![]() |
Vaxen - to podłoga teraz prześwituje?? Coraz lepsze te updaty.
|
I postać sama ekspi. :cup:
|
- Status GG
- System operacyjny ze złego na tragiczny - Pasek szybkiego uruchamiania Co wygrałem? :D |
Raczej:
Status gg Godzina Winamp/Dawid/Zamienione miejsce :wasabi: |
Widzę, że temat " Album " nieco ruszył do przodu. Oby tak dalej, gratulacje wszystkim.
|
@Masterwizard
Tam na screenie sobie źle napisałeś, miało być raczej 9 dni Ci zajęło wbicie 66 lvl. |
Tak, tak... ;) Przyjrzyj się jednak dokładnie screenowi - takim dość niewyraźnym czerwonym pisaczkiem dopisałem tam obok levelu "66" ;) No niestety, gdy już wcisnąłem enter i zrobiłem printscreena nie było już odwrotu :D Napis "You advanced" nie trwa wiecznie :)
|
@Virtus360
Kiedy setka? :D |
Gratuluję zdobycia full citizena, i jakże zacnego sześćdziesiątego siódmego lvla.
Czekam na kolejne adv. |
Dziękuję :) Czy zasny, są lepsi :) Ale jak mawiał wieszcz "zawsze są lepsi i gorsi", ja dodam, że też tacy, którzy stoją :) Byle do przodu :D Życie:) Byle pośrodku ;)
A Tobie gratulacje pięknej kolekcji srebra, brązu, wisienek i ognia, a także ducha we własnej postaci ;) Istna magia ^^ ;) Pozdrawiam i kolejnych także wstawek Tefloniku. |
Pozwolę sobie wrzucić nowego posta krótko pod ostatnim własnym, lecz i tak gdyby nie Ty Tefloniqu, to ten Album już by umarł z nudów :D
Gratuluję kolejnego levelka i oby do 40, a później w już tylko w górę ..... ;) |
Gratuluje oczywiście dwóch awansów na lvl 68 i 69, jaki był odstęp czasu między nimi? Czy posiadasz druid addon? Czy przyjemniej się gra na pacc, czy chodzi tylko o szybszy exp? Rekord na staminie? Czekam na odpowiedzi i na okrągły 70 lvl :).
|
Dzięki Tefloniqu :) Ależ tych pytań :D ;)
13 dni tym razem zajęło mi wbijanie levelu z 68 na 69 ale grałem tylko mając bonux exp ;) Przy każdym zdjątku staram się w momencie awansu wbijać tekst jakiś wraz z datą. Druida posiadam, zrobienie go nie było aż takie trudne, bo wcześniej padło kilka botów z potrzebnymi przedmiotami (gdy jeszcze można było cokolwiek wyciągać z martwych;) ). Co do PACC'a to udaję się tam właściwie tylko wtedy, gdy zajęte jest mino hell i pozostałe okoliczne jaskinie - jednak dla mnie mino pozostaje najprzyjemniejsze do ekspienia ;) No i ten dreszczyk, że może Sheng w końcu sie pojawi :D. Na Paccu natomiast Trolli mnóstwo i można takż edośc szybko % podciągnąć;) Stamina....hmm...10 % przez pełne dwie godzinki można podciągnąć, o ile jest szybki wieczorny resp i nikt się za nadto nie kręci ;) Sam to sprawdzałem, bo mnie to bardzo ciekawiło :D :D No to Ci się naodpowiadałem :P :P Teraz czekam na Twoje zdjątka, kolejne awansiki i ...to, że ponownie zawitasz na Silverze - w VIP'ach figurujesz, więc tylko czekam aż się zazielenisz tam ;) A TOBIE gratuluję kolejnego LV ;) Oby do przodu.... !!:) POZDRÓWKA !! :) |
Dobry screenshot. Nie wiem jak ci (ten) botterzy (botter) mogą tracić tak cenny prąd po przez działanie komputera cały dzień, żeby zarobić niecałe 1k. Chyba zajmę się swoimi botterami na moim serwerze po resecie, ponieważ wybijają mi munstera :/ Pozdrawiam.
|
Gratuluje Masterwizardowi 70-tki B) . Warto grać na Rookgaardzie, żeby osiągnąć taki wysoki poziom?
