![]() |
A ja znalazłem Fire Sworda ktos w dp w thais wyżucił :)
|
idąc na vamp hell, zobaczylem 2 ciala, otworzylem szybko obydwa, nie patrzylem nawet co tylko lyknalem backpacki, i zabilem vampa na yellow hp i pare crypt shamblerów, otwieram pierwszy- pusto... Lookam drugi- 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o sprawdzilem pozniej na stronce, byl to 62 ms, a ten drugi 52 ek z rsem, okazalo sie ze ten rs zostal zabity przez msa a ms przez vampa xDDDD A W ŚRODKU: Mfy, runy, uhy, i backpack, otwieram go... znowu zdziwko 8o 8o 8o 8o DSM, C-Legs, Gs, bs, demonka, Rh, Steel boots, okolo 15 bp uhow, 3 bp hmm, rope itd. Bylem w takim szoku ze mi sie rece telepaly na wszystie strony, zrezygnowałem z expienia i uciekłem do depo ;DD eq mam do dzis ;)
|
16:37 You see ham.
It weighs 880.00 oz. WLasnie znalazlem tyle miesa xD8o 8o 8o 8o 8o |
Ja kiedyś wychodze z rooka:D Stoje w dp w ab a tu gostek pyta mnie czy chce iteny8o Ja mówie tak:) A on rzuca mi bohy royal helmet i k-setB) Ja wniebowziety8o Na dodatek pyta sie czy mam tarcze :) Mowie ze mam dwarvena:( A on rzuca mi vampa8o Wszyscy sie ciepia ze oni tez chca a on ich od noobow:evul: To moje najlepsze eq jest
Gram na securze NON-PVP 26 lvl sork:cup: |
Na ghoustlandzie znalazłem (lurowane ds-y) noble armor, kilka wand of dragonbreath i jakieś pierdoły, Na scarabach, k legs, 1,5 bp uh, kilka bp manasow, a najlepszy loot znalazłem jak jakiś knajt wrąbał mi się na resp i padł na dl-u, rh, medusa shield, f axe, 16 axe ring, 1 bp uh ~2 k i pierdoły :D.
|
Wooden Shield. Byłem tak strzęśliwy że spadłem z krzesła i złamałem oko w 3 miejscach.
|
Ja znalazłem ruchomy kamień, któru ważył ~500 oz. Jestem palem, więc wpadłem na pomysł żeby nim expić, hity pewnie by były po 150, takim kasztanem jakby sold oberwał to śmierć na miejscu. Zabrakło mi capa, więc włożyłem go do lootbaga z innymi pierdołami. Chwilę później ukradła mi go zgraja noobów...
|
Ja to mialem farta jak Eternal Oblivion expil na ratach to go zabily i znalazlem w nim mls bo zapomnial zalozyc aol
@Topic Ja to plate legs w dedzoe :p @Edit Zamiast w dedzoe to znalazlem w dedzie xD to przez szybkie pisanie |
Ja znalazlem 10k w parcelu, ktory pojawil sie na skrzynce :)
|
No ja na mainie ostatnio miałem niezłego farta, trenowałem sobie i goscie lurowali mi guardy:
1 padł: Bp uhów. 2 padł: K legi, v shield, bright sword. 3 padł: p legi 4 padł: 100x iron ore + bp uhów 5 padł: p legi. Czekam dalej, ^^ |
Ja na foldzie znalazłem Bright Sworda
|
1. Ja miałem fukssa, wychodze z rooka wchodze do dp w Thais patrze do lockera PARCEL a w nim K-set i FS 8o (cały happy bo wybralem knighta:sword:). Za chwile pisza na prv do mnie jakies nooby ze mam im to oddac, a ja po prostu zrobilem nowega chara na innym koncie. Nie wiem o co im chodzilo czy sie pomylili czy cos.
2. Jestem w kazoo kopalnie na 9 lvlu sorcem, zapuscilem sie gleboko, pelno trupow DG i patrze ludzki ded, podbiegam a w nim C-arm i 600 boltow:cup:, wziolem arma i 200 boltow, wracam i czapnely mnie 3 dwarfy soldiery, wypadlo mi to co znalazlem i jeszcze moj blue robe ;( |
a ja znalazłem dsm w trupe przy dragu a drag żył ale podwinełem ciało i przeżyłem na zamku przy ab ale 76 elite knight pk groził ze jak nie oddam to ded ;(
|
Cytuj:
@topic znalazłem w podziemiach dwarfen mines trupa a w nim 2 bp uh c helmet i dragon shield |
a ja znalazlem golden legi mpa mms i dh z deda taifuna;/
omg |
To Musi Byc Chyba Best :D
Kiedys na dwarvach pod debris(kamyczki co nie widac co pod nimi) znalazlem baga a w nim DRAGON SHIELDA!!! na Selenie jak cos hoc juz tam nie gram. I co BEST?! 8o (o ten best mi chodzi nie z kolesi tylko na ziemi no nie? bo przeciez wy kolesia do bp nie wezmiecie razem z powiedzmy c helmetem a ja baga z dragon shield moge :P>>>przeczytajcie poczatek PISZE JAKI PRZEDMIOT NAJLEPSZY NA ZIEMI a nie w dedzie no nie?)
