Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

Maly'Terrorysta 16-06-2006 21:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saxon
Jak ktos wie gdzie jest ta price lista to niech ktoś poda mi do niej link,bo narazie 20% serva wie oniej.(mniejwiecej);)

Właśnie oto mi chodzi oto link:

http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1266531

:D

Uswiadamiajmy ludzi

Saxon 16-06-2006 21:29

thx>>>>;) za linka

DetiVo 17-06-2006 03:51

Padłem pierwszy raz na tej wojnie, wkońcu Panowie!

Jun 17 2006, 02:50:41 CET Killed at Level 81 by Xhue

Oczywiście, nie padłem jak to wygląda na pierwszy rzut oka przez jakiegoś nooba z Wanted Academy, Last przybiegł i obaj sprzedali mi Ue, było ciekawie :D

Niestety, ja sie tym nie przejmuje.

Jak wiadomo Last Varior padł w odwecie :)

Jun 17 2006, 03:06:56 CET Killed at Level 114 by Sandra Magnus

Pozdrawiam, wojna trwa ;)

Eldyn 17-06-2006 11:25

@xhue a ja myslalem ze ty jestes szpicel :)
a tu jednak bic ci sie zachcialo ludzi powodzienia :) juz ja sie taba zaopiekuje jak masz reda ;D

Dziecko Dobra 19-06-2006 17:13

Drazharm i reszta osób z wanted to zasrane cioty kradna ,oszukuja i leca w h** ja sie hamie najebie kasztanie jeden

Zwieshu 19-06-2006 18:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maly'Terrorysta
Ludzie bedą wchodzić na noob chary sprzedajac itemy po nizszych/wyzszych cenach. Takiemu nic nie zrobi bo on 4 ever w pz bedzie siedziec. A wogule mój kolega stal sie juz 1 ofiara price listu sprzedajac Vamp shielda za 18 k :p (w price liscie 25 k ). Juz padl za bledy ;)

Jun 16 2006, 12:36:26 CET Killed at Level 33 by Last Varior

Szkoda tylko ze polowa ludzi nie przegladajacych forum.tibia.com maja pecha :]
I zanim przeczyta price~ to juz padnie 10 razy i wyjdzie z servera :D

Takie bajki z V shieldem to ty babci wcisjak jak ci bajke na dobranoc czyta

Ja Ty Last i wiele innych osob dobze wiedza dlaczego ten typ padl wiec nie proboj udzwac znawcy i kozaka ze padl przez price list

Raul de Azura 19-06-2006 19:10

Azura umiera

Ciri the Witcher 19-06-2006 22:17

azura will never fall....

not this time XD

dzieki ludzia pokroju Draza rodza sie tacy ludzie jak:
shanoz, sathan, gammbler, czy anarchos ktoremu nie odpowiedzialem gdy spytal sie mnie czy chce kupic protekcje (oczywiscie) po wyjsciu z dp zaczal mnie lac :D

Gosh ;D
n/c

Adwokat 20-06-2006 00:05

LOL
Last Varior chyba sie z H**** na głowy pozamieniał.
Myśli, że jest drazharm albo chuck noris.
Mam pomysł może niech założy kabaret na azurze bo to mu wyszło.

Mioduch 20-06-2006 00:55

@up

cos Ci zart niewyszedł :p

Raul de Azura 20-06-2006 10:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher
azura will never fall....

not this time XD

dzieki ludzia pokroju Draza rodza sie tacy ludzie jak:
shanoz, sathan, gammbler, czy anarchos ktoremu nie odpowiedzialem gdy spytal sie mnie czy chce kupic protekcje (oczywiscie) po wyjsciu z dp zaczal mnie lac :D

Gosh ;D
n/c

a co ma z tym draz wspolnego?

Eldyn 20-06-2006 11:17

Jak cos ci sie niepodoba to po co to piszesz na forum
to nie jest lista zal.pl

Lord Sensej
Jun 20 2006, 02:14:16 CET Killed at Level 97 by Sandra Magnus
and by Sathan Bell

Wąski 20-06-2006 11:51

Waiting for new server

@Azura
Peace and Love :D

DetiVo 22-06-2006 04:40

Jun 22 2006, 02:51:07 CET Killed at Level 109 by Sandra Magnus

Pozdrawiam! =]

frances111 22-06-2006 06:59

Minavand

Jun 21 2006, 23:37:44 CET Killed at Level 125 by Xajaki
and by Xaviour

^^

Anonimek 22-06-2006 15:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez frances111
Minavand

