![]() |
|
Cytuj:
|
jestesmy niesmiertelni xd
|
Niezla akcja qmple, ale trzeba wiecej ogarnietych ludzi ;\;\
|
udana akcja bo ellia zaspal %-)
|
mam juz orchidy, delete blx
|
nie ma lekko
|
@Karolek są jakies filmiki?Bo dawno nic ciekawego z iridii moje oczy nie widzialy ;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
co sie dzieje? jakos bongo ostatnio mało na vent itp, moje oczy widza tylko 5 z bongo raczej a reszty ani widac ani slychac. zadnej boruty w carlin... co z wami chlopaki?
|
Cytuj:
|
xoleance i fenci padli... pewnie ktos jeszcze..
MOWILEM, POWTARZALEM NIC NIE ROBCIE... |
Cytuj:
bongo juz nie ma, ale bedzie reload, soon ! czesc z nas sie wyplaca, reszta nei ma charow = koniec;\;\;\ btw kara miala sredni lvl zabitych wiekszy niz virtue, hahahahahaha |
Kaslern
Aug 26 2008, 13:16:50 CEST Killed at Level 161 by Eternal Karolek and by Retorix Laroz Aug 26 2008, 12:06:19 CEST Killed at Level 130 by Xoleance and by Azik Master Neru'pow Aug 26 2008, 13:03:29 CEST Killed at Level 108 by Kurumai and by Xoleance Aagol'Guld Aug 26 2008, 11:15:05 CEST Killed at Level 113 by Bezok and by Vala Thad Bombastic aka Aug 26 2008, 11:52:24 CEST Killed at Level 121 by Krejzolek and by earth Pawelek Kafarek (robota bongo) Aug 26 2008, 14:01:13 CEST Killed at Level 100 by Kurumai and by Stangus jeszcze bedzie czas... by odpoczywać ;] |
o cholercia, fadniusio ! DEX CO TY TAKI ANTY BONGO JESTES ? CO ??
|
Coraz lepsze te fragi :P
|
Cytuj:
pozdruwka dla wiking anum metek murlat dama wrel i muj stary i wojtus o :D:D:P:cup::cup: |
Cytuj:
|
Cytuj:
albo mash : PoZdErkA dLa KiEpY SlIiTaSnE FoTecKI lIcZe nA rEwAnZyQqqQQ *:*:*::* |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:14. |
|