![]() |
Koniec Bitwy.
Bb. |
Cytuj:
|
Ma ktoś może linka z Rl fotami Drunkers i Vision jeżeli tak to berdzo bym prosil :)
a co do smierci taifuna to hsuahsuahsuahsuahsuahus8o |
Cytuj:
wyjdz |
Cytuj:
A co Ty zrobiłes w tej wojnie? Jakim prawem nazywasz gościa który wbił 280 lvl "lamerem"? Wiesz wogóle co to słowo oznacza? Nie żebym bronił Taifuna, ale niektóre osoby na tym forum zbytnio wywyższają się nad inne. Tu fotka którą dostałem od kumpla, 5 sekund przed śmiercią Taifa: http://img351.imageshack.us/img351/3939/uo0272mx1.jpg |
link xxx
nie wiem czy dobry. ale przed chwilka go znalazlem. @kidler ty :) @Rezerwista bo mam takie samo prawo udzielania sie jak ty?:> @edit http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/15576 |
@up
Reklama keylogera to jest. |
lol a niedawno widziałem screena jak Taifun Stoi obok Imagrama jak ten wbija 200lvl i pozdrawiają Tibia.pl
Więc o co idzie? O_o Może ktoś opowiedzieć jaka jest ogólna sytuacja na Furorze? Kto przeciw komu? Za co? O co? Imagram, Magrami... to nie sa kumple? O_o Loool nic nie rozumiem, po wczesniejszym obejrzeniu filmu z Morgarotha |
@ dubo
jak nie wiesz czy dobry to na h** sie udzielasz? widac z daleka ze syf |
chodzilo mi o zgranie vision a nie o to ze jest lamerem jest lamerem w stosunku do nich bo niema zgrania wogule i o to mi chodzilo i nad nikim sie nie wywyzszam
|
Tez jestem, ciekaw w jakiej sytuacji padl,.. ale wazniejszy jest frag ^^
Ale ze mnie rapper z Kosowa ;D |
Chyba po battle. Ludzie z vision dali loga.
|
Cytuj:
|
może i to dobrze ze padł.... może się w końcu weźnie do roboty i w tym roku 300 wbije...
|
Al Inferno
Dec 17 2006, 19:16:31 CET Killed at Level 79 by Yubov Więc jest 4-2 Dla "Vision" |
Bardzo bym prosil o link do tego fragga...
A tak BTW rozumiem , ze w wojnach nie ma szacunku i zrozumienia, ale moim skromnym zdaniem zabicie Ta~ w momencie solowania tak trudnego questu jakim jest POI to nie zbyt FAIR... To taka moja mala sugestia :) Pozdro |
No fajny ten screen teraz oczekuje na jakiśfilmik ,bo napewno ktoś kręcił :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Przecież Taif~ zabito na Edron :P. Btw. Podpis Imy~ na tibia.com Imargam 1:0 Orshabaal Imargam 1:0 Morgaroth Imargam 0:0 Ferumbras Imargam 1:0 Taifun Devilry Pzdr xD @edit @up byłeś pierwszy ;] |
|
|
Cytuj:
ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing Ok, sciągam,.. :P |
Filmik wypas fajna akcja nop i nareszcie taifun OW3ND xD:)
|
Zrobilem fajnego ss'ka jak ogladalem film ;>
http://images2.fotosik.pl/297/fbc68bf69dfbedce.jpg Jak czarny pan, znika,.. :P Sorry, za jakosc ss'a :P |
xD
Po pierwsze JAKO JEDYNY ruszylem w ten tunel walczyc z moimi wrogami a to ze oni spingowali mi moje neo to jest szczyt bezczelnosci . Napisalem juz posta do Customer Support o restart dnia , gdyz jak widac na filmiku BYLEM SPINGOWANY !!!!
Drogi Imargamie , ty a takze twoj brat Zwidek zabiliscie mnie tylko przez to pingowanie , wiec pamietajcie ja jestem wolny i jutro ruszam z expem natomiast wy macie wjazda na rl . Co do reszty uzytkownikow chce powiedziec ze takie osoby jak wy powoduja to ze jestesmy postrzegani gorzej niz "Br". |
Cytuj:
|
@Taifunex
Zmien sobie opis postaci bo spadly ci 2 lvl, a ty masz ciagle 280,.. |
loool po obejrzeniu tego filmu zmieniam zdanie;s
:baby: zobaczymy;s |
To na pewno konto Taifuna?
|
Cytuj:
|
lol to przy okazji oddeltuja mi wszystkie skasowane postacie OK taif ~ zagadaj z "cipami" ps.do najazdu to wez ze soba malutkie malenstwo haahahha
pwn3d opkaOPKAKOPAopkaOPOPA |
tajfunex to nie tajfun, watpie, zeby on sie wypowiadal w taki sposob na tym forum hahaha. what a lame. A co do Tajfuna to i tak sie dlugo trzymal : )
|
huj z tym czy taifun padl czy nie dla mnie jest wielki za to jaki lvl ma
wedlgu mnie powtarza sie sytuacja z hiberny kiedy gildia dark mortals zabila seromontisa na poczatku gildia serka tez wtapiala ale tylko na poczatku z tego co widze tu jest podobnie Vision tak jak Dark mortals<--- gildie Pk i Pa nawet maja takie same kolory outfitow jakie mialo dark mortals mimo wszystko uwazam ze gildia taifuna wygra i mam taka nadzieje tez ;] ja osobiscie nie lubie wojen i gildi ktore je rozpoczynaja ;] dlatego jestem za taifunem |
A myślałem, że jest nie do zabicia B)
Szkoda bo brakowało mu tylko 10 lvl, żeby być najlepszy w Tibie. Jestem za nim, bo wydaje mi się, że osoba która wbiła 280 lvl w tak krótkim czasie, nie pozostanie obojętne i pokaże jeszcze co potrafi. ;) |
Cytuj:
Co do topicu to powiem tak: Argumenty przemawiające za tym żeby go żałować: 1) W końcu to był polak ;/ Innnych sie nie doszukałem. Argumenty przeciwko : 1)Kozaczyl,kozaczył i w końcu się doigrał. 2)Za dużo ludzi z furory wyj*ebał. 3)Wbił ten swój 280 lv po trupach innych ludzi . Dalej mi sie nie chce pisać. Peace. |
Cytuj:
|
Cytuj:
a tajfun aff nielubie go i niebede co do vision mam nadzieje ze wygraja bo maja zajebiste zgranie :) Ciekawe jak by to wygladalo z 3 update wczesniej ehh :P |
@Taifun
musze ci powiedzie ze masz bardzo zly team na ta wojne mogli cie wyciagnac 3 razy z trapa tak czy inaczej wielki szacunek ze walczyles do konca zycze powodzenia tobie i mojim rl charonis itd dacie rade a co do pinga to nie wiem wkoncu zmieniales ssa no chyba ze dopiero potem dostales i leczyli cie tylko przez sio tak czy inaczej dasz rade i nie poddawaj sie Hail Hwl _/ |
Taifun przecenil swoje możliwości i ma za swoje =] Hehehh i widze Kerston też przeszedł do Vision ;> Szkoda że już chara sprzedałem i pomóc nie mogę :(
|
OMG... ale ludzi na forum :D nigdy tyle nie widziałem :>)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:00. |