![]() |
|
Cytuj:
Topic: 100 EK, FULL SET , EXP POWYZEJ 80K+/H, WASTE MOZE BYC ALE BEZ PRZESADY, NO I ZEBY NIE BYLO HARDA, SERV NON-PVP WIEC JEST ZAPELNIONY I DRAGI PACCOWSKIE PRAWIE WSZYSTKIE SA ZAPELNIONE :/ PROSZE O ODPOWIEDZI |
58 Kina 74/72 skille, eq dobre, facc.
|
Artur0 powinieneś się przymknąć. Nie każdy jest taki pro uber jak ty. Nie każdy kto gra w tibię czyta forum. Nie każdego obchodzi tylko exp. A nie musi nic wiedzieć o graniu by mieć 100lvl. To poprostu dużo czasu spędzonego na expieniu co umie każdy.
|
Cytuj:
@100ek idz sobie na frosty próboj expic lub dle |
Cytuj:
|
Knight 34lvl skile 64/64 FACC
Eq:mms dsm hota bright sword bohy |
Cytuj:
|
@ABC943
Tomby pod ms, ms cyce, kopalnie dwarfów, cyce na południe od Thais takie są moje propozycje :) |
Ale mi pocisneliście, aż się popłaakałem :(
xD Cytuj:
|
Ile max exp/h da sie wyciagnac na dc -1? :P i ile na dc -2?
sorc 36lev 38mlev, facc, runy gfb+hmm |
9 knight
92/93 skille dam rade na dragach ? |
Cytuj:
|
no dokladnie ;] i stracisz swoje wymarzone skile xD
|
27 knight, eq dobre, skills 60/56. gdzie szybko exp wbic?
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Moim zdaniem expenie bez pacc sorem i drutem na lvl 30+ to czyste meczenie sie. Napewno duzo nie wycisniesz co innego jakbys mial pacca na paccarena
|
Poki co to gram godzinke dziennie wiec szkoda mi kasy na pacca :P beda lepsze czasy to i pacc bedzie, a gra pallem badz knajtem jest dla mnie masakrycznie nudna :P
Wiec ile tego expa/h bedzie na tym dc?? :P |
Nie mam pojecie nie mialem nigdy sora badz druta bez pacca na takim lvl xD
|
Cytuj:
|
Expie an guardach to wjednej kopalni mam caly czas powyzej 30 k ;p a na dc bylem dawno temu i dlatego zastanawialem sie ile bym tam mial teraz expa ;p
|
Gdzie expić 40rp skille 73/55. Najlepiej żeby było zero ludzi, ale jak już ktoś jest to żeby minmuuuuuuum 30k/h. Proszę nie podawać miejscówek takich jak tarpid tomb i penishula tomb
|
Wiesz zombi na yahalar , piraty na nargor , cyclopolis przydatny dwarf ring mozna tez we 2 na worker golemach na yahalar w czesci factory.
|
Hiho..
Gdzie expic 30 drutem zeby szybko wbic 40 lvl? i czy na 40 lvlu oplaca sie chodzic na earth elemental cave? i czy jest tam duzo bog raiderow?;) |
Te zombi na yalahar, to ile trzeba mieć misji i mógłbyś mi wytłumaczyć/dać mapkę jak tam wejść?
|
Witam. 73 ek skile 80/79 6 mlvl full eq. Chodzi mi o dobre expowisko moze byc waste ale zeby sie zwracalo nudzi mnie juz bicie zolwi i barbarianow xd. Pozdrawiam
|
28lvl sorc bez pacc narazie ;( Gdzie expić bez dużego waste , świat pvp
|
45 paladin
82/70 skille z armorem eq dwaren shield paladin armor plate legi steel helemt bohy scarf gdzie expic solo aby wyciagnac te min 30k/h expa (bez waste/moge na 0 wychodzic) gdyby bylo 40-50 k na h bylo by super dotychczas siedzialem na cycach ale tam za duzo osob i exp juz slaby dodam iz gram na serwerze gdzie max gra 260 osob online wiec jest slaby resp potworow prosze wziazc to pod uwage oraz gdzie moge expic z ed 45 aby bylo rowniez 30-50 k expa i bez waste |
Gdzie expić knightem FACC 57 lvl 74/72 skille?
|
@Buyasta19
Próbuj dragi, dk'e darashia, dragi na edron ale tam często zajęte, niższe poziomy helheim. @Clubertex Cycki, roty @meta dc, guardy. @lolnik1 dc, cycki, hellgate |
meta draga z palcem w dupie zabijesz ;p
a pan knight polecam elvenbane bo duzo kasy leci chyba z 40gp na elfa |
Oplaca sie 30 lvl druidem siedziec w tar tomb za tp?
|
Atur0 nie usmiecha mi sie bic jednego draga w 5 osob (gram na no pvp) ale wybadam ten hellheim dzieki za rade
|
24 druid rod od 22(lód) 20 shieldingu 55 defa i żeby było zero waste najlepiej koło 2-3k/h kaski i 3000 expa/h
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Czy na 60 lvlu ze skilami 80/80 mógłbym komfortowo expić na dragach (bez waste)?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
wiec najlepiej zaopatrz sie w 2x bp hmm + pare runek obszarowych i z 2bp manasow minimum chociaz ja zawsze biore ze 3 bp zeby miec na zapas ;p zbieram tylko steel helmety i double axy i zawsze mi sie zwraca :P a no i expa mam 30k/h i wiecej ;p |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:47. |
|