Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Xerena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=198)
-   -   Wydarzenia z Xereny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=92979)

Zeusxx 09-05-2007 00:14

Daj ktos link do jakiegos fajnego filmiku z wara z xereny ogladalem juz 2 trapy zulina i tak mi sie spodobalo ze chce jeszcze :) szkoda tylko ze pier***ony mitzumek podkulil ogon i dal loga xP

Dypek 09-05-2007 09:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yashano (Post 1419138)
Czytam ten temat od początku i tak se myśle ze ta wojna to wyrzucone pieniądze są :(

Popierwsze dlatego że wiele osób traci lvl nawet tych którzy nie są w wojne zamieszane, wileu z nich to moi kumple a są z szwecji jak i z polski.

Bluźnicie na Samka, Marco a może oni poprostu nie chcą stracić lvl, oczywiście to co robią szpiegując i czytając kto co tu pisze jest oczywiście kurewskie i wogóle ale to że są z tengu jest zrozumiałe nie chcą stracić lvl i tyle.

Co innego Molnar bo kiedyś naprawde wydawał się spoko, byłem z nim na hydrach i naprawde spoko gość był z niego, a zdradził was jak huj, a marco i samek nie dawali wam chamskiej i zludnej nadzieji.

Taka samo zabijając szwedzkich playerów przy okazji moich dobrych kumpli robicie sobie nowych wrogów np :

Ayako Tai nie był w wojnie a musieliście go zabić tak samo skullita także musieliście ją zabić, jest to bezsensowne :( ale cóż już nic nie da się z tym zrobić i mogę życzyć tylko powodzenia stronie Polaków, Mam nadzieje że nawet jeśli nie wygracie, szwedzi zmienią troche stosunek, może zobaczą że polacy mają siłę albo poprostu zaczną ich tępić na niższych lvl. Nie wiem i Powodzenia

A Swe to nie gnebia pl co nie sa w wojne zamieszani?? to oni zaczeli ...... Klepia all 60+ polaka to co Polacy maja byc gorsi??Nawet popatrz na mnie ani razu nikogo z swe nie atakowalem nie bylem na akcji a mnie huntuja nawet nie wiem za co....

Dypek 09-05-2007 09:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yashano (Post 1419138)
Czytam ten temat od początku i tak se myśle ze ta wojna to wyrzucone pieniądze są :(

Popierwsze dlatego że wiele osób traci lvl nawet tych którzy nie są w wojne zamieszane, wileu z nich to moi kumple a są z szwecji jak i z polski.

Bluźnicie na Samka, Marco a może oni poprostu nie chcą stracić lvl, oczywiście to co robią szpiegując i czytając kto co tu pisze jest oczywiście kurewskie i wogóle ale to że są z tengu jest zrozumiałe nie chcą stracić lvl i tyle.

Co innego Molnar bo kiedyś naprawde wydawał się spoko, byłem z nim na hydrach i naprawde spoko gość był z niego, a zdradził was jak huj, a marco i samek nie dawali wam chamskiej i zludnej nadzieji.

Taka samo zabijając szwedzkich playerów przy okazji moich dobrych kumpli robicie sobie nowych wrogów np :

Ayako Tai nie był w wojnie a musieliście go zabić tak samo skullita także musieliście ją zabić, jest to bezsensowne :( ale cóż już nic nie da się z tym zrobić i mogę życzyć tylko powodzenia stronie Polaków, Mam nadzieje że nawet jeśli nie wygracie, szwedzi zmienią troche stosunek, może zobaczą że polacy mają siłę albo poprostu zaczną ich tępić na niższych lvl. Nie wiem i Powodzenia

A Swe to nie gnebia pl co nie sa w wojne zamieszani?? to oni zaczeli ...... Klepia all 60+ polaka to co Polacy maja byc gorsi??Nawet popatrz na mnie ani razu nikogo z swe nie atakowalem nie bylem na akcji a mnie huntuja nawet nie wiem za co. A co do Marco i samka to jesli nie chcieli lvl tracic to mogli do wojny sie nie mieszac tak samo jak Axel.

