![]() |
|
ehh i po co ta wojna ?...
najpierw było BB vs. Mythos, pozniej BB vs. Lil'Saints, next BB vs. Nazgul ... jeden mądry to Nox :D hail non pvp huahauhaua 8o |
Cytuj:
|
Cytuj:
Za moje słowa zastosuje twoje własne posty :) Cytuj:
Najpierw jedziesz na bb, a potem sam do nich idziesz. Cytuj:
|
|
@sant
A czy zauwazyles ze ani morgrabia ani jox nie sa w bb ? Z reszta czasami tak bywa. Skoro bylem w pain i mnie nazgule bili to co mialem im placic ? czy walczyc przeciwko im ? |
Marian.
Chciałbym zauważyć, że Morgabia poleciał z BB a nie wyszedł sam. A pozatym co się do Michała przypieprzasz jak niewiesz jak to było dokłądnie.. |
ma ktos film albo screeny z dzisiejszej akcji nazguli?
|
A czy ten ktoś mógłby udostępnić? :D
|
Baad Boyss 0 zgrania ;/
|
Cytuj:
|
Teraram borowiku ty zza szkla, taki kozak byles. Szkoda ze na real taki mocny nie jestes i cie poniewieraja. Bez napinki eheh. :D
Plan zadzialal, moglo byc wiecej fragow ale cuz bywa.. Planned by Loko :evul: Btw, Logest? :S |
Hmmm niewiem co się stało ^^
Ja Logesta sprzedalem na poczatku lipca, a potem czasami na open walczylem jak nowy owner nie mogl bo mial robote czy cos. niewiem jak to zrobil ze go hackli. tylko troszke zal bo sentyment do chara zostal. Ci co mieli wiedzieć wiedzieli że to nie ja grałem, ale po co było to nagłaśniać na cały serwer :D |
Cytuj:
LOGOUT : o Ps. Mi sie wydaje ze to porostu przypadek... To tylko bitwa i do tego nie open battle tylko dobrze zgrana akcja...na otwartym terenie pewnie po dupsku by było. Gratuluje tylko i wyłącznie dobrze zorganizowanej akcji. |
Cytuj:
ale i tak gladi to scierwo i ss'man !!! X( powodzenia bb |
Cytuj:
Dlaczegóż to nie maja szans ? Widziałem wiele filmików w których po przez dobrego dowódce "slabsza" Gildia rozwalała te "mocniejsza" choćby Mediota Del'toro z Isary . |
Długo oczekiwany ;)
http://img.photobucket.com/albums/v3...Advances/7.jpg |
~~Gratz~~ Lamdar ;]
|
|
|
UP
A gdzie ss? :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:30. |
|