![]() |
|
@Request
Ok, mam... obejrze Welcome to The NHK!, a potem SEL, Berserka, Ergo Proxy i Azumange (dokonczyc). O, i jeszcze bede musial znalezc pierwszego GiTSa. |
@Grocix
Ergo Proxy obejzalem i mialem mieszane odczucia (nie bardzo mi sie podobal logicyzm calej fabuly i zachowanie poniektorych postaci). No ale zalezy jaki typ animcow preferujesz. Radzil bym ci najpierw obejzec/dokonczyc Azumange bo byla zawalista ^^ @edit Dobra zaczynam kontynuowac Blicza ;p |
Cytuj:
Cytuj:
|
KGNE 14 - no i takie zakonczenie mi sie podoba : ) nawet bardzo... ogolnie wykrecona seria ; ) polecam : D
A po meczu obejrze sobie Byousoku 5 cm.. kurna, 1,5h film i 2,4 gb : P @down Tez mi bylo trudno znalezc, wszedzie licencjonowane, wiec wreszcie sciagnalem z mininovy : ) aaa, i polecam napisy grupy KAA ;] |
;< już chciałem sobie ściągnąć KGNE, a tu wyłączyli mi moje główne źródło anime i teraz nie umiem znaleźć. Poratuj ktoś.
|
Ja zacząłem Shakugan no Shana, po 5 ep. średnie; zobaczymy jak się dalej rozwinie,
|
@Up
Ognistooka RoX : ) jedne z Pierwszych Serii jakie Widziałem ;) |
@DDoS
Za bardzo sie nie rozwinie ; p. Seria jest po prostu dobra, niczym szczególnym nie zachwyca, chociaż parę fragmentów jest świetnych. |
JAAAA DN JEST POPIEPSZONE ! :D
3 odcinki i skoncze... jestem ciekaw jak sie skonczy ;) |
Naruto manga
Ukryty tekst:
|
Naruto Manga
Ukryty tekst:
FAK, znowu tydzień czekania. |
jeszcze tylko bleach manga i z glowy.
|
Naruto
Ukryty tekst:
Nipah~! Corgar Frizz |
Naruto
Ukryty tekst:
Bleach - manga Ukryty tekst:
|
Naruto
Ukryty tekst:
|
Naruto
Ukryty tekst:
|
claymore watched...
Jestem Zawiedziony koncowka i ciekaw jestem czy nowy sezon wyjdzie gdyz 2 watki nie zostaly dokonczone Ukryty tekst:
|
Cytuj:
Kontynuacja jest od pokonania Rigardo: Ukryty tekst:
Manga wychodzi jeden chapter na miesiąc, po drodze natknęło się pare specialów (krótkie wycinki z przeszłości Clare i Teresy). |
A teraz milczec choloto, bo pani prezydent Stanow Zjednoczonych Mangi i Amine bedzie przemawiac!
http://i41.photobucket.com/albums/e2...1686212656.gif I pani rzekla: "Anime Claymore to badziew i rupiec w porownaniu do mangi Claymore!" A co na to lud? http://i41.photobucket.com/albums/e2...tl/clapks2.gif |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:35. |
|