enderty 09-05-2007 10:08

no moj kolega kina ~50 tez zostal zabity przez grupke szwedow za nic wiec nie mowcie ze szwedzi tacy cacy a polacy ble

Piotrek Marycha 09-05-2007 11:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Van ent (Post 1419134)
Nie wiem i nie chce wiedzieć kto ci coś zrobił w życiu i masz taki stosunek do własnego narodu ale powiem ci tylko jedno wyjdź z tego forum!!B)
Jak można twierdzić ze polacy to gorsze szumowiny niz swe !! X(
Ty chyba kurwa szwed jebany jesteś i ktoś cie nauczył pisać po Polsku :(
Albo jeden z tych frajerow co trzymaja ich strone i liżą im dupy!!

zal.pl... Tak samo mi jezdźili jak uratowalem jakiegos niemca po meczu na MŚ Niemcy - Polska, co byla wtedy nagonka... nawrzucali mi ze jestem niemcem i tylko gadac po polsku umiem xD

Ps: samemu tym postem potwierdziles ze polacy to homofobi i szumowiny

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skramer (Post 1419229)
A tak btw..
Samka rozumiem.. gra z tengu juz chyba 4 lata (z tego co pamietam) wiec na jego miejscu pewnie kazdy z was by wybral przyjaciol i walczyl z nimi niz naród.. to nie jest wojna pl vs swe.. to tengu robi wojne polsko-szwedzka.. my chcielismy Wannabe kamiakze vs tengu... ale to oni zrobili wojne narodow..

Tutaj bym sie nie zgodzil, ani WbK ani Tengu nie robia z tego wojny narodów, tengu po prostu eliminuje potencjalnych wrogów, jeżeli juz kto tu robi wojne narodów to robią to rzesze znoobilaych polaczkuffff pod dp w carlin&thais :S

Abor 09-05-2007 11:51

@Skramer

Bzdury gadasz, albo sam nie wiesz. Hacknal go ktos z WbK. NIejeden znajomy od was mi to powiedzial :)

Miltiades 09-05-2007 15:48

@ 2up.

Zgadzam się robią to rzesze znoobialych ppl.

@up

Zapewniam że to nikt z WBK.

P.S. Czasem tu są takie durnoty pisane, że huh ale czasem nawet ciekawe rzeczy ;o]

Rob'ek 09-05-2007 17:32

16:26 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Zeptoo. He was killed by Gladast.

Rob'ek 09-05-2007 17:46

16:40 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Bo Daywalker. He was killed by Korun Dore.

Rob'ek 09-05-2007 18:11

17:05 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Happy Elder of Boat. He was killed by Helluxzii.

Viltherius 09-05-2007 18:17

Huehueheu co sie teraz dzieje? Jakieś polowanie XD

Xzonixek 09-05-2007 18:29

Hail Wannabe Kamikaze:P

Pozdro dla Bonczka, chłopca wybrańca, który przeżył, czy jakoś tak... xD!

Liczę że Wannabe Kamikaze zrobi porządek na Xerenie, ale także źle życzę Untorze...

Rob'ek 09-05-2007 18:31

No open battle jest a ja moge sobie pozwolic na realcje na zywo xD
Takze jak cos to daje znac :))

st1L 09-05-2007 18:34

Mam nadzieje, ze ktos nagrywa ; p

Schwenkler 09-05-2007 18:39

Napewno Kavare nagrywa to niech wrzuca szybko filmik z tego battle ;p.
Z tego co widać po fragach to zacieta ta bitwa 8o

Rob'ek 09-05-2007 18:45

Juz po walce...
MY:
Urza Wander -.-
May 09 2007, 17:28:55 CEST Killed at Level 101 by Xazez
May 09 2007, 16:58:08 CEST Killed at Level 101 by Mitzum
and by Snustorr

Oni:
Bo Daywalker
May 09 2007, 16:40:55 CEST Killed at Level 78 by Helluxzii
and by Korun Dore

May 09 2007, 17:05:03 CEST Killed at Level 85 by Korun Dore
and by Helluxzii

Rob'ek 09-05-2007 18:45

Chyba niczego nie pominalem... nie wiem jak Zeptoo liczyc (thx for dsm ^.-) ;s... Walka byla zacieta xD

