![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Full eq bez sova + 1kk w kasie i śmieci :) |
Cytuj:
Tylko mi nie mow ze nie grasz boo... :P |
...
[CHAR]Danfos[/CHAR]
Jun 08 2008, 13:02:43 CEST Killed at Level 101 by Zezhod and by Croth Cader |
Inmates, Aftermath - 22
Vladislavus Dragulia Adus Rafalus Danfos Linglifer Hammer clubfighter Mastro Scue Soulcrasher Matik'Sorcek Eldero Tashfael Elder Ella Xuzoun Tuli Jeng Hellah Larus Romar Verius Shorkh Meliah Gewyr Eltan Skara Valixivox Xardas Gruzin bro'war Kilipukki Edan dain NS, CC - 0 |
Cytuj:
|
;]
Cytuj:
|
Cytuj:
|
xD
@up Idz na frytki
Ten Post Miałem Skasować Ale Nie Umiem Znaleść Buttona 'Usuń Post' |
podsumuje z rana male battle przed ssem padli :
-morixar -dark noob bits Nastepnie sneak na - marca fennas pozniej battle pierwsze okolo 14:0 dla Aftermath/Inmates pozniej kolejne battle przegrane nie 22(bo 2 fragi policzyli z jakies tam gildi Bonzai a oni nie sa z nami chyba tylko tak mysla) czyli przegane 20:0 przez ludzi ktorzy bali sie rashowac i tylko blokowali innych, 1 battle dobrze bylo bo wybralismy samych ogarnietych ludzi wiec nastepnym razem tez tylko z selekcja wychodzimy A na koniec mala niespodzienka wielki sting tego forum uciekl z openki bo gral na gamroth the behe~ i go wyjebali z venta :D |
Sting ty chuju zlamany zajebales rogala do pzta i sie kurwa pilnuj bo ci wpadne na kwadrat to zobaczymy -,.,-
ps. macie moze jakas flaszeczke????? janek ty kurwo dawaj flaszeczke bo cie skopce ps2. janek ty niemyty chuju odblokuj mnie na gadu albo ci podpale *****ne |
Hmm to że nie poszedł na open to jego sprawa~~może był jedną z niewielu osób i pomyślał że bez commandera na open nie ma sensu wychodzić więc ja mu gratuluje B)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Bije sie za nimlotha a nie za pajacow z polski.Chuj wie kim ty jestes a feliexa ciote nie trawie i chuj. @Raksu Pizda alkoholiku :D |
Cytuj:
|
Nie drapcie się tak ostro dziewczyny...
@Up: Co Ty masz do poziomek?? ;D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Z Nimlothem znam sie od poczatku tego serva, wiec stfu? |
moze i bylo tak ze ich spotkales ale czemu pozniej na battle nie wrociles bo sie bales i to nie feliex chcial cie wyjebac tylko losek i wiekszosc z polakow chyba pajacu haha
jeszcze losek ci pisal zebys exivowal naszych ludzi i sie wrocil a ty do niego 'nie mam exivy' i myslisz ze kiedys bedziesz mogl pograc za takie cos ? pff pierwsza twoja akcja i koniec gry pokazales klase jaki jestes odwazny wojownik ze starego fagu, predzej czy pozniej zawsze wychodzi jakie sa takie frajerki jak ty |
Cytuj:
http://youtube.com/watch?v=2ugMgXHDKJ0 też tak się zachowujesz na akcjach ? : D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:47. |
|