![]() |
|
Ale czy na małpach będę miał 50 k/h ? bo coś mi sie wydaje że nie :/ chociaż na pewno na małpach więcej kasy bedzie.
|
@up
zależy ile ludzi ja tam nawet 30k/h nie miałem a ja 53 ek skile 69/66 ale skiluje gdzie poexpic zółwie mnie wkużają już |
30lvl EK
73/71 eq: dsm, warrior helmet, k legs, demon shield, wyvern fang/fire sword, fur boots. Dam radę na Cyclopolis (Edron)? Lub może jakiś inny opłacalny exp dla mnie? :) Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź. #Edit: Ok, dzięki, Tatard. Spróbuję na Cyclopolis a potem na Banucie :] |
Mam Elite Knighta 63lvl o skilach 78/76 i nie wiem gdzie expic. Postac posiada dobre jak na ten lvl eq. Od niedawna posiadam pacc.
Pozdrawiam. |
@Avensus
Na cyclo dasz rade. Może spróbuj na małpach, kasa przyzwoita ale nie wiem czy dasz rade na tym lvl bo za wiele hp to nie masz. A skile jak najbardziej wystarczą. |
Mam pytanie więc tak mam 55 lvl palka skille 85\65 i nie mam za bardzo pomysłów gdzie expić, oczywiście o chodzi o miejscówki dla facc. Dodam ,że dragi odpadają zawsze zajęte. Chodzi mi głównie o dobry exp hajsu mam dużo. Jeśli chodzi o eq rh, b robe\dsm, k legi, bohy, demonka, royalki lub p bolty bo mam ich sporo. Z góry dziękuje.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
35 ek
4 magic 66/65 eq crown helmet k armor, blue legs , p amulet, steel boots ( blacsteel sword/ vamp shield+ bright sword) mam 100k w bank wiec rady co mógłbym dokupic mile widziane :) a co do exp chcialbym sprubować zółwi na -1 i -2 tam gdzie po kilka thombakow walac z exori czy ropując je ;] i gdzie mógłbym efektywnie expic jak narazie max wyciagany przezemnie to 25k na h |
Cytuj:
|
Gdzie expic ?
Palek 18lvl 50 dista, eq : Blue robe Crown helmet Plate legs Platinum amulet Beholder shield Spears/bolts Leather boots :D PS. mam pacc ;p |
Mam 20lvl knight skille 65/65 i chce kupić pacca (mam też kase na promocje), ale nie wiem gdzie najlepiej opłacało by się expić na pacc.
|
posiadam knighta lvl 28 skille 60/56
nie wiem gdzie expić moje eq to : k arm k legi c helmet wampka expilem na ef ale to nuuuuuda ale loot dobry zarobilem na eq i zostało 28k 8o8o8o |
28 Ed
To tak :P :
28 Elder Druid 27 Magic Level / eq : Blue Robe, Blue Legs, Crown Helmet, Dragon Shield, BoH, Terra Rod + Platinum/Dragon/Bronze/Garlic/Protection Amulet/Neckalce :D:D Interesuje mnie dobry exp i kasa ;) Bez waste. Oczywiście PACC area :D Ew. jak można to jakieś mapki czy coś, bo na PACC area nowy jestem :P |
Knight 70 skille 77/75 skonczyl mi sie pacc of troche mi sie znudzil na dragach lekki waste gdzie moge expic a moze poskilowac ale ile i na co wtedy isc na slimach mi troche wolno leca skille prosze o odpowiedz i porady jak teraz grac
|
a ja 53 ek
skile 69/66 ale skiluje gdzie poexpic zółwie mnie wkużają już |
Knight, Lvl 24, mlvl 3
Eq: k set, steel helmet, fur boots i scarf\dragon necklace, a bron to naginata Skille: 52/50 - wiem że sux, ale potem potrenie troche. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Dragi z DS'ami + frigo Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
ponawiam pytanie :
Gdzie expic ? Palek 18lvl 50 dista, eq : Blue robe Crown helmet Plate legs Platinum amulet Beholder shield Spears/bolts Leather boots PS. mam pacc ;p |
Nie miałem nigdy pacc i nie zabardzo jestem obeznany, gdzie znajdują sie żółwie??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:36. |
|