![]() |
|
Cytuj:
|
Biooly ty teraz grasz jakiem?Czemu delete?Czy to na pokaz ;d?
down no poprostu się pytam, bo widze ze jest delete. |
Cytuj:
A ktoś Ty? o/ @Payments Polakom gratulujemy Orzecha! |
Panowie proponuje zaplacic i grac w spokoju :>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jest noobem i każdy o tym wie xd Grałbym na Furorze i Pandori podając sie na kogoś innego albo z Shejqiem na Morganie miałem pomóc coś ale mi sie nie chce xd Ok raszujemy ich chłopaki 3 2 1 dobra padłem =/ Pozdro dla jedynego i prawdziwego ze Szczecina - Krisa; ] btw. I tak to sie zmieni , ojebie ktoś znowu tak jak kiedyś Orzecha na jakiegoś chara lub 5kk , i znowu będzie sobie mógł grać, jak mu Liinek otsa postawi xd |
Cytuj:
|
Moi kochani po Chuj sie klocicie o nooba jakim jest Orzech ? Zarowno wie to Bialy jak i Diablo jak i ja :) aaa i liinek chyba otsow nie stawial tylko kast haha x DDDD
btw. Co to za wojna na Pandorii ? Bo cos mi Raaeell spamowal na gg rano a nie chcialo mi sie czytac :P? |
Śmieć bo często pada?Nie oceniaj ludzi po głupiej grze internetowej jaką jest Tibia.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Napisałem śmiec o Vuaevie( a on chyba często nie pada, chyba że myślałeś że chodziło mi o Orzecha ), i chodzi o coś zupełnie innego niż o Tobie, uwierz mi ; > @Wojna Pandoria Napie*dalają się między sobą paru ludzi z Sorrow ( dla beki chyba ), a raczej 2 gildie + Neutralne 'Sorrow' do tego, bo nie mają co robić pewnie - Carismo vs ktoś tam dla ogarniętych. Ale Glamour ~ jest i będzie hunted, i napisał ktoś tam na forum.tibia.com że nie chcą Glamour , chcą się miedzy sobą ponawalać ._. Biały. |
To oni mogą płacić a ja nie:P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
[GUILD]Stamped Parcel[/GUILD] wygrało. Aktualnie każdy sobie expi ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|