![]() |
=]
Okey =] Dzięki =D
|
Witam, czy na 30 knighcie, 4 mlvl i skille 65.65 mogę spokojnie expić na guardach w 2 kopalni z bp potów?? Proszę o odpowiedź.
|
Raczej wątpie. Będą Ci zbyt mocno hitały w grupie. Żeby tam siedzieć bez waste skille 75/75 to obowiązek.
|
To w taKIM razie gdzie moge expić na facc? Mount Sternum odpada bo expiłem tam 20-30 lvl.
|
czy na 52 lvlu MS dam rade DL'owi BEZ UTAMY?
|
Cytuj:
@Up Możesz spróbować, ale po co ryzykować? ;) |
Cytuj:
|
na jakim lvlu mógłbym solować warlocki knightem?? :confused:
|
Cytuj:
|
tego warlocka mozesz sprobowac na 60 lvl z melle + exori ale bedzie wielkie waste ;d
|
Elo.
Czy dam rade expic 35ek (skille: 70/71) na Thornback Tortoise i Tortoise. Jeśli tak to wystarczy 2bp mana potionów i 1bp health potionów na około 3h expienia? Dodam, że moje eq to: warrior helmet, c armor, k legi, fur boots, demon shield bright sword i platinum amulet. |
Cytuj:
|
Czy dam rade zabic DL z levelem 55,skilami,80/80,mlvl 6,z eq:g arm,c legs,d necklace,rh,steel boots,dragon slayer (umagiczniony lodem) a do tego might ring
|
]Czy sorcem na 19 levelu 17 mlevelu pokonam beholdera? Mogę nawalać z Wand of Dragonbreath i stawiać mu pod nogami (czy co on tam ma na dole ciała ;)) energy fieldy (nabijałem na tym magic level i mam prawie cały plecak, więc czemu nie wykożystać :D) Czy nadąże z leczniem się exurą gran? (nie mam jeszcze vity)
nic z tego nie rozumiem |
od którego lvla moge zacząć solować dragi pallem chodzi mi o skille mniej więcej i o eq i lvl :)
|
Cytuj:
DASZ rade bez problemów żadnych. exury gran nawet nie będziesz musiał używać wystarczy że z wanda będziesz nawalał mu ;) mogłes już na 15 lvlu solować spokojnie :p |
Czy pallem na 21 lvl skille 57/37 z 5 mlvl z takim eq:
Blue legs, blue robe, boh,guardian shield, crown helmet pokonam Wyverne?? Co mam ze sobą zabrać ?? |
soneking thanks :) sprobuje wbic ten 60 a moze i 70 :D
|
Cytuj:
|
Profesja: Sorcerer(FACC)
Level: 13 Magic Level: 7 Eq: Armor: Scale Armor (9arm) Helmet: Soldier Helmet (5arm) Legs: Brass Legs (6arm) Boots: Leather Boots (1arm) Shield: Dwarven Shield (26def) Wand: Wand of Dragonbreath Amulet: Garlic Necklacle (Redukuje Life Drain o 20%; jeszcze 148 ładunków) Spells: Z tych ważniejszych to exura i exura gran. Pytanie: Czy mogę efektywnie expić na Soldach i czy mogę iść tak na poczwórny resp Cyklopów? |
Cytuj:
Na cyklopy z takim eq i lvl nie polecam Ci chodzić. Poczekaj chociaż na 19lvl, aż będziesz miał Wand of Decay. |
A czy z tym EQ na Ghoule(resp 1 ghoul i 5 skeletonów lub 3 ghoule)?
@down Dzięki! Poszedłem na ghoula, zaczęły mnie gonić 1 ghoul i 1 skeleton. Szkielet zszedł po 3 hitach, a ghoul nawet mi 1 hp nie zabrał(za wolny był). |
Jak najbardziej. Tylko ostrożnie! Nie musisz brać 3 ghuli na klate. Zluruj jednego i zabjaj go uciekając. I najważniejsze - zaopatrz się w jedzenie. ;)
|
Czy ze skillami 53/50 eq mms , rh , dsm , blue legs ,stell boots , bs , p ammy 31lvl moge zabic draga ??
