![]() |
Ja nie miałem wyboru, musiałem wyjść zwłaszcza że szedł koleś mnie ubić i miałem lagi. Niestety on tego nie pożałuje :S
|
Widze ze PG jestes z 48 lvlem na rotach, jak dobze pojdzie to na 80 przerzucisz sie na Amazonki a kto wie hohoho moze na 100 uda ci sie wyprawa na cyce
|
Cytuj:
Bys czytal uwaznie to bys zobaczyl ze on tam zbieral robaki :p |
Cytuj:
...no chyba że mu się nudziło. :p |
Cytuj:
... a moze go to podnieca. |
lol, przeciez jakby poszedl gdziekolwiek expic to by uzbieral szybciej wiecej kasyna wieksza ilosc robali ... nab
|
No jakby sie poszło gdzieś indziej poexpić to by się nazbierało więcej kasy...
ale nie z takimi lagami po 1 nawet na scrabach moge paść po 2 gdzie ja mam expić żeby było więcej kasy?np. na scrabach się nie zwraca bo jak uciekam od 1 scraba, jest lag i już mnie biją 3 scraby po ile wogóle są robaki w sklepie? gdzie ja nazbieram potem robaki jak będę miał facc?? bo pacc zostały mi 4 dni |
właśnie Gandamir~~ śmiejesz się że ja siedze na 48lvlu (?) (nie wiem z kąd masz takie informacje bo od 2 dni mam inny lvl). Ja w przeciwieństwie do ciebie wole expić 2x wolniej ale nie marnować 2x więcej czasu na trenowanie. Bo ja w przeciwieństwie do ciebie trenuje.
dzisiaj miałem 3 kicki, więc gdzie powinienem expić? |
Cytuj:
Tak mam lagi i moge ci dac screen jak mam pinga 20k na vent zaraz po sneaku na rozette :p. ostatnie moje deady nie sa spowodowane lagami tylko niespodziewanym wylanczaniem sie neta. nieszkoda mi bylo chara zeby umierac za przyjaciol, ktorzy mi pomagali, nie padlem na rzadnym open battle, nie mialem 100lvla, nieznasz mnie w Tibii zapewne a w Rl tymbardziej :O a zoabcz se open battle na desercie jak dostawalem serje sdkow i jakos niepadlem xddd widze ze modek juz usunol twoja wypowiedz :p moze bys sie przedstawil przynajmniej panie Elvvons @up no ja bym predzej poszedl na soldki na ktorych na lagach bys se dal rade jak nie to ac albo cos innego ale napewno nie roty xDDD, jak jestes pacc to larvy sa dobrym wyjsciem. fakt expienia na 48 lvlu albo i nawet wiekszym poprostu mnie rozsmiesza ;p pozdro |
Szedles zabic lecz wam zapłacił w dp... i to byl czysty objaw PA powiedz ze nie ...
Nie miales 100lvl moze i nie ale 99byl :) Co do regularnego padania .. Znajdz mi osobe ktora pada tak samo czesto jak ty uczestniczaca w war Na ping najlepiej zwalic ... PROSTE |
a kim Ty jesteś?
|
Cytuj:
|
Dokladnie <10 znakow>
|
Moze mi ktos wyjasnic co sie dzieje z tym serwem? Kto gra tymi wszystkimi charami ktore kiedys szanowalem??
Gimoona dostało jakies dziecko, jinxz mowi po polsku, grac nie umieja jeszcze bardziej niz kiedys... Dzis w nocy okolo 8 setnych+ leveli nie moglo mnie strapowac WTF? |
pelno 100 + sprzedalo chary zgadnij komu ;p a jak nie jemu to na allegro ;]
|
dzieciom neo?? czy "other"som z lostow??
|
Tetro Aurelius (Zenek) nara ide spac to ci powinno mowic wszystko ;p
|
Boisz sie powiedziec wprost ze nonix ma pol hlvl na kyrze?
|
=(
hmm na kyrze coraz gorzej lagi mam takie ze szkoda gadac expic sie nie da ;/ przeludnienie
|
Co on kolekcjonuje te chary??
|
Cytuj:
|
Fummo
Na to wychodzi ... Ale sa ludzie ktorych kupic sie nie da |
Cytuj:
masz zajebisty lv |
Cytuj:
|
Cytuj:
Froiuss Jan 02 2007, 21:18:08 CET Killed at Level 101 by Steiner the slayer and by Xolorian Dec 17 2006, 22:27:40 CET Killed at Level 102 by Juffs and by Patteh to tylko jeden przyklad niedziala forum wiec niepodam ci wiecej, ale napewno bylo jeszcze kilka takich moj ping po jednej z akcji http://img207.imageshack.us/my.php?image=pingz0rez4.jpg |
I co jak dostaniesz nick ? Krzykniesz znow o payment ? Jestes zalosny...