Jun 21 2006, 23:37:44 CET Killed at Level 125 by Xajaki
and by Xaviour

^^

bardzo wielkie gratulacje mam nadzieje ze te pie**** wanted przegra i juz nigdy nie bedzie na azurze zadnego urbexxa ani drazharma czy minavanda

gratz !!!!! i pozdro dla calego DOF :P:P:P:P

adaam 22-06-2006 15:31

Cors do boju , kupuj pacc i jazda. ;)

Franco 22-06-2006 15:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anonimek
bardzo wielkie gratulacje mam nadzieje ze te pie**** wanted przegra i juz nigdy nie bedzie na azurze zadnego urbexxa ani drazharma czy minavanda

gratz !!!!! i pozdro dla calego DOF :P:P:P:P

O widze cos sie dzieje to moze ja tez powroce i troche powalcze.

Pozdro dla all ludzi

Franco De'lago;)

PiXik 22-06-2006 15:59

nono Azurka jeden z najbardziej porytych servów.myślałem że wanted wygrało już na sete a tutaj miłe zaskoczenie
miłej gry:-)

Piotrek~ 22-06-2006 20:45

dlaczego tak podniecacie sie zabiciem jakiś 100~ lvli i już mowicie ze wygraliscie... Rozumialbym ta euforie po zabiciu Drazharma, Urbexxa czy kogoś więcej znaczacego dla rozwoju sytuacji, ale jak nie macie sie czym podbudowac to mozecie i tym ;)

Raul de Azura 22-06-2006 22:19

bo jesli chodzi o Draza i Urba to wyreczaja nas potworki ;] just kidding

Draz~
May 30 2006, 13:34:14 CET Died at Level 162 by a vampire
Urb~
Jun 03 2006, 14:30:40 CET Died at Level 172 by a lich
Jun 17 2006, 19:34:22 CET Died at Level 175 by a ghost

DetiVo 22-06-2006 22:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piotrek~
dlaczego tak podniecacie sie zabiciem jakiś 100~ lvli i już mowicie ze wygraliscie... Rozumialbym ta euforie po zabiciu Drazharma, Urbexxa czy kogoś więcej znaczacego dla rozwoju sytuacji, ale jak nie macie sie czym podbudowac to mozecie i tym ;)

Nikt z Defenders of Fangorn nie myśli że wojna jest już praktycznie wygrana przez nas. Wręcz przeciwnie, wiemy że trzeba jeszcze powalczyć i napewno nikt się nie podda ;)

Już Dezerterów w naszej gildii nie ma!

@Drazharm
Widać że ta gra zrobiła Ci gówno z mózgu :)

Cors Ent 23-06-2006 11:43

przypominam ze deamonicuz wypowiedzial wojne dof :]

Mebius 23-06-2006 14:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent

ojojoj!! Co ty nie powiesz!! :D

bosiak 23-06-2006 14:13

heh
mały off topic
KONIEC ROKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fea_umarth 23-06-2006 17:03

Cytuj:

chciales odejsc z hukiem ,dales drazowi 700k ,udalio ci sie ,szacunek.
a teraz zamknij paszcze cors i spier... daruj mi te swoje prawdy objawione
sie znalazl ksiaze z warzywniaka

Dirk Pitt 23-06-2006 17:22

Chciałbym życzyć Polakom głębokiej pamięci,
głębokiej, dlatego że maja o czym pamiętać.
W swej historii doświadczyli nie tylko poniżającej goryczy zniewolenia,
ale też odczuli smak odzyskanej wolnosci.
Trzeba pamiętać o cenie jaką przyszło nam za to zaplacić,
i trzeba też pamiętać że tę cene być może trzeba będzie płacić jeszcze nie jeden raz.

//Sergiej Kowaliow

Pasuje do sytuacji serwera jak ulał.