:flaga_pl: |
Ja również gratuluje bo 70 lvl na rooku to duże osiągniecie i dziwi mnie to, że wam się chce grać w tibie a tym bardziej na rooku gdzie lvl leci tak wolno i gdzie jest taka monotonia.
|
Dzięki za gratulacje Panom powyżej :)
edited:27.08.2011 Tefloniqu, gratulacje ze zdobycia kolejnego levelu ;] To zdjęcie z trapped rats jest świetne;] Widać, że jesteś prawdziwym "smakoszem" Rooka, oby tak dalej :) |
Dam jako nowy post:
Gratulacje Tefloniqu, widać, że aż Cię ciągnie do Mino Maga;) Kto wie, może w końcu łaskawie opuści swoją komnatę i zmierzy się z nami, zamiast wysyłać tylko swego ucznia na zwiady ;) Życzę dużo motywacji i ...samych MLW ;) |
Ułożenie całej modlitwy jest fascynujące :). No niestety nie udało się, następnym razem zamień się w orca i zrób modlitwę :) Jeśli masz jakieś szkriny z lat 2006 i w dół to wrzucaj.
P.S Czemu zakrywasz m lvl? Co tam chowasz? ;> |
@up
Bo był bug niegdyś i dało się wbić mlvl. |
Gratulacje Fallows, 44 lv to naprawdę niezłe osiągnięcie! :) Oby do 50-tego, a później tylko w górę ;) Ja gdy osiągnąłem 40 lv. nie mogłem wyjść z wrażenia i myślałem, że więcej nie można...ale można wszystko:)
Tefloniqu, powrzucam, tylko mnie wzięło po na wspomnienia po naszej rozmowie :P ;) EDITED: 16.09.2011r. Tefloniqu, idziesz jak burza :) Ładna kolekcja...no i te dawniejsze przedmioty...miło je naprawdę zobaczyć ;) Szkoda, że "munster room" nie pojawił się własnie on, bo to by dopiero była niespodzianka z okazji levelu ;) A Shenga..to Ci zazdroszczę ;) Ja szukam go od początku letniej aktualizacji i to ze świeczką - bo ani widu, ani słychu... :( Szukam jednak dalej, a jak mawiają mądre księgi "Szukajcie, a znajdziecie.." ;) Pozdrówka i kolejnych osiągnięć! |
Gyzy chopy cisnijta
|
@Tefloniqq
Mi kiedyś zniknął bag z 16 śnieżkami, około 80 cherries, kilkoma bananami i sandałami... Do dzisiaj nie znam jego dalszej historii :D |
Fallows, słoneczna Silvera pozdrawia równie letnią Selenę - chociażby w te chłodne dni, życząc dużo Słońca i kolejnych awansów ;)
P.S. Dziś to chyba da mi się we znaki aura...i posiedzę w pomieszczeniu z lodem, blisko banku ;) |
Luring Forever Tefloniqu;) Pewnie, że można....wszystko można :)
|
Gratuluje cierpliwosci :)
|
Ja bym tak nie dał rady.. :)
Gratuluje i powodzenia ;] |
medal za cierpliwość ;p
|
Cytuj:
|
Gratulacje Tefloniqu;] Niebieska kupeczka cc zawsze ładnie wygląda;) Gdy będziesz mieć premium i uda Ci się skorzystać z Test Serwera przed aktualizacją....to nareszcie będzie można zrobić z tym użytek, mmmm (poty) ;)
Co do kopa, przecież wiesz że ja kopie albo drewniakami albo bamboszkami, a w tym wypadku były to lekkie misiowe paputki :D :D :D Pozdrówka;) |
@Tefloniqq
Co za sumka!! Pół Rookgaardu na własność mógłbyś za to wykupić :-) Razem z graczami mihihi ;-) @allall Gratuluję lvl :-) Jakieś "rarki" zdążyłeś uzbierać? @Milanek Ty to zawsze byłeś 666 do potęgi sześćset sześćdziesiątej szóstej ;-) |
Cytuj:
|
Crunsher, u nas też od jakiegoś czasu wprowadził się botter do jaskini niedźwiedzi. Nie wiem jak to działa, lecz gnojek wraca do kompa po pewnym czasie, gdy tylko jego postać zostanie zblokowana i stoi w bezruchu (alarm...?). Na pochybel bociarstwu! ^^
|
podobnie u nas. Wprowadził się taki bocący na samych bearach [nie ten, ten beary-wolfy] który boci na 3 charach 24/7 [jak mu sie na 1 skończy stamina to idzie na drugi itd] gdy podstawiam korytko to sie zamula i po jakimś czasie niszczy. to jest dziwne..
