![]() |
Cytuj:
@TyranX dzieki kumplu!! |
Nie śmiejcie sie z niego!!!
offtop. leze leze nawalilem sie jak zwierze:(:( |
Temat rippera zakonczony i znowu zrobilo sie cicho w tym temacie !!
Pierwszy raz wypowiadam sie w tym temacie (oczywisie sledzilem go caly czas :p ) i chcailbym wypowiedziec sie na temat riperra ale raczej sie powstrzymam bo podejzewam do czego ta wypowiedz by doprowadzila !! ;p Zauwazyliscie dwa niemieckie super sorki zaczely szybko expic jak myslicie szykuja cos ?? |
To, że nasze dwa super sorki expią jak szalone nic nie oznacza, przynajmniej ja tak myśle =]
Przemek, będziesz 14/15 latka bił, to 0 przyjemności jeszcze się poryczy i będzie Ci żal...=p |
Aj tam:P wazne zeby byl spokoj na forum:D btw jeszcze nie otrzymalem wiadomosci zadnej od rippera crew :(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dwa niemieckie super sorki (Mewtu i Laubau) moga chciec sie zrewanzowac Huxemu i szweda za to ze kiedys im nie pozwolili grac ;p gdyby doszlo do wojny bylo by ciekawie , sznanse by byly na wyzucenie szwedow z serwera
|
@up: Wątpie w to co mówisz :)
|
Cytuj:
A tak wogóle jak nie poruszamy sprawy rippera to jest tu całkiem cicho :> nie ma tematów do gadania i wogóle nudno tutaj xD ale przynajmniej koniec kłótni , wyzwisk i spamu xD :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: |
@Trail zapodaj temat i możemy zacząć dysputę B)
@<3 Mas skarbie coś zabiegany ostatnio jesteś :* signed: Usar |
Powstała ciekawa gildia "Socially Rejected" w której znaleźli się m.in Anglicy, którzy się wypłacili...
Viffarn został zabity przez Laubau i chyba jest już retired :p Tyle z newsów ;) |
viff
Podobno padl za to ze byl polakiem z dobrym lv i arcanium szukalo tylko pretekstu :)
|
Moge sie załozyc ze juz nie dlugo wybuchnie wojna ...
Ale kolejna bedzie przegrana .. Poniewaz znoow ktos zdradzi .... To jest tylko moje zdanie ;) Pozdro Dla HG na Prosto ... |
Jak będzie wojna to wracam do gry, bo założyłem się ze znajomym =p Mam nadzieje, że do konfliktu nie dojdzie, a nawet jeśli to Arc znów będzie górą...=|
|
@przemek
Piatek, 18:00. Pod Instalem- ul. Towarowa, boisko. |
Przemek Wez Uhy xD NA wypadek jakis dragonow lub cos i 2 manaski na nich :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
o0 1 dzień mnie nie było a tutaj takie rzeczy sie dzieją ? xD
@przemek jak chcesz mogę ci troche uhow zrobić :P @mis'ia masz nieświeżego chara w podpisie ;< yy pomińmy to, ja tez xd @war oj, marzenia... ale wkońcu marzenia się spełniają so... who knows?:evul: |
CO wy tam o UHach gadacie:D mnie browar stawia na nogi:D a nie UH:P
@Ripper LAS PIETRASZE, DUZA POLANA PIATEK 18:00 |
Cytuj:
Przemek, wsiadasz w osemke, kierunek starosielce pkp, wysiadasz na przystanku Skladowa/ZDT na przejsciu przechodzisz na druga strone, skrecasz w prawo, idziesz do konca ulicy az zobaczysz szkole, wchodzisz na jej teren a tam bedzie boisko i ja ! Nie bede na*******al po jakims lesie, lol. |
Widze, że temat cieszy się popularnością wiekszą jeszcze gdyby coś się u nas działo teraz :D.
signed: Usar |
Nie zapomnijcie tibiaCam , albo chociaż kamerke weźcie :confused:
|
Przemek Uwazaj na Policje :) Bo ona Pkerow Sciga ;//
Chyba ze na paty sie lac bedziecie ;s xD ;) A wiec Ripper i jego ekipa moze szukac go*na na Bialostyckich smietnikach xD |
"offtop"
Chyba w końcu coś z tymi lagami zrobili ^^ U mnie już są niewielkie :) |
Valard mam nadzieje ze staniesz po stronie walczacej przeciwko arcanium !! :)
"Pod Instalem- ul. Towarowa, boisko" <--czy to jest tam gdzie jest podwojny resp hero ??:o |
Cytuj:
BAN PLS! |
Cytuj:
|
Cytuj:
a tak ontopic to rastafarians rzeczywiście , lagi są coraz mniejsze , chociaż niekiedy złapie mnie lag albo server disconnected czy jakoś tak. Ale mimo wszystko lagi są mniejsze (prawie wogóle nie ma) <3 Iridia :cup: |
Przemek, o 18 tam nikogo nie ma
|
Psy wszedzie jezdza wiec davaj na lipowa taka sama droge kazdy bedzie mial.
|
Cytuj:
@ Bezok 2 trafione na 4 ue, niezly bilans masz ;] |
Przebil sie przez garde przeciol warge a flipper poszedl do krp na skarge ;(
|
Cytuj:
|
@Rasta faktycznie też to zauważyłem. Ja lagów juz praktycznie nie mam ;) .
Btw. o co chodzi z tymi Ue? signed: Usar |
Lagi są coraz mniejsze. Iridia _/
~ Ma ktoś może jakieś holy orchids? Bo mi tylko 17 brakuje... ^^ Ofc mi pej ! /Bartek |
Cytuj:
|
NEWSS!!!
Brave Sali zostal kolejnym knightem ktoremu udalo sie wbic 8 mlvl !! Gratz Sali !! pzdro |
Cytuj:
ale i tak trzeba 9 mlvl żeby na tibia.pl wylądować w screen shotach 8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:56. |