Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Manga&Anime (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139860)

DDoS 25-02-2009 13:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rayza (Post 2477008)
BLEACH
Ukryty tekst:
tia...Batman evolution XD
uql. new form , i nadal trzeba czekac na vizardów w HMA

ps: 7K! POST XDDD!

Bleach
Ukryty tekst:
Myślę, że Ichigo będą musieli pomóc kapitanowie będący w HM, co za tym idzie Ci w Fake KT, będą dostawali w kość, a pomocą będą upragnieni Vizardzi

Koszyk 25-02-2009 15:07

MUHAHAHAH! Sciagam juz bleacha. Za 22 minuty zapomne o swiecie na 20 minut ! :D

Serious Sam 25-02-2009 15:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 2477092)
MUHAHAHAH! Sciagam juz bleacha. Za 22 minuty zapomne o swiecie na 20 minut ! :D

Wchodzisz do matrixa?

@
Ściągam sobie mangę To-love-ru... i niech się wali Świat...

Otakuma 25-02-2009 15:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DDoS (Post 2476932)
Naruto - manga - spoiler nowego
Ukryty tekst:
LOL Hinata wyznaje miłość naruto, Pain ją uderz i nadziewa (pewnie jakoś przeżyje jednak), Naruto mówi że zabił bliską mu osobę przed jego oczami i transformuje w Lisa z 6 ogonami - Mega WoW ten chapter będzie

8o

Mam coraz większe wrażenie, że Naruto już niedługo sie skończy. Z niecierpliwością czekam na następny chapter.

Koszyk 25-02-2009 15:56

HAAA! Uwielbiam jak Yoruichi przedrzeźnia Byakuy'e :D

Corgar Frizz 25-02-2009 16:14

Wasz gej powrócił!!

@Naruto

Ukryty tekst:
Kawaii ten nowy kyuubi mode xD. Nie moge się doczekać aż walka się rozkręci, bo na 100% KyuubiNaruto pokaże jakieś nowe techniki

@Gro
NGE ryje psyche powiem ci. Dzisiaj na polskim w pewnym wierszu był imiona kilku aniołów. Reszte lekcji myślałem które imie należy do którego anioła z NGE ;p Co prawda po chwili był dzwonek, ale jednak.

Nipah~!
Corgar Frizz

DDoS 25-02-2009 16:39

Soul Eater - manga

Ukryty tekst:
No takiej różnicy to się nie spodziewałem, BJ dead, Stein aresztowany lecę następne chaptery

Corgar Frizz 25-02-2009 16:41

@DDoS

Ukryty tekst:

To jeszcze nic..... zmiany dopiero się rozkręcają

Nipah~!
Corgar Frizz

Rayza 25-02-2009 17:12

minna! zakaz rozmowy o SE poki go nie przeczytam! (lookne nowy ch. i dam edita)

Corgar Frizz 25-02-2009 17:15

Rayza to nie o nowy chapter chodzi ;p Raczej o różnice między mangą a anime.

Nipah~!
Corgar Frizz

Rayza 25-02-2009 17:27

/me facepalm
piszcie o czym gadacie dokładniej :/

bleach
Ukryty tekst:
DDos Frizz, chodźcie pogadać o tym na gronie :D

ciekawe jaki jest nowy ress ulq. i wiemy ze par eform mają 4th+....

milano8 25-02-2009 18:39

ehh.. a ja mam ochote na higurashi live action, ale znalazlem tylko linki na rapida i mega, a tam limity;/

ma ktos konto pozyczyc ;>

Pacz_knight 25-02-2009 19:33

Naruto
Ukryty tekst:
Tak myslalem ze Kyuubi da nam znac w walce Naruciaka z Painem. No ale biedna Hinata ;( mam nadzieje ze przezyje >.<
Hmmm... Obawiam sie najgorszego, a mianowicie to co wspomnial/a Otakuma ze Naruto dobiega konca. No pewni dojdzie cos jeszcze, jakos sie to przeciagnie i nie zapominajmy o Sasuke ;). Z cala pewnoscia wnioskuje ze spotka sie z blondaskiem i stoczy z nim mega evul pro elo elo walke ^^

