Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   Wojna (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126668)

Power Ranger 08-06-2008 13:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tommazi (Post 2102809)
z combo botem maja Ci da filmik?

Po co piszesz takie rzeczy skoro oczywiste jest ze obie strony uzywaja botow :>

cys brutal 08-06-2008 14:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hanys777 (Post 2102603)
Na ile wyjebany ??

Full eq bez sova + 1kk w kasie i śmieci :)

Hanys777 08-06-2008 14:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez cys brutal (Post 2102927)
Full eq bez sova + 1kk w kasie i śmieci :)

Odrobisz sie :)
Tylko mi nie mow ze nie grasz boo... :P

Szymaniakk 08-06-2008 15:21

...

[CHAR]Danfos[/CHAR]
Jun 08 2008, 13:02:43 CEST Killed at Level 101 by Zezhod
and by Croth Cader

zuulek 08-06-2008 17:14

Inmates, Aftermath - 22

Vladislavus Dragulia
Adus Rafalus
Danfos
Linglifer
Hammer clubfighter
Mastro Scue
Soulcrasher
Matik'Sorcek
Eldero Tashfael
Elder Ella
Xuzoun
Tuli Jeng
Hellah
Larus Romar
Verius
Shorkh
Meliah Gewyr
Eltan Skara
Valixivox Xardas
Gruzin bro'war
Kilipukki
Edan dain

NS, CC - 0

dudek_lfc 08-06-2008 17:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szymaniakk (Post 2103013)
[CHAR]Danfos[/CHAR]
Jun 08 2008, 13:02:43 CEST Killed at Level 101 by Zezhod
and by Croth Cader

i co z tego?

Szymaniakk 08-06-2008 17:52

;]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dudek_lfc (Post 2103245)
i co z tego?

To ze Danfos jest z Aftermah a Croth Cader z Ns ;]

Voldo69 08-06-2008 18:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szymaniakk (Post 2103291)
To ze Danfos jest z Aftermah a Croth Cader z Ns ;]

i co w zwiazku z tym?

Szymaniakk 08-06-2008 18:38

xD

@up Idz na frytki
Ten Post Miałem Skasować Ale Nie Umiem Znaleść Buttona 'Usuń Post'

Issytarus 08-06-2008 20:54

podsumuje z rana male battle przed ssem padli :

-morixar
-dark noob bits

Nastepnie sneak na

- marca fennas

pozniej battle pierwsze okolo 14:0 dla Aftermath/Inmates

pozniej kolejne battle przegrane nie 22(bo 2 fragi policzyli z jakies tam gildi Bonzai a oni nie sa z nami chyba tylko tak mysla) czyli przegane 20:0 przez ludzi ktorzy bali sie rashowac i tylko blokowali innych, 1 battle dobrze bylo bo wybralismy samych ogarnietych ludzi wiec nastepnym razem tez tylko z selekcja wychodzimy

A na koniec mala niespodzienka wielki sting tego forum uciekl z openki bo gral na gamroth the behe~ i go wyjebali z venta :D

Raks Ninja 08-06-2008 21:26

Sting ty chuju zlamany zajebales rogala do pzta i sie kurwa pilnuj bo ci wpadne na kwadrat to zobaczymy -,.,-

ps. macie moze jakas flaszeczke????? janek ty kurwo dawaj flaszeczke bo cie skopce

ps2. janek ty niemyty chuju odblokuj mnie na gadu albo ci podpale *****ne

Matut666 08-06-2008 22:31

Hmm to że nie poszedł na open to jego sprawa~~może był jedną z niewielu osób i pomyślał że bez commandera na open nie ma sensu wychodzić więc ja mu gratuluje B)

Issytarus 08-06-2008 23:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matut666 (Post 2103862)
Hmm to że nie poszedł na open to jego sprawa~~może był jedną z niewielu osób i pomyślał że bez commandera na open nie ma sensu wychodzić więc ja mu gratuluje B)

gratulujesz osobie ktora siedzia na war channelu i robi sztuczny tlum a pozniej s*******a z openki ?zastanow sie co piszesz a comander byl moze jak pozniej sie okazalo nie najlepszy ale on jest jasnowidzem i po za tym glowna przegrana byla dlatego ze ludzie znow sie bali jak napisalem wyzej bo ten team co byl z rana byl dobry ale doszlo kilku pajacow i chuj tylko blokowali bo sie boja stracic swojego pikselowego ludzika

