![]() |
Cytuj:
ej mr. wanna be cool, tak naprawde w jego wypowiedzi jest tylko jeden bląd, nie liczac przecinkow. "na" wojnie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Burniasty Chyba niepotrzebnie napisalem tego posta z lista bledow. Szkoda mojego czasu na tlumaczenie pewnych rzeczy, oraz miejsca na serwerach forum. <skrucha> @down Zapraszam do zapoznania sie z regulaminem tegoz forum ;) |
Czy to jest forum o poprawnej pisowni w j. polskim lub angielskim czy raczej forum na temat wydarzen na swiecie Selena chyba wam sie zaczyna mylic powoli to chyba nie to miejsce :)
|
Sorry w przyszlosci sie postaram.Mam nadzieje , ze juz nie bedziecie mieli powodow do pisania ,ze Sidar jest be stfu itd. Oczywiscie zawsze znajda sie ludzie , ktorzy tak beda sadzic no ale co ja na to poradze niech sobie gadaja tyle ich.
Szarancz : wracaj nie ma na co czekac zawsze pare godzinek dziennie mozna rekreacyjnie spedzic na tibii , napewno bedzie duzo zabawy moze nawet zabijesz mnie pare razy na poprawienie humoru :( :D |
"Sidar jest fe i be" xD
A tak naprawdę to Sidar jest fajny bo mnie dzisiaj chciał na hydery zabrać xD |
Co do opisow:
@Khazud Nie wiem kim jestes ale to jest troche lamowate podszywac sie pod kogos (laros feleon). Pewnie wpisales go dla zartu ale bynajmniej dla mnie on nie jest zabawny, bo laros zawsze byl i bedzie jednym z moich najlepszych kumpli z tibii; poza tym nalezy mu sie szacunek. Jeden z hlvl ktorzy zrobili najmniej PA przez cala swoja gre( o ile on w ogole zrobil jakas akcje PA, bo o zadnej nie slyszalem). @Marczio Zauwazylem ze Ci sie wiek zmienil w opisie. Wiec chyba miales urodziny, Jak tak to najlepszego :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
Masz racje sidar jeszcze cie dojade ;) |
O rly? Kupisz moze jakiegos chara za to co dostales za Quetha :) ?
|
@Koti
Oww :@ Mi tez zlozysz zyczenia jak mi sie zmieni w podpisie wiek ;d? |
Sidar naprawde juz mi sie nie chce po tobie jezdzic na forum itp uwierz mi ale jak widze u na tym forum i na tibia.com jak piszesz takie pierdoły to musze znowu cie zrugac.Po pierwsze primo co to oznacza ze człowiek jest SFTU XDDD oo nie to mnie rozjebało ;D:D:D:D:D:
Po drugie primo nie wiem czy czytałes drugi raz swoj post na tibia.com bo naprawde jest on na poziomie 4 klasy podstawowki Noi po trzecie primo jesli masz rzeczywiscie ta 5 z polskiego to angielski zaliczasz chyba w sierpniu xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
rozmieszyl mnie post thal xarina, o paymencie dla phoenix units. wojna nie trwa nawet tydzien, a ten juz chce paymenty, lmao :D w ogole co do tej wojny symphony of deth vs phoenix units, lavande godzine przed open battle zebrał ponad 10 osób takich jak queth, xyriela, stonhard, lady of selena, zumoni i pare lepszych shooterow, a my jednak wyszlismy an ten open, huj ze wiekszosc z nas padla, ale przynajmniej sie nie balismy. kilka osob sie wyplacilo, ale ja , thorval i wiele innych osób nie mamy zamiaru sie wyplacac, bedziemy dalej walczyc. balu kto ci tak powiedzial? reason wojny jest taki ze kery ją chcial, myslal ze rozjebie nas tak jak gildie leony dekalyi - 40 lvlowa gildia. to kery chcial napisac deklaracje i to ona chcial tej wojny i ją ma. wroce do tej payment listy, jest naprawde smieszna :D
|
Cytuj:
