli u Ciebie na servie softy chodzą tanio (400k) to dwa deady i softy tylko do robienia run.
|
Lvl: 8
Skille: 30 / 30 Eq: Devil Helmet, Knight Armor, Plate Legs, BoH, Beholder Shield, Serpent Sword Ilość pieniędzy: Równiutkie 100k ;) Zastanawiam się, czy kupić Royal Helmet i Vampire Shield, czy zbierać 10k i kupować Mastermind Shield?? Ja myślę, że kupować Mastermint Shield na tym levelu to ZBYT duża głupota. Ale co wy o tym myślicie?? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down Polecam mms+aol naprawde poczujesz roznice :P ale to zalezy od stanu konta i cen na serverze. Podaj cene mms, g legow i demonki :P |
Witam!
Moje eq to DSM, RH, BS, Demonka, K Legs, BoH. Knight 40 lvl. Co doradzacie kupić Golden Legs czy MMS ? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:09. |