![]() |
|
Cytuj:
|
Roro 13:47:01
sorry ze nieprzyznaje ze masz racje ale niemam zamiaru tego robic jesli jest inaczej:) skoncz juz pisac bo piszesz caly czas to samo i caly czas jakies sciemy pozatym mowie ci ze niemowie ze niekozaczylem a ty mowisz ze mowie ze niekozaczylem a kozaczylem ty patrzysz ale niewidzisz czytasz ale nierozumiesz niewiem co ci odjebuje ale powiem na koniec tylko jedno : uwazaj abys niezrobil krzywdy swej rodzinie i pamietaj ze lolek jest niczemu winien tyle mozesz dla old frienda zrobic zebys chociaz w rodzinie sie potrafil przyznac do bledu czasem majac na celu dobro dziecka bo zniszczyc mu zycie jest latwo ale naprawic je potem bardzo trudno i szczerze ci zycze aby lolek mial dobre warunki dorastania i kochajacych rodzicow. ktos niewierzy dam ss mala ruda kurwa grozi mi i mojemu dziecku w rl ma przejebane proste :) straciles gre stracisz wiecej |
sam popelnilem blad przed ktorym lukasza przestrzegalem mianowicie wdalem sie z toba w konwersacje zapominajac ze to ty jestes stracony i probojesz w jakikolwiek sposob to zmienic ale juz delece all posty niemam zamiaru more sie tlumaczyc
|
2x up
ja to odbieram chyba dobrze ;) tak mi się wydaje: -roro- nie bij mnie bo jak mi się coś stanie to idziesz do kicia a dziecko traci ojca, jeśli się myle- wybaczcie |
Ja jebie co ma rl Do tibi ten wyjebał z realem i do dziecka się przyczepia :baby: . "Lolek" Ma rodziców, więc co Ci do tego mam nadzieje, że go lepiej wychowają niż ciebie. Teraz to już chyba straciłeś co mogłeś u all :(
|
To wszystko przez Bolka...
|
sam popelnilem blad przed ktorym lukasza przestrzegalem mianowicie wdalem sie z toba w konwersacje zapominajac ze to ty jestes stracony i probojesz w jakikolwiek sposob to zmienic ale juz delece all posty niemam zamiaru more sie tlumaczyc
|
Cytuj:
|
|
Cytuj:
lol napisalem ze walki robilem tak jak ty a ty piszesz ze klamie i sei przyznaje ze klamie lecz sie pizdo i nie groze ci tylko pisze ze masz przejebane nie w sensie ze ci najebe :) i teraz tak piszesz jakbys olewal ta gre i owszem olewasz bo juz przegrales all co mogles i pisze sama prawde ty sie wybielasz nie wiem po co byles jestes i bedziesz szmata rob z siebie niewiniatko :) walowales tak jak ja a pisze prawde wal nie znaczy ze pisze nieprawde ale to tylko ty umiesz wszystko interpretowac tak zeby zrozumiec |
@Kłutnia
Jeszcze raz apeluje !!! PRZENIEŚCIE SIĘ NA GG ALBO PW !! My tu chcemy ss-y oglądać a nie kłutnie ... |
|
Eee tam przynajmniej się nie nudze ;p
Grypka panuje... :evul: |
Cytuj:
|
|
Mały Adv
|
;]
B) jeszcze lv wpadl ale nie mam foto
http://i272.photobucket.com/albums/j...mek91/mlv8.jpg |
Black-Jack daj sobie spokój, bo żal w ch te twoje posty. Ch nas obchodzi rl rora i twoje historie. To co ty piszesz to się nadaje na rozmowę na gg, a nie na forum za screenami:x Poza tym naucz się pisać, bo tych twoich postów się nie da czytać...;X
ss: http://foteka.pl/full/669c3992898c0e...ed9091851a.jpg Powrót p.a na chimere xD z 2 miechy temu robiony ss Sqars-sama - maciej Naitfle - me pozdro kopakepa |
Mam nadzieje, że ci co idą na banshee wiedzą co mają wziąść.
Nie będziemy na nikogo czekać... Needed: * Rope * Pick * Vial of blood * 1 Black Pearl and 1 White Pearl http://tibia.wikia.com/wiki/The_Quee..._Quest/Spoiler Poczytajcie sobie... |
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:26. |
|