Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Satan666 19-09-2006 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PolishDrinker (Post 995415)
mysle ze ratten mial powod bo nigdy nie pkowal 4fun wiec tak sadze

ale po tym co widzialem na filmiku ho'ena po tym jak do tej pory przeze mnie szanowana osoba, zerowolve bawila sie w pking za free to lol i omg w 2 slowach

Co nie zrobią żeby się podlizać :/

Sir Deathe 19-09-2006 23:10

Co moge powiedziec wam na temat szczerze Dzmior bylo 2 zostal 1 Od dawnych czasow Fallen Soul itd
Tome i Kuba tak bylo latwo przed buda ja po szkole ja 18:00 lekcjie tomek nocka i szlo jakos mielismy tez przerwy.
Haldir the silver i zarize itd namowili nas na WoW Tomek i haldk poszli na niego coz zostalem sam postac byla na sell mialem isc tez z nimi ale cos mnie zatrzymalo zostalem sam chociaz juz nie gram. Zawsze sie wraca do starych gier
zato Tomek i haldek sa najlepsi w WoW
Dzumior predzej bedzie rook albo delet niz sell sprzedana postac nigdy nie byla tak na prawde tylko dzielona a ze szkodi napisales ze dzumior na 70 kupiony to mnie rozwalilo tyle go znam ..............
Jak nie wiesz jak sie nazywa to ci powiem Tomasz Jozwiak z nim dzielone bylo konto mozesz sobie wmowic ze kupilem za 1 zl na abonament a sobie mozesz wymyslac co chcesz ze nawet ja wyjalem ze smietnika

Colorion 20-09-2006 06:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PolishDrinker (Post 995415)
mysle ze ratten mial powod bo nigdy nie pkowal 4fun wiec tak sadze

ale po tym co widzialem na filmiku ho'ena po tym jak do tej pory przeze mnie szanowana osoba, zerowolve bawila sie w pking za free to lol i omg w 2 slowach

Zostaw zerowolve w spokoju, ho'en padl od noob charow tai shi, zerowolve zabil shak danda i jacys kolesie poszli go za to bic, zero prawie padl. No to juz chyba ich wlasna wina ze padli.
Ale za to ratten nie ma takich dobrych powodow jak sadzisz. Jakis koles zanoobil na banshee, ratten mu niezbyt dokladnie objasnil strategie i wyszlo na to ze on bloknal rattena i ratten padl od wl. Po quescie ratten chcial go zabic ale ja do niego zagadalem zeby tego nie robil, to sie zgodzil i przy podziale paymentow strasznie plakal ze powinien wiecej dostac za deada. Zaraz po tym jak mu dalem prawie polowe poszedl bic tamtego nooba z banshee i ciagnie teraz od niego 60k ...

pawlon 20-09-2006 12:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Colorion (Post 995645)
Zostaw zerowolve w spokoju, ho'en padl od noob charow tai shi, zerowolve zabil shak danda i jacys kolesie poszli go za to bic, zero prawie padl. No to juz chyba ich wlasna wina ze padli.
Ale za to ratten nie ma takich dobrych powodow jak sadzisz. Jakis koles zanoobil na banshee, ratten mu niezbyt dokladnie objasnil strategie i wyszlo na to ze on bloknal rattena i ratten padl od wl. Po quescie ratten chcial go zabic ale ja do niego zagadalem zeby tego nie robil, to sie zgodzil i przy podziale paymentow strasznie plakal ze powinien wiecej dostac za deada. Zaraz po tym jak mu dalem prawie polowe poszedl bic tamtego nooba z banshee i ciagnie teraz od niego 60k ...

cos nie sadze zeby tak byloz rattenem... podaj konkretne nicki i opisz sytuacje bo w grze to mnie teraz ciezko dorwac, mala przerwa ;)

a co do zerwelove, moze i jestescie przyjaciolmi, ale spojrz na to racjonalnie, poszedl tam z bnda random PK i nic poza tym, i to sa teraz jego "przyjaciele" on ma bardzo duzo wspolnego z reszta holendrow, czytaj lubi pkowac

