Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Berylia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=197)
-   -   Wydarzenia z Berylii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=98171)

krzysiek033 25-01-2007 19:33

Wszyscy tak narzekaja ale pomyslcie. Co ty bys zrobil na miejscu NS. Masz hlvl chara i co? Piszesz retired w commenta i sie wiecej nie logujesz? Przynajmnie teraz gdy im juz nie zalezy popekuja sobie for fun. Kazdy tak narzeka a na ich miejscu robil by to samo.

Rev'ico 25-01-2007 19:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysiek033 (Post 1221995)
Wszyscy tak narzekaja ale pomyslcie. Co ty bys zrobil na miejscu NS. Masz hlvl chara i co? Piszesz retired w commenta i sie wiecej nie logujesz? Przynajmnie teraz gdy im juz nie zalezy popekuja sobie for fun. Kazdy tak narzeka a na ich miejscu robil by to samo.

nareszcie ktos madry uzasadnil moje/nasze działanie
thanks;)

Amyks 25-01-2007 19:56

Cytuj:

@up Rzeczywiscie uzasadnil. Sam bym lepiej tego nie zrobil

Jezeli jestes normalny to pewnie robisz tak. Jednak jezeli jestes niedowartosiowanym, niewyzytym dzieckiem ktore jest codziennie bite na powitani w szkole, a nauczyciele go pierd**a razem z innymi to rzeczywiscie, trzeba sobie uzyc i sie komus odwzajemnic bijac go w grze. Niektorzy sprawiaja wlasnie takie wrazenie.

Rev'ico 25-01-2007 20:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Amyks (Post 1222085)

Jezeli jestes normalny to pewnie robisz tak. Jednak jezeli jestes niedowartosiowanym, niewyzytym dzieckiem ktore jest codziennie bite na powitani w szkole, a nauczyciele go pierd**a razem z innymi to rzeczywiscie, trzeba sobie uzyc i sie komus odwzajemnic bijac go w grze. Niektorzy sprawiaja wlasnie takie wrazenie.

LOL , konkretnie cie POJEBALO.
to ze z nudów po prostu lubie sobie z qumplami popekowac to znaczy ze jestem niedowartosciowany? Na wszystkich serverach jest pkowanie , PA , itp a to ze ty jakis no lifer ktory uwaza tibie za drugie zycie a NIE WIDZI ZE TO JEST GRA i sadzi ze jak ktos jest jakis w grze to taki sam w rl no to sorry ... pozatym wez sie chlopie zastanów co ty piszesz a jak sie niepodoba to wy*******aj na NON PVP!!! Tam przynajmniej cie nikt niezabije
PS . właśnie cip soft zalozyl 2 nowe swiaty , wybiez sobie ktory i powodzenia :)

jescze raz.

CRY ME A RIVER.

I btw , niemasz zielonego pojecia o moim rl a piszesz takie bzdury z czym wlasnie pokazujesz swoja mega osobowosc "DOROSŁEGO " człowieka.

przepraszam za wulgaryzmy ale mnie wpienil kolesX(

Guardian anubite 25-01-2007 20:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Amyks (Post 1222085)

wyszły 2 światy nonpvp zapraszam tam bo widać nie znasz zasad PVP!

Wala 25-01-2007 20:29

Ja osobiście nielubie światów non-pvp, bo tam niema zabawy :(

NO to wszysc co tak płaczą:baby: zapraszamy na non-pvp :) Może tam coś osiągniecie bo nikt was niezabije, no chyba że poddacie sie po 1-2 padnieciu od monsterka :o

ps. berylke mogli by zmienić na PvP-enforced :p

dzony 25-01-2007 21:43

Cytuj:

