![]() |
Cytuj:
|
A żebyście sie kurwa nie zdziwili... bo Mnie już to w*****a jak jakies jebane noby piszą ze przegralismy wojne. Myślicie ze jak fire ma wiecej fragów a My chwilowo nie robimy zadnych ataków to przegralismy wojne? jesli tak to jestescie w bledzie...a co do Thorii to kilka osób gra tam ale to nie znaczy ze na Morganie juz nie beda walczyc ;]
Baj =] |
Moim zdaniem o wojnie powinni sie wypowiadac TYLKO Ci, ktorzy w niej uczestnicza...
KTHXBYE |
Cytuj:
yyyy chyba jesteś w bledzie. Jak ujebalismy Anana nie było Shopi z Nami ?bla bla bla :] |
Cytuj:
a co macie zamiar hacknac next graczy Fire lub wam przeciwnych? hah...to jest zalosne... @nie widzicie ze ludzie ktorzy sa/byli dla was neutralni na tym forum zaczynaja przyznawac racje Fure~? Ona gada sensownie i to sie trzyma kupy bo tak jest. A wy nawet nie potraficie wymyslec dobrej bajki zeby ktos w to uwierzyl... ~Player... |
Cytuj:
Fire ma przewage nad wami: zgraniem , wiekszą ilosćią kasy itp ;d aha no i prawie całe Fire expi , a jak wy wyjdziecie na exp to was złapią - zadziwiające . |
Cytuj:
|
Cytuj:
To sie zmieni :> @Delarev Wiesz zal mi takich tekstow, jakie masz dowody ze to Hurricane hakuje ludzi? Aktulanie przegrywamy ale to nie powod zeby nas o wszystko obwiniac. Wszystko co zle to Hurri a dlaczego? bo Hurri przegrywa i tacy ludzie jak ty trzymaja sie sliniejszych (aktualnie) a jezeli sytulacja sie zmieni to pewnie polowa was bedzie pisac "HAIL HURRICANE" zalthxbye xd |
Połowa była za Hurricane na początku wojny ale jak zaczeliscie przegrywać to większość zmienili strone... - to się nazywa lojalność. Ja zawsze będę po stronie Fire. :)
|
Zmieni sie??
Ja juz to slysze od kilku miesiecy ze sie zmieni i jakos niewidze zadnej zmiany, poza waszymi przechwalkami na forum. Wojny niemacie szans wygrac, lepiej by bylo jakbyscie nieprobwali nawet. A to ze zabicie Anana, ktory grac sie uczy dopiero albo Dorlika ktory pada na kazdym sneak jakiego sie robi na niego to niejest zaden sukces. Kijanczka popatrz na siebie, wyszles z dp i Solle byl sam i puscil sd za 300, a ty sie leczysz exura gran czy to niejest zalosne? Solle wbil juz 25lvl odkad sie wojna zaczela, rowniez sliccery nizahe i kilka osob ladnie expi, a wy spadacie w dol. I wiem ze to jedynie 'royal navy' chce cos osiagnac w tej wojnie, bo prawdziwym hurricane niezabardzo zalezy. Pozdrawiam kumatych. |
Cytuj:
Gdyby babcia dziadkiem byla |
Cytuj:
Co do reszty zgadzam się. @Up Masz na myśli: "Gdyby dider liderem Hurri był" ? :o |
http://www.youtube.com/watch?v=OoJvLZ_P1Pc - zrobiony przez... Niespodzianka ;)
Temat: Hurricane vs. Fire |
Cytuj:
Tavi~ odwalil dobra robote :cup: Wystarczy obejrzec ten film a wnioski sa oczywiste, odbre podsumowanie tematu. ŻAL nirek ty sam malo mozesz mi zrobic ^^ zrob sobie tylko pz locka ;) |
Dobra powiem wam wszystkim ze oficjalnie zakonczylismy dzialalnosc na morganie nie bediemy juz nic robic wiekszosci z nas juz sie ta gra znudzila trudno przegralismy nasza wina mozecie nas zwyzywac,wysmiac i zrobic co chcecia ale w razie problemow nie liczcie na nasza pomoc
Cya all |
Nom, koniec sciemniania :<
Przegralismy :/ Cu :/ |
Az wiezyc sie nie chce :(
|
Paaaaa. GL & HF . Czemu taka nagła zmiana? ;> zart ? not funny ;):evul: aaaa już wiem chcecie uspokoić czujność Fire i zeby na forum o tym nie pisano? ;> a potem od****cie coś zajebistego jak wam wyjdzie xD spokojnie nie wyjdzie wam ;d ;) Zycze wam tego!
|
nirek pierszy ras siem stoba zgadzam.
ten órlop przeznacz na nałke nad swojiom gramatykom. |
Cytuj:
|
Przestancie juz xd
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Chyba cie grzeje xd Placic? No i po co? Sprawa bylaby taka sama jak z Volltio kiedys placil codziennie Nizahowi no i teraz mamy Nizahego noobusia rzucajacego mwallami :p Kim ty wogole jestes Noname? @Down Aha :p |
Niegram juz w tibie.
Wiec pewnie nawet jak ci powiem moje imie to i tak nieskojarzysz. |
Trzeba sie przyznac wkoncu do porazki, nasz czas sie skonczyl, zycze powodzenia w grze przy wladzy Fire. Chcielismy swiat zmienic, coz jestesmy dobrzy ale oni lepsi :)
Cu in rl B) |
Cytuj:
Cytuj:
@Noname18 Mów swój nick koleżko. |
Cytuj:
Skojarze ;-) @ahahaha duple POZT VARN BLX ! |
Dobra ja strzelam : 1wszy owner Volltia albo Anana ;]
gumball = roni ? ;f |
Cytuj:
Rlly Zaznos |
Noname ma na imie Kuba
Koniec ? to jednak sie podaliscie czy se jaja robicie jak na wasz poziom to jaja |
KUBUS XDDDDDDDDDDDDDDDD
Ojj mozliwe ze sie znamy xdddddddd |
Ja nie wiem czy sie myle ale to jest chyba jeden z pierwszych polskich pali w Tengu, mieszkaniec Ab:]
|
dobrze wiemy ze teraz unit wam pomoze na morganie ;) nie potrzeba walic takiej sciemy,
pozdro ~ |
Ahazin w Fire znowu.
Nastepna szansa? :p |
Cytuj:
|
widocznie nizahe mu wybaczyl
|
Cytuj:
Ahazin już nie retired! Wczoraj z nim gadałem. W najbliższym czasie ma zamiar qpić pacc. Do Fire wstąpił bo zaczął znów grać. Więc stul pysk. "PRAKTYCZNIE NIE LOGUJE SIE WCALE"? Ohhh, loguje się często w tym czasie. Tzn. wczoraj, dziś. ;]\ @UP Ahh, to ten Nireek Debilek ya? -.- gÓnow wiecie, a gadacie jakbyście go z rl znali ;O |
no i niech se caly serwer idzie do Fire zrozum ziomus huragan zawsze wygra z ogniem
|
Cytuj:
|
czemu nie byl bys tego taki pewien ??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:12. |