i gz 84 lvl ;) i gz knifa ja też taki chce ;d |
Gratulacje Fallows!:) Życzę pięćdziesiątki:) Zapewne tak będzie :)
|
Gratulacje Masterwizard ^^ Jeszcze "chwilka" i 100! :D
|
Wzajemnie, gratuluję Allall wysokiego poziomu :)
Oj, ta moja "chwilka" potrwa zapewne znacznie dłuższą CHWILĘ :D FALLOWS, pięknie :) Byle do 50-tki ;) Gratulacje!:) Allall, ah, gdyby tak można z nią wrócić na Rookgaard...;) Na test Serwerze można było,ale jedynie po zagadaniu do NPC TestServer Assistant i rychłej śmierci...z profesją zresztą też można było wrócić ^^ - co zresztą szybko wykorzystaliśmy... Wkrótce wstawię zdjęcia . Pozdrawiam! :) |
Master zdecydowanie jesteś współczesnym Rookstayerem przez duuuuże R. Grasz regularnie po 2-3h dziennie, co sugeruje, że nie bocisz. Widać, że gra Ci sprawia przyjemność, potrafisz manualnie zdobywać doświadczenie i awansować na kolejne lvle. Za niedługo będziesz jednym z nielicznych Rookstayerów, którzy zrobili 100lvl bez bota. To naprawdę ogromna sztuka, także chapeau bas.
Achilles of Rook. |
............................
|
Dziękuję Hubertoo za tak miłe słowa. Robię co mogę, dopóki wciąż czerpię z tego przyjemność :)
Gratuluję Tobie takiego poziomu! :) Moje gratulacje są jak najbardziej uzasadnione, bo wspominam nawet siebie, wtedy. Kiedy to już myślało się, że więcej się nie da, a że to już wiele. Nie pomyliłem się ani trochę. Pokazujesz, że można więcej i więcej! 31 poziom to wielka zasługa. Jestem przekonany, że i Ty nie pomagasz sobie w jakikolwiek sposób, poza samym sobą - i to jest największe zwycięstwo. Co tu dużo pisać, byle do 40... a co po drodze poznasz, tego już Ci nikt nie zabierze:) I tego się trzymaj, poziom to przy okazji... ;) Wszystkiego Naj Achilles i powodzenia! Mathil, choincia, a jeszcze dziś rozmawialiśmy, gdy wpadłem na Neranę :D :D A to Ci niespodzianka! Gratulacje, kolejny wytrwały zawodnik! To się liczy ;) Nie ja, Wy pokazujecie, że jesteście prawdziwmy Rookstayerami. Macie w sobie zaparcie i do czegoś dążycie. Właściwie robimy to samo, ale to jedynie oznacza, że jesteście w tej kwestii równie ważni. Tego nie zapomnijcie :) Mathil, nie taki wcale "mały" ten dorobek.... ;) Tu nawet słowo "duży" nie określi Twoich cc ;) Gratuluję i wielu kolejnych. Chyba już wiem, komu wpadnie moja następna dedykacja... ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:30. |