no pewnie ze beda padac , zaczela sie era wyniszczania tego servera ( ale rym , lol )
hehehehehe... jestes moim bogiem!! to powiedz mi czemu nie "wyniszczycie" tego serva wtedy kiedy graja Ruini?? Czemu wyniszczacie go wtedy kiedy nikogo nie ma zeby przypadkiem nikt nie mogl wam nic zrobic, polujac na noobkow. Huhu ale jestescie odwazni!! wyniszczajcie przeciwnikow a nie swoich... ale nie... zapomnailem ze od przeciwnikow dostaliscie po dupie... wiec latwiej swoich bic! i na wszystko jest jedno wytlumaczenie. bo to jest swiat pvp!! idzcie na pvp entforced pokazcie na co was stac tam! i nie roz*******ajcie gry komus kto gra sobie w spokoju! bo takie szczeniackie zachowania sa poprostu ponizajace dla was. najgorsze ze sie jeszcze tym szczycisz. sam pograc nie mozesz to musisz zepsuc gre komus innemu? to twoja logika? bardzo dojrzala! ale sorry to mnie ktos od dzieci wyzywal.

krzysiek033 25-01-2007 21:54

@up
1st. Zobacz sobei jakie lvle maja Ruin a jakie NS.
2nd. Jak oni sie loguja max 5 graczy to co zrobia Ruinowi? Oni chca popekowac a nie isc na kamikadze. Kto madry by pkowal gdy Ruin jest, zastanow sie chlopcze.

To tylko gra, nie obowiazuja tu zadne zasady etyki, robisz co chcesz, tylko GM moze ci powiedziec zebys tego nie robil bo bana dostaniesz. Ale Pkowanie jest w 100% legalne, masz ograniczona ilosc fragow i tyle. PVP serwer i musisz sie z tym pogodzic. Nikt cie nie zapraszal ani nie zmuszal do grania tutaj. JAk juz mowilem 99% ludzi robila by to samo co oni robia teraz. Nie poto traciles czas i pieniadze zeby teraz zostawic chara retired. Przynajmniej tyle radosci masz z tej gierki ze sobie popekujesz. Mozesz tez interweniowac u WLADCOW SERWA RUIN. Nie moga sobie dac rady z pilnowaniem obywateli? Czy moze obywatele ich gowno obchodza. Ruin tylko patrzy zeby nabic lvle jak najszybciej a potem masturbacja ze maja najwieksze levele na "prywatnym" juz serwerze.

Kajn 25-01-2007 22:42

Ziomy take it easy.Ls i Nemesis se nie maja teraz szans wiec graja na elysia,thoria a tutaj sie bawia for fun czekajac na lepsze czasy.

Nie widze sensu w tym zeby wyzywac rev'ico poprostu umie sie bawic xD
Nie spodziewalem sie ze z rev'ico wyrosnie taki boss, nawet grajac kajnem i expiac z nim na dragach balem sie go czasami :o haha

rizzlaa bedzie pkowal bo powiedzial ze juz zrobil tu swoje i kazdy go zapamieta bo on ownowal ten server a nie excail.

Szkut 25-01-2007 22:48

Cytuj:

Nie wiem o co ci chodzi, przegrali wojne to co maja robic ja tez byl pkowal

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kajn
rizzlaa bedzie pkowal bo powiedzial ze juz zrobil tu swoje i kazdy go zapamieta bo on ownowal ten server a nie excail.

True,true

Amyks 25-01-2007 23:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1222119)
NIE WIDZI ZE TO JEST GRA i sadzi ze jak ktos jest jakis w grze to taki sam w rl no to sorry ... (

A gdzie ja pisalem ze ktos kto pk robi jest taki sam w rl? Ja pisalem o tym ze pewnie w rl jestes tlamszony i za to sie odwdzieczasz w tibii. Jak narazie gram na berylii i nie padlem od kilku miechow wiec ni musze plakac. Poprostu stwierdzam ze pokazujecie ogolna mentalnosc polakow "ja nie moge to innemu nie pozwolic"

Rev'ico 26-01-2007 00:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Amyks (Post 1222635)
A gdzie ja pisalem ze ktos kto pk robi jest taki sam w rl? Ja pisalem o tym ze pewnie w rl jestes tlamszony i za to sie odwdzieczasz w tibii. Jak narazie gram na berylii i nie padlem od kilku miechow wiec ni musze plakac. Poprostu stwierdzam ze pokazujecie ogolna mentalnosc polakow "ja nie moge to innemu nie pozwolic"

Widze ze wysnuwasz jakies swoje wnioski ... Kto ci i wg ciebie innym niepozwala grac? niewiem ja pinguje ludzi? banuje ich? przychodze im do domu by resetowac im kompa , odcinam im neta? NIE , po prostu pkuje sobie z moimi przyjaciolmi , bawie sie przy tym dobze a do tego wlansie sa stworzone gry , zeby sie dobze bawic .
a tu takie pionki beda mi mowic ze sam niemoge grac ( jak niemoge jak moge :P )to innemu niedam grac LOL... załosne .

