Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Wydarzenia z Morgany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=70602)

Feyzzy 15-01-2007 14:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Torpedo (Post 1198748)
Nudne te wasze kłótnie...

EXACTLY ! :baby:

Knobik 15-01-2007 15:09

A żebyście sie kurwa nie zdziwili... bo Mnie już to w*****a jak jakies jebane noby piszą ze przegralismy wojne. Myślicie ze jak fire ma wiecej fragów a My chwilowo nie robimy zadnych ataków to przegralismy wojne? jesli tak to jestescie w bledzie...a co do Thorii to kilka osób gra tam ale to nie znaczy ze na Morganie juz nie beda walczyc ;]

Baj =]

Feyzzy 15-01-2007 15:12

Moim zdaniem o wojnie powinni sie wypowiadac TYLKO Ci, ktorzy w niej uczestnicza...
KTHXBYE

Knobik 15-01-2007 15:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Spai (Post 1198859)
Pokazcie cos Hurricane ;] btw. I tak nie wygracie Shopi i Rogstach mają wyje*** inni odeszli , bla bla bla.

yyyy chyba jesteś w bledzie. Jak ujebalismy Anana nie było Shopi z Nami ?bla bla bla :]

Delarev 15-01-2007 15:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kijancza (Post 1198797)
Wojna nie jest zakonczona, a przekonacie sie o tym juz wkrotce. :p

I nawet PGrka Fureyka nie bedzie mogla robic "co chce" :D

@ Kijancza
a co macie zamiar hacknac next graczy Fire lub wam przeciwnych? hah...to jest zalosne...
@nie widzicie ze ludzie ktorzy sa/byli dla was neutralni na tym forum zaczynaja przyznawac racje Fure~? Ona gada sensownie i to sie trzyma kupy bo tak jest. A wy nawet nie potraficie wymyslec dobrej bajki zeby ktos w to uwierzyl...
~Player...

Spai 15-01-2007 15:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knobik (Post 1199053)
yyyy chyba jesteś w bledzie. Jak ujebalismy Anana nie było Shopi z Nami ?bla bla bla :]

Dobrze wiecie ze Ananem gra gracz który uczy się grać... A to ze dostał takiego chara to nie nasza sprawa.

Fire ma przewage nad wami: zgraniem , wiekszą ilosćią kasy itp ;d aha no i prawie całe Fire expi , a jak wy wyjdziecie na exp to was złapią - zadziwiające .

Yreneush 15-01-2007 15:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knobik (Post 1199032)
A żebyście sie kurwa nie zdziwili... bo Mnie już to w*****a jak jakies jebane noby piszą ze przegralismy wojne. Myślicie ze jak fire ma wiecej fragów a My chwilowo nie robimy zadnych ataków to przegralismy wojne? jesli tak to jestescie w bledzie...a co do Thorii to kilka osób gra tam ale to nie znaczy ze na Morganie juz nie beda walczyc ;]

Baj =]

Większość waszych "ataków" i tak kończyło się porażką...

Kijancza 15-01-2007 16:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Spai (Post 1199098)
Dobrze wiecie ze Ananem gra gracz który uczy się grać... A to ze dostał takiego chara to nie nasza sprawa.

Fire ma przewage nad wami: zgraniem , wiekszą ilosćią kasy itp ;d aha no i prawie całe Fire expi , a jak wy wyjdziecie na exp to was złapią - zadziwiające .

To sie zmieni :>

@Delarev

Wiesz zal mi takich tekstow, jakie masz dowody ze to Hurricane hakuje ludzi?
Aktulanie przegrywamy ale to nie powod zeby nas o wszystko obwiniac. Wszystko co zle to Hurri a dlaczego? bo Hurri przegrywa i tacy ludzie jak ty trzymaja sie sliniejszych (aktualnie) a jezeli sytulacja sie zmieni to pewnie polowa was bedzie pisac "HAIL HURRICANE"

zalthxbye xd

Spai 15-01-2007 16:24

Połowa była za Hurricane na początku wojny ale jak zaczeliscie przegrywać to większość zmienili strone... - to się nazywa lojalność. Ja zawsze będę po stronie Fire. :)

Noname18 15-01-2007 16:30

Zmieni sie??
Ja juz to slysze od kilku miesiecy ze sie zmieni i jakos niewidze zadnej zmiany, poza waszymi przechwalkami na forum.

Wojny niemacie szans wygrac, lepiej by bylo jakbyscie nieprobwali nawet.

A to ze zabicie Anana, ktory grac sie uczy dopiero albo Dorlika ktory pada na kazdym sneak jakiego sie robi na niego to niejest zaden sukces.

Kijanczka popatrz na siebie, wyszles z dp i Solle byl sam i puscil sd za 300, a ty sie leczysz exura gran czy to niejest zalosne?

