![]() |
|
Witam :D mam skille 70/68 , knight prawie ze 30 lvl xD , w helmet , dsm , k legi , demon shield , bs , i moje pytanie - czy ubije GS'a ? dragona juz zabilem nie raz :)
@up Polecam expienie na dwarfach oraz na soldach ( jezeli jestes na silach , bo ja juz nie pamietam xD ),chyba ze masz health potion @up2 Zdzichu , tobie to polecam Dwarf Guardy , Minoguardy z mf |
42 knight, skille 70/70. Gdzie expic? Nie mam juz pacc wiec doradzcie zeby nie bylo wiekrzego waste. ;)
@down Idz sobie na mount steum ale nie na cyce tylko tam na ghoule. Mi sie tam fajnie expi kinem ale coraz wolniej. Niewiem jak bedzie z drutem ale mozesz isc i zobaczyc. ;] |
Witam mam 26 druida , z 21 mlvlem , z eq :
terra rod (necrotic , moonlight tez) p armor p legs croco boots guardian shield steel helm Gdzie expic ? blagam tylko nie mount sternum i cyklopy bo zawsze zajete.. Chodzi mi o exp i w miare dobry zarobek (wystarczy z 2k na godzine) |
*Pacz_knight
A probowales moze d lair albo elf fortress? ;] |
Cytuj:
|
Mam 9 lvl Sorka 3 mlvl.
Bez pacca. I mam pytanie: Otóż niewiem gdzie efektywnie expic i żeby tak w miare dużo kasy zarobic. Prosze poradzcie cos |
polecam Ci rotwormy na fibuli / foldzie i dwarfy (zwykle)
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@UP
Czytanie ze zrozumieniem "(...)Nie mam juz pacc(...)" @Pacz_knight Polecam Ci elf fortec i dc, ew. od czasu do czasu troszq dragow. |
Mam małe pytanko :D gdzie moge expic Ms-em 42 mlvl taki jak lvl ;o Prosze o szybka odpowiedz
P.S z gory dziekowac a i tomby odpadaja!!!111onenoenoenejeden |
DRAGONY !!!11!!1111oneeoneoneone!@!@!@!21111`1~~
|
Knight 70 skille 77/75 skonczyl mi sie pacc of troche mi sie znudzil na dragach lekki waste gdzie moge expic a moze poskilowac ale ile i na co wtedy isc na slimach mi troche wolno leca skille prosze o odpowiedz i porady jak teraz grac
|
mag 9 lvl xD
jestem w Thais gdzie najlepiej na pocz±tek i¶c i wbijać se lvl?? ;)
|
Witam!!
Gdzie moge expic Knigtem 10 lvl skile 70/70 4 mlvl FACC. |
Cytuj:
waste teoretycznie zadne dla RP |
ponawiam pytanie
|
Cytuj:
moze sproboj na DC i oczywsice ZAMEK AB |
Sorc Pacc
Jakze konczy mi sie pacc chcialbym dobic 27lvl
Lvl 21 SORC 16 MLVL Uwagi Strasznie wolny i rwiacy sie net |
E Tam
ja radze kazdemu expic na Darc Caterdal sam mialem knighta 22 z pacc
A Wyszlem na 28 lvlu szybki exp assassin,bandit,tarantuje,dark monk,witch,mummy,smuggler,wild warrior,ghosty,baty xD:cup: |
Witam,
23 MS , gdzie expić żeby był szybki exp , może być waste. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:10. |
|