![]() |
|
@K-On!! ep. 2
HA!! Wzrok Sawuś-chan miażdży!! Najlepsza scena w całym odcinku! @Darker Than Black 15 odcinek i zmiana opena. Eeee.... zły nie jest, ale wolałem ten pierwszy. |
Oglądając anime Kara no kyoukai, zacząłem przeglądać sobie Type-MOON wikie i znalazłem bardzo ciekawy rysunek, pokazujący powiązania pomiędzy postaciami z poszczególnych anime:
http://images2.wikia.nocookie.net/__..._relations.jpg Nie wiedziałem, że tak sobie łączą różne serie :> @Btw: Saber z F/SN wazy 42kg (lol wtf) i walczy z Berserkerem, który jest tylko... 7,5x cięższy. Ma baba krzepe :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Co więcej, cała tak rozmowa z Inoue miała w mandze miejsce, dokładnie w tej formie, tylko że w anime musi to oczywiście zająć więcej czasu.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I tak nikt tam nie moze Aizena pokonac. Do tego Bankai Gina bedzie zamiatac. Prawdziwa zabawa zaczyna sie dopiero po tym jak... Ukryty tekst:
|
Hajime no Ippo 891
Ukryty tekst:
|
@Bleach 267
Ukryty tekst:
|
Darker Than Black done.
Eee... to jest za zakończenie? Złe nie jest, ale mogli dać lepsze. Nieeee..... To zakończenie było złe. |
Ktoś wie z jakiego anime jest ten koleś z mieczem, jakoś mi się nie kojarzy.
http://img696.imageshack.us/img696/8839/qscx.jpg |
kurosaki ichigo z bleacha ;p prowokoacja
|
Cytuj:
|
@DDoS
Allen Walker, D.Gray Man |
To z D-gray man'a jest anime? Ostatnio przeczytalem całą dostepną mangę, ale o anime nie wiedzialem :)
|
@Hetalia: Axis Power
Trzy słowa: Dziwne to jest!! Ale chyba cały czas trzyma się mangi. I KAŻDY ODCINEK MA 5 MINUT!! To jest śmieszne! @down Nie dziwię im się. ;) |
@Grycan&Hetalia
Śmieszne jest to, że 99% ludzi na konwentach na najdrobniejszą wzmianke o włochach reaguje krzycząć PASTA! Nippah~! Corgar Frizz |
Racja teraz mi się przypomniał, że to był D-Gray Man.
Muszę zwolnić oglądanie Durarara, bo jeszcze 10 odcinków musi wyjść, a nie chce kolejnego anime z tygodniowym czekaniem. Nie ma to jak kryptoreklama - 7 odcinek Durarara i plakaty anime, w tym DTB: Gemini... Narut manga Ukryty tekst:
Zacząłem (no i dosyć szybko nadrobiłem całkowicie - 2 dni w pracy) Psyren manga, dosyć ciekawa fantastyka, nadawało by się do zrobienia ciekawego Anime na jej podstawie. @K-On!! - odc. 2 Cieniutko, mam nadzieję, że szybko dołączą nowe osoby do LMC i akcja nabierze tempa. |
@DDoS
Nie trzeba chyba potwierdzać, ale i tak to powiem! To Allen z D.GM. :p A tak swoja drogą, skoro już jesteśmy przy D.GM, to przerwałem mangę, bo coś nudnawa się zrobiła kilka chapów pod koniec... @Grycan Zdecydowanie polecam ci bardziej mangę Hetali. Często jest tak, że w anime nie ma objaśnień, przez co całość jest niezrozumiała dla widza. W mandze (zależy oczywiście jakiej jakości znajdziesz), masz na dole odnośniki, które pomagają ci zrozumieć występujące w treści aluzje do danych sytuacji. ;) @topic Sengoku Basara czas zacząć! ^^ Tak sobie przeglądam w sieci wpisany, powyższy tytuł i aż się przeraziłem ile jest gier na konsole z tejże serii. o.O |
Cytuj:
|
Czy Allen nie miał przypadkiem wielkiej ręki? Skąd wziął się ten miecz o.0
|
Cytuj:
Ukryty tekst:
|
Obejrzałem sobie Naruto Shippuuden Movie 3, jak na film przy współpracy z Kishim średnia fabuła. Plusem jest pokazanie wszystkich prócz Sasuke z młodego pokolenia (dobrze, że bez Sasuke, ale oczywiście nie obeszło się bez wzmianki o nim). Na końcu pominięto jeden ważny aspekt, co mi się nie podobało:
Ukryty tekst:
Mam 5 anime aktualnie do obejrzenia, ale nie wiem w jakiej kolejności się za to zabrać + żeby gatunki się nie powtarzały :D Canaan, Needless, Chu-Bra, Saki, Sengoku Basara. |
@up
Canaana zostaw sobie na później, a teraz zacznij Sengoku Basare. ;) Jestem oszołomiony walkami jakie odbywają się w anime. Szkoda tylko że seria ma 12 odcinków. ;p |
Same w sobie movie 3 shippuudena dobre było, tylko faktycznie dziwne, że blondas bez żadnych obrażeń wyszedł. Ciekawe justsu miał ten zły ziomek :>
|
daj ktos linka do shupa 3
|
|
I tak trzeba przyznać że 3 jest dużo lepsza od dwóch poprzednich. Mocno zakorzeniona w oryginale, przyzwoicie trzyma się kupy, no i brak dodatkowych rasenganów(takich, których oryginał nie posiada), przemawia jednak na plus, a i fabularnie wydaje mi sie ciekawsze od poprzednich, choc nie jest to ciagle na poziomie kinówki bleacha: memories of nobody(tak sie chyba nazywala?).
|
@Shippuden film
Jak zwykle, najlepsza końcówka ;-). I imho za dużo pieprzenia, za mało walk jak na shonena przystało. Ale tak poza tym, to całkiem nieźle. |
Badzmy szczerzy: takie filmy robi sie tylko na kase, i to z pominieciem tresci oryginalu. Biorac to pod uwage, ta akurat kinowka wypada zdecydowanie lepiej niz poprzednie ;)
|
DB Kai 54
Ukryty tekst:
|
@Pacz
Sengoku Basara - no walki dobre, ale odstające trochę za bardzo Ukryty tekst:
To chyba pozostaje mi zabrać się teraz za któreś ecchi, pantsu, romantic, loli aaaa nie przepadam, ale ciągle fantasy, samurai, mecha nie można oglądać :) |
@FMA 54
Ukryty tekst:
|
Wie ktoś gdzie obejrze online 3 kinówke shippu BEZ płacenia jakimiś smsami? : /
|
Nastawianie Armstronga : D.
Ogólnie robi się coraz ciekawiej szkoda, że już tak niewiele do końca. #up Na shippuuden.pl szukałeś? |
Cytuj:
|
|
Cytuj:
1. Klikasz w linka http://www.kreskowka.pl/v-61641/shippuuden-movie-3-pl 2. Klikasz "Pokaż mi tą stronę" 3. Klikasz w żółty napis "Klik" na białym trójkącie w niebieskim kole. 4. Klikasz "Ok" i otwiera ci się okienko z pierwszą częścią filmu* * by otworzyć kolejną część klikasz w Pokaż/Schowaj 2 część i powtarzasz krok 3 i 4 :> |
Cytuj:
|
a ja mam!
czym ten link otworzyć? jest do tego jakiś program za friko? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:26. |
|