Cors Ent 23-06-2006 19:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez fea_umarth
chciales odejsc z hukiem ,dales drazowi 700k ,udalio ci sie ,szacunek.
a teraz zamknij paszcze cors i spier... daruj mi te swoje prawdy objawione
sie znalazl ksiaze z warzywniaka

Draz wam za to zaplacil 1Mln

choc to chyba marna rekompensata za wykopanie z serweraB)

Dziecko Dobra 23-06-2006 19:29

ehh pierw polska trzymala sie razem i walczyla ze szwedami , teraz gdy juz wygraliscie zamiast sie cieszyc i trzymac razem to lejecie sie nawzajem , zachowujecie sie jak dzieci i skonczone debile , niepotraficie zyc w zgodzie?Wiem ze drazharm to skonczona pala ale wkoncu polak ...Azura mogla by byc zajebistym servem ale dzieki wam niejest

fea_umarth 23-06-2006 20:30

Cytuj:

Draz wam za to zaplacil 1Mln

choc to chyba marna rekompensata za wykopanie z serweraB)

nie chodzi o kase tylko o twoje klapanie dziobem ,wspomnialem o tym bo byles bardzo dumny i blady po tym wyczynie .

tajemniczy111 23-06-2006 23:12

Dobra ty tez sie zamknij "wielki wojowinku", bo gowno robisz na tej wojnie. Jedynie kiedy mozna Ciebie i twoich kolegów z gildi spotkac to 15 min przed resetem.
W przeciwiestwie do Ciebei cors mowi madrze.
Kazdy kto mowi przeciwko Dofowi zaraz jest zwyzywany na tym forum. Wy dofoludki uwazacie,ze tylko wy mozecie zabijac i tylko wasz powod jest zawsze dobry natomiast reszty to jest wyssany z palca -.-
Spier~*** z tego serva bo juz nie moge patrzec na wasze jeb*** nicki.

frances111 23-06-2006 23:23

Grimm Jun 22 2006, 02:51:07 CET Killed at Level 109 by Sandra Magnus

owned ;)

fea_umarth 24-06-2006 02:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111
Dobra ty tez sie zamknij "wielki wojowinku", bo gowno robisz na tej wojnie. Jedynie kiedy mozna Ciebie i twoich kolegów z gildi spotkac to 15 min przed resetem.
Kazdy kto mowi przeciwko Dofowi zaraz jest zwyzywany na tym forum. Wy dofoludki uwazacie,ze tylko wy mozecie zabijac i tylko wasz powod jest zawsze dobry natomiast reszty to jest wyssany z palca -.-
Spier~*** z tego serva bo juz nie moge patrzec na wasze uwielbiam jeść banany*** nicki.

ble ble ble nie kazdy ,tylko cors
jak chcesz to mozemy se pogadac w tibii to ci objasnie o co biega
i zmien ten nick bo az taki tajemniczy to on nie jest

Gimlos 24-06-2006 08:29

Xhue

Jun 24 2006, 03:00:09 CET Killed at Level 76 by Sandra Magnus and by Jameha

Last Varior

Jun 24 2006, 03:08:25 CET Killed at Level 113 by Sandra Magnus and by Vorn Rochon

Lastowi dobrze idzie po tym jak wprowadzil w zycie price list ;)

Raul de Azura 24-06-2006 10:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111
Spier~*** z tego serva bo juz nie moge patrzec na wasze uwielbiam jeść banany*** nicki.

a Ty jestes tchórzem i h*j Ci w d*pe bo nie potrafisz nawet prawdziwego ryja pokazac. nara

DetiVo 24-06-2006 14:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dziecko Dobra
ehh pierw polska trzymala sie razem i walczyla ze szwedami , teraz gdy juz wygraliscie zamiast sie cieszyc i trzymac razem to lejecie sie nawzajem , zachowujecie sie jak dzieci i skonczone debile , niepotraficie zyc w zgodzie?Wiem ze drazharm to skonczona pala ale wkoncu polak ...Azura mogla by byc zauwielbiam jeść bananyistym servem ale dzieki wam niejest

Przestańcie pierdzielić "BO POLAK TO NASZ I TRZEBA SIE TRZYMAC RAZEM"
Co za k***a różnica Polak, nie Polak. Szczerze mówiąc niektórzy szwedzi są o niebo lepsi niż takie Drazy.
Draz Polak, i co z tego? Jest gdzies napisane zeby utrzymywac pokojowe stosunki z takimi debilami?
NIE!

Więc daj sobie spokój...