* Zabilem xD Loot : broadsword , steel shield 59gpB) |
Cytuj:
|
Royal Paladin 32lvl
Skille : 80/70 Mlvl: 13 Eq: B robe, B legs, vamp shield, crown helmet, p ammy, pirate boots, wale z royal spearów Czy dam rade expić na [MONSTER]Earth Elemental[/MONSTER] na Edron? Jeżeli tak to czy zabranie mi BP Health lub Mana Potionów wystarczy? |
Soldiery
WItam chciałbym się dowiedzieć czy zabiję ([MONSTER]Dwarfa Soldiera[/MONSTER]) pierwsza kopalnia.
Info o postaci: -15 lvl -5 mlvl Skille -50/36 tu mnie zastanawia jedna rzecz warto bić z ([ITEM]bowa[/ITEM]?) Czy zostać na spearach. @Edit: Soldier helmet,Ranger's cloak, ranger legs. dwarfen shield , leather boots ;] Wielkie dzięki za ODP!!! |
@Sogeking
w sumie moglbys sam zobaczyc, z dysta mysle ze wiecej niz 150 nie wyciagnie ale lag = dead, jak walnie combo to 300 na luzie. uwazaj na paralyze . leczy sie podobnie jak hydra, ale wolniej... nie oplaca sie @Liift nawet dwarfa guarda ;) spokojnie, speary wystarcza, zachowuj odpowiedni dystans i nie wpakuj sie w porzadna ekipe. z bliska tez cie duzo nie walnie, mysle ze 30 to max |
25 ek skile 65/64 (zamierzam dobić) k set, medusa shield, crus helmet, wyvern fang.
Czy oplaca mi się expić na scarabach??? Roty i larvy mi się znudziły :( |
Cytuj:
A nie lepiej się troche pomeczyc wbić te 7~/~~ i juz na luzie karać ? ;) |
Czy dam rade dl'owi na 43lvl knight skille 67/64
EQ; DSM Curss Helmet K Legs Noble Axe Medusa Shield |
tak, ale bez ~2bp potionów nie masz co sie wybierac
|
60 EKnight, skille 73/71
EQ: -Platinum amulet -RH -DSM -MMS -Blue legs -BOH -Heroic axe 1. Pytanie. Dam rade dl'owi? Jakie bym miał ~zużycie potów średnich? 2. Pytanie. Dam rade na drugiej arenie? (z axe ringami) |
1. tak, dasz rade; myśle, ze koło 1bp, ale weź 2-3 w razie cos
2. tak, dasz rade; chocaiz przy ostatnich mobach moze byc ciezej |
Knight skile 50/48
eq: scarf, noble armor, plate legi, dark helmet, leather bootsy, dragon shield, crimson sword 3mlvl Dam rade cycowi, i czy będę mógł normalnie na nich expić? |
dac rade ubic - dasz, ale zeby poexpic 65/65 i knight set
|
We
Na jakim lvl Knightem zabije WE solo ?? <jakie skille,eq,lvl>
|
we? water elemental? taz to gorsze od DLa -.- 40 lvl 70/70 dla sportu, nie ma sensu.. 100 lv na tym waste maja. eq w zupelnosci knight set
|
Jeżeli mam 20 knighta ze skilami 44\43;( k setem, medusa shield, crusader helmet:cup: to naczym moge swobodnie expic w masowych ilościach ???B)
|
Pomocy!
Gdzie mogę expić szybko a nie na kase bo kasy mam nawet dużo (13cc) starczy na potionow pare ;D mam 22 lvl skille 60/46 palladin bez pacca =/
I jak można,na czym mogę skillic?( dokładnie w jakich miejscach :baby: :p) Acha bym zapomniał moje eq to-b robe,b legs,crown helmet,vampire shield,boh, i bronie ;D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:47. |