A jak nie pamietasz spytaj sie 2nd ownera A to ze pokazujesz ping swiadczy o tym ze jestes idiota ... Domysl sie dlaczego bo nie chce mi sie wogole logowac tu a co mowa o pisaniu @miszcz23 Takie propozycje skladacie se z ojcem nawzajem gdy dochodzi 23.00 ? |
ten na gorze jest smieszny
|
Witam! Chciałbym zacząć grać na Kyrze lecz niestety nie wiem jaki to serw. Czy jest w miarę spokojnie i czy można normalnie pograć :] Grałem wcześniej na Arcanii i teraz z powodu wojny chcę zmienić serw. Z góry dzięki i sorry za offtopa :p
|
Cytuj:
to widzisz a ja slyszalem ze kupiles na allegro 128 elder druida i w tydzien zjechales go na 90 lvl. takie pierdolenie to wiesz... troche faktow to wyjasnie |
Cytuj:
|
Cytuj:
Gaucho10; Jesli chcesz mozesz napisac do mnie na priv a dam Ci nick mojej postaci. Nie bede go pisal tu, bo chce jeszcze pograc i wbic 100 lv xD /KapiX |
gedd is evul
|
patrze ładna konwersacja chyba sie dołoncze xD hmm a tak serio to czemu mo murda jeszcze istnieje :S?
|
ej mam pytanie poza tematem, bo wy tu jestescie tacy madrzy, wyjasnijcie mi dlaczego ludzia majacym nostrade 512 po wprowadzeniu nowego klienta 7.92 czy jakos zalaczaja sie mego extra wyjebiscie niesamowite freezy trwajace nawet po 40 sekund? moze macie jakies wiadomosci na ten temat, moze ktos wie jak to "wylaczyc" albo co zrobic zeby sie z tym uporac (procz przestania grania w tibie ;p) z gory thc =*
|
Niewiem ja sie nieznam, ale z tego co wiem to zmieniaja neo jakos tak, ze bedzie niezalezna od telefonu stacjonarnego i byc moze to jest powodem ze neo sie j3bi3.
|
no ja tez mam straszne freezy na kyrze....ale nie wiem czemu na shiverze(usa!) i candii nie mam
|
tp juz dostalo kary za to ze do neo jest wymagany internet, bo nie jest to potrzebne a tylko zarabiaja kase na tym teraz dostali druga za to ze chamy chcialy owszem uniezaleznic net od telefonu ale jednoczezsnie podniesc (znacznie) ceny internetu :) no i chyba juz kombinowac nie beda szkoda ryzyka :) dlatego wyopwiedz kogos tam up ze teraz uniezalezniaja net od telefonu moze byc prawdziwa
dodam tylko ze powyzsza wypowiedz to moje zdanie oparte na mojej niepewnej wiedzy, wiec nie jest to 100% pewne no i zastanawiam sie czy to "uniezaleznianie" moze miec az taki wplyw na tibie? w sumie nei wiem na czym polegaloby to :) ps ja mam radiowke 256 i raczej nie mam lagow :) chociaz czasami po prostu przerwya ot tak połaczenie :) |
no lagi niesamowite juz ok 14 dni grać nie mozna przez te neo X(
kyra powoli schodzi na psy Moim zdaniem najlepiej było za czasów NG chodz nie do końca zawsze cos sie znajdzie Nonix kolekcjonuje sobie chary (moim zdaniem to chore) :p Fummo pamietasz czasy DS to bylo cos a nie teraz zadnego dobrego pk H-lev wtedy zylo w strachu i bylo funny 3m Ta sie Ziomki i gl on Kyra :cup: Yours Daianka Awerku male pozdro od Deejay Yomada (wiesz ocb) xD |
a ja jak narazie nie nazekam na kyre...nawet na te chary nonixa.
nikt mnie jeszcze nie ubil a wiec jest dobrze |
wiross uwazaj bo mozesz pasc teraz duzo pkerów śmiga ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:46. |