![]() |
Nudyyyy Eiv Walczcie Plx:d
|
Komputer Mi SpŁonĄŁ !! :((((((((
|
Seq~ Zmień lvl w opisie bo 165 a nie 150 xD
|
Character Parsirfal does not exist.
Stora Sara Mar 13 2007, 17:37:24 CET Killed at Level 70 by Johan Xane |
lol, ukradli Kajzera! :)
|
Gwizdneli nam Kajzera :< Why deleted zaduzo banow za Unjusty ?
Evul peker or Evul Cheater?:evul: |
Lol co z Kajzerem ;O?
|
Trapnęli mu sorca nubami i źle wyliczył kille:P
|
i poszedł sie char...je..
Btw czemu Emzego i Viluma nie ma w Kazadum? Czyżby sie wypłacili? Oj chyba sie koniec war szykuje.... |
Character parsirfal does not exist. Time to say good bye...
:/ |
18:39 Knight Zeebee [122]: Listen up, you have such a fat ego that you make it so obvious you aren't Polish.
18:39 Knight Zeebee [122]: What did you do Spira, bought Master Vilum? 18:39 Knight Zeebee [122]: Can't you level your own character? 18:39 Knight Zeebee [122]: Dickhead. Tutaj widzimy wiekszego dekla:D |
Cuda na kiju, pochwal sie z jakiego powodu nie jesteś juz w Kazadum
|
Pars co jak co ale stracic w taki sposob chara to przykre :/ tak samo jak bys mial hacka tyle ze to jest twoja wina :/
Powiedzcie chlopaki mi tu Czemu Emrego niema w gildi >.< co tu sie wogole zaczyna dziac :/ |
A co ma sie dziac hahaha:D
Proba zabicia Religi byla wyjebana hahaha |
TAk jak wasza zabicia Widakeya? po 1 mnie tam niebylo i dlatego sie nieudalo xD
Pozatym gdy wida zaczol cie atakowac uciekles do depo i zawolales Saigaia i Fratena bylo nas 2 aktywnych a ty uciekles jak dziecko w podartych majtkach ...ale nvm niechce sie klucic Jeslli masz komentowac ich probe zabicia Religi byla nieudana taak samo jak wasza proba zabicia Widakeya bo oczywiscie niepomyslal nikt odwas by zucic Soul Fire i sadze ze dorwali by Wide i go zabili >.< ale no coz. |
Rzuciłem mu soulfire, ale po rzuceniu time ring + utani hur 113 pall jest szybszy ode mnie, sorry;) Poza tym nie masz co pórwnywać ataku 3 mid leveli z atakiem 16 highest lvli na servie;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
nic nie mowie ale z tego co wiem i pamietam to firefield to nie soulfire kolego;) |
Widakey miales farta:D ale cuz co bede sie tluamczyl hotkeye zostaly z otsa:D
Szukalem Exury Vity hahaha:D Next time uloze dobrze hotkeye:D Wytarczyuloby jakby Astrot wzial mwalla uzyl to bys padl genialnie:D Ale potwierdze ze masz ladne pvp nawet:) zobaczymy next time ok?:D |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Pozwalam smiejcie sie zemnie bo sam z siebie sie smieje:D:D8o
|
Cytuj:
Wy tu swirujecie a ja sobie spie >.< jak wy tak mozecie :P |
Cytuj:
|
gdzie bylem i gdzie padlem Varosem ? To raczej nie ja bo ja odwas varosem niepadlem ani 1 razu xD
|
Te, Ale wy jesteście nooby a ten Master Vilum niech uważa bo czuje ze Widakey dojdzie go :P
Hail CO Pozdro666 :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: |
Vilum prawie padles i ile ludzi czyta teraz ten temat Suahsaushaushsau
Robisz Kariere na Forum ^^ |
Heh sory za to co napisałem :P juz edytowane :P
|
Cytuj:
a ja czuje , że masz racje;] Hail CO/EiV |
Bylo minelo:D zachowalem sie jak noob i umiem sie do tego przyznac:)
|
Spox
Vilum bywa ze sie nieuda ja tez sadze ze EiV to Noobia jak niewiem co Akcja z Religa to porazka kto to wymyslil xD Mnie tam niebylo i odrazu robia jakies beznadziejne akcje saushaus |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Niewiem czemu sie tak naprawde poklucilismy jak widac umiemy normalnie pogadac :P Co z Emzym tak apropo Wyjebany czy Sam odszedl :O
To lognij teraz XD ja tez sie logne W pz i bede sie ukrywal. Uwielbiam to |
Ale sie panowie rozgadaliscie:) Udowodniliscie wlasnie ze wrog z wrogiem wcale nie musi sie klocic:P:P
|
Wsumie to niema potrzeby sie klucic to tylko gra >.<
|
Religa by padł gdyby nie bug "Soulfire". słyszałem że jak dostaniesz soulfire na klate i zucisz w siebie f bombe to palisz sie tyle ile f bomba trwa więc dla mnie to jest przykre >.<
|
Cytuj:
|
starasz się być zabawnym i widzisz tłum ludzi okrzykuje twoje imie. Jestem cipą i takim jak ja nie dorastasz do pięt więc zamknij tą swoją szanowną morde bo takie posty jak twoje przechodzą ludzką granice rozsądku. Jak ci sie cos nie podoba w moich postac jest książka próśb i zażaleń.
Magia czterech liter ssij. |
Cytuj:
poki, co na titani nudy, no, ale co sądzicie o wojnie IV vs. VR? |
Jak widać Ga sie kozaczy tylko wtedy kiedy maja przewage liczebną ;).
Gdyby nie Ga gildia Iv by wygrała bo mają lepszą taktyke ale tak narazie to chyba dostaja po dupsku. (Nie orientuje się w statystykach). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:38. |