Juz zaczyna mnie to wsyztsko meczyc , musze sobie zrobic przerwe od tego forum.

elo dla przyjacółB)
dla pionkow pogarda:confused:

Ravuse 26-01-2007 00:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1222920)
Widze ze wysnuwasz jakies swoje wnioski ... Kto ci i wg ciebie innym niepozwala grac? niewiem ja pinguje ludzi? banuje ich? przychodze im do domu by resetowac im kompa , odcinam im neta? NIE , po prostu pkuje sobie z moimi przyjaciolmi , bawie sie przy tym dobze a do tego wlansie sa stworzone gry , zeby sie dobze bawic .
a tu takie pionki beda mi mowic ze sam niemoge grac ( jak niemoge jak moge :P )to innemu niedam grac LOL... załosne .

elo dla przyjacółB)

chlopak mial na mysli ze idziesz przez miasto z pudelkiem zapalek, podpalasz je, rzucasz w ludzi itp. przy czym krzyszysz "SD SD SD !, Z THEM"

Amyks 26-01-2007 10:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1222920)

elo dla przyjacółB)

Jak czytac nieumiesz to moge ci powiedziec tylko nara. Pokaz mi gdzie napisalem ze nie pozwalasz grac komus?

@down
A gdzie tam widzisz to innemu nie pozwolic GRAĆ? bo ja tego nie widze. I to bylo ogolne stwierdzenie jacy sa polacy.

Rev'ico 26-01-2007 12:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Amyks (Post 1223235)
Jak czytac nieumiesz to moge ci powiedziec tylko nara. Pokaz mi gdzie napisalem ze nie pozwalasz grac komus?

prosze bardzo oto cytat : ""ja nie moge to innemu nie pozwolic""

Corso 26-01-2007 15:03

13:59 Avozzo [95]: 13:54 You see a dead human (Vol:10). You recognize Rizzlaa. He was killed by Farbror Kurt.

Padl 2 razy:
Jan 26 2007, 13:54:44 CET Killed at Level 111 by Farbror Kurt
Jan 26 2007, 14:05:07 CET Killed at Level 110 by Mokri Majmun

Szkut 26-01-2007 15:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez goop-666 (Post 1223708)
Rizzlaa ma hunta 4ever?

Nie na tydzien

Mastermind Toothy 26-01-2007 15:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kajn (Post 1222559)

Excail by się wkur!@# gdyby to usłyszał ^^

Ciekawe czy na Elysii sp róbują zrobić o samo ;s

Rev'ico 26-01-2007 15:46

Użytkownik Revico mówi (14:44):
why did u died 2x times?
Użytkownik Daffy mówi (14:44):
i got hacked

to chyba wsyztsko wyjasnia :)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mastermind Toothy (Post 1223811)
Excail by się wkur!@# gdyby to usłyszał ^^

Ciekawe czy na Elysii sp róbują zrobić o samo ;s

sie zobaczy :)

Lamorack 26-01-2007 16:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez goop-666 (Post 1223708)
Rizzlaa ma hunta 4ever?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szkut (Post 1223807)
Nie na tydzien

nie wprowadzaj go w bląd, do niedzieli :D :D :D :D :D :D :D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kajn (Post 1222559)

Hail Daffy ;);)

Corso 26-01-2007 18:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1223814)
Użytkownik Revico mówi (14:44):
why did u died 2x times?
Użytkownik Daffy mówi (14:44):
i got hacked

to chyba wsyztsko wyjasnia :)

Jeśli dostal hacka od Ruinsów , to czemu by zabijał Jinota(69ms) ? Membera Strong Mens ?:D

Rev'ico 26-01-2007 18:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corso (Post 1224134)
Jeśli dostal hacka od Ruinsów , to czemu by zabijał Jinota(69ms) ? Membera Strong Mens ?:D

a czy ktos tu mowil ze to ruinsi go hackli?