Waldo1910 09-05-2007 18:54

Nie daje filmu bo jest nudny i długi. Padl Zeptoo, Bo Daywalker i Happy Elder~. Od nas Urza 2x, kupowal blessy po dedzie i go w kazzo dojebali w trapie. ;)

Tek 09-05-2007 19:00

No i co z tego ze nudny , moze dla kogos bedzie ciekawy. Daj plx :D

enderty 09-05-2007 19:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Waldo1910 (Post 1421006)
Nie daje filmu bo jest nudny i długi. Padl Zeptoo, Bo Daywalker i Happy Elder~. Od nas Urza 2x, kupowal blessy po dedzie i go w kazzo dojebali w trapie. ;)

to byl open battle? :/
tym razem remisowy bez dedow(praktycznie)?:p
to pewnie jak w szachach graliscie :p

wrogonastawiony 09-05-2007 20:01

Tengu bezsilne to przy blessach masslogi robia.. az mi sie ich szkoda robi : )
Najpierw Demo a teraz Urza, ale to pokazuje tylko jacy sa bezradni =)

Nacpany_Wlodek 09-05-2007 20:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony (Post 1421162)

Fakt, ale to niepotrzebna strata hajsu xd

wrogonastawiony 09-05-2007 20:22

Niech sobie massloguja.. a wy robcie swoje, powoli powoli bo sie rozpier^#$oli :D

Mefisto of Deth 09-05-2007 20:37

To co z tego że długi i nudny film ale warto obejrzeć jeszcze mnie interesują losy tego świata :)

Kanti88 09-05-2007 20:41

Nie istotne ze dlugi i nudny ale czasem warto obejrzec kto niechce nie musi:D ALe czy to naprawde takie wielki problem wkleic link w posta?

Jesli ktos ma niech go wrzuci tutaj:D

tzu 09-05-2007 21:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony (Post 1421162)

nazywasz to bezradnością? ja raczej bym to nazwał pomysłowościa bo takie rzeczy sie opłaca robic nie dośc ze taki koles ma kase w bp to jeszcze nie ma wykupionych blessow wiec mozna powiedziec ze taki ded to jakby upiec dwie pieczenie na jednym ogniu ;]

wrogonastawiony 09-05-2007 21:14

Ależ jak to ? To zajebiste, bajeczne, magiczne, mityczne i wogule EVUL pr0 Tengu musi sie uciekac do takich metod ? :(

Kanti88 09-05-2007 21:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tzu (Post 1421366)
nazywasz to bezradnością? ja raczej bym to nazwał pomysłowościa bo takie rzeczy sie opłaca robic nie dośc ze taki koles ma kase w bp to jeszcze nie ma wykupionych blessow wiec mozna powiedziec ze taki ded to jakby upiec dwie pieczenie na jednym ogniu ;]

Zgodze sie z tym taka jest prawda i dziwie sie czego WK tak nie robi to jest jedna z wazniejszych spraw w wojnie i przyznam szczerze na pocztaku wojny myslalem ze wlasnei WK bediz takie numery robic i ciagle fragowac masslogami. Troche tego nei rozumiem

PLX FILMIK

tzu 09-05-2007 21:18

ale czy to istotne? sa jakies reguly na wojnie ktore trzeba przestrzegac? nie wiec kazda metoda jest dobra i nie mam zamiaru bronic tu tengu bo mi to zwisa tak samo wbk moga to robic w wojnie liczy sie wynik a nie to w jaki sposob zostal osigniety

wrogonastawiony 09-05-2007 21:26

Ja nie mowie ze to zle ale do nich nie pasuje.. pokazuje tylko ze umieja szybko expic, maja dobre pvm (monster jak by ktos nie skumał) ale zdaje mi sie ze to WBK ma lepsza wizje tej wojny.. kto grał na morganie ten widzial jak kiepskie jest tengu i napewno nie sa niezniszczalni.

