![]() |
Cytuj:
Co nie zrobią żeby się podlizać :/ |
Co moge powiedziec wam na temat szczerze Dzmior bylo 2 zostal 1 Od dawnych czasow Fallen Soul itd
Tome i Kuba tak bylo latwo przed buda ja po szkole ja 18:00 lekcjie tomek nocka i szlo jakos mielismy tez przerwy. Haldir the silver i zarize itd namowili nas na WoW Tomek i haldk poszli na niego coz zostalem sam postac byla na sell mialem isc tez z nimi ale cos mnie zatrzymalo zostalem sam chociaz juz nie gram. Zawsze sie wraca do starych gier zato Tomek i haldek sa najlepsi w WoW Dzumior predzej bedzie rook albo delet niz sell sprzedana postac nigdy nie byla tak na prawde tylko dzielona a ze szkodi napisales ze dzumior na 70 kupiony to mnie rozwalilo tyle go znam .............. Jak nie wiesz jak sie nazywa to ci powiem Tomasz Jozwiak z nim dzielone bylo konto mozesz sobie wmowic ze kupilem za 1 zl na abonament a sobie mozesz wymyslac co chcesz ze nawet ja wyjalem ze smietnika |
Cytuj:
Ale za to ratten nie ma takich dobrych powodow jak sadzisz. Jakis koles zanoobil na banshee, ratten mu niezbyt dokladnie objasnil strategie i wyszlo na to ze on bloknal rattena i ratten padl od wl. Po quescie ratten chcial go zabic ale ja do niego zagadalem zeby tego nie robil, to sie zgodzil i przy podziale paymentow strasznie plakal ze powinien wiecej dostac za deada. Zaraz po tym jak mu dalem prawie polowe poszedl bic tamtego nooba z banshee i ciagnie teraz od niego 60k ... |
Cytuj:
cos nie sadze zeby tak byloz rattenem... podaj konkretne nicki i opisz sytuacje bo w grze to mnie teraz ciezko dorwac, mala przerwa ;) a co do zerwelove, moze i jestescie przyjaciolmi, ale spojrz na to racjonalnie, poszedl tam z bnda random PK i nic poza tym, i to sa teraz jego "przyjaciele" on ma bardzo duzo wspolnego z reszta holendrow, czytaj lubi pkowac |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ho'en nie padł od tai-shi. To jest po prostu pewne. Nie wiem dlaczego Ho'en tak sądzi. Oskarża również Dray'Hubertosa. Dla mnie to bezpodstawne zarzuty i próbowałem mu to wyjaśnić. Zgasił mnie słowami: exiva "Dray'~, Come kill him... Tak jakby nic do niego nie docierało |
@pan devon
nie byl bym taki pewien czy bezpodstawne co to Draya =[ Na pewno ta ekipa w czesci jest Od niego z Rl..... |
Cytuj:
Według mnie szukają po prostu darmowej kasy. Może i ho'en chce swoje eq bo z tego co wiem to wypadły c legi, b robe, bohy ale niech nie wymusza od niewinnych ludzi. Nie wiem na jakiej podstawie sądzą że to Tai-Shi Co do Dray'a: Wg. mnie to mszczą się za to, że większość polaków odeszła z relictus. |
Cytuj:
niedlugo sie przekonaja wszyscy ze to nie poplaca.. |
okeej na prosbe moderatora
Cytuj:
a ten nob chary to lejace kazdego kogo spotkaja na swojej drodze to sie przepraszam nie zaliczaja do pkowania? |
Cytuj:
|
tak sie sklada ze wiem i to dobrze ;) poniewaz gdy byla ta cala sytuacja na waspach gadalem w tym czasie na gg z jednym czlonikiem relictus ktory mi powiedzial ktory noob char to kto ;) pozatym mialem kiedys okazje uczestniczyc w random pkingu wlasnie przy uzyciu tych noob charow i bylem rowniez przy relogu wiec dobrze pamietam poszczegolne nicki .. ;) tak btw salys galana~ o ile sie nie myle jest lub byl noobcharem ktoregos z czlonkow rel.. a bral udzial w "zamachu" na hoena wiec teoretycznie (jezeli sie nie myle) to nie tai shi jest w to zamieszane a rel ;p
|
A ja po prawie dwu miesięcznej przerwie i ponad miesięcznych wojarzach z zdobywaniem nowego sprawnego komputera powracam do gry... o Galano... masz swoje wydarzenie :D
|
Cytuj:
|
sa to cytaty z gg ;p
oto ss na ktorym ladnie wszystko widac jak chcecie zrobie wam w paincie strzalki http://img98.imageshack.us/my.php?image=uo0034jl5.jpg XXX: 3 znich to wiem kto to XXX: slowik nie wiem i pherxion XXX: apro~to zemus XXX: slay marduc |
Byl attak na liberty było ok.4 bossów (2 widziałem i o 2 słyszałem)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Sex: male Profession: Elite Knight Level: 82 World: Galana Residence: Venore Guild membership: Sothis of the Sothis Character Information Name: [CHAR]Sir Zemus[/CHAR] Sex: male Profession: Elite Knight Level: 101 World: Galana Residence: Venore Guild membership: Virtus of the Relictus Last login: Sep 07 2006, 20:03:48 CEST |
kolo 1 w nocy byl rajd na darashie :)
|
Cytuj:
bardzo cieakwe jak to mogl byc sir zemus i jak mogles widziec reloga skoro sie nie logowal. |
Czy nikt przypadkiem nie zauważył rozłamu w HWL??
Jakies konkrety? |
poklocili sie na Ventrillo (Paddy i Shane) , ludzie zaczeli odchodzic z gildi i tyle :P prosta sprawa.
|
Wie ktoś kto wziął loot z piratow? Wiem ze eye patch zganal Frutiy Natural
|
peacebringer wyciagnal brutusa hat
|
First assassin outfit na galanie
|
Wie ktoś może coś o Dragon Claw bo mi tego braknie. Podobno to leci z Demodrasa i na Galanie są dwa i do tej pory wypadło za każdym razem.
|
@Colorion
Zdobądź cały to pogadamy :] |
Znowu się nie udało...
Krupnik to który raz podchodzi już do ani~?
|
Cytuj:
|
hybrid poprawka sa 3 i to leci z kazdego demodrasa....
|
~gratuluje nowego wdzianka :) a raczej tej pR0 klaty :)
|
Toxo wzią lethal lissy's shirt
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do Toxo to ten spedzialony typek przegina ze swoim wladczym pekingiem i wyzszoscia, ktora wedlug siebie wlada... Wczoraj zabil postać kumpla za ch**j ci wie co... Do tego jest taki pewny siebie, ze gdy Styp byl na skulu to poczekal az mu minie i dopiero sam zalaczyl i zaczal stypa na*******ac....:/ |
Czy ja wiem...
Cytuj:
|
@Colorion
Zielone mozna kupić :], a z niebieskimi nie wiem jak jest. Doggie |
@Hybrid
co ty zbierasz na ten addonek?? ile masz kosteczek?? @Cipsoft co oni znowu zrobili ze sie lognac nie da? |
Cytuj:
Wierz mi , nie jest lekko.. |
Cytuj:
121 tortoise shells dragon claw 89 hardened bones |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:54. |