![]() |
Ta, 0:4, oshea na bramce, dobra beczka:D
|
boze jak mozna lubicmanchaster omg ....
|
Cytuj:
Man Utd dobrze zagrał ... Szkoda tylko że VdS kontuzja :p Chociaż z drugiej strony Kuszczak będzie mógł się popisać :P xD |
Cytuj:
GOOOOOL GOOOOOL GOOOOOL GOOOOOL GOOOOOL GOOOOOL GOOOOOL GOOOOOL n/c |
Cytuj:
@down nie znasz się ... |
Cytuj:
Arsenal ! |
a ja i tak twierdze ze Grzeski Kalisz z Rasiakiem na napadzie sa najlepszym zespolem Xd
|
wy sie nie znacie Cracovia rox a nie jakie arsenale czy menczestery
|
Cytuj:
|
normalnie ..
|
Cytuj:
manchester r0x |
Cytuj:
ps.w letnim update ma dojsc nowy outfit "MU-skladajacy sie z czapki MU i szalika ale tzreba na to 300 red piece of clouth,lindlay juz zbiera:D |
a ja powiem VeB:) i tyle w temacie w tym roku znowu tytul;]a w kraju oczywiscie (L)egia:D a ww tibi oczywicie DPFT:D
p.s smieszy mnie to jak teraz co 2 soobba na servie chce do dpft dojsc, a przed tym battle to jeszcze tacy chetni nie byli;] zal;] |
Cytuj:
pozdrawiam /wasz Dewyth :* |
Cytuj:
|
Cracovia , lech i arka rox bez menchesteru niewiem ale jakos nie lubie tej druzyny
|
Cytuj:
Edit: W sumie to jeszcze Warta Poznań rox xD W końcu gram tam już z 7-8 lat :P Tylko aktualnie nogę mam złamaną :/ |
Nienawidze tego calego rooneya czy jak mu tam i dawniej tego lalusia bechama
|
Cytuj:
|
Lech Areczka Cracovia
Lech Areczka Cracovia Leeech Areczka Craaacovia HEJ! ;] |
Cytuj:
Cytuj:
ARKA GDYNIA - SUKA ŚWINIA! Trzej królowie wielkich miast: Wisła, Śląsk i Lechia Gdańsk!! |
Wydaję mi się czy to jest temat o Wydarzeniach z Arcanii ? :P No chyba że będzie wojna między fanami Lecha, Arki, Cracovii vs. Wisła i coś tam :P
PS. Miłość, Wiara, Walka - Lech, Cracovia, Arka :P Edit: PS2: Glory, Glory Man Utd! xD |
zaraz tutaj Legia & Pogon sie wcisna :P ale po co sie klocic pogadajmy o czyms spokojnym.. jak wojna?
|
Właśnie o tym mówię, że temat trochę zbacza z tematu xD
Tak btw tej wojny to możecie zarzucić jakąś listę z fragami albo coś :P Bo ja jestem na ten temat zielony i wiem tylko to że Beach zostało rozgromione (18:2 chyba) :p |
ta koniec tematu bo i tak wiadomo kto jest mistrzem polski... ;d
|
Cytuj:
|
i tak wam skasuja te wasze wypociny o klubach
|
Cytuj:
skonczcie juz pier...c o tej pilce bo amm spazme na tym punkcie jak widze bande klucacych sie kto lepszy i spiewajacych gupie txt,dla mniew syztskie kluby polskie i zagraniczne sa zalosne a najlepszy sport to podwodne bierki na wysokiej fali rozgrywane w nocy bez swiatel i tyle piszcie cos o arcani albo zaluzcie sobie temat"dzieci i pilka nozna czyli kim komu zakladac skarpetki chcialby lind;)" |
Cytuj:
lech zdech kolejorz. nozownicy ***j wam w dupe, nozownicy. ara ara ara, k**wa stara =dddd A melanz trwaaa |
Cytuj:
|
Niewielu nas lubi !!!!!
Wiekszosc nienawidzi !!! Boja sie nas wszyscy Lech Lech Lech !!!! pasy pyry CRACOVIA LECH przyjazn az po zycia kres |
Cytuj:
Dla mnie zenada jest robienie bledow ortograficznych a w szczegolnosci na forach. Kazdy sport, ktory nie jest uprawiany zawodowo jest dobry dla zdrowia. Trza zbierac na kompa i skopac dupe Fafikowi. Mam do niego zal za Lucka. P.S. Jest nas Trzech Arka, Cracovia i Lech |
dobra sua idz pograj w badmintona czy tam w tenisa;p
|
sua gra w bilarda kieszonkowego zawodowo
----------------------------------------------------------- Cechuje nas jedno pojecie którego wy nie znacie , my wjezdżamy wy s*******acie !!!!!! |
Ja bym proponował skłosza :)
co tam Eti, słyszałem, że na Eurowizje pędzisz xP pozdro |
Na eurowizje jade ja ciołki :D Kocham was ohhh ahhh
Orgazm!!!!!!!!!!!!! |
Sua look at this :P Manchester United rlz ! Czasami bywam na meczach na Old Trafford , obejrzyj moje foty z grona ( ja to ten po prawej :P )
http://b12.grono.net/212/86/gallery-9239752-500x500.jpg http://b50.grono.net/246/167/gallery...61-500x500.jpg |
po czyjej prawej twojej czy mojej ????
a tak poza tym to ładne są tam obiekty kiedy będą takie w POLSCE :( :( :( :( :( A co do arcani to wojna chyba dalej trwa . Teraz jest upragnione wyczekiwanie na fosfika dzisiaj moze był z 15 min online |
offtopic : (L)
topic : jutro w venore po domkiem Lindlay bedzie sprzedawal pomarańcze napewno znajdziecie to taki krasnal z red skullem :evul: |
vald masz hunta
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:20. |