Colorion 20-09-2006 15:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon (Post 995794)
cos nie sadze zeby tak byloz rattenem... podaj konkretne nicki i opisz sytuacje bo w grze to mnie teraz ciezko dorwac, mala przerwa ;)

a co do zerwelove, moze i jestescie przyjaciolmi, ale spojrz na to racjonalnie, poszedl tam z bnda random PK i nic poza tym, i to sa teraz jego "przyjaciele" on ma bardzo duzo wspolnego z reszta holendrow, czytaj lubi pkowac

Baniakovic - masz name, saved chatow nie mam niestety, sytuacja juz toche opisana, ciekawe jak bardzo sie zgadza z tym co powiedzialby ratten

Pan Devon 20-09-2006 15:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Colorion (Post 995645)

Ho'en nie padł od tai-shi. To jest po prostu pewne. Nie wiem dlaczego Ho'en tak sądzi. Oskarża również Dray'Hubertosa. Dla mnie to bezpodstawne zarzuty i próbowałem mu to wyjaśnić. Zgasił mnie słowami: exiva "Dray'~, Come kill him...

Tak jakby nic do niego nie docierało

thewojtek 20-09-2006 16:16

@pan devon

nie byl bym taki pewien czy bezpodstawne co to Draya =[ Na pewno ta ekipa w czesci jest Od niego z Rl.....

Pan Devon 20-09-2006 18:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thewojtek (Post 996103)
@pan devon

nie byl bym taki pewien czy bezpodstawne co to Draya =[ Na pewno ta ekipa w czesci jest Od niego z Rl.....

ta ekipa od niego z rl ale co to ma do rzeczy?
Według mnie szukają po prostu darmowej kasy. Może i ho'en chce swoje eq bo z tego co wiem to wypadły c legi, b robe, bohy ale niech nie wymusza od niewinnych ludzi. Nie wiem na jakiej podstawie sądzą że to Tai-Shi

Co do Dray'a:

Wg. mnie to mszczą się za to, że większość polaków odeszła z relictus.

Kurier 20-09-2006 18:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan Devon (Post 996067)
Ho'en nie padł od tai-shi. To jest po prostu pewne. Nie wiem dlaczego Ho'en tak sądzi. Oskarża również Dray'Hubertosa. Dla mnie to bezpodstawne zarzuty i próbowałem mu to wyjaśnić. Zgasił mnie słowami: exiva "Dray'~, Come kill him...

Tak jakby nic do niego nie docierało

A ja powiem tak.. Gowniarz jest zaslepiony tym ze ma protekcje u hwl tak samo ja devi~, czy kto tam inny z ich asslickerow i sadzi ze moze sobie isc i zabic albo huncic kogo popadnie.. puki nie trafi na moich rl..:baby: (nie mowie tutaj o zaistnialej obecnie sytuacji gdyz nie wiem kto to byl i nie wypowiem sie na temat tych noob charow bez informacji ktora mogla by byc uznana za pewna co do wlasciciela noob chara..)
niedlugo sie przekonaja wszyscy ze to nie poplaca..

sliver 20-09-2006 21:43

okeej na prosbe moderatora

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qreew (Post 995066)
J nie mow ze relictus pekuje bo nikt tego nie robi. No moze Kardear, ktory juz zyc bez tego nie moze...

a ten nob chary to lejace kazdego kogo spotkaja na swojej drodze to sie przepraszam nie zaliczaja do pkowania?

pawlon 20-09-2006 22:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sliver (Post 996822)
okeej na prosbe moderatora

a ten nob chary to lejace kazdego kogo spotkaja na swojej drodze to sie przepraszam nie zaliczaja do pkowania?

skoro to noob chary to skad wiesz ze to jest relictus? maja napisane "we are form relictus"? a poza tym tak to sobie nawet ty mozesz napisac ;)

sliver 21-09-2006 00:21

tak sie sklada ze wiem i to dobrze ;) poniewaz gdy byla ta cala sytuacja na waspach gadalem w tym czasie na gg z jednym czlonikiem relictus ktory mi powiedzial ktory noob char to kto ;) pozatym mialem kiedys okazje uczestniczyc w random pkingu wlasnie przy uzyciu tych noob charow i bylem rowniez przy relogu wiec dobrze pamietam poszczegolne nicki .. ;) tak btw salys galana~ o ile sie nie myle jest lub byl noobcharem ktoregos z czlonkow rel.. a bral udzial w "zamachu" na hoena wiec teoretycznie (jezeli sie nie myle) to nie tai shi jest w to zamieszane a rel ;p

