![]() |
to moze ja jescze napisze bo tam widze Darkss napisał to tez napisze ^^ ( wybaczcie za double posta ale zapomnialem ^^ to juz sie nie powtozy =D)
Imię: Crying Orphan Nazwiko: -- Wiek: -- SIŁA: 90+% ZWINNOŚĆ: 20% OBRONA: 0% Bron: umysł xd |
Brakuje mi ostatniej postaci - Wojownika (sily dobra). Kto sie zglosi dostanie tibijski placek jagodowy.
|
ja sie zglaszam xD dobra daj mi ten placek ;D
imie : Dalione nazwisko : Dwrean wiek: -- sila : 80% + zwinnosc :30 % obrona : 40 % bron : legendarna moc |
Ups..nie ten temat...usunac..
|
Dam ci placek ale moge tylko na Danubi, pozatym po co ta sila obrona Bron itp.
To bylo tylko do fake samuraje a pozostali tego nie potrzebuja. Daj mi swój outfit i jestes. |
The Castle
Potrzebuje pare rol do ,,The Castle"
1. Glówny bohater, wedrowny czarodziej( out moj) - Dakanoth 2. Kuzyn glownego bohatera rycerz walczacy dwureczna bronia - 3. Piesniarka grajaca na lutni - 4. Baron - 5. Kapitan najemników- Patrick @down outfit potrzebny(swoj tylko do czarodzieja) ps.: no co to za imie dla sredniowiecznego europejskiego rycerza? a arabow to ja w fake'u nie mam -.- @2xdown kk ale bez sir widziales najlmnika z przydomkiem ,,SIR" ? |
@up : Zglaszam sie
Krewny glownego bohatera Nick Stra'Thos Out chyba masz? @edit : Juz mi sie odechcialo byc w twoim fake za twoje "Naruto na moscie" |
@Zeberek:
Kapitan najemników... Nick: Sir Patrick Outfit: http://img368.imageshack.us/img368/9463/outfit40sz3.png |
No wiec Zeberek, chcialbym zagrac role glównego bohatera.
Nick do wyboru : -Arbaal -Dakanoth który wolisz wybierz, mam nadzieje na role ;> |
ja moge byc kuzynem glownego bohatera
nick:roran http://img151.imageshack.us/img151/7...itrorantq2.png |
@Zeberek
Daj mi byle kogo :D Nick:Rayza lub Ray |
Rekrutacja fo fake'a "Save the Time":
Gł. bohater - Pustak Kumpel gł. bohatera - Shaki 2 kumpel gł. bohatera - Glorzz Ojciec gł. bohatera - Wattsy Sędzia turnieju - Aceb Organizator turnieju - 2 organizator turnieju (female) - Mnich przydzielający pokoje uczestnikom turnieju - Ojciec Stratos Uczestnik turnieju - Idate Uczestnik turnieju - Virus Uczestnik turnieju - Meryba Uczestnik turnieju - Sarix Uczestnik turnieju - Joe Uczestnik turnieju - Dragonius Uczestnik turnieju - Uczestnik turnieju - Uczestnik turnieju (female) - Uczestnik turnieju (female) - Bóg Ognia - Yuno Bóg Wody - Ganci Bóg Śniegu i Lodu - Koper Przewodniczący kultu - Mufad Zabójca - Aegnor Zdobywca 1 totemu / półdemon - Rayza Półsmok, który chce odbić 1 totem - Pedziej Zdobywca 2 totemu / elementalista wody - Omega Zdobywca 3 totemu / odtrącony kultysta - I to chyba wszystko :p W zgłoszeniu proszę tylko podać nick. Outfit niekonieczny. Po tygodniu wstawiam własne nicki, gdyż nie chce zwlekać z tworzeniem fake'a. |
Cytuj:
Bóg Ognia nick:Yuno Out: jak będzie potrzebny napisz na pw prześle ci. @up cholera sory za to yno miało być yuno |
Zglaszam sie na Boga Wody > Nick - Ganci
|
Cytuj:
|
|
Mnich przydzielajacy pokoje
Nick : Ojciec Stratos |
@2 x up o zesz... a ja chcialem wlasnie dac mu ten out ze zgloszeniem aress :]
Shuki: Uczestnik turnieju Nick:Idate Out http://img59.imageshack.us/img59/269/bdil1.png |
Sedzie poprosze!!!