Saxe 24-06-2006 14:14

Tak sobie wpadlem na to forum przypadeczkiem, czytam czytam... i tak stwierdzam ze niektorzy z DoF (mimo ze zawsze mialem o was dobre zdanie) to ale sa mocni w ryju, zwykle smiecie (nie bede wymieniac nickow). Macie sie za kogos lepszego od Draza albo innych graczy? Jakim prawem mowicie kto jest gowno wart a kto nie? Wedlug jakiego pryzmatu mozecie kogos oceniac? Nosso, dlaczego nazywasz "Drazów" debilami...? Bo ktos jest lepszy od was to od razu musi byc zjechany na tym badziewnym forum? Raul a ty co masz do tajemniczego ze pozostaje anonimowy? Ma do tego pelne prawo. Co prawda ja sam zawsze gardzilem na forum tibia.com jak ludzie wypowiadali sie z noob charow ale jemu chyba nie grozi ze bedzie "hunted przez DoF". Fea a ty masz cos do Corsa ze klapie dziobem? A ty co qrwa robisz niby? To samo, po to jest forum zeby pier*olic takie glupoty jak my/wy/oni LoLz bo bynajmniej nic madrego w historii tego forum tu jeszcze nie przeczytalem.
Przyznaje racje tajemniczemu. Wanted przejelo server to DoF przejal forum. Wraz ze swoimi malymi dupowlazami cisna kazdego kto ma inny tok myslenia niz oni. Taka prawda i sie tego nie wypierajcie bo takich gnojkow jak wy to dawno nie widzialem.

fea_umarth 24-06-2006 14:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saxe
Tak sobie wpadlem na to forum przypadeczkiem, czytam czytam... i tak stwierdzam ze niektorzy z DoF (mimo ze zawsze mialem o was dobre zdanie) to ale sa mocni w ryju, zwykle smiecie (nie bede wymieniac nickow). Macie sie za kogos lepszego od Draza albo innych graczy? Jakim prawem mowicie kto jest gowno wart a kto nie? Wedlug jakiego pryzmatu mozecie kogos oceniac? Nosso, dlaczego nazywasz "Drazów" debilami...? Bo ktos jest lepszy od was to od razu musi byc zjechany na tym badziewnym forum? Raul a ty co masz do tajemniczego ze pozostaje anonimowy? Ma do tego pelne prawo. Co prawda ja sam zawsze gardzilem na forum tibia.com jak ludzie wypowiadali sie z noob charow ale jemu chyba nie grozi ze bedzie "hunted przez DoF". Fea a ty masz cos do Corsa ze klapie dziobem? A ty co qrwa robisz niby? To samo, po to jest forum zeby pier*olic takie glupoty jak my/wy/oni LoLz bo bynajmniej nic madrego w historii tego forum tu jeszcze nie przeczytalem.
Przyznaje racje tajemniczemu. Wanted przejelo server to DoF przejal forum. Wraz ze swoimi malymi dupowlazami cisna kazdego kto ma inny tok myslenia niz oni. Taka prawda i sie tego nie wypierajcie bo takich gnojkow jak wy to dawno nie widzialem.

ja nic do niego nie mam tylko niektore sprawy powinny zostac pomiedzy nami a nie gosc focha strzelil i gra role ostatniego sprawiedliwego .czemu nie komentujesz jak tegaxx grozil corsowi jak napisal zeby go zaraportowac?kazdy kij ma dwa konce chyba ,ze jest to proca

DetiVo 24-06-2006 14:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saxe

Zgadzam sie, tylko gdyby Draz zdobyl tą "lepszość" nad nami w sposob uczciwy a nie z TibiaAuto to bym mial to niego maly respekt, niestety tak sie nie stalo z tego powodu jest mi bardzo przykro zew czlowiek ktory ma 165 rp boi sie walczyc bez bota, boi sie przegrac wojnie w ktorej przewaga liczebna ich nad nami jest oromna! Dowodami sa wlasnie takie akcje jak ta, gdzie Draz puscil w obieg nowego TibiaAuto, rozdal kazdemu z gildii I UWAGA! NAWET SAM ZA NIEGO ZAPLACIL :O

NO WAY!

Qual 24-06-2006 15:54

@ Nosso

Wrzuc na luz.

@ Saxe

Jakim prawem Ty mozesz nas nazywac smiecmi? Jak juz kogos pouczasz to staraj sie samemu zachowac zasady. Czytajac twoje posty mam wrazenie, ze tylko Ty tu masz racje, a reszta jak cos pisze to jest bee itp, nie zawsze masz racje no ale Ciebie nie da sie przekonac bo zawsze postawisz na swoim. Zreszta sam klapiesz dziobem nonstop i jak narazie to jestes dobry w gebie i nic innego lepszego nie zrobiles.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:41.