![]() |
|
Knight na 57 lvl, skille 72/64 (Nie śmiać się :P)
EQ : Crusader Helmet DSM C-legs BoH Scarf GS Gdzie mógłbym porządnie expić? Jeśli to możliwe, nie mówić EF. |
Cytuj:
|
Palladyn, Dragon Shield, Noble Armor, Plate Legs, Steel Helmet i Royal Speary. Skille 70/53. Gdzie expić?
|
Cytuj:
|
Jaki labirynt? :) Mam FACC. Zapomniałem dodać.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
http://tibia.pl/earth.php?x=32479&y=31890&z=12&q=103.77 Cytuj:
|
24 LVL MS . Gdzie expić żeby szybko leciał exp? Dpuszczalne waste.
|
Witam. Mam knighta 19 lvl skile:51/47. eq: guardian shield, crimson sword, booth, soldier helmet, p legi , p armor. Do jakich skili powinienem doskilowac i gdzie moge expic??
PS. Czy dalbym rade na EF przy samej bramie? |
33 sorc
Mama 33 sorca, eq: b robe, k legs, c helmet, medusa shield, bohy, p ammy, woi/woce, i nie wiem gdzie expic, jestem facc, oraz gram jak by co na nopvp
|
Cytuj:
Skile bardzo slabe ja na 13 knighcie mialem 52/51 ale coz; p doskiluj sobie do ~65, bo na 20lvl 60skil to podstawa, wiec sobie porownaj na EF wyrobisz, tyle ze z malym waste, ale hity czasem Ci siada po 100+, a jak juz zrobisz ten skil z 65/65 to idz wtedy na EF, DC, Dragi solo (polecam wziasc z pare bp mf, i na d lair stajesz an skos i bijesz ;P);) |
31 ms z dobrym eq. Mam pacc.
Moze jakaś dobra miejscówka z dragiem? Co o tym myślicie?? |
Cytuj:
tar tomb -2 +monk+dragonbreath ja niemialem waste 1mf na 30min :P |
Gdzie expic 29 ed (jak ed to oczywiscie pacc:P)Przed upem expilem na tombie a tera nie wiem gdzie expic.Na scarabach bylem z monkiem (-3)i exp strasznie wolno szedl.Prosze o odpowiedz:P
|
Eq: Warrior helmet, plate armor i legs, leather boots, dragon shield i fire sword/Spike sword enchated[energy].
Skille: 20/19 Lvl: 8 Gdzie expic taka postacia? Gdzie skillowac? ;] |
up. trolle hmm.. gdziekolwiek są : ab , veno , thais etc. Od 40 roty i dwarfy :) Od 60 slime . Expić z takimi skillami nie polecam , tylko trening
|
13 Pall skille 75/64 PACC. zalezy mi na szybkim wbiciu 25 lvl (r speary)
|
mam sporo pytan a wlasciwie ;
mam 14 aladyna skille 50/33 i chce nim wyskilowac 60/45 na potworach(i tu sie nasuwa pytanie na jakich bo dwarfy zwykle za szybko padaja) i potem 70/60 wiec pytanie na czym skillowac?? |
masz mały shield i pozostają jedynie roty i dwarfy . Jak będziesz miał shield ~55 to możesz slime spróbować , a później cyce
|
@Coach
Zapomnialem wspomniec- moj best na 8 to slime... xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:45. |
|