(z edytowalem bo brzydko wygladalo ;<) |
Gł. bohater - Pustak
Kumpel gł. bohatera - Shaki 2 kumpel gł. bohatera - Glorzz Ojciec gł. bohatera - Wattsy Sędzia turnieju - Organizator turnieju - 2 organizator turnieju (female) - Mnich przydzielający pokoje uczestnikom turnieju - Ojciec Stratos Uczestnik turnieju - Idate Uczestnik turnieju - Uczestnik turnieju - Uczestnik turnieju - Uczestnik turnieju - Uczestnik turnieju - Uczestnik turnieju - Uczestnik turnieju - Uczestnik turnieju (female) - Uczestnik turnieju (female) - Bóg Ognia - Yno Bóg Wody - Ganci Bóg Śniegu i Lodu - Koper Przewodniczący kultu - Zabójca - Aegnor Zdobywca 1 totemu / półdemon - Półsmok, który chce odbić 1 totem - Zdobywca 2 totemu / elementalista wody - Zdobywca 3 totemu / odtrącony kultysta - Ja chcę być przewodniczącym kultu plxor ; d |
Ja uczestnik turnieju \m/
Nick: Virusmaxi albo Virus a Outa nie dam :P Bo niekonieczny :p |
@SHUKI:D
Zdobywca 1 totemu / półdemon -RAYZA |
Gł. bohater - Pustak
Kumpel gł. bohatera - Shaki 2 kumpel gł. bohatera - Glorzz Ojciec gł. bohatera - Wattsy Sędzia turnieju - Aceb Organizator turnieju - 2 organizator turnieju (female) - Mnich przydzielający pokoje uczestnikom turnieju - Ojciec Stratos Uczestnik turnieju - Idate Uczestnik turnieju - Virus Uczestnik turnieju - Uczestnik turnieju - Uczestnik turnieju - Uczestnik turnieju - Uczestnik turnieju - Uczestnik turnieju - Uczestnik turnieju (female) - Uczestnik turnieju (female) - Bóg Ognia - Yno Bóg Wody - Ganci Bóg Śniegu i Lodu - Koper Przewodniczący kultu - Mufad Zabójca - Aegnor Zdobywca 1 totemu / półdemon - Rayza Półsmok, który chce odbić 1 totem - Zdobywca 2 totemu / elementalista wody - Zdobywca 3 totemu / odtrącony kultysta - Chcę być uczestnikiem turnieju nick Meryba |
Elementalista wody.
|
|
Shuki.
Uczestnik trunieju. Nick: Joae Out: http://img153.imageshack.us/img153/7531/kolofm3.png Mam zostać jak najdłużej! @down Spoko, nie bulwersuj się, pewnie ze złości zrobisz że przegram pierwszy. |
@Up
Fabułe to ja wymyślam, a poza tym nie sugeruj się, że będzie to coś w stylu Shrek~ i Turniej Wymiarów albo TT i TT2. @Edit Bulwersuje się z takiego powodu, że to nie turniej walk... Ale cisza, nie zdradzam fabuły. :p @KFV Minął tydzień... Przykro mi już nie ma rekruracji. |
@Shuki
Ja moge być półsmokiem |
Shaki.
Wsadź mnie gdzie możesz. Out: Potrzebny? http://img405.imageshack.us/img405/338/gostekpc2nj7.png |
Edit : Post do usuniecia.
|
Post do usuniecia
|
Też chcę być uczestnikem turnieju
Nick Xovadis oufit http://foteka.pl/bb3e651cb2499a96457b5f2100e1f072 |
Debili nie przyjmuje... Jak coś ci nie pasi to przeczytaj posta jeszcze raz i popatrz na datę...
|
...
Szuakm
3 Ludzi 4 ludzie do druzyny 5 nauczycieli 1 dyrektor Czekam |
Mogę być nauczycielem :)
Tylko proszę abym nie był żadnym debilo-czymś xD Nick:Qubik Outfit dowolny... <no chyba że chcesz to zrobię jakiś> @down: Chcę być zuo master :D |
thx
Thx.
Dokladniej mam pomysl na * nauczycieli i jeden nauczyciel jest ZuO mAsTeR chcesz nim byc czy normalnym? ;d @Down: Ok xD |
@Szlaja
Daj mi DYREKTORA xD:D |
Eh
Tylko nie bede mogl kontynuowac (tak sie pisze? jestem slaby z polaka)
Fake dopuki nie bede mial pociagu (dzial Outfity na zamowienie) |
Potrzebuje
Przyjaciel głownego bohatera1- Przyjaciel głownego bohatera2- Przywódca Elfow- Jesli namy(name) mi sie nie beda podobac to o tym poinformuje. @down name nie podoba mi sie. |
@up moge byc przywódcą elfow?
name: elf of honor outfit: sobie zrobie ok? Jeżeli mnie weźmiesz to napisz na PW |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:50. |