Mastermind Toothy 26-01-2007 18:39

"11:37 Armagedon Bolts [84]: ej wybaczysz mi ten attak ciebie sie bardziej boje jak calego ns"
To znalazłem w commencie Theolusa... Pwned- bardziej ośmieszyć chyba już się nie może ^^Bukownoruins+to teraz(11:37~) =pl? smutne bahahahahaha

Corso 26-01-2007 19:09

18:01 Demon Kauczuk [114]: XD
18:01 Corso of Darknes [87]: ty z czego miche cieszysz?
18:02 Demon Kauczuk [114]: ze rizzlaa hacked:P
18:02 Corso of Darknes [87]: zwal se koniucha
18:02 Demon Kauczuk [114]: walilem
18:02 Demon Kauczuk [114]: teraz ide grandzic

n/c

De.M.oN 26-01-2007 20:24

Ej corso juz nic takiego nie powiem tobie :)

Gallar 26-01-2007 20:45

http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1513810

Delvines Pan strażnik broniący serwera?
Na początku wydawało mi się to śmieszne, ale jako że Alicus była offline, a do reszty znajomych bojących się każdego kto PKuje nie było się co zwracać - pogadałem z Delvinesem.
I wiecie co ? : >
Całkiem miło działa.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Verylan chciał mnie zabić;-)

Jan 26 2007, 16:41:16 CET Killed at Level 27 by Tanisio
Jan 26 2007, 16:40:46 CET Killed at Level 28 by Fran Do'Urden
and by Tanisio
Jan 26 2007, 16:39:56 CET Killed at Level 29 by Fran Do'Urden
Jan 26 2007, 16:39:12 CET Killed at Level 29 by Maxymo
and by Fran Do'Urden
Jan 26 2007, 16:38:14 CET Killed at Level 30 by Maxymo
and by a fire elemental of Verylan
Jan 26 2007, 16:31:11 CET Killed at Level 31 by Fran Do'Urden

Latał z fe dookoła mej chaty.
Tylko jedna śmierć z tej listy nie jest spowodowana przez ludzi Delvinesa, mianowicie, ta od Tanisio (eu polaco nao habla espanole : *).
Jednak Delv~ może być fajnym pro, szczerze mówiąc, ciekaw jestem co z tego wyjdzie.

Guardian anubite 27-01-2007 00:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mechaniczna_Pomarancza (Post 1225249)
Z wiarygodnych zrodel wiem :D ze cala ekipa satamo jonzz etc. pewnego dnia dolacza do gildi Virtus by pomuc swojemu rl Ekimowi Leahcimowi w war :) hmmm niepyklo im z berylia to teraz czas na elysie :D:D

Kla Kla <Bocian>

Gruca zamlicz nie pytany.

Rev'ico 27-01-2007 08:39

uP/\

to widze ze masz pewne zrodlo , bo jonzz juz od dluzszego czasu NIE GRA W TIBIE...

Zwykły Gracz w Tibie 27-01-2007 09:47

Fart:D

@ Revi'co

heh wasze pkingi są zaskakujące przed resetem na ankh...Ja ide z loot a tu wyskakujesz:D . . . A na dole ue... Miałem fart że nie padłem:P bo odrazu log jak wsas zobaczylem:P

Rev'ico 27-01-2007 18:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zwykły Gracz w Tibie (Post 1225695)
@ Revi'co

heh wasze pkingi są zaskakujące przed resetem na ankh...Ja ide z loot a tu wyskakujesz:D . . . A na dole ue... Miałem fart że nie padłem:P bo odrazu log jak wsas zobaczylem:P

taa , czasem jest ostro B)

