![]() |
|
Cytuj:
kiepachujkiepachujkiepachujkiepachujkiepachujkiepa chujkiepachujkiepachujkiepachujkiepachujkiepachujk iepachujkiepachujkiepachujkiepachujkiepachujkiepac hujkiepachujkiepachujkiepachujkiepachujkiepachujki epachujkiepachujkiepachujkiepachujkiepachuj |
Cytuj:
na fotce nie siedze, na gg niewidok/niedostep a na tibie loguje zeby postac w dp :] kiepa hói |
no juz po rozpoczeciu roka szkolnego jestem i qwa nie bede mogl expic 16/24 :(:(:(:(:(:(:(:(:(
@Vincento~ mogem byc Twoim fanem pliks?????? |
Cytuj:
|
Cytuj:
a jak gram moimi charami to nie sorckiem,,,,.... |
Cytuj:
ja ci niewiesze bo głópji jezteś. jak wchodzę na eriga i widzę te dedeczki na iridji to aż mam ochotę żyć. @Burstes nie wiem czy doszedłeś do przemocy po dedzie czy przed ale gz tego |
Cytuj:
najniższy 6 najwyższy 65 xD @Karolek bujamy się troche po carlin np. dzisiaj Helun sobie biegł no i Sep 01 2008, 18:33:51 CEST Killed at Level 51 by Royal Cils 1 sqm przed statkiem padł xD |
i co sie bujacie? xermvis wroci z wakacji i ded bedzie w chuj :) ty dama skurwysynu wiesz komu ;];];];];]
|
xermvis jak chcesz myslec powanie o servie a wiem ze jestes ogarniety to mozemy porozmawiac o wspolpracy:)
edit: haha nie uwiezycie :d brazole zebraly sie na massloga z rana :D hahaha nawet jakis 64 ed paraliz mi pod nogi pizna jaka beka ;d a zalogowali sie rowno 5 minut przed ss bo strach rozumiecie, nas 3... ich 20 ;] |
Cytuj:
ŁOHOHOHOHAHAHOAOAHŁOHAHAHAHAHAH 8o8o8o8o8o8o8o:cup::cup::cup::baby::baby::baby::D; );):p:p:p:]:]:] |
brazUle sie rozkręcają :D :D hahahhahahuahahuauahahhahah i jeszcze paralize żucajom pod nogi 8o8o8o8o8o
|
Cytuj:
Hehe, he, hehehehe, hehe, hehehehe, hehe, he. |
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
wogole, to kupilem sobie 114 rpka z full eq na obsidi za 350 zl bo moj wczensiej botowany knight juz nie bawil i arkanum sie rozpadlo to se myslalem ze podlize sie i zrookuje chara, a tu benc zapomnialem ze nie mam kim grac;\ i wogole, kiepa lize podloge u joli w sklepie buhsahaha |
Cytuj:
150, nie 350* but w/e tylu to i tak na oczy nie widziałeś;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
heheheeh
nie ma jak to se kupic chlopka ..... |
brazole to idioci, ja i ellia yurius i colalvero wybralismy sie na formagor mines we 3 :D nikt z nas nie ma windy zrobionej, ofc dous i victor loga dali , to jest chore ;d brazole expia w takich miesjcach ze mnie krew zalewa ;s
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:42. |
|