Nikt ci nie karze czytac tego co pisze... i co Ci przeszkadza w tym co pisze? W Elblagu na Twoich dzielnicach zapewne nie bywam wiec tez nie wiem o co sie czepiasz Ten Twój nick to jakas aluzja? Edit: dla jasnosci mi tez thal nie przeszkadza ale skoro insynuuje jakies brednie a potem wymysla te pierdoly to sorry... sa jakies granice. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Kupie chara za real kase ? Zreszta ciebie tez kiedys dojade ;) |
@Szarancz
W takim razie best wishes ode mnie takze o.0! A bedziecie pamietac o moich urodzinach :\?22.09 OWW :@ @Koti Dzieeeeki ;d |
@Marczio
Najlepsiejszego ;) @Koti Gratzky spostrzegawczosci ;) @Sidar Straszenie rl jest be! @Kuba Jak przypomnisz dzien wczesniej Swoja droga mi na dniach stuknie oczko ^_^ |
@queth
Bring it on ;) |
ktos wie kiedy cos bedzie sie "dziac"? :d
|
Cytuj:
|
Wiele pozytywnych informacji słyszałem o Selenie no wiec Here I Am :p
Jak narazie gram od wczoraj i na poczatku bedzie trudno , ale dam rade ;) Narazie : 08:30 You advanced from Level 9 to Level 10. Pozdro |
Cytuj:
btw.: Seleniyan Mar 30 2007, 02:54:18 CEST Killed at Level 70 by Uber Nooper and by Schnapie |
@UPUP:
Uahahahah, powodzenia na selenie, wspieramy Cię duchowo :D Może wbijesz ten 15lvl zanim pierwszy raz Ciebie zatłuką jakieś nupy |
Witam wszystkich!
Widze ze schnapi jest teraz rzecznikiem Cruoris no i musze tutaj pogratulowac nocnego czuwania przed kompem cala ekipa(mam nadzieje ze sie trzymacie jeszcze po tylu nie przespanych nocach) a i jeszcze twoj post na tibia.com pokazal jakim jestes zjebem osobiscie ,napewno nortecowi sie spodobalo twoje wsparcie i poglaskal po glowce i ty mowisz o jakies kulturze?to ze sidar napisal posta z zyczeniami urodzinowymi to jest podlizywanie sie?z mojego punktu widzenia to raczej ty zachowales sie jak lizusek Burniasty to ze tibia to tylko glupia gra to sie zgadzam w 100% ale jesli juz bierzesz udzial w wojnie po ktorejs ze ston to raczej sie tego trzyma bo to juz jest w jakims sensie przedstawienie twojego charakteru a ty jak mowiles namowil cie ktos do wojny a to nie byla nigdy twoja wojna (z reszta z nim byla ta sama sytuacja)wiec mam pytanie do ciebie co ty robisz teraz w tej wojnie? Znowu sie dales namowic? (To masz problemy chyba z wlasnym zdaniem) ludzie ktorzy strasza najazdem innych w rl ,ciezkim pobiciem z kolegami i wielkim cwanniactwem prze internet kupcie sobie np.meliske na uspokojenie bo wam nerwy cos puszczaja jak juz chcecie cos zrobic to polecalbym to robic a nie pisac i straszyc jak dzieciaki w piaskownicy a jeszcze gdzies czytalem cos na temat wygladu wiec powiem tyle ze taki typek to najperw niech sie sam pokaze a potem ocenia innych bo musial nie wiele przezyc jak jeszcze nie wie ze pozory czasem myla(ale to nie dziwi jak siedzi na necie cale dnie i jego swiat jest czysto wirtualny) no i panowie profesorowie z j.polskiego czy moglibyscie przestac poprawiac te wszystkie bledy bo jak juz naprawde musicie to robcie to w swoich szkolach (na pewno macie kolegow ktorym przydala by sie pomoc w nauce) a nawet mozecie sie zapisac na olipiady z polskiego czy za slabi jestescie? i nie jestem po zadnej stronie wolalbym osobiscie widziec jak walczycie konkretnie a nie jakies tam ataki na 70 lvl bo zaraz to bedziecie nawzajem sobie liczyc fragi na 8lvl lol |
Cytuj:
|
haha no nie polacy mnie coraz bardziej zaskakuja i to niby ci "inteligeci" co do schnape czy jak on tam ma( 0 szacunku dla ciebie jestes zalosny i uzyl bym tu mocniejszych słow ale nie chce tu sie zachowac jak prostak i poejchac ci ale naprwde twój wybryk na forum tibia.com w temacie zyczenia urdzoinowe to mistrzostwo swiata)