Szkut 28-01-2007 12:23

Guardian idiota mysli ze exploitami zarazi hahahahahahah nuub

Rev'ico 28-01-2007 13:13

guardian wlasnie pokazał swoje kretyństwo... WHO THE BITCH NOOW?X(

Ravuse 28-01-2007 16:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szkut (Post 1228651)
Guardian idiota mysli ze exploitami zarazi hahahahahahah nuub

zarazic exploitami, nie no gratuluje wiedzy

Szkut 28-01-2007 18:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ravuse (Post 1229320)
zarazic exploitami, nie no gratuluje wiedzy

Pisane pod wplywem -_-

Bilduulach 28-01-2007 21:39

KURWA Tibia mi się zjebalaX( X( X( . Muszę coś pokombinowac:baby: . Kauczuk co ty robisz na tym forum? Szkoda ręki nadwyręrzać.

Już działa.

Mastermind Toothy 28-01-2007 23:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bilduulach (Post 1230104)
KURWA Tibia mi się zjebalaX( X( X( . Muszę coś pokombinowac:baby: . Kauczuk co ty robisz na tym forum? Szkoda ręki nadwyręrzać.

Już działa.

Ke?<10znaczusiówsmoczusiów>
edit*
Kauczuk poprosił rl'ów żeby mu pomogli w tej przegranej już forumowej walce ? Nób. Btw, Bilduulach- Komanndoos nie da ci jeść... No jeszcze jedno, pisze sie "herbate", proszę, przekaż kumplowi.

Gemaro 29-01-2007 09:04

Avozzo Jan 29 2007, 07:59:56 CET Killed at Level 96 by Clodachu
and by Vashi'Se

HEHEH ale sie sklepal :D wracam z clodachu z tomby na ank bylismy kolesia ujebac zalogowal sie Vashi, Mysle jebiemy Avozzo i na*******am go a on zaczol mnie clodachu wjechal :D malo co sie z sd by nie wyuchal poszly 2 ue i gryzl glebe 4 sec przed ss ledwie lota zdazylem wziasc hehe :D

Rev'ico 29-01-2007 10:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gemaro (Post 1230725)
Avozzo Jan 29 2007, 07:59:56 CET Killed at Level 96 by Clodachu
and by Vashi'Se

HEHEH ale sie sklepal :D wracam z clodachu z tomby na ank bylismy kolesia ujebac zalogowal sie Vashi, Mysle jebiemy Avozzo i na*******am go a on zaczol mnie clodachu wjechal :D malo co sie z sd by nie wyuchal poszly 2 ue i gryzl glebe 4 sec przed ss ledwie lota zdazylem wziasc hehe :D

haha , gz , ze tez mnie niebylo tymrazem :(

Kreek 29-01-2007 19:32

Podsumowanie ostatnich stron w moich oczach.

Tym serverem nigdy nie panowali ludzie kompetentni, szkoda bo Daffy mógł coś osiągnąć, niestety Blackd proxy okazało się silniejsze ;). Brak zdecydowania i umiejętności Polaków w walce. Co do Ruin , bedą zabijać i tak i tak, tym chłopakom się nadmiernie nudzi bez wojen, np: wywoływanie wojen przez kaprysy Excaila.
Nie wypowiadajcie się o ks'ie korob i excailu w stylu : ajo, fran, piccaro, to nie czyni was bardziej pr0.
Skoro nic się nie dzieje ciekawego na beryli, nie spamujcie, kłócąc się przy tym dodatkowo. Wydaje mi się że większość forumowiczów juz ma wyrobione zdanie o high lvlach tak często nadmienianych, tymi żałosnymi postami nie jesteście w stanie tego zmienić.
Jeszcze co do bycia pr0 na siłę, //xxx signed pisze się tylko wtedy jeżeli odbiorca bezposrednio nie może się domysleć kim jesteście, poprostu śmiesznie to wygląda, takie podłapane nawyki od kolegów ze Szwecji z forum tibi.com
Ciekawe ilu z was zacznie teraz bluzgać =) ...

Mastermind Toothy 29-01-2007 20:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kreek (Post 1232015)
Ciekawe ilu z was zacznie teraz bluzgać =) ...

A co będzie jeśli nikt jednak Cię nie zbluzga, bo i po co?
///Signed Toothy bauhaahhaha :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:06.