![]() |
utani gran hur """To nie thoria ani kyra rozpierdoli was guardia
|
utani gran hur "cant touch this na na na
exevo gran mas flam ''cry die and have a k.ur.wa nice day" |
Utevo Lux "" Do not think I'm not seeing what you are doing
Exiva "" Do not hide behind noobchars Exevo Gran Mas Vis "" I want you all out from this server. Exori Gran "" It hurts? Good. :D |
Hahaha to mnie rozwalilo
Utani Hur " Jestem Adam , skladam i spadam @Down Tylko taka wersje uzywa sie na opence najczesciej na otsach |
Cytuj:
Oryginalna wersja to "wyrucham i spadam"... n/c |
Gdyby wyłowić z tych 69 stron na prawdę śmiesznych dopisków, to wyszłaby może z tego 1 góra 2 strony...
Do wszystkich autorów tych prześmiesznych opisów: Czy was na prawdę śmieszy coś w stylu "pałer renczers"? |
Nie wszystkie opisy smiesza ludzi innym sie podobaja niektorym nie :(
|
Cytuj:
Hehe, rzeczywiście śmieszne, boki zrywać, o kurde, ale się uhahałem. Chce widzieć jak się teraz ty z tego śmiejesz. |
exori gran "Typie Logout
|
Utani Hur "Go Go Power Rangers" xD
Utani gran Hur "Lece bo chce Lece bo pk goni mnie" xD Utani Hur "Padłeś ? Powstań. Biegnij po deda!" xD |
Utamo vita ""L casei defensis!
Exevo gran mas vis ""Dzieci, proszę wyłączyć komputer burza nadchodzi! |
exevo gran mas vis ""good like""
adori gran flam ""triple kill"" adora vita vis ""head shot"" |
20:07 Heal of Sprity [9]: utevo lux "" ilimina o tibia,ilumina minha vida, que o sucesso estara vindo!
:P |
DOBRE!!!!!!!!!!!!! DOBRE!!!!!!!!! DAWAC WIECEJ HEH
wymyslilem nowe! exura ""wiecej gp, ops hp DOBRE CO? :D8o:cup::baby::evul:B):]:p:(:);) |
Uhm, nie... daj więcej emotek, to może będzie.
Exevo vis lux- I MAH FIRIN MAH LAZOR!!!1 |
Mam dwa fajne xd
Utani hur "Padles? To powstan i lec po loota! Utani hur "Lece do dp, lece bo pk goni mnie! Czy mnie zajeb*e czy nie? |
Cytuj:
DZIEKI ZA RADE TAK BEDE ROBIL SWOJA DROGA KOZACKI OPIS CZARU ZIOMEK, CO TO ZNACZY ?????? wymyslilem tez swoje exori hur ""moja bron do ciebie leci |
mam pare smiesznych
utevo lux ""darmowa pochodnia exevo gran mas vis ""MEGAZORD!!! :cup::cup: exori gran ""giniesz exevo pan ""jawohl jawohl ich liebie alkohol utamo vita ""jestem za niebieska tarcza i niemozesz mi nic zrobic i chyba najlepsze: utani gran hur ""gogo pawer rengers! chcecie wiecej?? |
ja mam Utamo Vita """ I nie padne na hita ;)
|
;]
Utani Gran Hur """ Lece Bo Chce Lece Bo Pk Goni Mnie Czy Sa Uhy Czy Nie On I Tak Z SD Jeb*** Mnie
|
co 3 post to jest ops utani hur zaczynający się "LEce bo chce lece bo pk goni mnie ,ludzie popi******** was ? czytac nie umiecie?
|
Jak dla mnie ten gówniany temat jest do zamknięcia, nooby cały czas to samo piszą.
|
Myślę tak jak Panowie nade mną temat jest tylko i wyłącznie do spamowania a śmiesznych opisów jest powiedzmy 1 na strone max.... Też byłbym za zamknięciem tematu.
@down Srry, ale od niedawna zacząłem być aktywny na forum także nie do mnie z tym. Forum nie jest od spamowania... |
szkoda tylko że się na 70 stronie zorientowaliście :) Niech noobki tutaj piszą może gdzie indziej będzie mnie spamu
|
mam kolejny smieszny opisik :
utani hur """Lece bo chce lece bo pk goni mnie... :cup::cup::cup: spodobalo sie wam? chcecie wiecej? pzdr |
@up
Nie nie spodobało się nam, nie chcemy więcej. Chcemy zakmnięcia tematu. Wiem chciałeś żeby było śmiesznie... Wyszło jak zwykle. |
Cytuj:
|
Z calym szacunkiem ale koles Lord_Mateusz_the_beholder jest najbardziej zalosnym typem na forum tibia.pl... NIE CHCEMY WIECEJ!!
|
UTANI GRAN HUR ""LECE LECE BO CHCE LECE BO PEKA GONI MNIE
SLYSZELISCIE ???B):]8o:D:confused::p;):):cup::cup::evul:8o |
tej cicho cicho bo tego nie slyszeliscie
uwaga <werble> ...bruuuum.... exura ""gowno daje ale sie przydaje :cup: |
@2up i @up
Słyszycie głosy w tibii?? -.- OMG ludzie zamknijcie ten temat w piz... Następne super extra pro eful opisy będę specjalnie sprawdzał na poprzednich stronach czy nie było i będę notorycznie je zgłaszać. Może wreszcie się ktoś obudzi żeby zamknąć ten spam. Pozdrawiam. |
Utani Hur "Gówno daje, bo chcę
Exura "Lecę, ale się przydaje xD |
Cytuj:
|
Po co robicie offtopy, nie podoba sie to nie psujcie nam zabawy! X(X(X(X(X(
exura vita ""jaja kupa pyta |
Dla ciebie zabawą jest pisanie tych dennych bezsensownych rymowanek i dowalanie tego armią pustych emotek?
@Down: Cytuj:
|
Nie, a dla ciebie?
exura ""rura |
Ehhh......
Na Każdej stronie ciagle jest napisane utani gran hur " lece bo chce ~ albo exura " gówno daje ale sie przydaje -.- z Tych 70 stron można było by wybrać jakieś porządne opisy a nie ... Powinni ten temat Zamknąć ;) |
Cytuj:
|
Jestem Maciek i jestem slamerem.
Teraz dwa super opisy, jeżeli już zaczęliście rymować! Exori "Bojcie sie bracia moi Exevo Gran Mas Vis "Popieram PiS. |
sprzed 2 lat, jeszcze jak mialem ledwo 100 lvl i doszedlem do vision :)
http://img33.imageshack.us/img33/3002/34018.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:18. |