Solle wbil juz 25lvl odkad sie wojna zaczela, rowniez sliccery nizahe i kilka osob ladnie expi, a wy spadacie w dol.

I wiem ze to jedynie 'royal navy' chce cos osiagnac w tej wojnie, bo prawdziwym hurricane niezabardzo zalezy.

Pozdrawiam kumatych.

Dider Z Rivii 15-01-2007 16:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Noname18 (Post 1199274)
Zmieni sie??
Ja juz to slysze od kilku miesiecy ze sie zmieni i jakos niewidze zadnej zmiany, poza waszymi przechwalkami na forum.

Wojny niemacie szans wygrac, lepiej by bylo jakbyscie nieprobwali nawet.

A to ze zabicie Anana, ktory grac sie uczy dopiero albo Dorlika ktory pada na kazdym sneak jakiego sie robi na niego to niejest zaden sukces.

Kijanczka popatrz na siebie, wyszles z dp i Solle byl sam i puscil sd za 300, a ty sie leczysz exura gran czy to niejest zalosne?

Solle wbil juz 25lvl odkad sie wojna zaczela, rowniez sliccery nizahe i kilka osob ladnie expi, a wy spadacie w dol.

I wiem ze to jedynie 'royal navy' chce cos osiagnac w tej wojnie, bo prawdziwym hurricane niezabardzo zalezy.

Pozdrawiam kumatych.

Gdyby babcia dziadkiem byla

Vacek 15-01-2007 16:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Noname18 (Post 1199274)

Jakiś sukces to jest, bo to zawsze fragi... Dorlik też mądry zawsze a pada szybciutko... Tyle, że to nie zmienia tego, że przegrywają wojnę 40oma fragami~? 1 frag mniej czy więcej... Phi... Jak wygrają kilka Open Battle to to będzie duży sukces xP

Co do reszty zgadzam się.

@Up
Masz na myśli:
"Gdyby dider liderem Hurri był" ? :o

Spai 15-01-2007 16:42

http://www.youtube.com/watch?v=OoJvLZ_P1Pc - zrobiony przez... Niespodzianka ;)

Temat: Hurricane vs. Fire

Fureyka 15-01-2007 17:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Spai (Post 1199314)
http://www.youtube.com/watch?v=OoJvLZ_P1Pc - zrobiony przez... Niespodzianka ;)

Temat: Hurricane vs. Fire

Tavi~ odwalil dobra robote :cup:
Wystarczy obejrzec ten film a wnioski sa oczywiste, odbre podsumowanie tematu.
ŻAL

nirek ty sam malo mozesz mi zrobic ^^ zrob sobie tylko pz locka ;)

Nireek 15-01-2007 17:22

Dobra powiem wam wszystkim ze oficjalnie zakonczylismy dzialalnosc na morganie nie bediemy juz nic robic wiekszosci z nas juz sie ta gra znudzila trudno przegralismy nasza wina mozecie nas zwyzywac,wysmiac i zrobic co chcecia ale w razie problemow nie liczcie na nasza pomoc

Cya all

Kijancza 15-01-2007 17:27

Nom, koniec sciemniania :<
Przegralismy :/

Cu :/

Volshio 15-01-2007 17:41

Az wiezyc sie nie chce :(

Spai 15-01-2007 17:44

Paaaaa. GL & HF . Czemu taka nagła zmiana? ;> zart ? not funny ;):evul: aaaa już wiem chcecie uspokoić czujność Fire i zeby na forum o tym nie pisano? ;> a potem od****cie coś zajebistego jak wam wyjdzie xD spokojnie nie wyjdzie wam ;d ;) Zycze wam tego!

Fureyka 15-01-2007 18:27

nirek pierszy ras siem stoba zgadzam.
ten órlop przeznacz na nałke nad swojiom gramatykom.

Vacek 15-01-2007 18:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nireek (Post 1199602)
no i dobrze niech beda czujni cal czas mnie ten swiat jebie tak jak mojich kolegow z hurricane mamy ekipe na nowy swiat okolo 150~ osub i bedzie fajnie a narazie potrzebny nam urlop od tej gierki wrednej i od was forumowych zmiji

Nawet na new servie wam się nie uda. Idzie Olecko Team (z nimi przegracie :O) + Domnesticus z Xereny. Z nimi też szans nie macie xddd

Kijancza 15-01-2007 18:49

Przestancie juz xd

Noname18 15-01-2007 19:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kijancza (Post 1199726)
Przestancie juz xd

No to moze sie wyplaccie? :)

Kijancza 15-01-2007 19:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Noname18 (Post 1199753)
No to moze sie wyplaccie? :)

ahahahahah

Chyba cie grzeje xd
Placic? No i po co? Sprawa bylaby taka sama jak z Volltio kiedys placil codziennie Nizahowi no i teraz mamy Nizahego noobusia rzucajacego mwallami :p

Kim ty wogole jestes Noname?