@up: KOLES TY CHYBA ZARTUJESZ(jasne ze zartuje ale tak tempmerature podkrecam :D) BO TAIFUN MA PEWNIE KILKA BP AOLI |
ja idę sobie przez thais a tu nagle na ziemi klonuja się sovy, thy, blessed shieldy !!!
no ludzie sprzedwaalem to potem po 5k bo tyle tego mialem a kolegom rozdalem za darmo !!! p.s. no i znalazłem tylko 3 mls... ale pech... (i tak paru nobków w wieku 6-10 lat uwierzy ;/ ) |
Ja na rooku znalazłem katane a na mainie noble armor raz mi z deada wypadł skull staff:)
|
Re
Ło matko! Ja sobie ide w kopalni, patrzę jakiś ded. Otwieram a tam o.O MPA i AoL (lol) Potem wszedłem na Tibia.com i sprawdziłem który lvl miał koleś i co go zabiło. Okazało się że koleś miał 500 lvl a zabił go bat
PS : Temat do nabijania postów, wg. mnie do zamknięcia... |
Cytuj:
wiec klamstwo na kalsmswie klamstwem pogania sio z taklimi uzytkownikami |
Ja na Dark Catedral znalazlem w dedzie 1k + brass armor + wand of dragonbearth.
Polak dedl na 1 slimie i 1 skorpionie z 28lvl Knight i nie chcial zebym mu pomuc.:D |
ushaushaush
pewnie i tak mi nie uwierzycie ale wcozraj na samerze w tahis ziomek konczyl z tibia........ w depo zgromadzilo sie okolo 25 osób jak rzucal swoje itemy -.-
ja zawinelme tlyko 1 cc ale mój kumpel pod nogami mial 100cc jedne z moich kumpli zqawinol 1 cc i aola...... widizlaem an ziemi 2 kupi po 100 cc jedna kupka 30 cc g armor, bohy ,g legi, rh, i duo innych rzeczy :) potem dowiedizlame sie ze to jakis 100+ mwyrzucal bo ponoc dostal hacka i konczy dlatego z tibia....... NIE przeboleje tego ze jakis 8 lvl"noobek" wlasnie ma 100cc w depo ushaushas =) pozdro |
Cytuj:
|
A ja znalazłem bag o wartości 10k+...
Podzieliłem się z przyjacielem na pół i mam ponad 5 k xD Same croosbowy, hatchety (Fibula) |
Ja złapałem na free items noble armor i serpent sword.
|
JA najlepsze co znalazlem to worek ktory przez przypadek otworzylem a tam bylo 500gp chyba z 3 szaliki(scarf) plate armor jeszcze byl i dwarfen shield.A w depo kiedys typek jakis wywalil w sam srodek dosc sporego tlumku zucil crown helmet i guardian shield.Niestety nie wzielem:(
|
Ja Na Rogardzie
ja znalazłem na ziemi na 1lvl ktos chyba chciał ot pzełozyc i se wziełem
Chain armor Student legs Katana Buty zwykłe Plate shild Legion chellmet a po nato jeszcze bp pelen kasybyłem w tedy taki szczesliwy ze płakac mi sie chciało ;( i zostac chciałem :2handed: ale pomyslałem ze druid lepszy mojm zdaniem :mag: :mag: |
Re:
Cytuj:
Ten pan chyba nie zrozumiał ironii... |
na dc szukałem swojego loota i znalazłem w jakimś bagu FS'a (daaawno temu)
na amazon camp drugim charem znalazłem (:evul: ) zwłoki jakiejś dziewczyny która padła przez witcha... znalazłem BOHY, kilka uhów itd... (od 25lv biegam w bohach ^^) na beho w zwłokach znalazłem warrior helmet itd. na dwarf guardach całe bp uhów i gfb i takie tam pomniejsze looty |
Cytuj:
to jest lekko wkurzajace... |
OK. 500 gp na 1 lvl na rooku:p Na 1 lvl były bardzo pomocne:)
|
ja na 15 lvl 1,1 k w dednietym gosciu, a na rooku chain armor:cup:
|
|
Ja na rookgardzie znalazlem katane lezala sobie na ziemi przy trade room jak lezala to sie wzialem co sie mialem:p :p :p :p :p
A na mainie znalazlem caly backpack amuletow nie pamiteam jakich ale sprzdalem je za 2kB) B) B) |
Ja na rooku legion helmet. Potem dostałem drugi od postaci na pierwszym levelu.:p
|
F-Axe, Medusa Shield, 3 BP UH, jakieś plate armory/legsy/inne szity (typu dwarven shield, double axe, chain armory etc. [ogólnie loot do sprzedania w sklepie wart razem ok. 10k]) w parcelu w depo. I to się nazywa mieć szczęście :).
|
Hmm... Na roku znalazłęm Katane w racie :P Chyba ktośmyślał, że nikt nei znajdzie xD A na mainie to plate arma na mount sterum
|
Na ziemi -> 2x bp burstow na demon hell
w pk -> kilka bp uh meduske i p legi lootbag -> 50k oz ale potem sie dowiedzialem ze to mojego kolegi :evul: |
Cytuj:
|
Najlepszeco znalazlem to byl loot w scierwie jakiegos 35 eka. to bylo z rok temu, jak zaczynal sie pierwszy moj pacc. poszedlem na tomb moim 20 palem i patrze a tu ajkeis cialo. zagladam - Knight legs, Guardian Halberd, 3 bp uh. TO BYLO COS XD, bardzo sie cieszylem ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:20. |