![]() |
|
Cytuj:
Ukryty tekst:
|
MUHAHAHAH! Sciagam juz bleacha. Za 22 minuty zapomne o swiecie na 20 minut ! :D
|
Cytuj:
@ Ściągam sobie mangę To-love-ru... i niech się wali Świat... |
Cytuj:
Mam coraz większe wrażenie, że Naruto już niedługo sie skończy. Z niecierpliwością czekam na następny chapter. |
HAAA! Uwielbiam jak Yoruichi przedrzeźnia Byakuy'e :D
|
Wasz gej powrócił!!
@Naruto Ukryty tekst:
@Gro NGE ryje psyche powiem ci. Dzisiaj na polskim w pewnym wierszu był imiona kilku aniołów. Reszte lekcji myślałem które imie należy do którego anioła z NGE ;p Co prawda po chwili był dzwonek, ale jednak. Nipah~! Corgar Frizz |
Soul Eater - manga
Ukryty tekst:
|
@DDoS
Ukryty tekst:
Nipah~! Corgar Frizz |
minna! zakaz rozmowy o SE poki go nie przeczytam! (lookne nowy ch. i dam edita)
|
Rayza to nie o nowy chapter chodzi ;p Raczej o różnice między mangą a anime.
Nipah~! Corgar Frizz |
/me facepalm
piszcie o czym gadacie dokładniej :/ bleach Ukryty tekst:
|
ehh.. a ja mam ochote na higurashi live action, ale znalazlem tylko linki na rapida i mega, a tam limity;/
ma ktos konto pozyczyc ;> |
Naruto
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
Ukryty tekst:
|
Ukryty tekst:
Teraz sie zastanawiam co by obejrzec bo zaczalem dokanczac se clannada ale nuda jak zawsze... Widac ze jestem bezduszny mwahaha. Moze wezme sie za claymore tylko w tym problem ze sie boje ze mi sie nie spodoba |
DDoS
Ukryty tekst:
@up Ukryty tekst:
|
Naruto
Ukryty tekst:
@Milano Gro wcześniej podawał stronkę z live action, jak jeszcze raz ją poda to rypne ją do pierwszego posta. Nipah~! Corgar Frizz |
KGNE 9 - nadal super, ale podoba mi sie w tej serii to, ze nie jest od poczatku do konca smutna, tylko sa smieszne przerywniki z Daikuuji i Mayu-Mayu : D Swoja droga nie potrafie okreslic ile ta pierwsza ma lat xDD
|
wiem widzialem... ale po angielsku to, a ze ja bede musial sie meczyc z angielskim to wolalem sciagnac skads...No ale chyba wyboru nie mam
|
i386 rozwiń ten skrót, wiem że już była podawana pełna nazwa ale nie chce mi sie szukać : P.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:01. |
|