@Down
Aha :p

Noname18 15-01-2007 19:27

Niegram juz w tibie.
Wiec pewnie nawet jak ci powiem moje imie to i tak nieskojarzysz.

Dider Z Rivii 15-01-2007 19:37

Trzeba sie przyznac wkoncu do porazki, nasz czas sie skonczyl, zycze powodzenia w grze przy wladzy Fire. Chcielismy swiat zmienic, coz jestesmy dobrzy ale oni lepsi :)

Cu in rl B)

Zotemut 15-01-2007 20:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fureyka (Post 1197950)
Nie musze lizac komus dupy zeby miec przyjaciol wiec skoncz swoje bezpodstawne zarzuty. Zapytaj sie ludzi z Fire pokoleji i zapytaj czy komus dupe lize, zawsze mowie co mysle i nigdy im dupy nie lizalam.

W takim razie na to wychodzi ze skoro sie kumplujesz z Huri to lizesz im dupe? skoro tak definiujesz przyjazn to ok

Dobra koniec rozmowy z toba nirek i z toba dider, nie mam zamiaru znizac sie do waszego poziomu, jednak jestescie bardziej dziecinni niz wasz wiek na to wskazuje ;)

Greetings i tez was kocham ;*

Ja bym powiedział, że nie masz zamiaru wznosić się do ich poziomu ;o

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fureyka (Post 1199416)
Tavi~ odwalil dobra robote :cup:
Wystarczy obejrzec ten film a wnioski sa oczywiste, odbre podsumowanie tematu.
ŻAL

nirek ty sam malo mozesz mi zrobic ^^ zrob sobie tylko pz locka ;)

Powiesz ehazinkowi? -.-

@Noname18
Mów swój nick koleżko.

Zotemut 15-01-2007 20:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Noname18 (Post 1199844)
Niegram juz w tibie.
Wiec pewnie nawet jak ci powiem moje imie to i tak nieskojarzysz.

Powiedz.
Skojarze ;-)

@ahahaha duple POZT

VARN BLX !

Jaz 15-01-2007 20:42

Dobra ja strzelam : 1wszy owner Volltia albo Anana ;]

gumball = roni ? ;f

Zotemut 15-01-2007 20:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jaz (Post 1200046)
Dobra ja strzelam : 1wszy owner Volltia albo Anana ;]

ZAZNOS PLX?

Rlly Zaznos

Gumball 15-01-2007 20:49

Noname ma na imie Kuba

Koniec ? to jednak sie podaliscie czy se jaja robicie jak na wasz poziom to jaja

Jaz 15-01-2007 20:50

KUBUS XDDDDDDDDDDDDDDDD
Ojj mozliwe ze sie znamy xdddddddd

Anonymouse 15-01-2007 23:10

Ja nie wiem czy sie myle ale to jest chyba jeden z pierwszych polskich pali w Tengu, mieszkaniec Ab:]

Morii 16-01-2007 00:12

dobrze wiemy ze teraz unit wam pomoze na morganie ;) nie potrzeba walic takiej sciemy,

pozdro ~

Noname18 16-01-2007 00:17

Ahazin w Fire znowu.

Nastepna szansa? :p

Vacek 16-01-2007 08:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Noname18 (Post 1200621)
Ahazin w Fire znowu.

Nastepna szansa? :p

on facc i sie praktycznie nie loguje wcale ;|

Nireek 16-01-2007 08:31

widocznie nizahe mu wybaczyl

Zotemut 16-01-2007 11:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vacek (Post 1200791)
on facc i sie praktycznie nie loguje wcale ;|

WTF!
Ahazin już nie retired!
Wczoraj z nim gadałem.
W najbliższym czasie ma zamiar qpić pacc.
Do Fire wstąpił bo zaczął znów grać.
Więc stul pysk. "PRAKTYCZNIE NIE LOGUJE SIE WCALE"?
Ohhh, loguje się często w tym czasie. Tzn. wczoraj, dziś. ;]\

@UP
Ahh, to ten Nireek Debilek ya? -.-
gÓnow wiecie, a gadacie jakbyście go z rl znali ;O

Nireek 16-01-2007 14:53

no i niech se caly serwer idzie do Fire zrozum ziomus huragan zawsze wygra z ogniem

Torpedo 16-01-2007 14:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nireek (Post 1201143)
no i niech se caly serwer idzie do Fire zrozum ziomus huragan zawsze wygra z ogniem

Nie byłbym tego taki pewny.

Nireek 16-01-2007 15:21

czemu nie byl bys tego taki pewien ??

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:12.