ile ty masz lat ?? piszesz tam ze sidar lize dupe dla tiases~ a ty sam wjechales tak w dupe nortecowi ze twojego ryja przez chwile nie widzialem hehe nie lubie uzywac tego slowa ale tutaj jest ono jask najbardziej na miejscu zal zal zal zal mi ciebie chłopcze. co do burniasty nie chcę byc tu stronniczy no ale chłopak albo ma 5 ownerów i dotego nierozgarniętych albo poprostu jest dwulicowy. naszczescie chlopak potrafi sie zachowac i nie zalicza tanich tekstów jak to robi jeba*** pała shnaps :( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Powiedziałem wcześniej jasno i wyraźnie dlaczego przystąpiłem do wojny po stronie swe. Jesli masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, nie wypowiadaj się przynajmniej na mój temat. Pozdro. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jezeli kiedykolwiek zalozylem taki temat, to widzisz nikt mnie i lizanie dupy nie posadzal, a sidar wklada nos w kazdy otwór! |
@Ketama
Tobie rowniez ten raz uczycnie wyjatek od swojej zasady "nie odpowiadaj anonimom" ;) Jadziem: Cytuj:
Cytuj:
Poza tym piszac na forum akceptujesz regulamin, a piszac "po polskiemu" lamiesz go ;) @Schap To co zrobil Nortec bylo conajmniej denne. To jest gra i bez wzgledu na to, jak ktos powaznie do niej podchodzi, zyczenie komus smierci w rl (do tego w topicu urodzinowym) jest zalosne. A ty co robisz? Nie dosyc, ze przytakujesz debilnemu postowi (bo to napisal Twoj super-uber-friend), to jeszcze stwierdzasz, ze zlozenie komus zyczen urodzinowych jest podlizywaniem sie. To przypomnij sobie w ilu topicach Ty zyczyles komus wszystkiego najlepszego, badz gratulowales awansu! Tylko czy w tamtych tematach tacy ludzie jak Sidar (ktorego masz za tego najgorszego) zyczyli komus smierci w rl, albo stwierdzali, ze topic jest "lizodupny"? Ble... przyminusiles ;) @smierc Selenyan Wczoraj z nim gadalem i pytalem czy nie boi sie expic. Stwierdzil, ze ~Cru nie bedzie sie chcialo zasuwac po 70 knighta :) |
Ja wam życze raka głowy.
|
Burniasty
A i owszem napisales ze walczysz o swoje i ze normalnie bys nie pogral gdyby wygrali ta wojne tyle tylko ze wczesniej napisales ze cie to wali kto wygra wojne bo i tak konczysz z tibia wiec wybacz ale trudno mi zrozumiec o jakie swoje walczysz ? Schnapi Nawet gdyby tak bylo ze sidar sie wszystkim podlizuje to czemu cie tak to meczy? czy to dlatego ze wycina cie w twojej dziedzinie ? Nie no oczywiscie ze jest to calkiem normalna sytuacja jak dzwoni kolega do kolegi w godzinach nocnych tylko po to zeby zabic przeciwnika w grze tyle ze jest to calkiem normalne dla osob ktore zyja ta gra. A ty przeciez podchodzisz do tego jak do glupiej gry czy sie cos zmienilo? To ze napiszesz ze to nie bylo czuwanie to jestem w stanie zrozumiec przeciez nie napiszesz ze siedzicie cale nocki oby kogos ubic bo wtedy sam bys sobie uswiadomil ze cos z toba nie tak a tak poza tym to ja tylko pogratulowalem czyz nie? Zalfik wydaje mi sie ze troche przesadzasz z ta gramatyka musisz zrozumiec ze sa ludzie zdolniejsi i mniej zdolni wiec nie ma sensu wedlug mnie poprawianie czyjejs pisowni bo nie mow ze az tak ciezko sie domyslic a co do regulaminu to nie trzeba sie go tak kurczowo trzymac w kazdym razie widze ze masz zadatki na nauczyciela A jakie to ma znaczenie czy jestem anonimowy czy tez nie? Niestety ale musisz zaakceptowac brak kropek i przecinkow |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:02. |