Sting_Ninja 08-06-2008 23:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Issytarus (Post 2103684)
podsumuje z rana male battle przed ssem padli :

-morixar
-dark noob bits

Nastepnie sneak na

- marca fennas

pozniej battle pierwsze okolo 14:0 dla Aftermath/Inmates

pozniej kolejne battle przegrane nie 22(bo 2 fragi policzyli z jakies tam gildi Bonzai a oni nie sa z nami chyba tylko tak mysla) czyli przegane 20:0 przez ludzi ktorzy bali sie rashowac i tylko blokowali innych, 1 battle dobrze bylo bo wybralismy samych ogarnietych ludzi wiec nastepnym razem tez tylko z selekcja wychodzimy

A na koniec mala niespodzienka wielki sting tego forum uciekl z openki bo gral na gamroth the behe~ i go wyjebali z venta :D

Wez s*******aj nie bede sie z e szmatami bil ktorzy nie maja comandera a tak btw to jak bys nie zuwazyl to kicka wczesniej mialem bo stalem na boacie z wami i jakos pozniej mnie nie bylo^^ Jak sie wjebalem w plecy nsow to sie wrocilem bo po chuj mam 50k wydawac na zjebaow takich ty.
Bije sie za nimlotha a nie za pajacow z polski.Chuj wie kim ty jestes a feliexa ciote nie trawie i chuj.

@Raksu Pizda alkoholiku :D

Hasah 08-06-2008 23:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Issytarus (Post 2103684)

Zamknij ryj psie jebany jak nie wiesz o co chodzi. Tak, napisz, ze ja nie wiem, ocb. Sting nie spierdolil, tylko mial powod kurwo i jak Ci sie cos nie podoba to smigaaaaaaj na poziomki. W ogole, synek wypowiadasz sie na tym forum bez mojego pisemnego pozwolenia nie wiem myslisz ze jestes fajny i w ogole. Ciagnij druta anonimowy pajacu.

Slide_Aurea 09-06-2008 00:13

Nie drapcie się tak ostro dziewczyny...

@Up: Co Ty masz do poziomek?? ;D

Rosario 09-06-2008 05:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sting_Ninja (Post 2104079)
Wez s*******aj nie bede sie z e szmatami bil ktorzy nie maja comandera a tak btw to jak bys nie zuwazyl to kicka wczesniej mialem bo stalem na boacie z wami i jakos pozniej mnie nie bylo^^ Jak sie wjebalem w plecy nsow to sie wrocilem bo po chuj mam 50k wydawac na zjebaow takich ty.
Bije sie za nimlotha a nie za pajacow z polski.Chuj wie kim ty jestes a feliexa ciote nie trawie i chuj.

@Raksu Pizda alkoholiku :D

Nimoltha kakao lepsze od pajacow z polski??

Sting_Ninja 09-06-2008 07:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rosario (Post 2104174)
Nimoltha kakao lepsze od pajacow z polski??

Szwedzkie myslenie lepsze od polskiego^^
Z Nimlothem znam sie od poczatku tego serva, wiec stfu?

Issytarus 09-06-2008 14:17

moze i bylo tak ze ich spotkales ale czemu pozniej na battle nie wrociles bo sie bales i to nie feliex chcial cie wyjebac tylko losek i wiekszosc z polakow chyba pajacu haha
jeszcze losek ci pisal zebys exivowal naszych ludzi i sie wrocil a ty do niego 'nie mam exivy' i myslisz ze kiedys bedziesz mogl pograc za takie cos ? pff
pierwsza twoja akcja i koniec gry pokazales klase jaki jestes odwazny wojownik ze starego fagu, predzej czy pozniej zawsze wychodzi jakie sa takie frajerki jak ty

Elooom 09-06-2008 14:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Issytarus (Post 2104583)
moze i bylo tak ze ich spotkales ale czemu pozniej na battle nie wrociles bo sie bales i to nie feliex chcial cie wyjebac tylko losek i wiekszosc z polakow chyba pajacu haha
jeszcze losek ci pisal zebys exivowal naszych ludzi i sie wrocil a ty do niego 'nie mam exivy' i myslisz ze kiedys bedziesz mogl pograc za takie cos ? pff
pierwsza twoja akcja i koniec gry pokazales klase jaki jestes odwazny wojownik ze starego fagu, predzej czy pozniej zawsze wychodzi jakie sa takie frajerki jak ty

omfg ;d
http://youtube.com/watch?v=2ugMgXHDKJ0 też tak się zachowujesz na akcjach ? : D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:47.