Edit
Name Invitation Date
Beriah Alatin May 09 2007

Nareszcie.. tylko szkoda ze Beriah juz 2 bany na pk wbił i zapewne by wbił trzeciego, kasujacego konto ale pwenie qple go namowili zeby pomogl. Smieszne jest to ze nieadwno tengu mu w dupe wlazio chyba zeby stanal po ich stronie ;p Niech kupuje pacca i wraca, szkoda tylko jego postaci ze 2 bany wbil bezmyslnie.. :/

Mefisto of Deth 09-05-2007 21:43

Heh coś mi się zdaje że jak Wbk dojdzie do władzy to i team Partille zacznie się angażować we władze ale po co ja to pisze jak i tak pewnie nie wygracie ale cuda się zdażają :) Odnośnie filmiku link plax ;D

wrogonastawiony 09-05-2007 21:50

Im chyba glownie zalezy zeby pokarac tengu bo ostatnio jakos zaden z nich nie grał bardzo.. Pytanie tylko czemu Kiiro ktory jest rl wszystkich z partille nie jest tym razem z nimi ? New owner ?

Dadinz 09-05-2007 22:25

13:47 Kiiro [112]: hah the same owner as always

Wypowiedź z dnia 6 maja xD

abarth 09-05-2007 22:30

Urza Wander niełam sie :p

Ale na przyszłość uważajcie przy kupywaniu blessów, myśle że trzeciej takiej wpadki już niebędzieB)

tzu 09-05-2007 22:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mefisto of Deth (Post 1421455)
Heh coś mi się zdaje że jak Wbk dojdzie do władzy to i team Partille zacznie się angażować we władze ale po co ja to pisze jak i tak pewnie nie wygracie ale cuda się zdażają :) Odnośnie filmiku link plax ;D

ile razy jeszcze zamierzasz napisac post w ktorym powiesz ze wbk przegraja wojne? bo tylko nie potrzebnie zasmiecasz forum i stajesz sie nudny lepiej wyjdz z tego forum albo zacznij sensownie gadac i na temat

Skramer 09-05-2007 22:56

My zeby kogos zabic jak kupuje blessy bysmy musieli byc all na vt.. u nich wystarczy 10 osob online i my nie zrobimy mass loga bo nas rozniasa, prawda? To oni sa narazie ta gildia co jest najlepsza... oby sie to zmienilo..

A co do tego ze ktos chyba napisal ze partille po wojnie za bardzo bedzie sie angazowalo w rządzenie.. prawda jest taka ze my jestesmy gówno warci bez nich, a oni gówno warci bez nas...

Kanti88 09-05-2007 23:02

No tak ale oni ciagle epxia a wy nie. Jaki to ma sens zabijanie raz na jakis czas podczas gdy on ito odrabijaa musicie sie bardziej zgrac i poswiecac :D napewno sa chwile w nocy czy rano kiedy jest tylk okilak osob od nich online. Nie mozna ustalic sobie terminu z ranca albo w nocy obczaic czy jest ich malo a potem wbijac i fragowac

Kraks 09-05-2007 23:18

Mefisto of Deth@
Cudem bedzie jak wbijesz nastepny lvl:)
N00by@
Jak nic nie wiecie to nie wypowiadajcie sie na temat wojnyX(

TSmaster 09-05-2007 23:46

http://www.urza.justgotowned.com/

jakos sie podniose =O

wrogonastawiony 10-05-2007 08:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kanti88 (Post 1421649)
No tak ale oni ciagle epxia a wy nie. Jaki to ma sens zabijanie raz na jakis czas podczas gdy on ito odrabijaa musicie sie bardziej zgrac i poswiecac :D napewno sa chwile w nocy czy rano kiedy jest tylk okilak osob od nich online. Nie mozna ustalic sobie terminu z ranca albo w nocy obczaic czy jest ich malo a potem wbijac i fragowac

Ale to nie jest OTS ze wbijasz 300k/h i w godzine robisz 100lvl, a z tego co piszesz wynika ze widziales wojny ale tylko na otsie. Jedyne co mogat teraz robic to to, co robia. Powoli a jezeli beda ich zabijac to tamtym sie odechce juz odrabiac, coraz czesciej beda dopadani na expie. Do tego dojdzie jeszcze presja, ze sa lepsi a nie beda mogli spokojnie poexpic. Oby bylo tak jak pisze.. : )

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:28.