![]() |
Daj ktos link do jakiegos fajnego filmiku z wara z xereny ogladalem juz 2 trapy zulina i tak mi sie spodobalo ze chce jeszcze :) szkoda tylko ze pier***ony mitzumek podkulil ogon i dal loga xP
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
no moj kolega kina ~50 tez zostal zabity przez grupke szwedow za nic wiec nie mowcie ze szwedzi tacy cacy a polacy ble
|
Cytuj:
Ps: samemu tym postem potwierdziles ze polacy to homofobi i szumowiny Cytuj:
|
@Skramer
Bzdury gadasz, albo sam nie wiesz. Hacknal go ktos z WbK. NIejeden znajomy od was mi to powiedzial :)
|
@ 2up.
Zgadzam się robią to rzesze znoobialych ppl. @up Zapewniam że to nikt z WBK. P.S. Czasem tu są takie durnoty pisane, że huh ale czasem nawet ciekawe rzeczy ;o] |
16:26 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Zeptoo. He was killed by Gladast. |
16:40 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Bo Daywalker. He was killed by Korun Dore. |
17:05 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Happy Elder of Boat. He was killed by Helluxzii. |
Huehueheu co sie teraz dzieje? Jakieś polowanie XD
|
Hail Wannabe Kamikaze:P
Pozdro dla Bonczka, chłopca wybrańca, który przeżył, czy jakoś tak... xD! Liczę że Wannabe Kamikaze zrobi porządek na Xerenie, ale także źle życzę Untorze... |
No open battle jest a ja moge sobie pozwolic na realcje na zywo xD
Takze jak cos to daje znac :)) |
Mam nadzieje, ze ktos nagrywa ; p
|
Napewno Kavare nagrywa to niech wrzuca szybko filmik z tego battle ;p.
Z tego co widać po fragach to zacieta ta bitwa 8o |
Juz po walce...
MY: Urza Wander -.- May 09 2007, 17:28:55 CEST Killed at Level 101 by Xazez May 09 2007, 16:58:08 CEST Killed at Level 101 by Mitzum and by Snustorr Oni: Bo Daywalker May 09 2007, 16:40:55 CEST Killed at Level 78 by Helluxzii and by Korun Dore May 09 2007, 17:05:03 CEST Killed at Level 85 by Korun Dore and by Helluxzii |
Chyba niczego nie pominalem... nie wiem jak Zeptoo liczyc (thx for dsm ^.-) ;s... Walka byla zacieta xD
|
Nie daje filmu bo jest nudny i długi. Padl Zeptoo, Bo Daywalker i Happy Elder~. Od nas Urza 2x, kupowal blessy po dedzie i go w kazzo dojebali w trapie. ;)
|
No i co z tego ze nudny , moze dla kogos bedzie ciekawy. Daj plx :D
|
Cytuj:
tym razem remisowy bez dedow(praktycznie)?:p to pewnie jak w szachach graliscie :p |
Tengu bezsilne to przy blessach masslogi robia.. az mi sie ich szkoda robi : )
Najpierw Demo a teraz Urza, ale to pokazuje tylko jacy sa bezradni =) |
Cytuj:
|
Niech sobie massloguja.. a wy robcie swoje, powoli powoli bo sie rozpier^#$oli :D
|
To co z tego że długi i nudny film ale warto obejrzeć jeszcze mnie interesują losy tego świata :)
|
Nie istotne ze dlugi i nudny ale czasem warto obejrzec kto niechce nie musi:D ALe czy to naprawde takie wielki problem wkleic link w posta?
Jesli ktos ma niech go wrzuci tutaj:D |
Cytuj:
|
Ależ jak to ? To zajebiste, bajeczne, magiczne, mityczne i wogule EVUL pr0 Tengu musi sie uciekac do takich metod ? :(
|
Cytuj:
Zgodze sie z tym taka jest prawda i dziwie sie czego WK tak nie robi to jest jedna z wazniejszych spraw w wojnie i przyznam szczerze na pocztaku wojny myslalem ze wlasnei WK bediz takie numery robic i ciagle fragowac masslogami. Troche tego nei rozumiem PLX FILMIK |
ale czy to istotne? sa jakies reguly na wojnie ktore trzeba przestrzegac? nie wiec kazda metoda jest dobra i nie mam zamiaru bronic tu tengu bo mi to zwisa tak samo wbk moga to robic w wojnie liczy sie wynik a nie to w jaki sposob zostal osigniety
|
Ja nie mowie ze to zle ale do nich nie pasuje.. pokazuje tylko ze umieja szybko expic, maja dobre pvm (monster jak by ktos nie skumał) ale zdaje mi sie ze to WBK ma lepsza wizje tej wojny.. kto grał na morganie ten widzial jak kiepskie jest tengu i napewno nie sa niezniszczalni.
Edit Name Invitation Date Beriah Alatin May 09 2007 Nareszcie.. tylko szkoda ze Beriah juz 2 bany na pk wbił i zapewne by wbił trzeciego, kasujacego konto ale pwenie qple go namowili zeby pomogl. Smieszne jest to ze nieadwno tengu mu w dupe wlazio chyba zeby stanal po ich stronie ;p Niech kupuje pacca i wraca, szkoda tylko jego postaci ze 2 bany wbil bezmyslnie.. :/ |
Heh coś mi się zdaje że jak Wbk dojdzie do władzy to i team Partille zacznie się angażować we władze ale po co ja to pisze jak i tak pewnie nie wygracie ale cuda się zdażają :) Odnośnie filmiku link plax ;D
|
Im chyba glownie zalezy zeby pokarac tengu bo ostatnio jakos zaden z nich nie grał bardzo.. Pytanie tylko czemu Kiiro ktory jest rl wszystkich z partille nie jest tym razem z nimi ? New owner ?
|
13:47 Kiiro [112]: hah the same owner as always
Wypowiedź z dnia 6 maja xD |
Urza Wander niełam sie :p
Ale na przyszłość uważajcie przy kupywaniu blessów, myśle że trzeciej takiej wpadki już niebędzieB) |
Cytuj:
|
My zeby kogos zabic jak kupuje blessy bysmy musieli byc all na vt.. u nich wystarczy 10 osob online i my nie zrobimy mass loga bo nas rozniasa, prawda? To oni sa narazie ta gildia co jest najlepsza... oby sie to zmienilo..
A co do tego ze ktos chyba napisal ze partille po wojnie za bardzo bedzie sie angazowalo w rządzenie.. prawda jest taka ze my jestesmy gówno warci bez nich, a oni gówno warci bez nas... |
No tak ale oni ciagle epxia a wy nie. Jaki to ma sens zabijanie raz na jakis czas podczas gdy on ito odrabijaa musicie sie bardziej zgrac i poswiecac :D napewno sa chwile w nocy czy rano kiedy jest tylk okilak osob od nich online. Nie mozna ustalic sobie terminu z ranca albo w nocy obczaic czy jest ich malo a potem wbijac i fragowac
|
Mefisto of Deth@
Cudem bedzie jak wbijesz nastepny lvl:) N00by@ Jak nic nie wiecie to nie wypowiadajcie sie na temat wojnyX( |
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:28. |