Ajron 88 21-09-2006 14:53

A ja po prawie dwu miesięcznej przerwie i ponad miesięcznych wojarzach z zdobywaniem nowego sprawnego komputera powracam do gry... o Galano... masz swoje wydarzenie :D

Kurier 21-09-2006 18:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sliver (Post 996990)
tak sie sklada ze wiem i to dobrze ;) poniewaz gdy byla ta cala sytuacja na waspach gadalem w tym czasie na gg z jednym czlonikiem relictus ktory mi powiedzial ktory noob char to kto ;) pozatym mialem kiedys okazje uczestniczyc w random pkingu wlasnie przy uzyciu tych noob charow i bylem rowniez przy relogu wiec dobrze pamietam poszczegolne nicki .. ;) tak btw salys galana~ o ile sie nie myle jest lub byl noobcharem ktoregos z czlonkow rel.. a bral udzial w "zamachu" na hoena wiec teoretycznie (jezeli sie nie myle) to nie tai shi jest w to zamieszane a rel ;p

Apropo Salys~ to on i 2 inne noob chary sa hunted przeze mnie na skutek ataku i proby huntu mojego( i nie tylko) kumpla z rl! Niech sie dowiem czyje to chary-.-

sliver 21-09-2006 19:21

sa to cytaty z gg ;p

oto ss na ktorym ladnie wszystko widac jak chcecie zrobie wam w paincie strzalki
http://img98.imageshack.us/my.php?image=uo0034jl5.jpg

XXX:
3 znich to wiem kto to

XXX:
slowik nie wiem i pherxion

XXX:
apro~to zemus

XXX:
slay marduc

Mlecziii 21-09-2006 20:23

Byl attak na liberty było ok.4 bossów (2 widziałem i o 2 słyszałem)

Rybzor 21-09-2006 20:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sliver (Post 997790)
sa to cytaty z gg ;p

oto ss na ktorym ladnie wszystko widac jak chcecie zrobie wam w paincie strzalki

To oczywiste, ze to noob chary relictus, moge podac 50 argumentow, ale nie ma po co

_PiteroS_ 22-09-2006 08:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sliver (Post 997790)
sa to cytaty z gg ;p

XXX:
3 znich to wiem kto to

XXX:
slowik nie wiem i pherxion

XXX:
apro~to zemus

XXX:
slay marduc

name: [CHAR]Marduc[/CHAR]
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 82
World: Galana
Residence: Venore
Guild membership: Sothis of the Sothis

Character Information
Name: [CHAR]Sir Zemus[/CHAR]
Level: 101
Guild membership: Virtus of the Relictus
Last login: Sep 07 2006, 20:03:48 CEST

Adrianoss 22-09-2006 10:51

kolo 1 w nocy byl rajd na darashie :)

pawlon 22-09-2006 13:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _PiteroS_ (Post 998352)

Character Information
Name: [CHAR]Sir Zemus[/CHAR]
Level: 101
Guild membership: Virtus of the Relictus
Last login: Sep 07 2006, 20:03:48 CEST

sliver@
bardzo cieakwe jak to mogl byc sir zemus i jak mogles widziec reloga skoro sie nie logowal.

Arkuss 22-09-2006 15:40

Czy nikt przypadkiem nie zauważył rozłamu w HWL??

Jakies konkrety?

Ajron 88 22-09-2006 17:20

poklocili sie na Ventrillo (Paddy i Shane) , ludzie zaczeli odchodzic z gildi i tyle :P prosta sprawa.

Muki 22-09-2006 17:28

Wie ktoś kto wziął loot z piratow? Wiem ze eye patch zganal Frutiy Natural

Zimpa 22-09-2006 18:19

peacebringer wyciagnal brutusa hat

Colorion 22-09-2006 19:25

First assassin outfit na galanie

http://s63.photobucket.com/albums/h1...gAnch=imgAnch1

no i kto chce byc assassinated?

