![]() |
|
@milano
Naruto - odnośnie Kakashiego Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Grr padł dysk z soundtrakami i zdjęciami - 40 GB poszło się sruuuu. |
Cytuj:
@up Kondolencje :P |
Cytuj:
|
@Corgar
www.dramacrazy.net |
clannad
Ukryty tekst:
a propo fma 2 jestem ciekaw jaka fabula.. az nie moge sie doczekac 5 kwietnia ^^ |
boze mnie ledwie 2 dni nie ma a wy nabiliscie 250 postów+ ? no teraz to ja wasz spamerski talent podziwiam xD
|
mordowanie jest złe! nie morduj! - Przylacz sie do akcji juz teraz! A byc moze uratujesz sie przed tentaclami Rayzany!
@UP A kiedys zwatpiles w nasz spamerski talent?:D |
@koszyk
a teraz nasze logo! (to kampania anty frizzowa) http://img3.imageshack.us/img3/5460/ggggo.jpg |
Ale o co chodzi? =='
|
hihi ^^ mam gg rayzy
Live action Higurashi- obejrzalem ta pierwsza czesc co ma 20 min i juz mi sie odechcialo, gdy zobaczylem jaka fajna kamera amatorka zostala uzyta przy filmie i po 2 to ryj keichiego, on wyglada jakby dostal kapiszonem na ryj.... Plusy to chyba wyglad hinamizawy noi i jak narazie tomitake jest podobny do oryginaly jako tako |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No wlasnie... nikt by nie chcial : PP
To Ty wszystkich straszysz tentaclami ;< |
@sam
ja wiem ze chcesz .....ale nie możesz ! nie wyp. zadania Kumy! (czy tam Nariego) a ja was all pośle do klatki Yaoicowej z Frizzem i Illią! @down 1 krótka rozmowa była, marudzisz XD |
@milano
Nie masz się co cieszyć. Ja też mam gg Rayzy, ale to on do mnie pisał, a nie na odwrót. Ostatecznie, wcale nie jest najważniejszy ten, kto najwięcej gada ;) |
ja bym chcial go dotknac...
nie wiem co do rayzy napisac bo sie wstydze ;l |
napisz ze pragniesz jego tentacli, to sie ucieszy. A potem juz z gorki :D
|
@Koszyk
Chyba snisz! Jego tentacle sa MOJE!! Nawet mam z nimi zdjecie! |
@UP
Przepraszam :( Ale bóg kazał się dzielic... :P |
higurashi live action = watched
ocena :3/10 jakbym nie ogladal anime tylko te live action to bym sie wqrwil z zakonczeniem, bo nie wiadomo o co chodzi. Jedynie co ratowalo ten film to fajna MION... To chyba wszystko @edit pedobear in action Ukryty tekst:
Wchodzisz na wlasna odpowiedzialnosc... I tak tam erotyki praktycznie nie widze choc ze moze do konca nie obejrzalem |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:30. |
|