DDoS 25-02-2009 19:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pacz_knight (Post 2477501)
Naruto
Ukryty tekst:
Tak myslalem ze Kyuubi da nam znac w walce Naruciaka z Painem. No ale biedna Hinata ;( mam nadzieje ze przezyje >.<
Hmmm... Obawiam sie najgorszego, a mianowicie to co wspomnial/a Otakuma ze Naruto dobiega konca. No pewni dojdzie cos jeszcze, jakos sie to przeciagnie i nie zapominajmy o Sasuke ;). Z cala pewnoscia wnioskuje ze spotka sie z blondaskiem i stoczy z nim mega evul pro elo elo walke ^^

Narut
Ukryty tekst:
Kończy? Haha nie ma mowy :D Na tym nie skończy się arc Nagato, a tu jeszcze mamy motyw Madary i inne poboczne to jeszcze pociągnie długo

milano8 25-02-2009 19:47

Ukryty tekst:
no ale przeciez all bohaterowie prawie zgineli, ofc z tych wazniejszych, no bo przeciez kakasziego nie ma, ero-sennina i tam kogos jeszcze... Powoli sie konczy, noi chyba dobrze bo nie chcialbym aby z tego moda na sukces wyszla czy cos

Teraz sie zastanawiam co by obejrzec bo zaczalem dokanczac se clannada ale nuda jak zawsze... Widac ze jestem bezduszny mwahaha. Moze wezme sie za claymore tylko w tym problem ze sie boje ze mi sie nie spodoba

Pacz_knight 25-02-2009 19:54

DDoS
Ukryty tekst:
Ahhh, zapomnialem o wielkim Madarze... Racja jeszcze tak szybko jak sadze sie nie skonczy. Zreszta moze to dalej sie rozwinac w histori i wyniknie kilka watkow co z pewnoscia przedluzy fabule ;)

@up
Ukryty tekst:
Ehhh to ze niektorzy wazniejsi bohaterowie gina, nie musi oznaczac faktu iz cala serja sie lada moment skonczy. Zreszta mozna to pociagnac jesli nie bedzie to przegiecie, co tyczy sie mody na sukces xD
Pozatym tak naprawde to niechcialbym zeby Naruto sie kiedy kolwiek konczyl, co jest z lekka sprzeczne i nie logiczne, bo jak wiemy wszystko musi miec swoj koniec. No ale niech Kishimoto pociagnie go w miare mozliwosci i jak najdluzej. ;p

Corgar Frizz 25-02-2009 20:28

Naruto
Ukryty tekst:
W każdym razie w naruto nie zostało już wiele do pokazania. Pain arc powoli się kończy, zostaje jeszcze Madara i Sasuke. I pare krótkich wątków jak Suigetsu

@Milano
Gro wcześniej podawał stronkę z live action, jak jeszcze raz ją poda to rypne ją do pierwszego posta.

Nipah~!
Corgar Frizz

i386 25-02-2009 20:40

KGNE 9 - nadal super, ale podoba mi sie w tej serii to, ze nie jest od poczatku do konca smutna, tylko sa smieszne przerywniki z Daikuuji i Mayu-Mayu : D Swoja droga nie potrafie okreslic ile ta pierwsza ma lat xDD

milano8 25-02-2009 20:55

wiem widzialem... ale po angielsku to, a ze ja bede musial sie meczyc z angielskim to wolalem sciagnac skads...No ale chyba wyboru nie mam

Otakuma 25-02-2009 20:58

i386 rozwiń ten skrót, wiem że już była podawana pełna nazwa ale nie chce mi sie szukać : P.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:01.