Lord Hybrid 22-09-2006 21:56

Wie ktoś może coś o Dragon Claw bo mi tego braknie. Podobno to leci z Demodrasa i na Galanie są dwa i do tej pory wypadło za każdym razem.

Doggie 22-09-2006 22:12

@Colorion

Zdobądź cały to pogadamy :]

Harry Xin 22-09-2006 23:00

Znowu się nie udało...

Krupnik to który raz podchodzi już do ani~?

Colorion 22-09-2006 23:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doggie (Post 999448)
@Colorion

Zdobądź cały to pogadamy :]

50 clothow na djinach , nie stac mnie X( X( X(

Zimpa 23-09-2006 00:49

hybrid poprawka sa 3 i to leci z kazdego demodrasa....

Adrianoss 23-09-2006 02:56

~gratuluje nowego wdzianka :) a raczej tej pR0 klaty :)

Mlecziii 23-09-2006 09:48

Toxo wzią lethal lissy's shirt

Ajron 88 23-09-2006 10:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Harry Xin (Post 999527)
Krupnik to który raz podchodzi już do ani~?

2 razy probowal , 2 razy padl... jak na lv 103 knighta , to nic nadzwyczajnego , Annihilator nie jest prostym questem :l

Lord Hybrid 23-09-2006 19:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zimpa (Post 999632)
hybrid poprawka sa 3 i to leci z kazdego demodrasa....

80k za dragon claw :S

Ceapoznan 23-09-2006 19:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mlecziii (Post 999817)
Toxo wzią lethal lissy's shirt

Co do Toxo to ten spedzialony typek przegina ze swoim wladczym pekingiem i wyzszoscia, ktora wedlug siebie wlada... Wczoraj zabil postać kumpla za ch**j ci wie co... Do tego jest taki pewny siebie, ze gdy Styp byl na skulu to poczekal az mu minie i dopiero sam zalaczyl i zaczal stypa na*******ac....:/

Harry Xin 23-09-2006 19:28

Czy ja wiem...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ajron 88 (Post 999878)
2 razy probowal , 2 razy padl... jak na lv 103 knighta , to nic nadzwyczajnego , Annihilator nie jest prostym questem :l

No to według moich obliczeń taki 103 ek ma 1610 hp a zakładając, że ma 7 magic level to uha się ~580 hp co jakieś 2 sekundy... Krótko mówiąc, jeżeli nie ma lagów (jeśli ma to ja na jego miejscu wcale bym nie szedł na Annihilatora) i ma ustawione hotkeye a reszta teamu nie padnie w 20 sekund to spokojnie powinien sobie dać radę. :p

Doggie 23-09-2006 20:28

@Colorion

Zielone mozna kupić :], a z niebieskimi nie wiem jak jest.

Doggie

Zimpa 23-09-2006 20:45

@Hybrid

co ty zbierasz na ten addonek?? ile masz kosteczek??

@Cipsoft

co oni znowu zrobili ze sie lognac nie da?

Ajron 88 23-09-2006 21:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Harry Xin (Post 1000727)
No to według moich obliczeń taki 103 ek ma 1610 hp a zakładając, że ma 7 magic level to uha się ~580 hp co jakieś 2 sekundy... Krótko mówiąc, jeżeli nie ma lagów (jeśli ma to ja na jego miejscu wcale bym nie szedł na Annihilatora) i ma ustawione hotkeye a reszta teamu nie padnie w 20 sekund to spokojnie powinien sobie dać radę. :p

Przykro mi to mowic , ale oswiece cie , uh mozna uzyc co 2,4 sekundy, w wypadku gdy spamujesz z hotkeya uh co 2,4 sekundy twoja postac strzela rzadko (albo wogole) z burstow , czyli mozesz stac tam i sie uhac , ale nie zabijesz demonów , pozatym co to jest 1610 hp ? jak na anni w najgoszym wypadku dostajesz 3 komba na ryj ?

Wierz mi , nie jest lekko..

Lord Hybrid 23-09-2006 22:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zimpa (Post 1000896)
@Hybrid

co ty zbierasz na ten addonek?? ile masz kosteczek??

@Cipsoft

co oni znowu zrobili ze sie lognac nie da?

121 tortoise shells
dragon claw
89 hardened bones

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:54.